| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 00:46
- Nahlásit
Ada
no jo, ale já až v týdnu zjistila, že tu nemáme ani pořádnou trafiku, připojení kyslíku tu taky spíš nefunguje, to bych brala tu vysočinu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 00:48
- Nahlásit
jdu do hajan
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 00:49
- Nahlásit
Taky jdu chrnět.Ráno jedu do Polné na cvikoš.Tak dobrou
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 11:13
- Nahlásit
ste se všicí zbláznili, tolik toho nakecat přes noc
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 11:45
- Nahlásit
blažena
to byla náhoda, se neboj, že tuhle noc budu ještě v 1 hodinu po půlnoci vzhůru
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 11:46
- Nahlásit
lidi budíček, co se děje? Já mám nakojeno, psinec udělaný a teď mě čeká ,,oblíbené,, žehlení jelikož už nemáme co na sebe
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:22
- Nahlásit
articek
já tu měla kamarádku s pejsky - kříženec německého ovčáka a boxera a kříženec borderky a nějakého teriéra, po jednom jsme je ukázali štěňatům
Budou nějaké fotečky?
Já z foťáku mám i 4sekundové video 7,7 MB a nejde to nijak upravit, tak to na stránky dát nemůžut, je to moc velký
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:40 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
7.7MB to už je fakt maso.
No možná jestli bude manža schopný tak je zas nafotíme, už jim tolik netrčí uši
udělala jsem jim baráček z krabice tak to je zatím jediná fotka, tak jí tam za chvíli šoupnu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
PECH
Hey nigga, si tu výkůlovanejch na četu a chlasceš tu svoje kofí áfter lanč? Wot ebaut u, maj blek bradr? Bo enywér drajvuješ s jór bradrem v naloudovaným lou-rajdru (hip-hop kcháru) URL ??? A hír van madrfakr článek - ic very kůl. URL
Yeah, nigga.
A tady taková fakin malá kchrjů ounly for u. URL
Ic mí - Em Sí Tý Ou Em Em Vaáj Dží Jú En.
PECHU, maj bradr - SI TU?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:42
- Nahlásit
Tommy Gun
??????????
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:43
- Nahlásit
Cituška
no jestli to propasíruješ poštou tak mi to pošli, zkusím s tím něco udělat
|
pech
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:47
- Nahlásit
hello my friends!
Sem tu to je jasne. Kofí aftr lanč bude az aftr lanč....zatim je porad before lunch
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:48
- Nahlásit
articek
neříkej, že jú dont andrstendt tomuhle gangsta vykůlovanýmu lengvidži, maj blek sistr.
Ic very importnt při týdle mjůzik šejkovat vith es - mejn baj wimins (mí mathafaka bradrs říkají těmdle wimins blek bitčis).
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Noční ptáčátka
Tak jakpa ste se vyspinkali, vy kecálisti?
Ada
Taky tu bude Peta s Fenderkou(doufám) a to je pak psina.To smíchy učůrávám.
No jestli tam bude Petan tak to je jasné
Artroza
tak se loucim, jdu chlastat s MistrII
Vyříď Big E. že chlastačka s Artem ho neomlouvá a očekávám čerstvého pijana na dnešní večer
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:49
- Nahlásit
articek
Tak super, zkusím to, prý se to dá "zkomprimovat", ovšem pro mě je to cizí slovo
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:50
- Nahlásit
Tommy Gun
Hej jů mazer faker z JH, co tě to popadlo ty chimneyáku?
Sid dal drink béfór lunč ne?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:53 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
Big E chudák
Oni doháněli pár let, to víš. Manža mě zklamal všechno si pamatuje, jsem si myslela, že bude mít okno a nic
Cituška
uvidíme
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:54
- Nahlásit
Tommy Gun
překlad po mě nemůžeš chtít
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 12:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 13:05
- Nahlásit
FŠEM
Přišla mi sms ...... mám vás pozdravovat od Corleony a od Albiho. Právě projíždějí Salzburgem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 13:45
- Nahlásit
Artroza, articek
ad no nedivim se potom co vypil + Artova stabilizovana poloha .... deset piv, zelená, kontušovka, čert ..... ???
Artroza
jdu chlastat s Mistr II -
articek
překlad po mě nemůžeš chtít - hele, tagle se normálně bavjej mladý borci v Práglu v šalině. Tož tak, děcka.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 13:54
- Nahlásit
articek
tak už to odešlo, trvalo to snad 10 minut
Prý jsou na některých výstavách i třídy puppies, neslyšela jsem o tom, jak je to věkem omezené?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 13:54
- Nahlásit
Ada
To je vidět jak mě pozorně čteš… jednak jsem psala, že na webu to bude o víkendu a taky jsem psala, že mám sraz v sedm a jdu pařit, tak už jsem ti nemohla odpovědít…
all
tak jsem včerejší párty pojala zdravotně - pozor Teto čaj s rumem , teguilky s citrónkama (vitamíny) a mojita (máta=skorozelenina ne?! )... mno tak nechápu proč mám dnes hlavu jak kdyby si mě podali kick-boxeři!
ale parádně jsem si i "začutala" fotbálek, zaházela šipky, zakuláskovala si... a pak mě teda dorazily moje taneční kreace na díze...
takže dnešní výlet se psy jsem vzdala, byla jsem už předtím nachlazená a teď mám pěknej krkobol...
Giordina se mnou nemluví, neb chtěla s kamarádama... ale já jí je objednám zas přes týden...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:00
- Nahlásit
Tommy Gun
hele, Bradokouš!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:01
- Nahlásit
Cituška
posílám na zpátek
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:11 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Vy jste fakt drbálisti.
Ada
Cituška
Velveta toho taky můžu, pivo normálně nepiju ale Velvet mi chutná.
Denisa
Samo že sem nemyslela toho ženicha pro tebe ale pro Giorďasku, jsem teda zvědavá kdo to bude. Jestli sem se tamtim trefila tak si zamlouvám štěně.
Libka
s tim bílym boxerem to dopadlo tak že kámoška se stavila u toho plakátu a on už tam nebyl, objela to tam i kolem a nikde nic, no a já pak odpoledne zjistila že ten boxer už v útulku neni, tak si ho nejspíš páníkové hned dopoledne vyzvedli.
Artroza
v rubrice Daruji je fotka tý boxerky, pani mi napsala že jí jde o to aby si někdo nemyslel že jí je ubližováno a nutně hledá domov, že potřebuju snížit stav svých psů a hodně jí záleží na tom jak bude jejich nový domov vypadat.To znamená že se jich nechce zbavit za každou cenu.
Jinak dneska mi poslala dopis a fotky nová panička boxera Daria který byl v útulku v Ústí nad Labem, dostal se do rodiny kde maji už tři boxery tak to mně moc a moc potěšilo, můžete se podívat zde
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:12
- Nahlásit
Cituška
Hele, ke komu do Třebíče půjde? (sorry, reaguju se ypožděním, neb byla časová tíseň). Totiž, já sice su z Brna, ale su též z TR.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:17
- Nahlásit
Sákra, už nás zase v hlasování předběhli rotweileři v nouzi a maltézákové nám šlapou taky pěkně na paty. Máme 118 bodů.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:20
- Nahlásit
Vcelka
ahá! no i když já bych si možná čoveče aji nějakýho toho boxera za muže vzala! stejně už jsem do nich zamilovaná, jsou to mé lásky!
(mimochodem ale mám kamošku co si za muže vzala fakt boxera-profesionálního! )
dopis a fotky nová panička boxera Daria ... to je hrozně moc krásnej a šťastnej konec! mají můj obdiv a úctu, takový lidičky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 14:22
- Nahlásit
Vcelka
hned jak budu u bráchy, tak pošlu hlas z jeho komplu... a taky zaurguju ještě Marťase od jejich mamky... no ale beztak máme ty stránky nej!
|