| Autor |
Zpráva |
Lenda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 18:25
- Nahlásit
Tommy Gun
Borata jsem nakonec nestáhla a tak jsem ho dnes viděla v kině.Fakt dobrý.
articek
Krásný videa štěndů.
A mažu makat,ach jo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 19:22
- Nahlásit
Lenda
tak příjemnou službu a co nejmíň operací
Všem
teda nevím jak u vás lidi, ale u nás je vítr jako blázen. Asi nám odlítne barák
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 20:00
- Nahlásit
articek
u nás taky, otevřela jsem do protivky a málem mi vypadla okna!
Koukni na stránky na nový fotky v Pájově pokoji, jsou tam i dinosauři....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 20:18
- Nahlásit
Pořád vedeme - o 20 hlasů:
http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/anketa-o-nej oblbenj-strnky-plemen-v_01.html
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 20:26
- Nahlásit
Tommy Gun
Hurá!!!!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 20:30
- Nahlásit
fšem
poslední kontrola vrhu provedena, natetováno, odčerveno, naočkováno a zítra jde pejsek do světa, v sobotu Kleopatra a příští týden Kájinka, ta nám tu naštěstí ještě pár dní zůstane, tak nám aspoň nebude tak stráááášně smutno....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 21:21
- Nahlásit
Cituška
chtěla si říst, že dinosauři byli
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 21:25
- Nahlásit
articek
No nakonec už je po jejich době ledové, tak co s nimi?
Fotečky Cedrika a jeho sourozenců jsou moc pěkný, Cedrik vypadá jako takový hodně spokojený štěndo, na těch zádech je kouzelnej
|
pech
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 21:57
- Nahlásit
Dobrý večer všem....
Jede někdo příští neděli do Trenčína? Na čumendu nebo vystavovat?
|
lucanoXX
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 22:49
- Nahlásit
Můj dotaz se týká 17ti měsíční fenky německého boxera.V poslední době máme problém s chůzí na vodítku.Pokud ji odvádím od nějakého psa,nebo potřebuju přejít silnici a mít ji u nohy,začne mě kousat do rukávu,škubat a vrčet.Přestane po důraznem fuj,ale jen na chvíly,nebo do té doby než ji pochválím pak začne znovu.Je to snad projev agrese,nebo puberty??Její matka má vyrovnanou povahu,ale otec je trochu cholericky a její bratr se už teď snaží převzít místo vůdce ve smečce..Chovatel říká,že se časem zklidní,ale čekat na to nechci.
Dakší problém je přivolání,pokud je na stopovačce,tak poslechcne okamžitě i když si zrovna hraje s jiným psem.Ale pokud stopovačku nemám můžu se občas uřvat.Začali jsme u nás v Ostravě dělat agility.Na cvičáku je poměrně poslušná,od překážek za jinými psy neodbíhá a dobře na mě reaguje.Mám snad při normálních procházkách opět požívat stopovačku i když na ní poslouchá??
Je to můj třetí pes a druhý plemene boxer.Jinak je docela hodná chodí se mnou do práce,kde vetšinu času prospí.Tak co s ní??
Nevím,kde jinde pro radu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:18
- Nahlásit
lucanoXX
uz jsem vas dotaz sem kopirovala a zde mate odpovedi....
je to str. 764....
No, zdá se, že holčička zkouší. Já bych byla pro to ji trošku srovnat. Vycukat, mohlo by fungovat několikerá prudká změna směru s následnou pochvalou, fena se tak lépe zasoustředí.
Ad přivolání - toho byly napsané miliony. Pokud je psovodka zvyklá dělat se stopovačkou, tak bych pokračovala s ní. Možná dobrej fígl je tu stopovačku (nebo šňůru) postupně ustřihávat až pes behá jenom s cancourem, ale ten podmíněný podnět tam zůstává.
Ale jinak by se o tom všem dalo debatovat donekonečna....
pro lucanoXX
17ti měsíční fenky německého boxera
nejsem výcvikář, ale mám doma velmi hyperaktivní boxerku a něco podobnýho jsem si s ní taky zažívala...
nejde na to dát návod, ale určitě pomůže dělat s ní co nejvíc aktivit, aby mohla ze sebe dostat tu přemíru energie...
místo křičení fuj! mi zabralo spíš tiché a nesmlouvavé dost! anebo ne! a to s ní nacvičovat třeba při hře už... přetahovat se a pak to stopnout, když chvilku vydrží, tak zas akce... učit ji aby uměla střídat vzruch a útlum! ta moje je třeba ve vzruchu furt , takže útlum ji dělá velké potíže, ale když ví, že když to vydrží, přijde zase vzruch, tak to zvládá.
hlavně vklidu a spíš zklidňovat, a zase jí dát prostor - třeba na obranách, aby se vyžila v kousání...
přivolávačka - musí mít motivaci proč za tebou běžet! balonky, kokinka, klacky, blbnutí... jinak pro ni nebudeš zajímavější než ostatní psi.
máš třetího psa, takže základy jistě máš, tak si myslím, že to v pohodě zmáknete levou zadní
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:19 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
zabrezla
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:40
- Nahlásit
Artroza
Hurá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:45
- Nahlásit
Lidi, žijete? Taky u vás byla noc plná hrůzy? Orkán Kyrill teda řádil. Včera na konci Kriminálky - pochopitelně, když už se mělo zjistit, kdo je vrah , u nás vypnul proud a ještě teď ho nenahodili. Malovala a česala jsem se při baterce, kterou držel Kubín, tudíž při příchodu do práce a pohledu do zrcadla, jsem se fakt lekla!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:54
- Nahlásit
ola
hmmm... u nas to same, jsme bez proudu
znamym spadl na strechu strom
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 07:57
- Nahlásit
ola
Tak to nám pro jistotu telka bouchla úplně - takže dnes místo odpočinku jedem vybírat novou
Artroza
Kamarádce to u baráku zlomilo ten největší smrk v půlce, ale naštěstí mají velkou zahradu, takže barák v pohodě. Akorát zahradu mají plnou smrku, jak psala.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:01
- Nahlásit
ola
chichichi, u nás to vypli taky ke konci Kriminálky a ráno to ještě nešlo. Já se malovala při svíčkách a v práci sem to musela taky doladit. Myslim že to bylo všude podobný. Sem si naivně myslela že tady taky nepude proud, že by jsme nemuseli do práce a ono prdlačky. Po cestě byli místama popadaný větve a některý stromy docela nebezpečně nahnutý, ale jinak to šlo. Kolegyni ulítla půlka střechy.
Ada
tak co jak dopadlo setkání?
Teta
to jsme se u dochtora asi neminuli protože já nechodím do P. ale do G. byla sem tam včera už na osmou, jedu tam zase v pondělí kolem oběda.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:07
- Nahlásit
Vcelka
že tady taky nepude proud
jsme meli stejne myslenky....
bohuzel, praha je nechutna a proud tu jde
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:19
- Nahlásit
Markét
Artroza
ola
Vcelka
Kdepak panelák v Brně postavený za totality, já viděla kriminálku do konce, žádné stromy a hrůzy a jen jemně za okny nových plastových oken povíval vítr a já si připadala jak ve stanu v přírodě...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:26
- Nahlásit
Cituška
nechutne.........
ja rano krmila stenaky za tmy: kuci kuci kuci papanicko... kde jste, neslapej do toho, kde je ten posledni....
no a pak jsem jim tam dala svicku, ktera se jim strasne libila...( teda tak, aby se na ni nedostali ) tak si tam aspon stezovali, ze jim ta hnusna panicka nic nedopreje.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:26
- Nahlásit
Jo jo, Brno v pohodě... jen popelnice se skácely a viděla takovou tu Toi kadibudku převrácenou - samozřejmě dveřma dolů, tak snad tam nějakej nešťastník zrovna netento...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:34
- Nahlásit
Ahoj,hlásím u nás na západě sice klid nebyl,ale proud alespoň u nás byl celý večer a i ráno.
I když jeden kolega kterého vozíme do práce napsal nejedu,jelikož u něho proud nešel a po vyslechnutí rádia,asi na baterky, kde hlásila třetina Západních Čech je bez proudu,vydedukoval že v práci taky nepůjde.Když jsem mu zavolala řekl,mám zatopeno,baterku v ruce a luštím sudoku.Tak i takhle se dá prožít začátek dne bez proudu.
|
Igi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 08:42
- Nahlásit
Cituška
Denisa
Brno v pohodě...hmm, já jsem se teda moc nevyspala, protože sousedům na balkoně pochodovaly truhlíky a květináče, prádelní šňůry svištěly a vůbec byl to strašnej b*rdel....akorát pes všechno úspěšně zaspal a vůbec mu to nevadilo, že venku řádí takovej velikej šupááák...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:27
- Nahlásit
U nás to taky vypadlo při kriminálce,ale o půlnoci to naskočilo.Kdo byl vrah taky ale nevím.
Jinak v práci jsem byla na celém patře sama a měla se jak v hororu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:29
- Nahlásit
Lenda
...zahradník přeci!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:34
- Nahlásit
Denisa
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:37
- Nahlásit
Nazdárek, všici! Taday se hlásí Pražák. U nás vše funguje, ale sousedům naproti to vzalo plot i s betonovýma sloupečkama
Já měla ale taky veselo. Vezla jsem strejdu ve 23:30 hodin do práce
Přišel před chvilkou, dosti znaven, ale moc si neodpočine. Tak dvě hoďky se prospí a jede k mé mamce která bydlí na samotě. Vzalo jí to celý plot, jeden strom, vrata od stodoly a je samozřejmě bez proudu. Takže výbavička sebou bude asi motorová pila a generátor
Blbý je že máma má tři psy a ten plot tam fakt potřebuje. Bydlí u lesa a ovčandám se tam líbí zvěř!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:39
- Nahlásit
Teta
zrovna jsme se rano bavili, jestli ho povolaj
no dneska jim to fakt nezavidim.......
nam spadlo par tasek ze strechy, ale kdyz jsem rano volala tem znamym, tak mi doslo, ze muze byt hur.....a to o dost...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:46
- Nahlásit
Ada nám, zdá se, odmítá podávat zprávy o tom, jak proběhlo setkání. Nebo že by ještě byla tak zaneprázděná???
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:47
- Nahlásit
Teta
Chudák mamka.To má pěkný nadělení.
|