Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 10:56 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Krutí řízky s marsalou

3 PL hl.mouky
1/2 ČL sušené šalvěje
sůl
černý pepř
8 malých krutích řizků z prsíček(asi 500g)
1 středně velká červená cibule
100g žampionů
2 PL oleje
1 PL másla nebo umělého tuku
4 PL marsaly(může se nahradit tokajským vínem)
4 PL vody

1 Postup:
Na talíři promícháme mouku, šalvěj, sůl a pepř.Ve směsi řízky ze všech stran dobře obalíme, až jsou všude pokryté, Přebytečnou mouku oklepem. Cibuli oloupem a nakrájíme na plátky.Žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
2
Ve velké pánvi zahřejeme při mírné teplotě olej a řizky na něm do zlatova opečem (z každé strany asi 2 až 3 minuty). Upečené vyndáme na talíř a necháme přikryté v teple.
3
Ve stejné pánvi rozpustíme máslo,přidáme cibuli a houby a za mírné teploty je 5 min. podusíme do měkka. Pak přidáme marsalu a vodu a během krátkého vaření uvolnujeme ode dna připečenou štávu.Pak znovu vložíme maso a do pánve a prohřejeme ho. Upravíme řízky na mísu, přelijeme omáčkou a podáváme.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 10:58
- Nahlásit

Artroza
Máš to tu.Kdyby se tí to nezdálo tak napíšu další

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 11:03
- Nahlásit

Ada
diky! to vypada dobre!
sak*a ja mam hlad.......

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 11:07
- Nahlásit

Artroza
Já jsem si před chvilkou dala dušené faz. lusky na másle s nivou

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 11:13
- Nahlásit

Ada
hmmm ja tady mam ulitou bagetu v lednici.....

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 11:43
- Nahlásit

Přestalo tu foukat tak jdu na stopu.Tadle zima je co se cvičení týče idealní.

Markét
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 12:09
- Nahlásit

A já jdu dát hranolky do trouby, pak k tomu přidám mraženou zeleninku - a na hotové spoustu majolky... Sice je to asi trošku kaloričtější, ale po dvouhodinové vycházce potřebujem doplnit kalórie, ne?

PS: Bordička dneska utekla už na 5 minut. Nevíte, kde se dá levně koupit elektrika?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 12:45 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Markét
Ted jsem se vrátila.Stopa se nekonala Aida mi taky vzala roho Já bych ju nejraději přizabila.JAk jsem jí odchytla tak dostala vodítko a šli jsme rovnou domů.NEmluvím na nu a ona se tváří jak boží umučení.Mrcha jedna vyčůraná.A rozhodla jsem se že se v Polné domluvím s Dvořákama a dostane el. doopravdy.Já su tak vytočená.Ted na mě čučí s kenelky a tváří se děsně uraženě.Jááááá mááááááám takovou zlooooooooost

Du si dát něco k jídlu a uklidnit si nervy!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 12:58
- Nahlásit

Ada
Markét

Děfčata, vy těm pejskům ubližujete, proto utíkají
Dělám si srandu, mně takhle utíkal erdel a až ho srazilo auto, zabil tak 25 koček a byl pryč i hodinu, putoval na Slovensku na zahradu, kde se dožil za plotem na velké zahradě 13ti let

Artroza
To je teda krásnej recept, já sice nemám bagetu, ale vajíčka na pánvi, aby to bylo rychlý, taky nic moc

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:12 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
Ona ubližuje mě.Dyt mě málem kleplo.
A to mi ještě mamka řekne že ze mě má prostě pr.el. :smirkjako Aida že země ná pr...el)

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:17
- Nahlásit

Cituška
J8 když potřebuju rychle valíčka tak je sníchám se strouhankou osolím a na oleji usmažím.Až to je hodím na to nějakou šunku a tvrdej sýr.A su najedená na celej den

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:17
- Nahlásit

Ada
Tak si potřebovala něco zařídit.Jakpak si má asi požádat?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:48
- Nahlásit

Lenda
Jenže ona si potřebavala zařídit to že kolem mě skákala a dál jak na 5 metrů ode mě nešla.
No jak říkala máma.Prostě ze mě měla prd..el

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:57
- Nahlásit

Ada
To teda nebylo nic důležitého,jak jsem si myslela.
B.si občas něco potřebuje zařídit,ale hned se vrátí.A když čuje,že jdem na stopu,tak se ode mne ani nehne.

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 13:58
- Nahlásit

Artíček
Tak já ti odepisuji a ty si klidně ve stejnou dobu zmizíš

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:05
- Nahlásit

Lenda
No Aida normálně taky ne.Nevím co ju chytáj takové moresy
Ted jsem ju pustila s kemelky a vlezla mi do klína.Je jí to líto.Tak jsem ju sumdala dolu a šla pryč.Zavolala jsem na ní ke mě a ona přiběhla a takovým fofrem si předsedla že jsem se musela smát.

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:07
- Nahlásit

Ada
Si to žehlí.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:08
- Nahlásit

Ada
Markét
já vim jak vám je Jojo ti zdrhači, Viky teď docela seká latinu ale pro jistotu s nim chodim jen na místa kde srnky a podobná havěť moc nehrozí.

Chjo já nemám skoro vůbec čas na net , vždycky jen na chvilku nakouknu a už tu mám nějaký nový úkol. No jo už mi asi odzvonilo flákání se v pracovní době. Ale zatim sem docela spokojená je to zase něco jinýho a aspoň mi ten den rychle uteče a nezakrní mi mozek.
Na boxíky v nouzi taky nemám moc čas, hlavně na to projíždět ty útulku jestli tam nějaký neni. Když mi někdo napíše že o nějakym ví nebo má nějakýho na darování tak to se snažim to dát hned na net, teď je tam pěkný žíhaný boxer na darování a dneska mi volala pani která by byla ochotná si vzít fenku až nějaká bude.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Lenda
Taky má proč

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:13
- Nahlásit

Vcelka
To su ráda že v tom nejsem sama.Mě fakt málem ranila mrtvice.

No nic.Já se du hodit do gala.Už se blíží čas návratu

Lenda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:22
- Nahlásit

Vcelka
Já taky nestíhám.V práci to na net nejde vůbec.Takže jen když jsem doma.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Ada
normálně sem si na tebe dneska vzpomněla, byla sem v Praze u doktora a když sem jela z Prahy busem po D1 tak nás předjel bus a v něm seděli kluci oblečený ve vojenskym, maskáče a tak, tak mi tak proběhlo hlavou jestli už nejedou kluci z karantény a ty pak tu řikáš že se ti dneska vrátí. Asi to oni nebyli, ani nevim kde v tý karanténě byl, ale jen abys věděla že je to náhoda že mně to dneska dopoledne napadlo.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:48
- Nahlásit

Vcelka
Byli v karanténě v Praze.Ted je u rodičů a za chvilu přijede sem.Tak jsem mu uvařila pořádné jídlo.Tam se živil jen konzervamaJá se už nemůžu dočkat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:53
- Nahlásit

Ada
jestli jeli z Prahy dopoledne po devátý hodině autobusem po dálnici, tak třeba to fakt byli oni.
To ti věřim že se ho už nemůžeš dočkat, po takový době to bych s toho byla jak na pérkách. Tak ať vám to setkání pěkně dopadne. Jdu domu padla.....

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:55
- Nahlásit

Vcelka

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:01
- Nahlásit

Artroza

už víte, jestli po Orrym ta čubinka zabřezla? Na stránkách očekávají štěňátka

Ada
Tak ať je to hezký

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:20 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
... jdeš si namalovat na obličej Adu?
..... nějak se nehlásíš, vypadá to, že autobus od Práglu dorazil!?
Jo a pozor na následné ranní nevolnosti.

Libka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:32
- Nahlásit

Cituška
Taky to sleduju, zrovna včera jsem na ní jukala, jsem zvědavá.....

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:58
- Nahlásit

Vcelka
Jéé, já taky byla dnes u dochtora ale těsně před obědem. Jestli jsme se tam my dvě náhodou vystřádali

articek
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 17:32
- Nahlásit

Teta
Tak já ti odepisuji a ty si klidně ve stejnou dobu zmizíš se teda omlouvám, jsem se napapala a šla na hoďku spinkat. Tak ja něco ti napíšu

<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání