| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:39
- Nahlásit
Ada
Nechcem ani zatím nemůžeme. Ještě nemáme jeho papíry
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:39
- Nahlásit
Teta
skoda, ze tu neni nahlasena slecna kulekousova- by jsme se taky neco dozvedeli....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:40
- Nahlásit
celej den mrtvo a teď nestačím číst
Artroza
Na stránkách jsem ještě nebyla tak nevím co jste vybojovali ale gratuluju
Denisa
gratuluju k V3
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:42
- Nahlásit
articek
cz- pes je brne a ty sedis za kompem.....priste to musis napravit
co miminaci? demolicni ceta?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:46
- Nahlásit
Artroza
skoda, ze tu neni nahlasena slecna kulekousova- by jsme se taky neco dozvedeli....
Soudě polde jeho příspěvků, bychom se možná hodně pobavili!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:48
- Nahlásit
Artroza
já chtěla a moc, ale Bohouše skládila chřipajzna, už se konali Rychety a ještě k tomu štěňata demolice slabé slovo, půjdou na mráz oni se jim ty mozky schladí. Nejhodnějčí jsou v kleci v autě tam hned usnou, takže jsme je dneska měli sebou na Rychetách. Za to teď si to vynahrazujou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:49 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Markét, Teta
Teda pokud je patriot.
Prvně Božkov (to mě napadlo až teď, že to asi nebyl Fruko Schluz rum) a pak už jen Fruko Schulz rum. Jsem patriot - jú á rajt.
do kterého to tam tankují přímo na benzince, no nekecám! - ano, je to tak. Cenu rumu za litr mají dokonce i na "billboardu" před čerpací stanicí vedle cen za litr PHM. Nekecám.
Ada
Fakt?! Tak to jsem tu za pěknýho kret*na a nafoukance. To mě mrzí. Zahlédl jsem tě (teda asi, bylas-li to ty). Nemáš ted trochu delší vlasy, než na fotkách. Jsi do mě měla rovnou kopnout a říct, že chceš vidět fotky, nejsu z cukru .... Viděl jsem i Tety fotku z mládí (tedy asi před 50 lety :lol - seklo jí to, blondýně - Fidela Castrolová.
Artroza
Slečna Čunková chrní a Čunek jí funí do ucha. Já se prolejvám Poděbradkou a ředím kref.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:49
- Nahlásit
Stýnka
Díky za odpověď... budu se těšit na mailíka... pokud zbude čas, připoj los fotos vašich holek..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:50
- Nahlásit
Artroza
hele termín na chovnost zůstává stejný?
Víš jaká je nejlepší hra našich ,,milých štěňáteK,,? Štěkaj na sebe a všichni, máme to čtyřikrát. No není to kouzelné?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
Tommy Gun
Big E
jste zase museli vypadat
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:56
- Nahlásit
articek
termin chovnosti se meni na 14.4. .... musim to dat na web zitra, doufam, ze nezapomenu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:00
- Nahlásit
Artroza
Písni to taky webmasterovi webu BK - změnu chovnosti + to nezapomeňte oznámit P.S.R...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:04 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Tommy Gun
proc PSRemu??
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Kromě dog´s excruciation to má na starosti.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:15
- Nahlásit
corleona
nový fotky mimísků jsou moooc pěkný!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:25
- Nahlásit
all
děkujeme za gratulace k V3...
ola
To si to Martin asi užil, co?...no rozhodně se "obětoval" neb jinak bych tentokrát nemohla chodit kecat s lidma s G. na špagátku, byla jsem ráda, že jsem se tam sama protlačila davy...ale náhodou o tom doma ještě furt mluvil, jak to bylo prej akční, jak by se tam všichni nejradši spapali, že to u jiných kruhů neviděl no a taky se tam bavil když pozoroval prý různé postavičky z "boxerské branže", cha cha, no musela jsem se smát... docela se trefoval, pěkně to otipoval...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:30
- Nahlásit
Corleona
téda, to je štěňátek! moc pěkní mimínci!
Teta
jó, teta, prosím, kdyby se strejdovi povedla nějaká fotečka Giorďadla, poslala bys mi ji mejlem? že bych si ji hodila na web s vaším svolením a jako autora uvedla pana strejdu!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
Corleona
Kde si? Fotečky moc pěkný
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:38
- Nahlásit
articek
Tommy Gun
Big E
jste zase museli vypadat
A co strejda, ten tam taky byl!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:41 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
aha na toho jsem zapomněla, koukám že směr Praha řídili manželky Ještě že jsme byli doma
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
V poho. Fakt si nemyslím že si kre*en a nafoukanec
Jo jo.Mám delší vlasy a měla jsem čelenku.A jelikož jsem spala dvě a půl hodiny tak jsem měla natekléj ksichtít a usínala jsem ve stoje
Teda ale ty fotos mě mrzí Vidět tě vlasatého to se nenaskytuje každej den
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:59
- Nahlásit
Ada
a jeste az se Topgun prizna, ze byl nejen hipí ale i Brendon Walsh.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:01
- Nahlásit
Artroza
Brendon Walsh....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:02
- Nahlásit
Ada
( nech si priste ukazat ridicak.....ale psssst)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:03
- Nahlásit
Artroza
Jo takové veřejné tajemství jo Mlčím jako hrob
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:08
- Nahlásit
Ty jo ale stejně v tom Brně na nás boxerkáře hrozně nadávali.Že prej při vystavování voláme na psy a ukazujeme jim hračky atd.... Děsně to tam řešili.Moc nechápu proč to vadí.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
Denisa
Ada
Že prej při vystavování voláme na psy a ukazujeme jim hračky atd.... Děsně to tam řešili.Moc nechápu proč to vadí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:14
- Nahlásit
Denisa
... taky mám pocit, že největší bugr bejvá vždycky u boxerů! Bývá to občas i u RTW a ostatních mollossoidních plemen. Ale u boxerů je to skoro vždy nejlepčejší.
Včelka
.... ví á d čempjn, ví á d čempjn ... http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/konkrtn-oput nci.html
Teta, articek
Ano, řídily naše psary - rukama pevně svíraly volanty a řadicí páky.
A co strejda, ten tam taky byl! - ten to započal panakováním a zakončil darovanou láhví. Taky jí měl pěknou.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:16
- Nahlásit
Artroza
z se Topgun prizna, ze byl nejen hipí ale i Brendon Walsh... - nes*r! Si nechám kvůli tobě ŘP vyměnit.
A propos Teta, co si myslíš o Artroze?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:19
- Nahlásit
Tommy Gun
bugr
v Tulln na Bundessieger Jarek jednou nenápadně zasyčel na štěňátko a hned byl napomenut vedoucí kruhu za nepřístojné chování, že ještě jednou a končíme...
|