| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:33
- Nahlásit
Stýnka
Ona tu žádná IMI není
To bylo spešl pro Tommyho aby měl nad čím přemejšlet
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:35
- Nahlásit
Ada
akorát na OšíkavAle tam je taky fajn
no to souhlasím-promáchaný stany, zima jako sviňa, všude bláto, na kadibudku uličkou smrti...
Už se těšim, snad to vyjde
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:37
- Nahlásit
Ada
Ona tu žádná IMI není
teda holka ty si už zase pěkně koleduješ!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:40
- Nahlásit
Stýnka
Ta ulička smrti stojí za to.Sem vždycky celou noc držela nohy křížem, jen abych tam nemusela a pak jsem nakonec utíkala na druhou stranu do lesa. Tam jsem zakopávala o kmeny a do stanu jsem se vrátila domlácená jak po útoku šílence. Budem muset navrhnout at se pesani uvazujou dál, nebo si sebou beru chemickéj záchod, druhej stan a udělám si svůj soukromej záchod
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:42
- Nahlásit
Stýnka
Hele hele,já si vkůli tvojim výhružkám na Ošíkov beru ochranku. (akorát mám obavu že po prvním táboráku se budu muset o ochranku starat já
Jo a taky snad pojede figurant od nás Sem mu o tom říkala tak že by jel.-)
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:43
- Nahlásit
Vcelka
Tak boxeri v nouzi už zase vedou !!!! Rozhodil jsem pár mailů.
pech
au revoir et bonne nuit - tak ted jsi mě přesvědčil(a) ještě víc, že jsem na správné adrese!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:46
- Nahlásit
Tommy Gun
No tak prozrad!!!By sis mohl otevřít pátrací kancelař.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 21:58
- Nahlásit
Stýnka
Ad třída puppy - my ji máme na grifončích klubovkách a speciálkách už po mnoho let. Dokonce vyhlašujeme "Best baby" - a chlubím se, v letech 2004 a 2006 "moje" štěnda (jednou bruselák a loni belgický grifonek) nedala nikomu pražádnou šanci!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:01
- Nahlásit
Ahojte!
Libka
Ada
...no jo, tak "tajemství", které 80% zdejších, podle nenápadně nápadných prokeců, dávno uhádla, je pro zbylých 20% odhaleno.
Jinak prásknu, že hlavním poradcem ve věci výběru krycího psa byla blažena a upeklo se to již dávno, 1.konzultace s jedním z rodičů ženicha proběhla na Justičáku... Tak a teď už víte vše.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:09 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
A co název chovatelské stanice?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:15
- Nahlásit
Ada
to jsem si mohla myslet, že se nějaká osoba ffftipně optá!
a i bych si tipla, že to budeš ty!
no, tak v tom jsem ale nevinně, neb ten furt jaksi nevím ani já sama!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:21
- Nahlásit
Denisa
sem myslla že už víš no.Já to tady moc důkladně nedočítám tak mám mezery.Bo bych nedělala nic jiného než dočítala a dočítala.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:25
- Nahlásit
Ada
mno, to já mám taky mezery... různý... hele, třeba jsem nepochytila co děláš přesně za práci doma nebo někdy i mimo domov? a jak jsi teď psala cosi o tom, že se všichni zbláznili, že svatby a tak... jen vím, že píšeš kuchařku... zní to zajímavě, tak jestli mi to můžeš přiblížit? jo a jestli ti ta kuchařka vyjde? mně by se hodila! čím dál častěji mám v hlavě totálně vymeteno co uvařit...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:35 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
Já dělám pro firmu.Někdo si u nás obědná hostinu,raut nebo cokoli-Dá nám pěněžní limit a řekne představuco by asi chtěl.Já to naplánuju aby jsme se vešli pěněžně a za něco to stálo.Makám doma a pak to jen předám.Někdy je třeba měsíc klídek a pak zase pěknej fofr.Ale teda ted se chtěj fakt všecí ženit a vdávat.
TA kuchařka je ve hvězdách.¨Jsou tam jen moje recepty.Co jsem vymyslela.Ale chci at je jich víc.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:41
- Nahlásit
Denisa
Hele, to abys to co nejdřív vymyslela, než podáš žádost o přidělení chráněného názvu CHS na ČMKU, pak to jde na FCI ..... tam to nějakou dobu leží, pak to přijde zpět - no, abys to do porodu vubec stihla. Dej si na čas. Hele, esli sem napsal něco blbě, pech mě opraví. Ten to má v malíku, yeah nigga.
Jinak to prásknu taky Bláža mi to taky oznamovala někdy napodzim, že by jako ňáký to krytí s tím Elfem z Roklinky - tedy z Hruštičkový ul. mělo jaksi proběhnouti Tagže já to taky věděl, pouze jsem taktně mlčel, abych nepokazil překvapenííííííííí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:42
- Nahlásit
kkathy
Hepy brzdej k zítrejším narozkám mojí dcerušce Agátce zasílá tatík Orioník chovík.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:45
- Nahlásit
Tommy Gun
Jak to že to má pech v malíku?Kdo je ta záhadná osoba?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:47
- Nahlásit
Ada
aha, jo, tak to jsem si cosi takovýho jako cateringový, párty servisový služby, představovala
kuchařku piš! pak si ji zakoupím! a nezapomeň taky na jednoduchý a hlavně úplně rychlý jídla pro zaneprázdněný kynology!!! anebo kdyby se ti podařilo vymyslet granule pro lidi, to by bylo vůbec nejlepší! občas by se to fakt šiklo! Marťanovi bych sypala high energy, pro nás ženský by se hodily nějaký light..
Jdu koukat na bednu, tak dobrou!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:52
- Nahlásit
Tommy Gun
jo, to já su informovaná! ale to je v poho, neb štěnda jestli se zadaří, tak by byli v červnu, červenci...
jo a s tou Hruštičkovou... to jsi mě pěkně zmátl, vtipálku!
asi tak jako když jsem nedávno viděla na ulici miminko fr.buld. a v duchu si říkala, jééé, to je pěknej kulekoušek... (teď už bych si řekla bradokouš)!takže pro mě jsi vymyslel dokonce i novou rasu!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:54
- Nahlásit
Ada
Ty jo, to je super, já o těchto službách vždycky jen četla v knížce a teď to mám na živo, a na kuchařku se móóóc těším
Stýnka
to jsem byla já a děkuju za info o pupíkách
Denisa
hurá, už nemusím mlčet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blahopřeju a také se už teď hlásím jako kmotra!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 22:57
- Nahlásit
Cituška
Denisa
Jo kuchařka jen tak nebude.Ta práce je sice v poho ale ne u mojeho zaměstnavatele Je to blb. A uvažuju o odchodu.Ale kdo ví jak to vše bude.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:04
- Nahlásit
Artiček
nádherný video a zdá se mi, že jsou štěnda opravdu akčíní, hejbou se jak diví!
A domeček je taky super
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:06
- Nahlásit
Cituška
senkjů. No akční jsou, už maj otevřený oči a nejsem schopná je zkontrolovat.Teda odhad tam je, ale 100% ne
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:06
- Nahlásit
Denisa
Jo, jo, já vím, že už se to tady kdysi nadhazovalo, myslela jsem si to, ale nikdo to "nevyslovil", tak jsem držela partu
Všem
Komu nevadí troška vulgarismu, tak tady.............., můžete to brát jako večerníček.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:07 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Denisa
Alealeale, tady je někdo rasista. Tak zlaťáky jenom. Hmmmmm......... To teda nevím, zda to nemám brát jako tažení proti žíhanejm.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:12 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
jsem je nakrmila, aby dali přes noc Irise pokoj, pupky k prasknutí a stejně se jdou ještě dosát k mámě, jsou pěkně nenažraný. Teď ležej v baráčku na zádech zozcapený a spí, jsem zvědavá jak dlouho
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:14
- Nahlásit
articek
Cyr je boží.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:17 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Michla
jo tomu dneska bylo i blbě jak se přežral, ty si na žíhaný, co?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:18
- Nahlásit
articek
To jsou miláčkové, jsou skvělý. Budoucí páníčci musí být určitě nadšení. Stejně tak u Citušky. Skoro on-line zpravodajství.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:20 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
articek
Takhle se uměla právě nadlábnout i Aida jako štěnisko.Mylsela jsem že praskne.A jednou v nestřeženém okamžiku jsem jí nachytala jak chrupkala granulku ještě těma mini zubama.Byla to hrozná pyrana.
|