Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Michla
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:26
- Nahlásit

Denisa
to je moc dobře, že jsi nestavěla, zbtečně bys měla nervy........

Michla
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:27
- Nahlásit

Artroza
Teta
My se tomu smějem jak blbé doteď....

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:34
- Nahlásit

Michla
Mě příjde i vtipné že zrovna taková paní tam na tom krku musí mít slony. To si prostě o něco takového říká

Všem
Tak kdo jede do toho Brna (ať na čumendu či vystavovat) a jak se poznáme?

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:38
- Nahlásit

Cituška
Většinou se nám se strejdou nepovede sejít se u počítače společně, ale včera se to konečně povedlo.
Tak jsem ukázala i tvoje stránky a mám ti od kolegy strejdy vyřídit obrovskou gratulaci k velice povedenému vrhu. Pořád na tu tvou trojku koukal a chválil

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:41
- Nahlásit

Teta

tak to moc děkuju a doufám, že brzy uvidím Vaši dvojku a budu moct pozvat i svého manžela, který boxery stále "haní" a tajně se kouká na stránky, když o tom jako nevim
Mě tak mrzí, že už budem na horách a zase Vás nikoho neuvidím
nechcete se jako skupinka u kruhu vyfotit a poslat mi to na mobil? Budu tipovat, kdo je kdo

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:56
- Nahlásit

Cituška
pak se ozvu, potrebovala bych jeste nejakou radu

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:57
- Nahlásit

Teta
já tě poznám!

Tak kdo jede do toho Brna (ať na čumendu či vystavovat) a jak se poznáme?
to se tu řešilo minulý rok a já navrhovala transparent boxer cz-pes... ale ňáko se to neujalo a poznaly jsme se nakonec všechny neb ta znala tu a ta zas tu... no byla to docela legrace!
to all - hlaste se ke mně!!!, i když bude vedle mě pravděpodovně stát načučený pan škarohlíd M. (ještě nevím co mu dám do ruky, aby zaujal G., ale asi toho velkého modrého ptáka Jarabáka co jsme měli v Třeboni...), tak ne abyste se báli a nešli se se mnou pozdravit!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:58
- Nahlásit

Cituška
oni určitě holky nějaký společný fotky udělaji jako vždy.
Hlavně doufám že už konečně někdo vyfotí toho Alexe, doufám Teta že je tam nebudeš podplácet, aby ty fotky nezveřejnili a že ho uvidíme i my co tam nebudeme.

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:58
- Nahlásit

Denisa
Já taky byla loni v Brně ale mě si tam určitě nepoznala co?

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:59
- Nahlásit

Vcelka
Eeh, já tam Alexandra ale neberu. Co by tam dělal. Musí být doma hlídat Legolase!
Beru sebou akorát strejdu...... nebo stejda mě....??

articek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:00
- Nahlásit

Artroza
čau Big E má email

articek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:02
- Nahlásit

Cituška
díky, jsem u toho tvrdla do půlnoci

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:03
- Nahlásit

Teta
JO?!na únorové? no jo, tak to jsem ještě nevěděla, že nějaká Teta existuje! ale Corleonu jsem tam viděla třeba poprvé myslím...

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:06
- Nahlásit

articek

Já si to myslela, ale výsledek stojí za to!

No já jsem v klidu, kromě Artička nepoznám nikoho, jen Denis a pak pohlaví jednotlivých

blažena
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:10
- Nahlásit

Vcelka
no jo ale Alex prej bude hlídat barák a do Brna nepojede - tak nám holky možou vyblejsknout tak leda Tetu se Strejdou
zrada, zrada.......

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:59 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Cituška
tak stene pojede v nedeli domu!!!! veze ho tam od Mistra II znama....jsem rada, ze si vybrali tuhle ch.s. ( od p. K), protoze se me libili vic
jeste jednou diky za rady a tipy!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 10:59
- Nahlásit

Teta, blažena
Aha tak to je teda zrada sakra zase utřem rypák
A třeba na takovou výstavu v červnu do Bráníka se s nim nechystáte? Tam se možná i ukážeme.

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:10
- Nahlásit

Vcelka
Uvidíme, červen je ještě daleko Ale když to vyjde tak rádi, je to přece naše "domácí půda" že§

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:13
- Nahlásit

Artroza

Tak to je super, my měli od paní K. první dva erdely a byli oba super a bohužel pak nějakou dobu štěnda neměla, tak teď máme od jinud, ale na "Dobrou Trefu" nedáme dopustit!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:21
- Nahlásit

Cituška
mate tam mejlik....

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:37
- Nahlásit

Artroza

zatím se mrška někde toulá, jakmile dorazí, odpovím

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:38
- Nahlásit

Dobre rano
Denis, no vidis, ted si te kazdy vsimne az pojedes Ikdyz ja kdyz jedu bugem, tak si to stale prede jako nejaka sekacka...takze si to pekne prdi i s vyfukem a to mam dokonce roury dve

K tem ucesum...byla jsem nespocetkrat okudlana jak nevim co...jednou byla mamka v nemocnici a babicka me aktivne vzala ke kadernici. Ja si pamatovala celouc cestu ze bych chtela ostrihat na mikado...pak totalni okno a kdyz jsem byla silenym zpusobem okudlana na kluka, tak jsem si vzpomnela na svu vysneny uces no a mamku pri navsteve malem trefil slak

Teda, ty si byla loni na vystave jo??? No tak o tobe jsem tez netusila Ale poznali jsme se tam docela dost i bez nejakych popisku Skoda ze letos nemuzu...ty jo ani nevite jak nerada o to prichazim...

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 11:57 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

ohledně účesů
Také jsem měla období "dle hrnce"

Nejvíce si ale pamatuji když jsem si směla v pubertě poprvé dát "lehčí" trvalou. Byla jsem tak hrdá, a přitom jsem vypadala jak idiot Nutno dodat že v tom samém období jsem si i myslela jak se umím líčit a nosila jsem takové děsné růžové stíny. Prostě pubertální hrůza

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:08
- Nahlásit

Hmm, a já měla období tupírovaných černých vlasů, tmavěhnědá rtěnka, tmávé linky kolem očí, a černý flaušový kabát po prababičce

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:11
- Nahlásit

Teta
Libka

ty jo, tak já teda furt ostříhaná na kluka a vrcholem byla trvalá, kdy jsem se stejně necítila
jsem takový klučičí typ

Libka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:13
- Nahlásit

Jo a taky jsem jednou viděla v časopise Dívka holčinu s krátkými blond vlasy. Moc mě to zaujalo, tak jsem se s časopisem vydala ke kadeřnici. Už jen v krátkých vlasech vypadám jako idiot, no a když jsme přidaly ještě ten kysličník, nebyla z toho blond, ale žlutooranžová hlava. Tenkrát jsem přišla domů, a mamka dostala šílenej záchvat smíchu. Já někam odešla, ona se uklidnila, no a když jsem se zase objevila, tak jsem myslela, že umře smíchy, nemohla to zastavit.

Chodka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:35
- Nahlásit

Tak já taky musím přidat něco do mlýna co se týče účesů, ala kastrol to v naší rodině bylo asi běžné a ofina do půli čela to taky.Ale dokonce se pamatuju mého manžu s trvalou,jako sedmáctiletý seděl v dámském kadeřnictví s natáčkama

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:36
- Nahlásit

Chodka

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:49
- Nahlásit

No jo, to byly doby, to jsme vypadaly!
já např. se žlutýma vlasama a ofinkou pečlivě natočenou a Martina jsem na fotkách (ještěže ne ve skutečnosti neb to by u mě neměl šanci) viděla tzv. na Jágra - takový ten střih nahoře nakrátko a konec delší, no naštěstí to měl kratší...ale i tak...
a počkejte jak se budeme smát za 10 let až se uvidíme!
jenže naštěstí je doba už jinde, takový HITY jako v 80tých létech, to už se nevrátí!

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 12:59
- Nahlásit

Jo, a kdybyste věděli kolikrát jsem si spálila čelo o kulmu. Mám štěstí že mi nezůstali jizvy

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání