Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:20
- Nahlásit

Libka
kvalita videa nic moc je to moc tmavý, ale snad jim to jako info stačí.

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:22
- Nahlásit

articek
Když je na výběr, tak žíhaný, to jo. Měla jsem ale na mysli hlavně to, jak se bystře se jeví. Jedinej nekvikal a velmi rychle zamířil správným směrem.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:23
- Nahlásit

Ada
to nechci vidět to krmení kaší a pak granulema, kybl mlíka je už fuč

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:23
- Nahlásit

articek
hehe, ty maj pěknej domek, štínka.

s tou Hruštičkovou... to jsi mě pěkně zmátl, vtipálku! - přeci to tu nenapíšu na plný kule .....
jééé, to je pěknej kulekoušek... (teď už bych si řekla bradokouš) - no vidíš. Jsem zvědav, do čeho dalšího se zakousne znova ......

Libka

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:25
- Nahlásit

Michla
no on je z nich asi nejmenší a není nějak mohutnej, asi to bude spíš takový sporťák. Bystrý jsou všichni, hlavně když si sednu do ohrádky s flaškou mlíka. To je rychlost jakou na mě lezou, mrňavci.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:26 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
můj výtvor, ale asi jen na chvíli, nějak se tam nemůžou srovnat, ale naučili se tam spát během dne. První vrh měl štěstí kupovali jsme zrovna televizi, tak dostali velkou bednu a fakt si s ní užily

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:28
- Nahlásit

articek
No jo vypadá na živý stříbro. Takovej zagroškudla a baztak bude největší záškodník.
........... joooó žraní je žraní. Tomu se nic nevyrovná. Vím to také podle sebe

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:28
- Nahlásit

articek
..... to vypadá jak skrytá reklama na zdravou výživu - resp. na banány.

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:29
- Nahlásit

articek
Já si pamatuju to první krmení kaší.Aida jako by jedla kaši odljakživa a Barunka se od ní celá opatlala.Stoupala do ní.Byla to sranda.ale taky byly holky jen dvě.Když jich je víc tak to musí bejt makačka.No ale snad to konečně poznám taky.-)Tommy Gun
Tak neprozradíš ci víš o pechovy jo?

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:29
- Nahlásit

articek
Jsem zvědava, jak dlouho jim barák vydrží...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:30
- Nahlásit

Tommy Gun

Michla
to, že nekvíkal, to asi byla náhoda, zvuky vydávaj všichni a pořád a on obzvlášť

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:32
- Nahlásit

Michla
no asi moc dlouho ne ať velikostně tak pak ho dodělaj zubama

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:35
- Nahlásit

articek
Tak sem to myslela, že s ním zatočí. My sme štěňatům dávali tento druh "domků na klíč" na hraní. I krabky od mlik a tak.

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:37
- Nahlásit

articek
I tak, je milounkej, střízlík.

Michla
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:38
- Nahlásit

Všeckým
Já du spat. Tak někdy zase načtenou.

articek
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:55
- Nahlásit

Michla
to jsou nejlepší hračky

Dobrou

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:04 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Když štěnici povarostli tak jsme měli takovoudle ohráku.Není vidět celá.ale byla k nezaplacení

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:09
- Nahlásit

articek

Fakt jsou boží a s těma víčkama je to jasný, já si taky dlouho nebyla jistá, dokud mi to neřekla Jitka a pak paní Jindrová, nebyla jsem schopná při tom mlení to uvidět a to mi podle videa ani tak draví jako ti tvoji nepřipadli
No ale Cerrinka je Cerrinka, tu já žeru a to se mi poslední dobou líbí víc žíhaný!
Ada
To je krásná fotečka, je na ní k sežrání

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:12
- Nahlásit

Cituška
jj. To je Abara.Byla taková pohodářka.Ale taky se uměla ozvat když se jí něco nelíbilo

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:16 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
..... já myslel, že jsou klecová lůžka už zakázaná.
Se divím, že to ÚKOZ ještě nezatrhnul.

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:22
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty souhlasíš aby bylo zrušené používání těchdle lůžek?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 01:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Ada
To byl džouk.
Doufám, že já ho nikdy nebudu potřebovat.
Teplou, studenou a do klece.

Brou všem.

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 09:24
- Nahlásit

Tak jsem včera navštívila NV v Olomouci.... A teda musím vám říct, že to zase jednou pořádatelé nezvládli... V halách (nebo aspoň v A, kde snad bylo kruhů nejvíc) bylo naprosto nedýchatelno, nehnutelno, i když výstava byla třídenní... A nemluvě o velikosti kruhů... Ten pro boxíky zase pidi.... (To už i šarpejové měli větší.... ) A to se v něm před boxíkama posuzovali ještě novofundlaňďani... Koberce žádný, klouzalo to nejen úsům,ale i lidem (a to dost), protože podlaha byla mokrá.... Takže moc nadšená nejsem.... Nemám koneckonců ani výsledky, protože slečna vedoucí kruhu (+ i slečna zapisovatelka) v tom měly trošku bordel...

Bonnience jsem ale koupila nějaký dobrůtky a dostala i novej koženej obojek a vodítko, protože je moooc hodná..

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 09:28
- Nahlásit

Tak dneska byla noc, řádili do 0.30, pak padli, tak jsem si říkala, hurá, nejmíň do šesti mám klid, takže od 2.30 do 4.00 a dělali takovej bugr, a štěkali na sebe a dělali nálety na tu kovovou ohrádku, takže mi nezbylo, než tam s němi být a následně v 5.45 totéž . Takže teď budou pohodáři celé dopoledne spát
Chtěla jsem jet s Citou na trénink, ale pojedu do postele

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 09:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Dannie
Slyšel jsem něco podobného. Lidi prej radši stepovali venku, než by byli v hale. Prý člověk na člověku, pes na psovi a totálně nedýchatelno. Takhle se jim to nepovede jeste jednou a výstavu mohou rovnou zrušit, protože příště už jim tam nikdo nepřijede.
Nemáš aspon finál. výsledky - NV pes, NV fena a BOB ???
Dík za případné info.

articek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 09:58
- Nahlásit

Cituška
od 2.30 do 4.00 a dělali takovej bugr, a štěkali na sebe ještě se směju

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 10:02
- Nahlásit

Tommy Gun
Zapsaný nemám ani fin. výsledky...Ale nějaký tušení mám.... (NV pes - od Suchýho/Šulcové a NV fenka -ta pak vyhrála i BOBa... Byla myslím od paní Valáškové, ale hlavu bych za to do ohně nedala)..... Fakt nevím... Budeš muset počkat na ofic. výsledky... Nedokážu přiřadit jména v katalogu k osobám a psům... Takže pardon.. Byl tam zmatek nad zmatek a já jsem byla ráda, když jsem na chvíli vyběhla ven se nadýchat čerstvýho vzduchu....

pech
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 10:12
- Nahlásit

Dobré dopoledne fšem!

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 10:38
- Nahlásit

pech

Dobré, právě jsem vypila kafíčko a jdu do postele, tak dobrou

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 11:16
- Nahlásit

To je pigmentu: http://www.dicasadiocletiano.com/puppies_di_casa_d iocletiano.htm

<< 1 ... 747 . 748 . 749 . 750 . 751 . 752 . 753 . 754 . 755 . 756 . 757 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání