| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:01
- Nahlásit
Stýnka
Výborný!! Jsem se posmála, skoro jak u Tetina vánočního stromečku
articek
A to ta zkouška je něco jako ZM v NZŘ?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:07
- Nahlásit
Libka
No toto, můj stromek byl náhodou nádherný!
Bohužel se po dvou týdnech rozhodl že se mu asi u nás nelíbí!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:18
- Nahlásit
Zdár, nestíhajda...
Stýnka
no jo, ti chlapi jsou děsní... naposledy M. donesl místo 1 citronu a5 rajčat, 5 citrónů a 1 krabičku těch pidirajčátek... a ještě jsem mu kladla na srdce, že ty rajčata musí být tvrdý a jak mi to vítězoslavně nesl zatímco já stála frontu v úseku maso-uzeniny, tak hlásí, že tvrdší citrony tam neměli...
Jinak už vůbec nevím co jsem komu a na co chtěla napsat... asi to budu muset pročíst znova!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:30
- Nahlásit
Libka
Ještě neháráte?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:31
- Nahlásit
Denisa
Jinak už vůbec nevím co jsem komu a na co chtěla napsat... asi to budu muset pročíst znova! - přesně to se mi stalo včera večer, ale po druhym přečtení už jsem neměla sílu psát nic
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:36
- Nahlásit
Markét
No uvidíme, jak to s tím ocáskem dopadne nebo jsi myslela, že mě s dalším psem Pavel vystěhuje?
Ada
Je to možný, zřejmě ho nemá úplně ideálně tmavý, tak uvidíme, jestli nebudou štěnda "baterky"
Artiček
no vida, další zkouštička do sbírečky
Teta
Šéf je hustý a Nobel taky. My máme kamaráda Alfreda a všichni mu říkáme Fred, a kamarádka má ovčáka Freda, tož to je kažkou chvíli - Frede fuj, ke mně a otáčí se oba, prča
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:42
- Nahlásit
Cituška
víc tagle zodpovědných chovatelů, co maj njákou vizi a hned bude u placatých čenichů líp
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:43
- Nahlásit
kkathy
Neháráme, vůbec to nevypadá dobře, jestli nezačne hárat dneska nebo zítra, což nepředpokládám, nebo nezačne až po výstavě, tak máme smolíčka. Ale pipku má nateklou už minimálně měsíc, já s tím nějak počítám, že nepojedem, tak už můžu být jen mile překvapena. Možná bych se jela alespoň podívat, když už budu mít ten vstupní list
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:46
- Nahlásit
Teta
No toto, můj stromek byl náhodou nádherný
a navíc kouzelný, roztomilý..........Mám ho uložený v počítači, fakt nemá chybu, slíbila jsem ukázat ho mamince, a nějak jsem na to zapoměla, tak to musím o víkendu napravit.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:52
- Nahlásit
Libka
máš mail
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:53
- Nahlásit
Libka
No to jsem se právě chtěla zeptat, jestli byste jeli i tak...
Ale nevěš hlavu, to počasí ty zvířata tak blbne, že klidně může Eliška hárat až v dubnu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:54
- Nahlásit
blažena
jejda děkuju, ale teprv úplně začínám a musím se od Vás učit a učit a učit
fšem
tak já jdu dneska tak nějak poprvé a navážno trénovat poslušnost, tak mi držte palce, ať zas nejsem kouslá
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:02
- Nahlásit
blažena
Zatím nic nedorazilo...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:50
- Nahlásit
Teda, my jsme dnes tak ukecané, že to nestíhám číst
To se Tommy bude divit až dorazí z práce.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:01
- Nahlásit
Teda ženský (asi nezaměstnaný?! ) ... vy jste kecálistky! Totálně nestíhám.
V práci mezi psaním smluv vždycky aspoň kousek nahltám, a pak když šéf rozkřápne dvéře, tak z toho mám opar!
FeeBee už má po faleškové depce a prudí. Furt sebou tahá pinďoura. Téééda, abyste věděly/i - koupila jsem jí býčí penis, stočený do tvaru činky. Ona si ho poponáší a příležitostně žužlá. Smrad to je úděsnej a já se modlím, aby k nám nikdo nepřišel na návštěvu. By si myslel, že tu hnijem zaživa!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:17
- Nahlásit
Teta
Myslím že Tommy se už nediví ničemu.Ale teda dnes se toho naklábosilo haba kuk.Zachvilu budem na osmisté stránce.A až budem na tisící tak tu hromadně bouchnem šampáno ne?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:36
- Nahlásit
ola
to znám, tak jsme měli, a smrad ještě tejden po sežrání
Ada
Souhlasím a už abych ho šla koupit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:01
- Nahlásit
Poslušně hlásím, že mám dnes dočteno - nebylo toho tolik - v pohodě. Nebylo toho včera víc?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:01
- Nahlásit
Artiček
Úžasný video při krmení. To jsou teda dravci. Chudák mamina - vysávají ji teda mohutně. Marťa se na to díval se mnou a děsně se smál tomu, jak se to jedno žíhadlo sápe přes ostatní. Pak se zcela vážně zeptal : "Který si vezmem?"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:03 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
Tommy Gun
Jóóó, abych neopomenula... tvoje fotky nemají chybu. Tu první, kde leží dva vyvalený zadky, jsem si fakt vychutnala! A ta Kulekoušova ustlaná v záhonku taky nemá chybu. Je na ní k sežrání!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:07
- Nahlásit
ola
to je ta žíhaná fena, ona je opravdu nenažraná. Když jí krmím tak má úplně amok aby se k dudlíku dostala
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:12
- Nahlásit
ola
Bradokouš ustlanej v záhonu je k poňuchání
Vytlemenej Kulekouš - URL
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:23
- Nahlásit
Tommy Gun
Byl jsi už s Bradokoušem na výstavě? Je nádhernej! Určitě by bodoval!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:26
- Nahlásit
ola
Nn, nebyli jsme ještě. Není můj - je slečny Bradokoušky. By to tam rozstřelil - hošan. Možna by jel rozhodčí rovnou na chíru, až by se mu chtěl/a podívat do huby. Ne von je jinak hodňoučkej a slaďoučkej, prťavec - ale srdce má "veliký".
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:33
- Nahlásit
Tommy Gun
ola
Znám jednu skvělou paní rozhodčí exteriéru, kterou když delegují k buldočkům, tak si vždycky povzdechne, že zas bude muset posuzovat ty malé vzteklouny...
Možná i proto si rozšiřuje aprobaci na grifonky, to jsou milá a hlavně mírumilovná stvořeníčka
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:37
- Nahlásit
Markét
grifonky, to jsou milá a hlavně mírumilovná stvořeníčka
Ty jsi kvalitní propagátor! Co tvoje grifinka, budeš krýt?
Tommy Gun
By to tam rozstřelil
To si teda piš!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:53
- Nahlásit
Tommy Gun
Pěkně se Bradakouš směje a ještě líp si umí udělat pohodlíčko v záhonu
Se mi tu ted mršky servaly.Ale nic hrozného.Dokonce toho sami nechali a nemusela jsem je mlátit žadnou tyčí Akorát Aida jak zistila že je vidím tak fofrem zaplula pod stůl a čekala co příde.A když jsem se začala smát tak na mě vlítla a měla hroznou radost že se nezlobím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:06
- Nahlásit
NIkde nikdo?C to?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:11
- Nahlásit
all
tak snad vás dočtu zítra...
Jinak hlásím, že mám fakt prasopsa a kamzíkopsa, byli jsme lítat s něm. ohařem, labroušem, dobroušem a setroušem a dogouškou a G. skákala jak kamzík ze strmé stráně a pak se rochnila v blátivé čůrce v potůčku a na louce v mokřadlech... setr jí teda zdatně sekundoval, to je fakt... tak teď je vykoupaná a na gauči čeká až přijede M. a přivítá ho v župánku...
Jo a já měla na sobě ten sedák neb jsem se nechala kus táhnout a pak kapucu takovou tu eskymáčí a čelovku a pánečci od psů hádali prej - to je horník, ne to je zubař, ne to je horolezec...
Cituška
a jdete už zítra kousat?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:24
- Nahlásit
Teda - koukám na Postřižiny a začínám mít hlad!!! To je nespravedlivý!
|