| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 11:33
- Nahlásit
articek
Bylo mi zasláno video vašeho papoucha: URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 11:36
- Nahlásit
Tommy Gun
To jo teda, ale hezký.
Artiček
nemůžu usnout, nehledě na to, že už zase řáděj, nadlábli se a teď mi je přijede veterinářka naočkovat, takže další pokud někdy odpoledne
Ale nesměj se, ti tví čilouši podle videa nebudou v šesti týdnech spát vůbec!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 11:48 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
to je bomba
černochy ty já můžu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 11:52
- Nahlásit
Cituška
jo už teď spí tak 2 hodiny a pak šmírujou. Včera Carat seděl nebo co to bylo za polohu a znaleckým okem prohlížel, kde to vlastně žije. Pak z toho upadl. Pokud jsem něco nepřehlídla tak spojivky O.K.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:15
- Nahlásit
Tommy Gun
kvásný černoušci, kvásný
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:16
- Nahlásit
articek
no máte doma hyperaktivní tryskomyšouny
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:20
- Nahlásit
Na můj vkus ale už moc pigmentu.
http://www.metacafe.com/watch/336740/great_white_s hark/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:31
- Nahlásit
Benji di Casa Diocletiano (s ochrankou) a Mirko Filipovic: http://www.dicasadiocletiano.com/images/benji-i-mi rko.jpg
Potkej se s ním někde:
http://www.metacafe.com/watch/251204/mirko_filipov ic/
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:31
- Nahlásit
Tommy Gun
k moři se mi už nechce
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 12:55
- Nahlásit
Tommy Gun
jéžišinky a ještě jednou jéžišinky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 13:39
- Nahlásit
Tommy Gun
artiček
no vidíš, tak to bude u Vás ještě horší. A k těm spojivkách moc gratuluju, já myslím, že můžeš být moc spokojená, čiloušci se mají k světu
Včera jsem Ti přehrávala jednoho pána na žíhaného pejska, tak nevím, zda se ozval, dávala jsem mu telefon i odkaz na stránky, je z Ústí nad Labem
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:16 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Ježiš já sem prase, teď sem sežrala najednou celou Studentskou pečeť.
articek
to video z krmení je skvělý, jsou to piraňky. Nemáte náhodou taky nějaký podobný videa z vrhnu B?
Denisa
teda tak sem to uhodla že ženich bude Legouš. Ale vybrala si to moc dobře, bude mít G. pěknýho fešáka a myslim že ty štěňátka budou taky moc hezký. Tak to už se předem těšim. A název určitě taky vybereš nějaký pěkný. Švagroví to přišlo schválený asi tak po čtyřech měsících.
Dannie
Švagrová byla vystavovat v Olomouci v pátek a jejich Bája získala ve třídě mladých V1,CAJC. Že tam bylo nedýchatelno to ani neřikala, akorát že to šlo prý dost pomalu.
Tommy Gun
tak máme 140 hlasů a zase vedeme, jen doufám že jak si to poslal těm pár lidem že s toho nakonec nevznikne řetězový mejl.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:16
- Nahlásit
Dneska je tu nejak mrtvejc nebo se mi to zda?Všichni venčí?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:20
- Nahlásit
Vcelka
On pokud člověk čekal celou dobu uvnitř, tak už se tak nějak aklimatizoval... Ale my jsme tam pořád kolovali, ven, dovnitř, ven... Tak to bylo dost znát...
Ta¨k že švagrové blahopřeji...!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:24
- Nahlásit
pech
Kdepak, popíjíme nedělní kávu a k tomu máme Zitronenkuche
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:26
- Nahlásit
Dannie
oni taky asi v pátek byli ty menší plemena, tak to tam třeba nebylo tak nahuštěný. Blahopřání vyřídim byla to Báji premiéra a hned se to takhle povedlo.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 14:32
- Nahlásit
Teta
aaa káva...jdu si dát
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 15:30
- Nahlásit
Teta
pech
Já už jsem po kávě, ke které jsem dožrala poslední figurku, která zbyla po vánočním stromečku
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:12
- Nahlásit
Markét
tak já už bohužel figurku neměla, tak jsem sežrala milku, no po těch probdělých nocích potřebuju energii, ne?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:31
- Nahlásit
Ahoj všem,
su úplně mrtvá.Od 9hod do 17hod jsem byla na cvikoši.Ale já su v tom nevině.Jeden výcvikář dones pitivo na přípitek jeho narozenin.Pořád mi dolejval panáky až jsem musela utéct.Ale teda dvě decky červeného a 3kofče s rumíkem
Dneska asi půjdu brzy na kutě.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:32
- Nahlásit
artiček
krásně papají a jsou to pěkní cvalíci, to video je fakt super vymoženost, mám je jak na živo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:40
- Nahlásit
Cituška
A jak pak se maj tvoji psisinkáci?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:44
- Nahlásit
Týýýý woe, styďte se! Takových stránek...
My byli včera plesat a musím říct, že moje křečové žíly dostaly pokouřit! Tanec jak za mlada! Navíc jsem nepila (musela jsem být fit, abych v pohodě dojela dom s naším novým vozovým parkem), tudíž jsem se nadstandartně nasmála nad tanečníma kreacema zbylého osazenstva, které ve 3,00 hod fakt stálo za to. Zajímavé je, jak se načinčané příchozí dámičky změnily během času na tekoucí zmalované klauny s drdolem nakřivo! Loni byla na sále děsná zima, tudíž každý zvolil teplejší variantu společenského oděvu. Letos hospodský instaloval nový kotel, takže pánové odhazovali saka hned po příchodu a dámy cpaly silonky do minikabelek. Make-up tekl proudem.
Jo a nevyhráli jsme nic, ani srnčí, ani králika ani bažanta...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:54
- Nahlásit
ola
Teda ty ses měla.To u nás na plese se to vždycky porve.A to je jediná zábava která se za celej večer odehraje.Ale občas to vypadá docela komicky.Třeba když se tu popraly dvě ženské.Pak se uklidnili bo se rvaly na sále a pak šli pokračovat ven.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:39
- Nahlásit
Ada
no, žerou, spinkají, pak mají většinou tak hodku aktivitu, kdy řádí a pak zase padnou, jinak mám na stránkách nový fotky a minivideo, tak mrkni
ola
já měla jít na ples včera ale nějak nemám dobitý baterky
Vy jste se teda měli super, a ponaučení zní - v tomto počasí žádný make-up
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Vcelka
videa z vrhnu B bohužel, tuhle vymoženost jsem ještě neznala
Cituška
senkjů, i když se nikdo neozval
fakt to video je vymoženost. Nejdřív jsme to zkoušeli na trénincích a teď u štěňat a proti fotce to se nedá srovnat. Lidi je viděj naživo a nejen pár minut co se příjdou podívat
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 20:06
- Nahlásit
articek
Tak konečně jsem si prohlídla to krmení dravé zvěře - já to prostě miluju! Doufám, že se nám podaří všechny uchovňovací procedury a za rok si budeme taky užívat boxátek...
Na oslavu jsem načala Sladkou vášeň s pomerančem...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 20:10
- Nahlásit
articek
Markét
já se kochám spolu s Krtkovým dortem - no nejni to vůbec špatný
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 20:13
- Nahlásit
blažena
Jéžiši, ten taky miluju, ke sledování Poirota by se mi moc hodil...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 20:20
- Nahlásit
JEDNA Z UDÁLOSTÍ ROKU 2006 V NAŠEM ZAPADÁKOVĚ OBRAZEM V MÍSTNÍM PLÁTKU:
|