Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:33
- Nahlásit

Cituška

ja zas pred chvili mluvila s pani Sauronkovou- ze prej je strasne hodnej, spinkal v posteli, kdyz jdou pryc tak nic nenici, pta se na zachod.....sama superlativa....ze by snad ani nebyl od nas

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:37
- Nahlásit

Artroza

haha já myslím, že to přijde, jak se rozkouká, ale s tím záchodem, to jsou asi tipy psů, mně si ten pejsek říkal, že chce z bedny čurat ven už v těch 3 týdnech a to velmi hlasitě

ale natrefili jste na fajn majitele, že s Vám tak hezky komunikujou, žejo?

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:45
- Nahlásit

Cituška
jo vypada to, ze jo jsem rada
pry pak poslou fotky, tak uvidime....

fakt je, ze i tady kdyz jim clovek dodrzel cas, tak curali zasadne v byte a ne ve sve odchovne
ale asi mate pravdu, rozkouka se...a..... pak to bude husty

tak jedu pryc budu asi az pozde vecer...

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:37
- Nahlásit

Cituška
to jezdíte na tu Jitřenku, jako se jezdí s BK s jihočechama ne?! jako se ptám zda je to ten samej areál...

mistr
já letos pokud se s G. zadaří, tak nepojedu nikam, ani na soustředko, natož na LVT, tak ale zato prckové by mi to vynahradili... ale bude to hodně nezvyk, nikam nejet s hafanama pohafanovat
a na Velikonoce teda už v Brně nebo jak?

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:50
- Nahlásit

Ada
poslala jsem už matroše bráchovi, aby přidal fotky na stránky a zabudla jsem se tě zeptat, nebo vlastně možná Citušky?! ty jsi to vlastně nefotila, nebo on to asi fotil pan Vlha, ale Cituščiným foťákem, no tak nevím koho z vás dvou nebo jak a tak, ale jestli si můžu tu společnou fotku při nástupu dát taky na stránky!?
můžu že jóóó? díky předem! ne, fakt, můžu jo?!
jo a taky jsem tam dala odkaz na vaše stránky, že tam jsou taky další fota...

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:51
- Nahlásit

tak čágo zase zítra!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:11
- Nahlásit

Denisa

to víš že můžeš!!!
hnedka se jdu na tvoje stránečky juknout, papa zítra

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:15
- Nahlásit

Ahojda všem.Dneska su mrtvá.Od rána jsem se nezastavila.Denisa
To víš že nám to neva
Cituška
Přidala jsem si odkaz na tvé stránky

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:31
- Nahlásit

Dala jsem na stránky foto naší březí kouleTak jestli chcete mrkněte zde odkaz fotogalerie.URL

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:47
- Nahlásit

Ada

no ta je ale úžasná, těch bude, počkej! Hned si také přidám odkaz na Tvoje stránky

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:16
- Nahlásit

Cituška
Nestraš,vét'a už mě taky strašila že jich bude mooooc.Že podle toho jak Fatty vypadá jich bude aspon 10
Já to typuju na 3-4mimináky

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:49
- Nahlásit

Ada

i ty jedna optimistko! No nevím, já spíš na těch 5 - 7, podle toho jak vypadala Cita při čtyřech...., ale zkušeností mám pomálu
už se Vám to blíží

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:54
- Nahlásit

Cituška
Blíížííí
Doufám že vše dopadne ok. a budem si těch prcků užívat.Zrovna před chvílí jsem je cítila jak se hemží Fattynce v břušku
Doufám že s Denis dojedete a pořádně si v klidu poklábosíme.A já něco dobrého ukuchtím

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:05
- Nahlásit

Ada

já teda přijedu určitě a doufám, že Denis taky! To si ještě pamatuju, jak to bylo legrační, když Cita ležela a břicho se hýbalo

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:10
- Nahlásit

Cituška
Jo jo, taky se jí směju.

Kde jste všichni???

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:12
- Nahlásit

ted mi volal pán, že chce fenku boxera a okamžitě hned nejlépe 4-5měsíční - nevítě někdo o něčem?

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:19
- Nahlásit

TAK MÁM DOBROU ZPRÁVIČKU,ŠTĚNÁTKA SE O VEJKENDU NARODILI I NAŠÍ KARIN(KOŘE, BULLINCE CO JSEM JÍ MĚLA NA PŘECHODNOU DOBU DOMA)VŠECH 6 HOLEK JE V POŘÁDKU.JEN JSME NA NĚ MRKLI ALE KARI SE TO MOC NELÍBILO.ZATÍM K NIM NIKOHO NECHCE POUŠTĚT.JSOU NÁDHERNÉÉÉ

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:21
- Nahlásit

Cituška
VÍM V CHOVATELSKÉ STANICI HAMIKO MAJÍ TAKHLE STAROU MYSLÍM ŽE FENKU.JE TO ILONA HAVIGEROVÁ.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:23
- Nahlásit

JO TAK ILONA TAM MÁ JEN VOLNÉHO PEJSKA SAŠU.

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:30
- Nahlásit

Ada

jé, malí bulíčci, ale to je teda vyjímečná matka, já o bulících slyšela v rámci rodičovství jen to nejhorší

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:36
- Nahlásit

Cituška
To já taky.Prej kolikrát všechny štěniky sežerou a nejsou to zrovna vzorné matky.No ale Karíšek je zářná vyjímka.Nikoho k nim nechce pouštět a je furt zalezlá u nich.Ostatní bulíci museli na nějakou dobu z domu.Prej je chtěla normálně zabít.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:43
- Nahlásit

Cituška
Dnes už se loučím.Jdu do hajan.Zítra mám mooooc práce.Tak dobrou noc

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:12
- Nahlásit

Ada

tak se hezky vyspi. Kéž by bylo takových bulíků víc

zzizalka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:32
- Nahlásit

denisa
ahoj, tak to bohužel na zítra na tu stopu nevidím. má být hnusně A navíc jsem byla v Medlánkách v neděli na stopě a to pole je tam asi pohnojený protože tam jsou takový bílý kuličky. Počkáme asi až se to rozpustí aby se toho holky nenačuchali a nebylo jim špatně. nebo jestli víš o nějaký jiný lokalitě, písni a dáme si sraz tam

Cituška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:34
- Nahlásit

všem co sem ještě dnes kuknou přeju dobrou noc

kkathy
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 03:36
- Nahlásit

tak já myslela, že už tu dneska bude přes 1000 a vy se takhle šetříte dobrou noc, teda ráno

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 06:47
- Nahlásit

dobré ráno

tolik sněhu, co u nás napadlo, jsem neviděla ani na horách
psi dostali amok a lítali a lítali Akorát ta stopa v poledne nějak padlo nebo co

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:07
- Nahlásit

kkathy
no ony všechny ledvinové diety nejsou moc chutné
je tam minimum bílkovin a tak....., ale aby to mělo ten správný léčebný oučinek - psík musí baštit jen to , bez jakéhokoliv dochucování a přilepšování
na selhávající ledviny existuje i výborný podpůrný prostředek - Ipakitine (je to sypký prášek, přidává se do granulí)
ale jak píšebubu je to jen na vetovi - on musí na základě biochemie rozhodnout jakou dietu nasadit a i pesu pravidelně monitorovat - jak ledviny pracují a event. zvolit dietu jinou....
je to běh na dlouhou trať a bohužel až do konce života

blažena
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:08
- Nahlásit

Ada
správná těhulka Fattynka - taky se kloním k vyššímu počtu prcků

Cituška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:39
- Nahlásit

blažena

aha, a já mám Kendíka 11letého, taky mám problém - písek v močové trubici, jemu by se také hodil ten lpakitine?
Já krmím dietu přírodní, jen syrové maso, těstoviny a bananány

<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání