| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:47
- Nahlásit
bubu
Jj.To je Fattynka.Ranařka.Ta dělá ramena i na fotkách
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:47
- Nahlásit
Denisa
bobulky-vitamíny...
bez viditelných žvížátek správně, žvížátka musí být neviditelná, proto s NO v pokoji zásadně potmě
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dnes se loučím.Jdu spát a budu spát.Myslím že se probudím až zítra večer.Muším dospat co minulou noc. Tak všem dobrou
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:03
- Nahlásit
Tommy Gun
Denisa
kkathy
Taky jsem vás všechny ráda viděla
Ada
Tebe jsem zahlídla, ale než jsem se dostala na druhou stranu, tak jsi se vypařila A Dannie jsem vůbec nezaregistrovala.
Denisa
Agátka V1 CAJC, my V2, jsem byla zase za Alenu, jsem hrozný nervák, příště jde do kruhu Ondrášek......A Eliška tam tak trochu vypadala jak když je to její poslední hodinka, od včerejška pořád jen spí, a teď vesele pokračuje....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:05
- Nahlásit
Ada
Určitě se to tu objeví.
bubu
.... žádný strach - přijede určitě ok - jel na opačnou stranu než by.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:08
- Nahlásit
Libka
Tos mi říkala ty, že je Eliška těsně před nebo po hárání?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:10
- Nahlásit
Tommy Gun
jojo, ich weiss, ale už má zhruba správný směr
ale jinak je tu boží klid...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:11
- Nahlásit
Tommy Gun
jj, minule to bylo úplně stejný, byla dost dlouho po hárání taková extrémně klidná, tenkrát jsme měli i strach, jestli není nějak nemocná, třeba slabší srdíčko, nebo tak, ale po čase to normálně odeznělo a byla zase v pohodě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 23:14
- Nahlásit
Koukáte na Johna Coffeyho v The Green Mile s Tomem Hanksem na TéFau Príma? Super krásnej, ale smutnej filmeček!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 00:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo, koukám, jen jsem si v reklamní pauze odskočila dočíst přibyvší příspěvky
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 03:48 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tak gratulírn brněnským úspěšným!
Ada
A copa pan kosmický rozhodčí? Zrobil jakesig faux pas? Jsem slyšela, že sázel védéčka. Tak je to spravne, tak to ma byt!
Bo není výborných jedinců Nasekat to všem a kdo blbě tlemí, tomu dát dobrou! Vás to přejde, jezdit po výstavách! Nemáte nic lepšího na práci, darebáci?!
(sorry, jsem vtipná asi z nevyspání)
Artroza
No pěkně! Tak TAJNOSTI v české kotlině.. Dobřééé, JAK chcete. Pryč je moravská bodrost a otevřenost. Chtěla jsem vám říct, jaký že chystáme import ze Španěl.. Chtěla.. A to ne pouze jednoho kusu. Ani pouze dvou kusů.. Nač troškařit, bude toho zkrátka víc!
Ale sami jste si to zkazili a budete se muset nechat překvapit.
A vyhlašuju embargo na informace a fotky z Bašky. Jdu všechno vymazat a zrušit náš web. Já vám dám!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 07:16
- Nahlásit
corleona
Artroza
....tak a česko-moravská válka je tady.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 07:46
- Nahlásit
corleona
a sakra... jak to mam vyzehlit ted ?
tak vy si stehujete de las arillas domu???? i s majitelem?
dobry!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:27
- Nahlásit
Libka
tak to gratulace! náhodou, vypadalo to moc pěkně to předvedení, takový klidný a na pohodu!
to Agátka kkathy poskakovala naopak jak divoženka , jsme se tomu s Tommy Gun uculovali...
prostě pěkný, obě!
jó, a komu jsem včera osobně nepogratulovala, tak teď gratuluju!
Artroza
Mumínek (doufám, že to nepletu ) je moc roztomilý plyšoň, jsem ráda, že jsem si ho mohla pomazlit po hlavince a ani jsem nepostřehla co se to tam semlelo, až jsem si to přečetla u vás
jo a kalendář je moc pěkný!!! prohlížel ho se zájmem doma i Marťas a říkal, že hmmm, že ti kupírovaní, že to se s ušatýma nedá srovnávat vůbec... (ocasy on odsuzuje úplně, to víš -znalec! )
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:36
- Nahlásit
Denisa
diky za pochvalu! jo jo usi nahoru jsou usi nahoru!
a nepletes to, je to mumin
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:50
- Nahlásit
blažena
jó a G. má tmavý oko a doposud méně vyvinuté předhrudí.
já tomu exteriéru asi nikdy neporozumím
ale náhodou včera jsem odhadla jednu fenku, která pak zabodovala, že Teta? Jinak jsem zatím vždy tipovala úplně mimo, voko z kašparovy krávy!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:04
- Nahlásit
Artroza
Tak vy si klíďo píďo dovezete novou superšampionku a ty se ani slůvečekem nezmíníš? No toto...
Denisa
Koukám, že sis to včera maximálně užívala. Doufám, že dorazíš v létě do Prahy. Já už to mám doma zabukovaný jako nekompromisní termín výletu!
Libka, kkathy
Gratulace veliká! Super výsledky!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:08
- Nahlásit
corleona
Mě pan rozhodčí nezaujal svojim posuzováním.Že dával VD to mi neva.Ale bylo to takové nemasné neslané.A u jednoho posudku mi teda vyrazil dech.(a né jenom mě).Ale nebudu to tady rozpitvávat.Nejsem nějakej odborník.Je to jen můj názor.
Jínak je fajn že míma jsou v poho a matička též Tak ať' pěkně rostou
Tommy Gun
Tak to se už těším
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:22
- Nahlásit
ola
no to víš, že do Práglu bych ráda, ale se uvidí až co mimísci, pokud se povede... já letos budu od zhruba května do září sedět doma na prdeli
Ada
ad rozhodčí - na mě posuzoval moc "rychle", tak nějak báj voko a ještě jedno zavřený , kouk z kilometru a rozhodně to na mě zanechalo dojem jak kdyby mu to bylo šuma fuk...jo jo, tak nějak neslaně, nemastně, ale taky jen můj dojem, nerozumím tomu příliš, že jo, no ale tož když jsem naposledy viděla posuzování by Tanoni, tak rozdíl obrovskej a toho asi už nikdo nepřekoná...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:34
- Nahlásit
Denisa
No jó vlastně, vždyť ty budeš babčou! Já zapomněla! Tak to se těším! Jo, a jak to vypadá s názvem CHS?
Ada
Ty´s taky vystavovala? Nebo jsi byla jen na kukačku?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:53
- Nahlásit
Tommy
Ty jo, ty když piješ tak sem raději nepiš. Jsem to ráno dočítala a jedna tvá hláška mě tak pobavila že jsem vyprskla kafe na pc!
Artroza
Tak tě vítám do klubu "tajemních". Jsem ráda že už na to nebudu sama A jak to tak vypadá tak můžu zřejmě přivítat i Corleonu.
Dámy, žádná moravsko-česká válka. Víte jak se říká že když dva se perou, třeří se směje!
Ada
Mě osobně pan rozhodčí připadal dost v pohodě?!
Ad kruh boxerů
Jsem vždy u kruhu placatek takže na našem vystavování a chování nevidím nic divného. Je ale fakt že jsem včera vypozorovala že náš kruh byl hned z kraje jako první a hodně dětiček co tam tudy šli dovnitř podívat se na pejsky se tam hned zastavilo a spustilo šílený řev. Jednu jsme pozorovali s Denisou a ta vypadala že je v šoku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:55
- Nahlásit
ola
ano! ještě nejsem mamčou a už budu babčou!
s názvem nevím, název je posuzován, jen ti mohu prozradit, že v něm bude slovo Giordimánie nebo Giordimania (+ještě jedno slůvko), pokud mi to teda celé nevrátí zpět.
jupííí!
právě jsem se přihlásila na SEMINÁŘ KE ZKUŠEBNÍM ŘÁDŮM IPO + SchH/VPG - tož budu velký TEORETIK! tak jen aby mi to někdy třeba bylo platné v praxi...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
ano jak píše Teta ta holčička se celá třepala, byla rudá a vypadalo to docela i na nějakej menší záchvat!!! museli ji vynést ven! fakt!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:01
- Nahlásit
ufffff, dočteno
gratulace fšem vystavovatelům
mno koukám že si to páni užili
a gde sou komplít výsledky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:02
- Nahlásit
Artroza
no pane jo!!!!
další žampion z nekonečného kopce na vobzoru
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:05 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
No Brendn to asi krapít přepísk.. Taky jsem se pobavila hned z rána
Jo a co to máte za dělo??? Jedna fotka, cos mi poslala má tři a půl mega!! Kufa, kufa, to vám půjčil sám Šibík, ne?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:05
- Nahlásit
Denisa
hele ty teoretiku - vono by to chtělo udělat s Giorďaskou spíš njákou praktickou zkoušku - třeba ZVV1, IPO 1 a tak něco
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:17
- Nahlásit
blažena
no však já teď Giordinu posadím do první řady a bude si dělat poznámky! co já furt... já se snažím, ale ona to bojkotuje!
se chová nějak moc odvázaně furt, jsi "vyrobila" psa co nereaguje na žádný korekce, a tak já jsem ráda, když mě jako dovolí s ní si zacvičit víš...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:18
- Nahlásit
blažena
hele ty teoretiku - vono by to chtělo udělat s Giorďaskou spíš njákou praktickou zkoušku - třeba ZVV1, IPO 1 a tak něco
Denisa
Jo, neodpověděla jsem ti na otázku. Ano, strejda fotil Giordinku ale nic se moc nepovedlo, takže to ve své včerejší opilosti hned smazal
corleona
Ivana říkala že ti mám poslat ty fotky a že až budeš mít čas tak s tím něco uděláš. Tak jsme se rozhodli že je necháme v originálním rozlišení. Taky jsem si říkala že z toho budeš mít velkou radost
A jak se ti jinak líbí?
Hele, a mě o tom plánovaném improtu něco neprozradíš? Napiš mi to sem a já slibuji že to nikomu neřeknu, ani Artroze
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:24
- Nahlásit
Teta
Jéžišmarjá! no to je pěkný! nic moc by bylo lepší než nic! achich ach, tak to nemáme žádnou fotos, leda tu zaječí co jsem sem dávala včera!
no tak to bude bez fotos na webíku...
a co Legouš, čuchal k vodítku nebo si ani nevšiml?
|