Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:09
- Nahlásit

Corleona
mám půl dne volno, takže to tady balím a budu celý den dumat.
Jdu dnes na schůzi družstva, tak tam na to budu mít dost času.
Musím ale přiznat že už mám tušení

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:20
- Nahlásit

Ty voe.Ti pesani mě pravidelně ztrapnujou a určitě z toho maj děsnou prču.Taková ostuda zase.Nevím co to Aidu napadlo ale zastavila u nás v ulici auto.Chudák soused nemohl odjet a já honila Aidu kolem auta A aby toho nebylo málo tak za sousedem muselo zastavit další auto a čekat až ju chytnu.Nebudu tu ani říkat jak jsem byla sprostá.A chlapi v autech se náramně pobavili.

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:20
- Nahlásit

Denisa
to Agátka kkathy poskakovala naopak jak divoženka - hihi, tak to teda bylo ještě vééélmi slušně řečeno Jinak to bylo mnohem ale mnohem horší ...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

corleona
Hewe, já byl v fpoho. Byl jsem dovezen domů ok, šel jsem spát vo půlnoci naprosto ok, ráno jsem se probudil ok, ale ted to na mě trochu dolehlo ...... divný. A že vo tom mluvíš zrovna ty.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:30
- Nahlásit

Tak kde najdu nejake fotos z Brna??? Jsem zvedava!!!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

Tommy Gun
Vím, jak Ti je Brendne..
Brenda

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

Jo a velika gratulace vsem uspesnym

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Brenda
Ano, doufám, že si mě spojujete s Brandonem Leem (synem Bruce Leeho) a ne s devítistýmdruhým-desátým Brandonem z BH.

proradný střízlivý zbytek
Určitě Vám zas ukážu nějaký fotky ....... grrrh.

http://news.auto.cz/aktuality/honda-vamos-travel-d og-i-pes-muze-cestovat-jako-clovek.html

bubu
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:39 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit

Tommy Gun
Brandonem z BH.
BH - jako německé BH??

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:40
- Nahlásit

bubu
..... eště ze mě udělejte Beglajtungshunda ......

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:45
- Nahlásit

Libka
jak když je to její poslední hodinka - to mi připomělo, jste přihlášený na Coursing v Kralupech?

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

Tommy Gun

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:55
- Nahlásit

Artroza, Teta
Kdy včera zalehli "manžílci"?

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

2all
Trochu mimo téma, ale mám dotaz ...
Někdo mi řikal a i jsem to někde četla, že když boxeři slzí hodně moc, tak to může bejt nějak virový, něco na víčku nebo tak nějak ...Nevíte o tom někdo něco?

Tommy Gun
Myslim, že i Agíši ségra s tim měla problém a něco vyškrabávali, jestli jsem to dobře pochopila...? Nevíš?

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:25
- Nahlásit

Tommy Gun
docela brzo, ale zase byl od 2h rano vzhuru.....

kkathy
nevim jestli virove, ale mohlo by to byt vyrustky na vicku zevnitr, skrabnutym okem a mnoha dalsimi vecmi.... tezko rict takhle po netu....

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:31
- Nahlásit

Denisa a všichni, co viděli "divoženku" v akci
Tak na svojí i Agáty obhajobu musim říct, že to byl právě Tommy Gun kdo mi radil, ať jí nechám do poslední chvíle v tom boxu, že pak bude víc akční

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:36
- Nahlásit

Artroza
Má to odmalička, jsem z toho uplně nešťastná, ale vet řikal /i druhej/ že to nic neni, ale podle mě je to hrozný... a asi jí to neni zrovna příjemný, ani se jí nelíbí, že jí to několikrát denně sušim.

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:38
- Nahlásit

kkathy
a ma to vicko nejak vic otevrene?

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:39 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Tommy Gun
Ale i přes tu tvojí sabotáž se ti musim pochlubit, co nám ještě dali URL

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:51
- Nahlásit

Artroza
Má to na obou, otevřené víc? tak to nevim, nepoznám to...musim teď odjet, ale až budu doma, tak zkusim najít fotku, na který je to vidět... A ty výrustky jsou poznat nějak, když by tam byli?

ola
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:45
- Nahlásit

Tak nám zavřeli pedofila, vážení.
Vlastně musím upřesnit, že to nebyl pedofil, ale hebefil. A to je rozdíl! Sice taky úchylák, ale s vyhraněným zaměřením. Člověk by řekl, že hebefil je člověk, co sbírá skalničky nebo tak, a ono prd. Frajer vyfasoval 5let tvrďárnu. Tak to by bylo...

kkathy
A je ten výtok z očí nějak cítit? Nebo má nějakou barvu? Nebo jsou to vyloženě slzy?

Markét
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:08
- Nahlásit

ola

Hebefilie (z řeckého hebephilia, ηέβέφιλια je náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem vůči dospívajícím dívkám. Lidé s touto nákloností jsou nazýváni hebefilové či (méně běžně) korofilové. Odlišujícím znakem od pedofilie je reaktivita k osobám s již vyvinutými druhotnými pohlavními znaky. Hebefilie je zařazována mezi sexuální úchylky, ale je považována za běžnou u velké části mužské populace.

No, upřímně řečeno, asi je normálnější, když se chlapovi líbí hezká mladá holka než nějaká stařena, ne?

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:48
- Nahlásit

Artroza
ola
Je to uplně bez barvy, bez zápachu... jako slzy, hodně slz...
Foto tady URL

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:53
- Nahlásit

kkathy
..... tak to s těma vočima fakt nevím. Zkus cinknout nebo mailnout paní Dvořákové od Aniky.
.... ano, ano radil - at je trochu odpočatá. By se akorát vedle bedny vztekala a dusila. To fakt nemá cenu.
Počkej, jakou sabotáž?

Markét
No, upřímně řečeno, asi je normálnější, když se chlapovi líbí hezká mladá holka než nějaká stařena, ne? - to by pak byl gerontofil, resp. další stádium gerontofila je nekrofil.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:56
- Nahlásit

kkathy
No, z té fotky to není moc poznat.
Nerostou jí občas chlupy z obočí směrem dolů do oka - to potom taky dráždí. Nemůže to být nějaká alergická reakce. Nebudovalo se u vás ted doma - cement, vápno, prach apod.?

Markét
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:00
- Nahlásit

kkathy
Tak mě napadlo - našim placatkám vždy víc slzí oči v období hárání a při falešce pak "kolem porodu a kojení"...

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:01 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit

Tommy Gun
Já vim, ale lepší jsem nenašla Ještě ale hledám.Má to pod očima zarudlý, chlupy jí nahoru nerostou, protože tam už žádný nemá... dolu taky ne, to jsem prohlížela, a má to v podstatě nonstop od tý doby, co jí máme, ale veterinářka řekla, že dokud si to nedrbe, že s tim nic dělat nebudem.

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:08
- Nahlásit

stýnka
poslala jsem ti mailík.. a nějaký los fotos..

kkathy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:13
- Nahlásit

Tommy Gun
Jo a zezačátku to vypadalo fakt jak nějaká alergie, i Dáša to řikala.Když jsme u ní byli, tak to bylo fakt hrozný, ty oči...
Ale na co může být alergická po celý rok?

ola
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:21
- Nahlásit

Markét
ale je považována za běžnou u velké části mužské populace.
To mě nepřekvapuje... Chlapi...

kkathy
Tak to nevím. Kámoška měla dogu a ta měla problémy s protilehlou srstí u oka. Srst dráždila oko a taky pořád slzelo. Ale to asi není váš problém.

<< 1 ... 855 . 856 . 857 . 858 . 859 . 860 . 861 . 862 . 863 . 864 . 865 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání