| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 20:34 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Zdravím a podávám hlášení po iks dnech.
Štěňata zatím všechna oukej. Je jim teprve šest dní, takže uvidíme.. Mě naopak schvátila nemoc, takže pokud neposkakuju kolem nich nebo zatím nerozsypané Koule2, tak polehávám a léčím se Coldrexy a jinými.
No a předevčírem mi volala mamka, že boston Fifin kulhá na přední nohu. Ale prý to má asi jen naražené z toho, jak se večer honili s dědou. Podotýkám, že mému otci je 72 let, je po operaci obou kolen a má trojnásobný by-pass. No a vrchol byl, když mi moje matka sdělila, že mi teď dá k telefonu Fifina a mám mu něco říct. Asi už jim z něj trošku šibe.
Všem, co jedou do Brna držím palce a přeji ÚSPĚCH!!!
Tommy Gun
Bo neni čas pičo. A to znáš, jak řekne při romantickém posezení na lavičce Ostravak své milé, že padá hvězda?
"Pičo, he!"
pech
No to víš, jsme z nich (rozuměj štěňátek) ouplně na vjetvy..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 05:51
- Nahlásit
Teta
Čágo, nevím, zda by to tou paličkou šlo. Aby to pak nebylo ještě horší. Metoda "země vzchuch" ještě upgradovaná na verzi "země vzduch bez vzduchu" se u nás občas taky použije, nicméně ta sviňka úplatná Čunek vrčí a vychyluje i přesto.
našels ty dve druhé čísla? - Jdu najít ty tvé dvě dvojky. Ale pochybuju, pochybuju.
kkathy
Našel by se i bulvár č. 4 /2005? - platí větička jako k Tetinejm dvojkám.
Vodítko ti někdo půjčí.
corleona
s dědou........matka sdělila, že mi teď dá k telefonu Fifina a mám mu něco říct...... že padá hvězda? "Pičo, he!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 05:59
- Nahlásit
Teta
Očekávám Tvou fotku a la Depeš Moud!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 06:28
- Nahlásit
Zlomte všichni vaz v Brně - uvidíme se cca za 2,5 hodiny.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:12 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Metoda "země vzchuch" ještě upgradovaná na verzi "země vzduch bez vzduchu"
připomíná mi to metodu bezpečné fixace zvířat v ordinaci:kyslík/dusík/kyslík/dusík/dusík/dusík/dus ík/ dělá to čtyřistadvacetpět korunek milostivá, a vidíte, že je to vlasně úplně hodňoučký psíček....
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:15
- Nahlásit
jinak v brně všem hodně úspěchů a příjemný den
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:26
- Nahlásit
Já taky přeju všem vystavujícím úspěšný den, sice trochu opožděně. Včera jsme byli celý odpoledne na osmdesátinách Zdeňkoví babičky, tak sem se sem ani nedostala.
corleona
to sem moc ráda že mimísové jsou v pořádku, myslim na ně každý den, až budeš mít zase nějaké foto tak určo pošli.
"Pičo, he!"
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 13:55
- Nahlásit
Ahojte!
Tak než navlíknu tepláky a půjdu poklízet po řemeslnících, tak moje dojmy z MVP
Jsem moc ráda, že jsem s vámi všemi viděla, jste všichni moc fajn!
Výsledky nevím vůbec jen ten náš a to V3 Myslím, že to odpovídalo, sice jsem ani nějak neprohlídla soupeřky, ale je fakt, že G. teď těma problémama ještě zhubla a bylo to poznat... je to moje chrtice!
Jinak jak jsem předpokládala, tak místa bylo minimum a velké tlamy tam byli už nasáčkovaní všude kolem, vše to na sebe řvalo, Giordi rychle nasála atmošku a začala taky pěkně vysírat a hlídat si kabelu s pískáčky a křeslo s Martinem... tímto velice děkuji Marťasovi (i když on si to nepřečte ), že to tam přežil a pěkně držel Giorďasku zatímco já se kontaktovala s boxíkáři.
Pak šli M s G domů a já jsem ještě zůstala. Jo, Marťas říkal, že ho málem stavěli u brány a že se na ně všichni dívali, že to vypadalo, že ukradl psa že G. se furt otáčela a chtěla jít za mnou... no to je roztomilé , proto jsem jí hned doma dala do kokosu, chudáčkovi, jenže G. zas rozhrabala doma za tu chvilku díru ve zdi, no tak sice provádíme rekonstrukci, ale teda tolik "pomáhat" nemusí!
Uf, tak asi tak a já teda jsem po hýření v pátek a oslavě v sobotu a dělání na baráku úplně grogy!!! To byl víkend!
Jó a s těma co jsem se nestihla rozloučit nebo oni se mnou tak čááááu a těším se na další - někde sraz!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 14:21
- Nahlásit
corleona
že mi teď dá k telefonu Fifina a mám mu něco říct.
Doufám, že jsi Fifinovi řekla, jak je ti líto, že ho bolí nožička!
Jak koule 2? Kdy má termín?
Denisa
Gratulace k báječnému umístění!!!! To si to Martin asi užil, co? Množství lidí, psů, Giordi odložená u něj a panička na drbech s diskuzářema?
Moc mě mrzí, že jsme nejeli do Brna. Docela to vypadalo slibně, jenže pak mi bylo oznámeno, že hlavní výcvikář dnes nedorazí na cvičák, tudíž to mám na starost. Cvičila jsem štěňata a díky nově příchozímu pánovi s roční beauceronkou mě z toho téměř jeblo!
Můma se ale báječně vylítala s kámoškou ridgebackou a tervíkem. Chvílema jsem myslela, že už jí klepne pepka. Domů jela v kufru mojí 106 nacpaná s tou RR a celou dobu seděla otočená zády a uražená. Ona nesnáší, když do JEJÍHO auta beru ještě jinýho psa než jen ji!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 16:28
- Nahlásit
Denisa
Gratuluji k výbornému umístění .
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 16:45
- Nahlásit
Čáo,já su taky už doma.Brno mě teda dost nenatchlo.Hlavně pan rozhodčí mě nenatchnul.Ale jinak jsem konečně viděla fešáka Orryho.A teda klobouk dolů Je to fešáááák.
Samo jsem i ráda poznala lidičky od sud z drbárny
V3EM GRATULUJU K ÚSPĚCHÚM
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 17:36
- Nahlásit
Ahooooj!!!
Jsem ráda, že jsem se s váma viděla v Brně. Ráda jsem osobně poznala Tommyho, znovu viděla Tetu, artrozu, Denču, Adu a alli... Mám pocit že jsem zahlídla i khatty a Libku,ale tím si nejsem zase tak jistá... Takže holky sorry... A pokud jsem na někoho kdo tam byl zapomněla, tak se mooc omlouvám... No jinak mě trošku překvapil nedostatek místa a ten vzteklej pes tam narohu kruhu...
Denči-nebo spíš Giorďasce blahopřejeme k V3!!! Další úspěchy nevím, šla jsem koukat na bostonky a pak jsem ještě kupovala blbosti pro Bonču. Dostala novej postroj na obranu (Tommy-je koženej, ten látkovej Bonči moc neseděl).... a taky ještě činku na aport... a pak ještě novou pískací hračku, která píská stereo...
Tommy, Teta teda ty vaše fotky..... To nemělo chybu!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:00
- Nahlásit
Dannie
teda ty vaše fotky..... To nemělo chybu!!!!
Já to chci taky vidět!!!
Jó, jací byli bostonci?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:07 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dannie
Ten pes byl hustej.Když pak po druhé napad nějakého boxoše tak jsem se děsně lekla Mullerové.Něco na něho jakože zakřičela.A já stála skoro vedle ní
Jinak jsem moc ráda že jsem Vás co jste tam byli poznala.Vyjmenovávat vás nebudu.Vy víte koho se to týče
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:13 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta, Artroza, Strejda, Big E.
URL
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:25
- Nahlásit
Ada
Nazdarek, rada jsem te poznala
Tommy Gun
me to tu nejdeeeee
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:25 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
To už se mi zdá trochu "vo ledviny"?!
http://www.acana.cz/cz/orijen/products/adultanalys is.aspx
Artroza
Tak si na to bud klikni a pust si repraky nebo klikni na "URL" pravym tlacitkem myši a dej "uložit odkaz jako" a pak si to pust.
Dekujeme vsem "psarám" vlastnícím ŘP.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:29
- Nahlásit
Tommy Gun
me to tu nejde neb mi to hlasi chybu repraku..... takze chyba je na me strane vzbudim biga aby mi to spravil
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:33
- Nahlásit
Artroza
Nápodobně Bylo to fajn.A Orry je super.Taky jsem tam zahlídla ještě jednoho fešného Ringáče
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:39
- Nahlásit
Ada
ten tam byl v ilegalite.......
Cituska
posilam mejl s fotkama, doufam, ze proleze....
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:43
- Nahlásit
Ahoj všem při neděli,
zdravím zejména účastníky a diváky MVP Brno + gratulace k výstavním úspěchům!
Docela mě mrzelo, že jsem se tam letos taky nedostala na kukačku.
Ale zase jsem si skvěle užila výcvikový víkend a musím opět konstatovat, že boxeři jsou jedineční!
Ve čtvrtek jsem při přednášení v Praze přišla úplně o hlas, tzn. že jsem fakt jen šeptala - no a Charley takhle se mnou utáhla celý víkend a makala jako divá (teda jednou mi při prohledávání běžela kam neměla a já jsem nebyla schopná ji nijak zavolat, jediné slovo, které ze mě po dlouhém úsilí vypadlo, bylo K...A!!! - asi proto, že to zní hodně hluboko ), i když jsem jí povely vůbec nemohla navádět.
Na druhou stranu jsme fakt skvěle dopilovaly posunkové povely a odhaduju, že tak za týden jdu na ZVV 3, abychom nově nabyté dovednosti uplatnily v praxi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:44
- Nahlásit
Artroza
Jsem si říkala
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:49
- Nahlásit
Hojky všichni
se máte že ste se viděli v Brně. Taky bych jela ale je to z ruky jen na kukandu. Tak snad v Braniku v létě...
Dannie
a jaký byli bostonci. Chci vědět všechnooooo
Artroza
viděla sem právě aktualizaci stránek. Kromě toho, že samo gratuluju Orrymu, tak mě ale zajímá jedna podstatná info z vaší aktualizace a nesnaž se tady tvrdit, že o tý nový Italce co k vám přibude vůbec nic nevíš!!!! To fakt radši nezkoušej!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:53
- Nahlásit
ól d pípl eraund d vórld - aj lavjů
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
Tommy Gun
ól d pípl eraund d vórld - aj lavjů
What does that suppose to mean? Have you taken something?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
Tommy Gun
teda co to je? ste si v tom Brně dali nějakéj Hippie sraz???
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
Stýnka
Než jsem se od kruhu boxíků probojovala ke kruhů bostonků, už tam posuzování skoro skončilo, tak jsem viděla jak posuzoval asi jen 4 psy... Ale ten rozhodčí mi přišel tak trošku divnej,ale je to asi tím, že jsem ho viděla poprvé... takže žádný info asi nepodám... ale moc se mi líbili!!! Hlavně mýmu přítelovi...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
Stýnka
a co te zajima????
je to dcera Aga a Quinty del Colle dell´Infinito ( Xedos v. Hause Rehberg x Isa del Colle Dell´Infinito) , je tmave zihana se znaky priblizne jako Genny, jsou ji necele 3 mesice...staci??
a fotky sorry, ale budou az pristi tyden, zatim se tu rozkoukava....
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:02
- Nahlásit
Artroza
jo ona už je u vás????
teda tady se člověku vůbec nic neřekne!!!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:03
- Nahlásit
Artroza
Ten pes Orryho pokousal až po posouzení nebo předtím? Teta něco říkala, ale to jsem pochopila že po něm jen vyjel a nic se nestalo... ?!?! TO JE FAKT HNUS jak jsou někteří lidi neohleduplní a .... no raději nebudu sprostá....
|