| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:28
- Nahlásit
zzizalka
ještě se ozvu... no na to jak tu sněžoprší, to vypadá teda zatím spíš blbě...
all
tak už je u nás "aktualizace" - některé fotky z léta a pak ten boxí den... www.boxer-giordi.com
Ada
supér! týýýý jo!!!!! a já taky určo přijedu!!! moc se těším!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:28
- Nahlásit
Ahojda lidi,
tak zítra první jarní den, Zdeněk přezul na letní a dnes sníh. Sice tu jen poletuje, ale to stačí.
Četla jsem, že Ostravsko má sněhovou kalamitu! Corleonovi budou muset štěníkům proházet cestičky.
A ve výlohách sádrová kachnička a čokoládovej zajíc. Tomu říkám Chocholouškov.
Denisa
Jak to vypadá s názvem CHS? Nějak jim to tam trvá, co?
Včelka
Tak jak se těšíte na Blejdíka? Koukala jsem na fotky a Blejdík s vázou tulipánů nemá chybu. Je kouzelnej!!!
Cituška
Já úplně zapomněla. Manželovo příbuzní mají taky erdelku. Jmenuje se Eliška. Je papírová, ale odkud, to nevím (oni jsou ze Zlína). Jenom vím, že už děsně brzo jí zjistili špatný kyčle! Ale je to miláček, kterej je všechny vystrnaďuje z postele.
Ada
Fatty je teda jako kulička. Myslím, že budete mít doma veselo (cca 9 kousků ). Kdy máte termín? Myslím, že už se to krátí, že jo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:44
- Nahlásit
ola
blažena
No nestrašte 9 jo to nebude. Jo jo Fatty si to užívá.Ted' už i Adulu pustí do porodnice a pucuje jí uši.Adu se taky chová k Fatty nějak jinak.Je na nu opatrnější a ani jí neokusuje a neskáče na nu.
Jo mají se narodit 1.4. budou to aprílové štěnátka když se narodí přesně.
Denisa
Super aktualizace A domluvte se s Cituškou co rády jíte.At' vím co uvařit.Co třeba Lazaně???Nebo kuřecí salát ze sýrem?Nebo kachnu se zelím a knedlíkem?No je toho hafo.Jíte doufám maso.Já teda nemusím hovězí.Jinak všechno
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:49
- Nahlásit
Ada
Co třeba Lazaně???Nebo kuřecí salát ze sýrem?Nebo kachnu se zelím a knedlíkem?
Já chci taky!!! Hergot, proč musím bydlet tak blbě daleko!?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:51
- Nahlásit
ola
Stím Ti nepomomůžu.Ale můžu Ti to vyfotit a poslat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:54
- Nahlásit
Ada
můžu Ti to vyfotit a poslat
Mnóóó, to snad ani ne! Co oči nevidí, srdce nebolí!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:07
- Nahlásit
Cituška
já nejsu vet
s tím si netroufám radit - to je spíš otázka pro bubu
na "písek" v moči je spíš uro-pet pasta......
ale celá tahle problematika je fakt závažná a hlavně komplexní - je to jen na dochtorech
já myslím že Kendík má svůj režim nastavený výborně a určitě má tu nejlepší péči
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:10
- Nahlásit
Denisa
musím skromně zkonstatovat, že Giordina je fakt šikovný dítě
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:13
- Nahlásit
blažena
Žádná skromnost!!! Giordina je mooooooc šikovná a pěkná holka
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:29
- Nahlásit
mám nově aktualizované stránky
i s odkazem na své už odešlé holčičky
tak tady tak sedím a bulím......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:32
- Nahlásit
blažena
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
K A L A M I T A !!!!!!!!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:38 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
blažena
Teda ted jsem na to koukala.A je to krásně napsané.
corleona
To je u Vas fakt až tak hrozné.Tady sice je sněho hafo ale v pohodě.Žádná kalamita.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
blažena
Ada
ano mohu potvrdit, Giordinka je prostě suprtrupr a jestli budou štěnda po ní, tak aby k nim Denisa dávala instruktážní kazetu
a s Citou si náhodou moc rozuměly, to jsme obě čuměly
Ada
.....papám úplně všechno....! A jaké ty piješ nápoje? (kromě piva a vodky)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:53
- Nahlásit
corleona
my máme skoro 20 čísel sněhu v Líšni, a pojedou k Vám vlaky?
a půjčí mi někdo na náměstí sněžný skútr, abych se k Vám dostala?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:56
- Nahlásit
Denisa
Blažena
krásné aktualizace u obou!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:57
- Nahlásit
Cituška
No já piju čaj s rumem a nepohrdnu ani vínem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:56
- Nahlásit
Ada
hezká volba, ještě si s Denisou musíme objednat řidiče nebo u tebe přespíme v kůlně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
Cituška
Holky maj velké pelíšky.Tak Vám je určitě na noc rády uvolní
A teda lidi dneska je tu nějak podezřele mrtvo
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:29
- Nahlásit
su tu ted taky...... hlasim chripku
venku snih neuveritelne...... ale zatopeno v krbu a kafe na stole ( takze jakoze dobry
blažena
moc hezky
ale samozrejme i moc smutny......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:49
- Nahlásit
Artroza
Teda tak at' tě chřipka brzo opustí.
Tady je taky sněhu hodně.A furt sype a sype.Já si uvařila čajíček a ukuchtila oběd.Holky spijou a já mám klídek
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:00
- Nahlásit
Artroza
máš mejla, si mě teda fakt pobavila
u nás sníh ještě ne, ale začíná padat
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:01
- Nahlásit
Ada
jé, díky, no já ráda spapám VŠE co ukuchtíš, mňam!
Cituška
tak pojedeme za Adou vláčkem, busem anebo zas autíkem, já budu "opilá" jen těma štěňatama, takže štamprdle klidně oželím!
aby k nim Denisa dávala instruktážní kazetu ne ne, já je budu posílat k tobě na výcvik!
blažena
moc pěkný a smutný zároveň, ale zas kromě Laurinky , tak ty dvě první boxerušky se dožily krásnýho věku, co bych za to jednou dala... a moc hezký jsou ty fotky s Marťasem, boxerky chůvičkama...
šikovný dítě to jo, je to naše "mimi Giorďásek" a moc za ni děkuju!!! je fakt supr a doufám, že ti to budu moc oplatit taky jednou takovou supr holčičkou...
jo a ještě jen pidipoznámečka... že to tvoje šikovný dítko ještě u Ungelťáků nemá odkaz na svůj internetový domeček...?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:05
- Nahlásit
Artroza
to je hezký chřipka
teď jsem totálně mokrá přišla z lesa a hodím na stránky fotky,jak to vypadá na konci března u nás v Líšni
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:06
- Nahlásit
corleona
já jsem ještě nechválila krásný fotky květinových boxerků, tak chválím, fakt krása! I když u mě vedou Bobíci!!!
no a teď ještě můžeš nafotit boxeří děti se sněhulákama!!!
Artroza
jejda, tak ať se co nejdřív uzdravíš.
ola
ještě mají čas! ale vyhlížím to každým dnem, no uvidíme...
zzizalka
tak to fakt dnes nemá cenu, o jiným poli bych věděla, ale jde o to, že to bude strašně rozmočený když od večera tak pršosněží... tak teda příští úterý?!!!
(ve čtvrtek máme totiž obrany)
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:06
- Nahlásit
Artroza
chřipka???? ajajaj............
si to chytla od šerinky???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Zdar nazdar..
Tak jsem se dnes proházela sněhem ke kotcům, pak jsem se proházela ke štěňatům, no a pak jsem si musela málem proházet cestu zpět. Skoro všechny stromky a keře lehly pod tíhou sněhu, takže jsem "zachraňovala" i je. S některýma je ámen Dokonce obří třímetrová thuje před domem byla ohnutá až na zem. Sundala jsem z ní sníh a je ohnutá furt. Ta taky nevím, jestli to rozchodí. Ibišek K.O., bambus K.O., no a ten keř s těmi obřími bílými květy, co už začal kvést a nevím, jak se jmenuje ,tak ten už asi nevykvete.. a zlatý déšť jakbysmet.. Dokoce mezi jednotlivými šňůrami na sušáku na prádlo nebyly mezery, ale sníh - to jsem ještě neviděla! Tak mě dnes po ránu napadla tá pionýrskotáborská: "My čekali jaro.. a zatím přišel mráz.."
To je teda zrada! A lyžáky v komoře! Já jsem včera tu Taťánu Míkovou nebrala moc vážně, jak tam ukazovala ty sněhové vločky.. jsem myslela, že budou jen tak poletovat a ne že mi tady rubne deset tatrovek sněha!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:19
- Nahlásit
Denisa
boxeří děti se sněhulákama good idea!
Jinak díky všem za pochvaly fotek.. se vždycky jdu podívat znovu, jestli jsou fakt tak dobré. Mohly by být teda lepší..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:21
- Nahlásit
tady po sněhu ani památka............to ste asi všeci v jiné republice, či co....
my máme doma veselo, stará čuba hárá, prvních 14 dní v pohodě a teď poslední týden mi dávají pěkně zabrat už jsem z ní chudáka cipíse asi 4x sundávala vysvětlujíc mu, že toto není opravdu ta pravá partie pro něho........... ............a vypadá, že to nechápe
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:25
- Nahlásit
Denisa
hele vydali přímo pro tebe časopis...........Psí sporty je tam coursing, agility, dogfrisbee, obrana............no prostě vše co provozujete
|