| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 08:47
- Nahlásit
Markét
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 09:55
- Nahlásit
Markét
Takže zejtra jedem na krev a konečně na krytí.Sem zvědavá kolikátej to bude den.Fatty začla konečně hárat.Sem to zistila dnes když jsem se probudila.Vypadalo to tu jak v upířím doupěti.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:15
- Nahlásit
Ada
Gratulace, hurá, budou štěňátka!!!!!!!!!!!!!
Doufám, že to bude také v přímém přenosu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:38
- Nahlásit
Ada
bezva zpráva - další placatý prťavci na obzoru
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:38
- Nahlásit
Cituška
Jestli budou štěnátka to nevím.Ale byla bych ráda.
To víš že se pokusím v přímem přenose.
Artroza, Blažena a všichni co chováte
Veterinářka mi řekla že stačí jet na krev až 6 den od prvního dne hárání? Jak to děláte vy?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:43
- Nahlásit
blažena
Doufám.Byla bych moc ráda.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:45
- Nahlásit
Stýnka
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:50
- Nahlásit
Ada
Dobrá zpráva! Mně řekl jeden veterinář-výzkumník (kryli jsme u něj bordičku), že jsou všechna vyšetření stejně naprd, včetně měření hladiny progesteronu a že nejlepší je pes-prubíř. Tak jsme mile poděkovali, ale stejně jsme si zašli za paní doktorkou, aby na to mrkla pod mikroskopem
Jinak opravdu by mělo stačit jít ten 6. den - za předpokladu, že se ví přesně, kdy hárání začalo.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:56 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
Jak to děláte vy Si pozvete manža, ten vám poradí. My už se pak jen koukáme z okna jak jsou svázaný
Byly jsme na krvi při prvním krytí asi 3 den v Labvetu a vyhnali nás že je to brzo. Pozvali nás na 8 den, ale může to být asi různý
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:56
- Nahlásit
Markét
Já sem jen měla obavy.Corleona mi posledně psala že jim to vyšlo na čtvrtý den hárání.
Mamka říkala že včera už na nu koukala že jako by už hárala ale nešpinila.Veterinářka říkala že to budem brát že dnes hárá první den.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:57
- Nahlásit
articek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 10:58
- Nahlásit
articek
Jenže mi nemáme toho psa doma.Je to kdyby jsme ho měli doma, to by byla pohoda
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 11:00
- Nahlásit
Ada
no jestli někdy budeme mít štěňata, tak taky budeme muset někam razit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 11:06 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
articek
Já už mám pro Aidu krycího psa jasného.A mám to jen hodinku od sud Takže daleko jet nebudu muset
Teda jestli nás budou chtít
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 11:18
- Nahlásit
Markét
articek
Ada
To já mám doma hned psy DVA (ovšem má to jeden háček, oběma mezi nožičkama něco chybí)
Tak ji testnul dobrman na cvičáku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 11:23
- Nahlásit
Cituška
A plánuješ nakrýt Citunku ještě? Kolik jí vlastně je?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:00
- Nahlásit
Ada
Citě jsou 3 roky a plánuju ji nakrýt teď podzim 2007 a pak za 2 roky, a to si chci nechat žíhanou fenku s ocáskem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:13
- Nahlásit
Cituška
A pořád tím samým psem cos už psala ?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:33
- Nahlásit
Ada
Zatím jo, ale po zkušenosti z tohoto krytí se chci jet na krycího psa mrknout a podívat se, jak pracuje a vůbec jaký je. Není pro mě důležitý počet zkoušek, ale povaha, a tu ze zkoušek člověk někdy nevyčte. Mluvím z vlastní zkušenosti, moje první boxerka se bála vlastního stínu, střelby, prutu na obraně a vše jsme překonali, měla IPO 2 a ZVV2 a záchrannou trojku, ale byla to šílená dřina a jen jedno procentu talentu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:40 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
po zkušenosti z tohoto krytí ??
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Ada
No ano, po dobré zkušenosti, Mobidika znám dlouho a je mi jedno, že má "jen ZVV1", ale je to super psík v povaze, přátelský, nekonfliktní ke psům, kousáč a pořád jak na pérkách, a má to v hlavičce srovnaný, i u krytý se choval bezvadně, okouzlil mě. Takže chci tím jen říct, že si nevybírám psa podle počtu zkoušek
Akorát, protože Cita je v exteriéru průměrná, tak chci hezkýho psa, aby byla aspoň tošku šance na vylepšení
I když, víme, co ta genetika "sfiňa" dělá
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:52 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
všem
právě jsem objevila složení nové zkoušky IPO - Vhttp://www.kynologie.cz/cks/rady/ipo-v.htm
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:52 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Cituška
a to si chci nechat žíhanou fenku s ocáskem
Tebe mrzí, že máš uspořádanou domácnost?
Mluvím z vlastní zkušenosti, moje první boxerka se bála vlastního stínu, střelby, prutu na obraně a vše jsme překonali, měla IPO 2 a ZVV2 a záchrannou trojku, ale byla to šílená dřina a jen jedno procentu talentu
Já bych dodala, že 1% talentu čuby a zbytek byl talent psovoda - jen nebuď skromná
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:55
- Nahlásit
Ahojky všici. Musím se s vámi podělit o něco co mě moc pobavilo. Moje nová kolegyně má psa jménem Nobel.
Nobel je hnědý labrador a jeho nejlepší kámoš je zlatý retrívr. Tenhle kámoš má (podle mě) božský legrační jméno. Jmenuje se ŠÉF! To musí být prča když na něj volá "Šéfe, ke mě" nebo "Šefé, lehni, sedni" atd.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:05
- Nahlásit
Teta
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:20
- Nahlásit
Cituška
No právě že sem si říkala jak to myslíš.Mobidik má skvělou povaho a je pěknej.Vždycky se mi líbil.Myslím ale že má světlé oko.Nejsem si tím jistá ale proto jsme na něj nekryli.Ale ruku do ohně za to nedám.Naše Fatty má taky světlé oko.Taky by to nešlo dohromady.Ale jinak je to čupr pes
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:22 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
Tak to si psa do práce asi nebere.To by bylo zajimavé, kdyby tam ne něho takhle volala
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:35
- Nahlásit
Ada
Si to představ "Šéfe, ne*er mě" nebo "Šéfe, pojď si dát prášek na odčervení!"
Tak co, ještě je ti blbě?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:37
- Nahlásit
A vůbec, co se děje. Nějak moc lidí tu dnes chybí? Jedině Corleona a Tommy mají omluvenku, ale zbytek se někde fláká! Že by to divné počasí už způsobovalo "jarní únavu"?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:54
- Nahlásit
Teta
Blbě mi není. Je to OK.
Šéfe, pojd si dát prášek na odčervení
|