Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:56
- Nahlásit

Artroza

hm a krásný fotky Luciphera!
a zoo je fakt super

nevíte o Artičkovi?
Psala jsem mailik a neozývá se, nemají chřipajznu?

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:58
- Nahlásit

Corleona
Tak veliká gratulace!

blažena
Taky jsem tipovala že je to lidská stehení kost Já naštěstí chodím po svých takže moje není

Artroza
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:03
- Nahlásit

Cituška
nevim nevim..... snad zadne problemy....

diky za pochvalu .-)

Mistr II
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:29
- Nahlásit

corleona

velká gratulace

Krista
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:49
- Nahlásit

corleona
gratulace!!!! AŤ se jim daří,prckům...

bubu
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:01
- Nahlásit

corleona
Nicht schlecht Herr Specht

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:03
- Nahlásit

corleona
Gratuluju k štěníkům.Ať je vše OK.

Tommy Gun
To je opravdová věrnost.

A musím se pochlubit,mám velikou radost.
Brau pochopila kousání.Už si ví rady s velikým peškem!!!!
Vypadá to,že to zvládneme.

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:11
- Nahlásit

Lenda

tak to také velká gratulace, asi to chtělo jen čas....

Lenda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:18
- Nahlásit

Cituška
Ona začíná být i trošku ostřejší,tak asi dospívá.
Minule dokonce na někoho štěkala z okna,jen neotevřela hubu,tak to bylo takové blafání.Zatím štěká jen na žrádlo.

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:21
- Nahlásit

Ahoj
corleona
Moc gratuluju ke štěníkům i ke včerejšímu úspěchu "tvého mimi" Hlavně ať je vše o.k.
Vcelka
Tak co, bude Viky č.2?? Teď už se z toho asi nevykroutíš

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:34
- Nahlásit

corleona
tak to moc gratuluju, osm štěňátek to je moc hezký, hlavně aby byli všechny v pořádku a všechny vám vydrželi.
Já bych ho hrozně chtěla, ale teď by sme potřebovali asi vyhrát ve sportce. Hodim o tom doma řeč za dva měsíce už ta situace bude třeba lepší. A ten Fido to je pejsek? A nebyla by fotečka?

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:47
- Nahlásit

corleona
Blahopřejeme k mimískům!!! Hlavně ať jsou všichni vpořádku...

to all
Na web jsem přidala nějaký videa.. (kvalita nahrávky a provedení teda nic moc - brzo snad natočím lepší...). Zítra jedeme kousat,tak snad tam něco natočíme, vyfotíme a bude zase po mega dlouhé době aktualizace webíku..

A s kým se vlastně v neděli uvidím v Brně???

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:23
- Nahlásit

Čáááu!
víkend v hokně - to teda bylo! Aspoń, že to bylo zajímavý a k něčemu to bylo snad...
Cituška
no téda!
díky moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve čtvrtek jdeme obranařit... budete tam taky?

Corleona
gratulacééééééééééééééé!!! hodně zdraví mamči a miminkám!!!

no a další si prohlídnu až někdy...

jo, jen si představte, že G. kvůli tomu, že neměla o víkendu svůj ustálený program a nemohla na coursing atd....
Martin s G. byl dopoledne a uklízel a ještě mi volal, že umyl dlažby a vysál atd. (čekali jsme večer návštěvu), tak jsem byla ráda... přijdu domů, otevřu dveře a... G. vyrajbovala koupelnu - prádelní koš nacpaný prádlem - roztahala po bytě, do toho vysypaný prášek, zubní pasta rozpatlaná všude, zásoby vaty, odličovacích tamponů, vložek, toaleťáků,... rozkousaný šampóny, vytahala i kartáčky na zuby a nechápu jak všude dosáhla... no já měla takovej záchvat smíchu a hned jsem M. volala, že teda moc pěkně uklidili, ale že měl do koupelny přece zamčít,... no jo, 1 den nevylítaná G. = devastační četa... a ještě teda vyhrabala malou díru do zdi... jako zamlada! JO a protože jsem přišla tak tak (okolo sedmé) a musela ještě s Giordi, tak jsem to nestihla a návštěva přišla když bordel byl uklizený použe částečně! fakt vtipný!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:23
- Nahlásit

Dannie
hurá už se těšim dom (v práci si žádný videjka nepřehraju...)

articek
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:39
- Nahlásit

Corleona
moc gratuluju k mimi a hlavně zdraví
Všem
žijem
Cituška
díky za starost

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

articek

jejej, tak vítej

Dannie
sem s videi, už se těším a hned zkouknu!

Denisa
ve čtvrtek naklušu a vše přinesu

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:48
- Nahlásit

Stýnka
Nevím jestli je na co se těšit, není to nic moc (způsobeno naším dlouhodobým nicneděláním)....

Cituška
Videa mám na stránkách ( www.bonnie-arwin.ic.cz )

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:57
- Nahlásit

Denisa
Koukám že G. je doma absolutně nepochopená! Ona se nenudila a nezlobila. Ona věděla že přijde návštěva a chtěla se hodit "do gala", tj. vyprat kožíšek, vypucovat zoubky, nalíčit atd. Jo a tu dirku do zdí určitě dělala protož jí tam spadlo víčko od rtěnky!

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:01
- Nahlásit

Teta
souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dannie
shlídla jsem a náhodou super

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:05
- Nahlásit

Cituška
díky, seš nejhodnější!!!

Dannie
zdár!
jé, ty stránky jsem někde kdysi viděla
já jsem myslela, že sis pak dělala nějaký svoje (jinou verzi než co dělal brácha)...
dobrá mjůzik k videjím, taková dramatická, akční!

Teta

máš pravdu asi...
akorát s tou zdí to bylo jinak! nenašla totiž pilník na nehty, tak si musela udělat manikůru-obrousit drápky o zeď!
ale jinak je to asi tak, že jako chlap zůstal s G. jednou doma, jednou uklidil, já jsem ho velice pochválila a ve finále samozřejmě jsem měla víc práce než kdyby neuklízel, ale zamkl!!! zamykáme koupelnu odjakživa, protože v mládí nám ji vystěhovala několikrát! jen prostě - on zapomněl... ale ještě mi tvrdil, že zamkl, že si musela odemknout!

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:07
- Nahlásit

Cituška
Zase tak super to není (při tom aportu to prý vypadá jakože se odráží,ale ona skáče úplně bez doteku)... Musím to natočit znova.. a hlavně za sluníčka,aby to bylo líp vidět.. Ale mooooc děkujeme za chválu, Bonnie to moc moc těší!!!

Teta

Já se teď píšu cvičný testy do školy... Mají to docela blbě udělaný... Třeba do not je vpořádku a don´t už je chyba... (se jim to nechtělo všechno ťukat do počítače,když testy sestavovali)... Tak se vždycky leknu kolik jsem toho měla zase špatně, ale pak zjistím, že to tak hrozný nebylo...

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:09
- Nahlásit

Denisa
si musela odemknout
Prostě chlap!

U nás zase občas zapomene strejda zhasnout když jde ze sklepa. když se pak ptám jestli tam už můžu zhasnout, tak se tak vyčítavě podívá na Legolase jako že šel poslední!

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:10
- Nahlásit

Denisa
Tohle je moje verze stránek, jen předělaná bráchem do lepšího a přehlednějšího vzhledu(a hlavně čitelnějšího kodu)...Teď se v tom už plácám sama a občas docela tápu,co a jak udělat,ale snažím se... Však ještě sesmolím nějaký poděkování na stránky a brácha tam bude!!!! Si to zaslouží..

Nevíš jestli má od vejšky ta veterina nějaký stránky? potřebovala bych sehant kontakt....

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:14
- Nahlásit

lidičky[/b máte někdo zkušenost s happy dog superpremium neuseland?

[b]Teta

a šel ten Legoušek poslední?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Dannie
Super videa !!!

Artroza
Vzkaz - obsah tebou zaslané poštovní obálky podepsán.

Teta
Tak jakou značku scanneru máte?

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:23
- Nahlásit

Teta
jako že šel poslední!
(hmmm, M. furt nezhasíná na WC a tvrdí, že proto, že doma-u maminky mají vypínač vevnitř a my ho máme zvenku... logika jak sviňa když tu bydlí téměř 4. rokem...)

Dannie
achá, já jen zda to je Bonči stránka, že ještě nedávno měla i ty staré a nevěděla jsem který platí...
Však ještě sesmolím nějaký poděkování na stránky a brácha tam bude!!!! Si to zaslouží.. sím tě, se bude naparovat jak kohout... krocan... nebo páv nebo kdo...!
já znám jen
http://www.vfu.cz/

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:24
- Nahlásit

Tak zas čauky lidičky!

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:24
- Nahlásit

Tommy Gun
Canon - Canonscan Lide 20?!

Odpoledne to zkusím a zahlásím jestli to jde na to rozlišení které chceš.

Jinak poslušně hlásím že článek je hotový. Ještě ho nechám skouknout druhou osobou. Já jak to furt čtu a píšu dokola, tak už možná vidím páté přes deváté a je pravděpodobné že tam někde mi ještě něco "ulétlo". Takže asi zítra to budeš mít!Denisa
To s tím pilníčkem je pravděpodobnější!

Cituška
No to si piš že šel poslední!
Jinak, já se přiznám že jsem taky naifka. Po každém jídle se na ty dva čtyřnohé kámoše podívám a říkám "proč když dojíte nepřinesete sebou ty misky abych je mohla hned umýt!!

zzizalka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:27
- Nahlásit

ahoj,
tak co konkurence v neděli v Brně?
Přiznejte se kdo jste v žíhaných fenách v mezitřídě, jestli mám vůbec dorazit. díky za info, případně mi ušetříte vstávání

Dannie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:28
- Nahlásit

Denisa
On o těch nových nikdo nevěděl... (Teda asi až na tebe)... Ale tys byla u zdroje..

Tommy Gun
Bonnie děkuje za chválu... !!!

<< 1 ... 837 . 838 . 839 . 840 . 841 . 842 . 843 . 844 . 845 . 846 . 847 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání