| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:36
- Nahlásit
Paja s Tinou
Je moc hezká, já si zamilovala žíhaňandy bez bílých znaků, i když vím, že to není zrovna "in"
Vcelka
A jak jsi to uděla, že ti to tak lehce prošlo?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:43
- Nahlásit
nazdarek vsici,
me to taky pripsalo bod hec!!!!
mame tady nejakej frmol, tak tu budu/nebudu...
Vcelka
Boss teda dobry! muzes na nej volat sefe
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:43
- Nahlásit
Ola, tak nevim proc myslela jsem ze tam delas...mozna jsem si to spojila s tim jak pises o sefikovi jak chodi na soudy...no nevim proc me to tak napadlo
Libka, tak ja myslim ze nejde o to co je "in" kazdemu se libi neco jineho. Me se strasne libi zlatacky co maji nejak probilenou hlavu...taky to rozhodne neprameni z toho ze jsou treba v mode
Nahodou zihanacky se mi taky libi, kdyz uz tak ty tmave...ale zlata zatim prevysuje a asi prevysovat bude
Vcelka, no to by me taky zajimalo jak si to udelala?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:44
- Nahlásit
Nové info o boxerce z brněnskýho útulku : včera si pro ni přišel původní majitel
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:45
- Nahlásit
Vcelka
A co Bacardi, Bačkora, Benzín, Bert, Bourák
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:47
- Nahlásit
Libka
no řekla sem že Viky s tim souhlasí
Zdeněk řekl že to nechá na mně ale ať to pořádně zvážim a včera sem se ptala Tety jak jsou rádi že maji teď dva boxery, tak mi tak hezky odpověděla že když sem to dala přečíst Zdeňkovi tak řekl že teda asi jo. Taky řikal že ale asi budeme muset něco udělat s tim spanim v posteli, protože mít tam oba dva že by to asi bylo maso. To bude asi trochu problém, říct najednou Vikymu že do postele ne a když tam pustíme jednoho tak je jasný že tam bude chtít i ten druhý. No možná nakonec já budu spát na zemi.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:49
- Nahlásit
Dannie
fakt? No tak to je skvělý.
Teta
no tak s toho leda tak ten Bacardi.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:49
- Nahlásit
Vcelka
haha, máme doma postel o rozměru 140 cm a vejdeme se tam všici 4. Je fakt že je to pohodlnější když je strejda v práci
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:52
- Nahlásit
Vcelka
Prý tam byl včera a oni to ještě nestihli dát pryč z webu info o ní... Aspoň že to má šťastnej konec...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:56
- Nahlásit
Vcelka
Hmm, a nemohla by jsi mi ten mail od tety přeposlat Nad tím spaním v posteli jsem taky přemýšlela, a myslím, že když budou dva, tak to tak strašný nebude. On si Viky určitě zvykne a postýlu oželí. Ta naše pipina s námi taky chrápe v posteli, ze začátku vždycky usínala v pelíšku a k nám se stěhovala až ráno, pak už třeba ve tři, ve dvě , v jednu, a teď jen počká až se s Ondrou v posteli srovnáme, a hned se přifaří povora, ale až jednou budou holky dvě, tak to budou mít pěknýho smolíčka.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:57
- Nahlásit
Dannie
to jo aspoň že tak
Teta
to je teda ftipný to mu radši ani řikat nebudu, pak až na to dojde tak se to stejně nějak udělá. Viky dneska asi celou noc ležel vedle postele tak to byla docela změna, nebylo to jako když mi na nich leží stokilový balvan.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:59
- Nahlásit
Dannie
Vcelka
tak to je super, moje známá odcházela včera v 19.00 po denní šichtě a to tam ještě nikdo nebyl
Hurá!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:00
- Nahlásit
Vcelka
Moje zkušenost je taková že málokdy leží oba s námi v postely. Je to asi nepohodlné. Mají u nás v ložnici svůj gauš a i pelíšek a každou noc to tak střídají. Jeden v posteli, druhý na gauči, nebo jeden na gauči druhý v pelíšku.
Alexander ale většinu noci stejně prospí na zemi na koberci. Každý je jiný. Legouš vydrží i celou noc pod peřinou, to Alex ani na 5 minut, maximálně na ale ne pod peřinu
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:03
- Nahlásit
Vcelka
tak to už je hotový pochod Praha Prčice,budou chodit dva bílý kluci
Spát je nechte potom oba v ložnici a udělejte si vy nový spaní.
jo a Boss,Bacardi to je dobrý já bych ještě Bruce (Wilise)
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:05
- Nahlásit
ola
tak u nás to jde při každém novém připojení, tak tam nasázím nějaké bodíky
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:07
- Nahlásit
Dannie, jee tak to je super zprava!!! Tak hlavne ze ji nekdo nekde nevyhodil
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:08
- Nahlásit
Ahóóój!
taky mi to připsalo bod!
Včelka
jééé, tak ty se máš!
jo, ale teda - doufám, že si pak vezmeš i od G. huhuláka, pokud by nějakej byl! jsi to psala... já s tím počítám... vím jak by se u vás měl parádně!!!
Cituška
sím tě, já dnes nemám autí, spravují mě ten výfuk, ale nestihnou to prý do odpoledne, takže mi dnes nic nenos a krásně si zakousejte... Radovanovi jsem to psala...
je to pech (ne pech), když nejsem zdechlá já nebo pes, tak mi zdechne auto!
ad DM - moje nej kamoška z gymplu celý 4 roky byla depešačka, tak jsem to měla z první ruky!
jinak já měla jen pidi období rock a "úleťáci", jinak jsem byla diskofilka a pak teda super období RAVE a pak techno, ale to mě zastihlo na přelomu mládí-stáří, takže z toho jsem musela vycouvat záhy a teď teda když vidím ty smažky co na to chodí, tak mi to teda líto vůbec není
Ale sranda je když se mě zeptá brácha nebo bratranec co jako poslouchám , tak řeknu že RÁDIO přece (ahity v něm) a ještě navíc ani nevím kdo co "zpívá" a jakej je to styl...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:16
- Nahlásit
all
výstava
děcka pecka, pochopila jsem to správně, že ten kruh č. 5 je jak pro boxiše, tak pro bulmasy a bordodogy? napřed jdou naštěstí asi boxiši, že jo? ale jako to tam bude kruh obležen těma všema 3 plemenama? tak to bude masakr!!! stačí když si tam pár lidí vyplesknou kennelky a ... nebo tam můžou v tu dobu být jen boxišové rozložení kolem kruhu?! nevíte?! já jsem to takhle ještě nikde nezažila...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:32
- Nahlásit
Denisa
od soboty jedu na tejden na hory, takže tu budu až po 17.2., neva?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
articek
tak mně už to zase nejde
Včelka
Zdeněk je asi na obyčejný jména
známá dala kdysi Bernard prý na počest toho piva, že jí chutná
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:34
- Nahlásit
Denisa
ééé to už asi nééé, tři boxeři to už by bylo moc. I když potomek by to byl určitě moc hezký po G. a L. ale další to už fakt nee.
Teta
Viky pod peřinou taky nespí to by mu bylo horko, spí jen nad a kolikrát když bylo třeba větší teplo tak se odcházel chladit na dlaždice. Já vim že to neni stejný že by spali v posteli furt, Viky kolikrát spí u postele na svý peřince a do postele si vleze třeba jen na chvilku a taky to tak různě střídá i když ráno se většinou probudim a je nalepený u mně.
Můžu Libce poslat tu část co si mi napsala o těch dvou jak si spolu pěkně vyhrajou?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:38
- Nahlásit
Vcelka
Bernard prý na počest toho piva, že jí chutná
Tak to by se můj pes jmenoval Granát!
Paja s Tinou
Řekla bych, že v pojišťovna dělá Tequila! Ale nevím to jistě! Já dělám v advokátní kanceláři. Proto ten soud...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:44
- Nahlásit
Vcelka
Můžu Libce poslat tu část co si mi napsala o těch dvou jak si spolu pěkně vyhrajou?
JASNĚ!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:45
- Nahlásit
Cituška
nevadí, já myslím, že tam jsou jen Zetorácký dokumenty že jo? ne, to teď nic z toho potřebovat nebudu... takže děkuju, že mi to necháš u vás v úschovně!
Vcelka
tak to jsme teda smutní!
ale tak je fakt, že třeba tam žádný huhu nebude , a tady máte pěkného huhu jistého
a takže ty už zůstaneš u běloušků?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:45
- Nahlásit
Denisa
Já jsem to zažila jen dvakrát že bylo více psů v jendom kruhu.
Jednou byli boxíci nařadě jako první a jednou až jako poslední.
v obou případech tam už od rána všechny rasy měli kenelky, židločky atd
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:47
- Nahlásit
Denisa
No, v Litoměřicích v květnu to tak taky bylo...Boxeři a buldočci v jednom kruhu a boxeři ke všemu na řadě až jako druhý.Nedalo se tam pomalu hnout a ke všemu to na pesany i lidi bylo hrozně dlouhý
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:51
- Nahlásit
Teta
v obou případech tam už od rána všechny rasy měli kenelky, židločky atd
tak to opravdu bude výstava snů!!!
to Marťan asi nepřežije!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:52
- Nahlásit
Krista
no a to si představ, že buldočci jsou haťapidi oproti těm obludám bulmasím a bordodogovým!
ty jo, ještě že jsme první na řadě a zlatí navíc ještě před žíhanýma, héééč!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:55
- Nahlásit
Libka
tak sem ti to poslala na mejla na seznamu.
Kdo tady máte ještě dva boxery tak se můžete přidat a můžete nám sem psát výhody soužití dvou boxerů.
Denisa
no vás sem měla jako další variantu kdyby to v Bašce nevyšlo a to ještě tak trochu čekám co se jim narodí v tom dalšim vrhu. Třeba tam bude nějaký s hnědýma ouškama.
U běloušků asi zustanu, i když se mi líbí i zlaťáci s bílýma znakama, no ale teď když máme ty stránky běloušků a konaji se ty srazy tak mně to u běloušů asi bude držet.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:58
- Nahlásit
Jó a víte, že Giordinka má dietku?
blinkálkovala a též hrozně prdí a smrdí, tak jsem jí nasadila jen kuře s rýží a kochám se jejím vpadlým břichem a vystupujícími žebírky! Ona snad tuší, že se blíží výstava...!
|