Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:27
- Nahlásit

Cituška
ale abych moc nekecala - samozřejmě jsme rádi, když vyhrajem, je to příjemné

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:33
- Nahlásit

Cituška
jéje, jsem ti poslala ty fotos, ale jen 2 jsou Cituška, ta třetí fotka už je Brenci, sorry...
no kdo se taky v těch 3 zlaticích (Cita, G., Brenci) má vyznat

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:35
- Nahlásit

bubu
no pro mě je to celebrita neb je to velice úspěšný chlupatý knedlík!!!
jé, chlupatý knedlo!

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:35
- Nahlásit

bubu

je to jako na závodě, je dobrý splnit limity, ale stát na bedně....to je teprve pocit

já těch výstav moc v životě neabsolvovala a když, tak průměr, ale tak nějak si to představuju

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:39
- Nahlásit

bubu
se priznam: smazak.... ale az ve 14 h......

Cituška
diky za pochvalu

Apalucha
jinak bulvar je tentokrat opravdu plny informaci a myslim, ze nejvetsi diky patri topganovi....

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:41
- Nahlásit

Artroza

smazak....ale az ve 14h

Denisa
ty jo, taky bych je nepoznala, nemít Cita postroj!

bubu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:58
- Nahlásit

Cituška
ale stát na bedně....to je teprve pocit
jojo, přesně tak, já zase nezávodím, ale kdybych závodila, tak bych taky chtěla být na bedně, to je jasný
Artroza
se priznam: smazak.... ale az ve 14 h......
HA, a máme viníka! až se potkáme, budeme si muset vážně promluvit!

bubu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:02
- Nahlásit

Denisa
no pro mě je to celebrita neb je to velice úspěšný chlupatý knedlík!!!

fakt není celebrita, on je úúúplně (většinou) normální psisko, minulý týden oslavit tepve 17 náměsíčniny.
jé, chlupatý knedlo - dobrý tip - už vím co budu vařit

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

bubu
téda a ten RC na mě udělal zatím dobrý dojem, zatím máme doma 15kg toho "obyčejnýho" pro psy nad 26kg jak mají tu řadu... a ještě je objednaný ten s tou enéééérgiíííí, ale ten dám až si přivykne na tentononc novou značku. Granule vééééliký, hovínka mááálinký... tak to vypadá od začátku, že to bude fajn!

bubu
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:11
- Nahlásit

Denisa
já krmím RC VET (veterinární řada) maxi junior, přidávám chleba, rohlíky a seno....

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

bubu
a můžu se zeptat, proč tu veterinární řadu?

Artroza
budu zítra posílat přihlášku na bonitaci, je tedy stejná jako doposud? Slyšela jsem něco z změnách, tak abych to zvládla (tedy Cita, ne já)

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:00
- Nahlásit

bubu
jé, tak seno, to musím sehnat ještě! takže v tom tkví vaše úspěchy!

Cituška
"záhada" rozluštěna, dnes jsem jela okolo... a Bohemku jsem si totiž spletla s Besedňákem!

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:46
- Nahlásit

2 all
hele lidi.......nové téma
kam se chystáte v létě na psí tábory??? potřebovala bych poradit něco, kam se dá jet s malým dítkem a má to tam něco do sebe....

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:48 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Cituška
tak jsem sla pro info vedle pry je zatim stejna jako doposud, v pripade schvaleni noveho navrhu chovatelskeho radu a bonitace budou zmeny, takze bonitace by se mela stat opravdu vyberovou - blizsi info je uvedeno na webu bkcr viz zapis ( napr. spondyloza do stupne c. 2)

mistr
a ja myslela, ze jedes do strancic

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:54
- Nahlásit

Artroza
copak...........budete dělat v létě fasádu??

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:57
- Nahlásit

Artroza

aha, tak si to jdu pročíst, děkuju moc

mistr
my máme tábor vlastní v Žirovnici, dětí dohromady kolem 15-20ti, loni jsme pro ně dělali i závod a honbu za pokladem, k dispozici 6 maket, plac na IPO poslušnost, překážky ZV a částečně záchranné, dostatek terénu na stopy, rybník cca 8 minut pěšky na koupání a vcelku čistý, na celých 14 dní figurant Pepík Skrejval z Prahy, nic na vrchol, ale normální figurant, kterej nic nepokazí, psa nepošlape, ví, co je střežení a figuruje IPO a když si řekneš, udělá Ti přesně co chceš
Program dle vlastního uvážení, je na Tobě, které dny chceš makat a které si chceš udělat dovču, žádnej teror
večery u ohně a kytary...

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:02
- Nahlásit

Cituška
15-20 dětí???? ajajaj ...........aby mi z toho nekleplo
a to je na 14 dní? kolik celkem psů? a žebřík vysokej je? a spí se kde? cena?
díky

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:15
- Nahlásit

mistr

no to jsme si také říkali, naštěstí se tak nějak rozptýlily ty děti

spaní v chatkách nejméně po dvou (tedy v tvém případě ty a dítě) a k dispozici zděná budova s hospodou a společenskou místností v případě deště
vysokej žebřík taky je a máme to druhých 14dní v červenci, a cena je jenom ta, kterou vyžaduje areál za ubytování, to je 150 Kč na osobu a den, děti měli slevu tuším na 80 Kč, psi zadarmo, auta u chatek, jídlo možné si buď vařit sám nebo objednat (plná penze 150),jinak za výcvik nic nevybíráme a figurantovi na konci vybereme od každého něco málo a koupíme flašku

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:16
- Nahlásit

Cituška
jsem cetla k dispozici 6 matek

kolik vas tam je?? to musi byt nejaky velky- 15-20deti...

mistr
budu potrebovat zkusenou chuvu

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:28
- Nahlásit

Artroza

no matek je tam víc!
loni cvičících psovodů cca 30, zbytek rodinní příslušníci, ale je to všechno na pohodu, zajeli jsme si i do Aqua parku, na Krumlov a jeho historické jádro, na nějaký zámky, já třeba hlavně stopovala a pilovala poslušnost.
Už jsem kukla na ten návrh, není tam snad nic, co by nás odradilo, jen ten exteriér si teda nejsem úplně jistá....
Jak se posuzuje prošedivělá maska??

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:35
- Nahlásit

Cituška
no tak paráda, díky za info ........možná bych zajela..........máte ještě volno? Kdy se musím přihlásit apod....

Tak už mám jasno, prvních 14 dní jako chůva ve strančicích u Artrozů, tam si vydělám a dalších 14 dní na tábor a tam to utratím

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:40
- Nahlásit

Cituška
tak to nevim ale na bonitaci nechodej samy mladici, takze sedivost se asi uz predpoklada ( ale nektery samozrejme sedivej driv )

mistr
oop.... takhle jsem o tom nepremyslela

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:43
- Nahlásit

mistr

budu teprve dělat propozice, mám to na krku, tak prosím o mailík a zašlu

Artroza
no a hned je chůva na světě
tak to je dobrý, tak to my přijedem

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:45
- Nahlásit

Artroza
když mluvíme o té šedivosti.............někoho bych znala
hihi
Cituška
no já se ještě nesetkala s tím, že by někdo penalizoval psa, že je šedivej maska je stejně vždycky dostatečně vidět
A hele..........kolik je teda volných míst? Můžu vzít někoho ještě sebou?

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:47
- Nahlásit

Artroza
ale teď vážně ................ jsem samozřejmě k dispozici a moc ráda přijedu a pomůžu !!!!!!!!!!!!!!!! když jsme teď už jedna velká rodina

kkathy
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:48
- Nahlásit

mistr
Cituška
Na stránkách MSKS jsem právě byla a jsem z toho už uplně jelen, jaktože teda maj i tady u nás u prahy lidi KK, když je to moravskoslezký?

Tommy Gun
Tu dietu sháním pro dobrýho známýho.Ale jinak už i prodávám, takže kdybys chtěl taky něco? hihi

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:58
- Nahlásit

kkathy
to je jednoduchý, jako klub se můžeš rozhodnout, jestli budeš u ČKS nebo MSKS, samozřejmě že většina klubů v Čechách je v ČKS a na Moravě v MSKS Ale není to pravidlo, třeba na sev. Moravě je spousta klubů v ČKS, ale třeba se tam blbě shání rozhodčí z ČKS, je jich tam málo..........

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:13 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

mistr

Je to záchranářský tábor naší organizace a vždycky zbude dost míst pro hosty, ale nejdřív musím dát šanci našim, ale udělám to tak, že jim dám rychlou uzávěrku a pak naberu hosty, stejně jako loni, takže dám včas vědět, kolik případně míst, jo?
zešedivěla až teď ve třech letech, předtím byla úplně černá, a barvu má přitom docela tmavou, přidávám jí teď řasu a biotin a dermanorm, ale zatím to má vliv na to, že je tmavě žlutá a leskne se, nic víc

kkathy
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:13
- Nahlásit

blažena
Díky, tyhle firmy jsem vůbec nenašla, takže budu ještě hledat dál, něco takovýho právě hledám, kdo by dělal pro těžší a lehčí selhání a nejen tak... je to pejska kamarádky, boxer, teď nevim přesně, ale přibližně 2,5-3roky.Samozřejmě si to nenaordinuje sama, ale potřebuje být připravená k vetovi, protože ten jak to vypadá zná jen Hills a to boxošovi vůůůbec nechutná

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:20
- Nahlásit

mistr
Artroza

tak se Cita s Arčim "rvou" o kong a běhaj po bytě jako by to byl les...

<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání