Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:22
- Nahlásit

Ada
vše nejlepší k narozkám - ty mládě jedno

blažena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:23
- Nahlásit

Stýnka
tak ty máš dovčůůůůůůůůů a co tagle odpovídat na mejly - nic

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:24
- Nahlásit

blažena
No nazdar! Kde ty se pořád touláš?
Budeš v Brně?

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:27
- Nahlásit

Stýnka
Ty jsi tedy nechutná, takhle při pátku dovolenkovat!

Já dovču nemám ale mám se taky fajn, tak zvaná polodovča. Půlka lidí tady má buď dovču nebo chřipku takže jsem tu sama a protot jsem se odvážila a vzala si džíny!

blažena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:30
- Nahlásit

Teta
vyrábím body pro pojišťovnu
eee, v Brně nebudu

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 11:44
- Nahlásit

blažena
Eeh, jaké body?

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Všem dík za přání
Stýnka
No já si to ale nepamatuju proto že nejspíš zdechla a vyhodila se samozřejmě

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:08
- Nahlásit

Ale je fakt že v tu dobu tady bydlela babička a měla jsem jisté podezření.Občas fakt vypadala že si něco zakouřila nebo šlehla

blažena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:10
- Nahlásit

Teta
ty moc nechodíš k dochtorovi - viď
veškeré lékařské úkony jsou zdravotníma pojišťovnama ohodnocený dle bodovýho systému - čím víc bodů - tím víc prašulí od pojišťoven obdrží můj zaměstavatel......

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:18
- Nahlásit

blažena
Ach so.
Hele, neurážej se jo, ale první co mě v tvém případě totiž napadlo je že jsi bourala a že píšeš o bodech bonusových a malusových.

blažena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 12:37
- Nahlásit

Teta
tak to mám taky v malíčku - tudle švandu jsem absolvovala už několikrát
fšem aktivním vystavovatelům i pasivním čumilům přeju na nedělní brněnské výstavce - krásné umístění a neopakovatelné zážitky
čekám podrobnou reporáž slovem i obrazem!!!!
doma jsem stále bez netu, tož si počtu až při pondělku - tak to neflákejte, pište hodně ať si aspoň počtu
tož čaudík po vejkendu

alli
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:01
- Nahlásit

Ada
Přeji vše nejlepší k tvým narozeninám

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:02
- Nahlásit

Tomu se říká motivace:

Manželka říká muži: „Prosím tě, promluv s tím naším Frantou. Ten kluk nosí samé pětky, chodí za školu, já na něj už nestačím. “Otec si vezme syna do pokoje a nabídne mu cigaretu. „No tati…“ „Se nedělej, hulíš za barákem každej den! “Následuje panák alkoholu. „No tati…“ „Se nedělej, chlastáš na diskotéce jako duha!“ „Tak dík, nó. “Pak otec vytáhne Penthouse a ukazuje mu nahé ženské. „Co jim říkáš?“ Syn se osmělí: „No jó, dobrý, nó...“Vtom otec zvýší hlas: „No a víš, kdo s nimi souloží? Jedničkáři, vole, jenom jedničkáři!“

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:07
- Nahlásit

Tommy Gun

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:10
- Nahlásit

Teta
Proč v Cizkrajově? .... ale tam nepracuje.
na sobě i minišaty - tuto fotku očekáváme všichni v Brně!!!

Ada
hepy brrzdéj. 21 - krásný to věk. Kdeže je těm létům konec.

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:10 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Ada
Všechno nej k narozeninám

Teta
já byla udělat z našeho erdela Čučíka psa - u kadeřnice

Tommy Gun
hezký už se těším, až to budu říkat jednou synovi

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:14
- Nahlásit

Ada
Všechno nejlepší!

Tommy Gun
http://www.novinky.cz/krimi/revolucni-rozsudek--za -uraz-na-skolnim-vylete-15-milionu_108899_m1bbf.ht ml
Tak proto

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:16
- Nahlásit

Markét
Jj, dík za info - tak jsem na to ted narazil. No to je hrozný - zkažený život má nejen postižený klučík, ale i jeho rodina.

articek
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:19
- Nahlásit

Cituška
nové foto to je Cyrda

articek
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:21
- Nahlásit

Ada
všechno nejlepší

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:33 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Tommy Gun
No to je hrozný - zkažený život má nejen postižený klučík, ale i jeho rodina.
No a kromě toho taky celá škola a hlavně celá ves, kde by mohli vzít 15 mega? To budou splácet ještě tak 157 let, ne?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:40
- Nahlásit

Markét
To budou splácet ještě tak 157 let, ne?
Omyl - 158 let a 11 měsíců, poslední splátka bude Kč 3196,- a zafixujou na 50 let. No ti řeknu, obec musí mít obecní kasu totálně v řiti. Nezávidím. Ted to ještě obec či škola bude vymáhat po dotčených pedagozích (či jak je to správně hezky česky).

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:44
- Nahlásit

articek

tak to jo,já si to myslela

o pánovi žádné info, tak se budeš muset spolehnout na svoji intuici, ale známýmu se totéž stalo s dalmatinem a já když chodím kolem naší silnice, vždycky se modlím, aby nevyběhla třeba kočka, to bych byla bez šance...a jinak choděj psi na volno všude a vědí, kde je chodník a kam nesmí

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:59
- Nahlásit

Tommy Gun
Omyl - 158 let a 11 měsíců, poslední splátka bude Kč 3196,- a zafixujou na 50 let
že by tady někdo byl bankovní úředník?

No, ale rozpočet vesnice fakt v pytli, a jestli ty lidi tam bydlí tak to aby se snad raději odstěhovali. Si vem že se tam kvůli tomu zastaví život. Žádný nový silnice a jiné potřebné věci. To je snad místní ukemanujou.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:12
- Nahlásit

Ada, taky preji vsechno nejlepsi!!!!!

Ja mam dneska taky dovcu, ale nejak totalne nestiham Jsem se ani nerozhodla jestli na ten skolni ples pujdu v satech nebo kalhotech, takze 200km povezeme oboji...jsem hrozna
tak se tu mejte krasne a doufam te uvidim nejake fotecky z nedelni vystavy.
Vsem vystavujicim HODNE USPECHU!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

Tak když jste tu mluvili o těch účesech... Na dnešek jsem byla objednaná k holičce... Nerada tam chodím, protože se mi nikdy nelíbí, jak to ostříhají... Ale šla jsem, protože vlasy byly už moc dlouhý, ježeček odmítal stát a vůbec tak nějak celá hlava se mi nedařila učesat,aby to vypadalo trošku k světu...
Holička vzala nůžky a kecala se svou kamarádkou a stříhala mě.. Pořád kecala a kecala a přitom stříhala... Pak už jen stříhala a stříhala..... Když jsem se potom uviděla v zrcadle, dostala jsem menší šok... Chtěla jsem sice ježka, ale ne po celé hlavě.... Tak je ze mě teď na pár týdnů než to doroste kluk.... Ach jo...

ada
Tak všechno nej!!!Já jsem tenhle krásnej věk oslavila loni na podzim...

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:46
- Nahlásit

Dannie
Navrhuji ti dát nové čatové jméno Sinead

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:54 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Dannie
no bóže tak se pani krapet zakecala
Nejradši bych se taky nechala uplně na krátko, bych s tim neměla pak moc práce,nějak mně ty moje vlasy už se*ou. Musim taky co nejdřív ke kadeřnici.

articek
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 17:16
- Nahlásit

Cituška
jo u nás psi taky umějí chodník a nevlezou na silnici dokud jim neřeknem. Tady se bojím, jestli se pán poučil Ale díky

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 17:21
- Nahlásit

Ahójte!
Tak dnes jsem přïšla na to, proč se Giordince furt navalovalo jakoby něco chtěla vyhodit a blinkálkovala!!! Dnes vyblila několik půlek z ořechů a celé lískáče!!! bez skořápek teda naštěstí. Jenže jsem si marně lámala hlavu, KDE TO SEŽRALA?????!!! Pak mi došlo, že tu o víkendu byli řemeslníci se podívat a že byla dozorována jen taťkou a ten ji jistě pustil k babi a nechal ji sežrat cokoli, babi ji chce cpát horem dolem... no děsný!!! tak chudák bůhví co má ještě v žaludku! já bych tu babizulu achjo, tolikrát to bylo... se diví, že Giordinu před ní zamykám!

Jinak jdu pařit, i přes svůj věk jdeme hýřit po brn. klubech a dízách legrace!
Ada
vše nej nej nej a hodně zdaru hlavně v "boxování", ať se ti v této oblasti splní všechna přání a jinak krásný to věk a dám si dnes štamprdlu aj na tebe!

<< 1 ... 846 . 847 . 848 . 849 . 850 . 851 . 852 . 853 . 854 . 855 . 856 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání