Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:19
- Nahlásit

Vcelka
no to se mi jednou když byla G. malá, no puboš, taky stalo, zdrhla s druhou fenkou, ta se již vrátila a G. nikde! bylo to asi 3až5 minut, ale to bylo poprvé a naposledy doufám, co jsem ji neviděla! vrátila se z úplně jiné strany než vyběhly a dopadla vedle mě, fakt doslova, myslela jsem, že je snad po ní nebo co a tak jsem ji třesoucíma se rukama připla a šly jsem do pryč... takže chápu. ale tehdy jsem se bála o to víc, že byla já nevím asi roční a že jsem myslela, že to netrefí nazpátek...
a jednou vyběhla s jinou fenkou, G. se vrátila po pár metrech a ta druhá fenka už nikdy... našli ji přejetou...
takže strach jsem mívala velikej...

ola
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:28
- Nahlásit

Teta
mám dole 2,4 kg
Počkej, počkej, to se zase nesmí tak rychle!
Dnes jsem celý dopoledne jedla nakrájenou okurku a už to nemůžu ani vidět! Poobědvala jsem rizoto. Jenže... odpoledne jedu na narozeninovou párty naší bábince (99 let!!!), tudíž nevím, jakou výmluvu si vymyslet, aby mě nechtěla nacpat dortem. Těžko pochopí, že její krásná a štíhlá (bábinka má 17 dioptrií ) vnučka chce držet něco jako je dieta!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:31
- Nahlásit

Denisa
no právě strach je to hroznej, nikdy nevíš co se mu může stát.
Včera to byl hrozný mžik, šli sme on odběhnul udělal kolečko přiběhnul ke mně, odběhnul a najednou do toho ťal a během chvilky byl zatim potokem, já řvala pískala a on letěl dál, než sem se dostala na druhou stranu tak už sem ho tam nikde neviděla, v tu chvíli nevíš jakym směrem se máš vydat protože mohl běžet kamkoliv. Ona je tam kolem toho potoka trochu džungle, stromy a vyoská suchá tráva, takže on se asi motal někde tam jenže já ho neviděla, tak sem ani nepostřehla že už je pak zase zpátky na druhý straně, pak sem ho viděla čuchat na poli a než sem to přelezla zpátky tak se zase motal někde v tý trávě. Je to psycho, představa že bych šla večer spát a neměla ho doma je hrozná.
To budu mít dneska zase strach ho pustit na volno.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:33
- Nahlásit

ola
senzace!!! prosím vyřiď přání hodně zdravíčka i ode mě
příští rok bude mít teda supr kulatiny!
a dort si vem, to musíš!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:35
- Nahlásit

ola
taky sem dnes měla rizoto a dopoledne sem neměla nic, nějak sem se nestihla najíst, no ale já už nějak to držení diety vzdala, sem tak nějak furt na svym.
Tak si dej dortu jen kousíček aby si neurazila, ten kousek ti na váze snad paseku neudělá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:37
- Nahlásit

Vcelka
Hmmm, no to chce pevný nervy, na špagátě být furt nemůže... leda zas zkusit tu stopovačku - na umravnění!
a zkus ho furt zabavovat a vymýšlet kraviny, aby se pan Vikouš prostě soustředil hodně na tebe a ne aby vnímal kde co lítá... a trochu poslušnosti i na vychajdě zařadit a nějakou tu schovku... a tááák... však víš

ola
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:39
- Nahlásit

Vcelka
Denisa

Ráno jsem vyslechla rozhovor našich kluků.
Malej Kuba se ptal : "Marťo, bude mít babička na dortě 99 svíček??" a náš realista Mates podívá : "Blázníš, to by sis nad tím mohl opíct buřta!"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:43
- Nahlásit

Denisa
se stopovačkou jsme nějaký čas taky chodili, jenže to se pořádně nevylítá a taky když pak zase začne chodit na volno, tak několik týdnů je to bez průseru a pak se stane tohle. Na 100% se mu věřit nedá že nezdrhne, furt musim být jak ostříž a předvídat. Schovky mu taky dělám, to je vždy sranda, poslušnosti taky i to přivolání za to dostane vždy pamlsek, nejdu na prochajdu bez pamlsků v kapse, ale celou dobu se ho taky nesnažim zabavit, chvílema taky jen jdeme kdy si čuchá kde chce to je fakt. Asi fakt budu muset furt kolem něj trdlovat aby neměl čas čuchat jinde.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:44
- Nahlásit

ola
ty vaší kucí budou nejspíš stejný srandisty jako maminka a tatínek.

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:52
- Nahlásit

ola
99, tak to je něco A to je ta babička z domova důchodců?

ola
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:55
- Nahlásit

Libka
Jo, jo. Já ji měla několik let doma, ale pak měla mrtvičku a teď je na vozíčku v DD. Má lepší a horší dny. No, ale zase na ten věk...

Chodka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:15
- Nahlásit

ola
Na dietu kašli kdy budeš mít šanci mít dort od někoho komu bude 99.
Jo a kluci opravdu nezapřou čí jsou,docela dobrá hláška.

Teda teď jsem byla venku a teploměr ve stínu ukazuje 14 stupňů.A to ráno zpívali ptáci a dokonce byl viděn i motýl.
Zahrada je samá sedmikráska.To už je ale dost divná zima.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:19
- Nahlásit

Tak ja tam Tinaka taky nenasla
Hele ja mela taky rizoto A k nemu jsem sezrala pulku sklenice kyselych okurek!!!

Denis, tak tomu rikam zakonik prace Kurna akorat nevim proc musim byt vzdycky skoro posledni v te abecede...to abych to vubec udrzela

Ola, tak to babicce potres pravici i za me!!!Uctyhodny vek!!! Jsem zvedava co budes psat zase zitra za historky at uz od tebe nebo od kluku se vzdy paradne bavim

Vcelka, jsou momenty kdy proste psa neodvolas at delas cokoliv...tenkrat jsem musela Tine vylozene nadbehnout a jen diky tomu ze tim padem na chvili ztratila z dozoru zajice jsem ji odchytila (a to doslova), proste jak ma stopu nebo uz neco vylozene honi, tak okoli absolutne nevnima. Bohuzel by ani nezabral uprk pryc Ale ted to mame vcelku v pohode. Akorat u nas se moc tak motivovat neda, protoze hracky nbo klacky ji rychle omrzi...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:20
- Nahlásit

Chodka
to bude určitě i divný léto, že třeba nebude takový teplo Včera když sme se šli projít, sem měla péřovku a bylo mi v ní vedro a ptáčci cvrlikali a dneska je to ještě lepší.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:21
- Nahlásit

Chodka, to je tam tak krasne? Ach jo, si takoveho dne vubec neuziju. Z prace jdu az za tmy A to jeste ve vsech oknech mame zatazeny zaluzky at nam nesviti do monitoru...
Kez by takto bylo o vikendu

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:22
- Nahlásit

Heej si toho krasnyho dne vsichni uzivate...ja chcuuuu takyyy...

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:23
- Nahlásit

ola
Jablko nepadá daleko od stromu.
A jestli i ty budeš po babičce,tak máš taky ještě nějakej rok před sebou.

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:26
- Nahlásit

Ola
tradičně jedinečná hláška

blažena
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:31
- Nahlásit

já teď byla místo oběda courat po městě je tam kváááásně
zašla jsem do místního venkovského butiku pro ponožky -
v rámci povánočních slev jsem tam místo ponožek zakoupila s 60% slevou kapsáče, supr trupr sukňu i s topíkem
tož já nehubnu - já se vejdu
teda toho hrocha v zrcadle jsem neprohlížela - naházela to na sebe, zjistila že dopnu všechny zipy a knoflíky a bylo to moje

Chodka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:49
- Nahlásit

blažena
Zrcadla se tu už kdysi taky probírala všechny zvětšují Ještě jsem nenašla žádné aby mě udělao štíhlou,snad jen na Petříně.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:53
- Nahlásit

Blazena no vidis to je super zprava!!!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:00
- Nahlásit

Musím se přiznat právě se cpu haluškama ze zelím a anglickou, sice mini porci, ale uvařila jsem si ji sama a žeru a žeru
U nás taky ptáci a teplíčko a zítra konečně vyrazím na stopu...

Ty jo, 99 - to je jak v pohádce, tak také posílám gratulaci a ten dort bych fakt neodmítala

Štěňáci na sebe při hře převrhli odpadkový koš, samozřejmě moje vina, neměl tam být, ale to byla švanda, než sem je očistila a vyrvala jim z tlamiček co ulapili
Ode dneška jim říkám rychlá rota, když jsou hodní, a trestné komando, když zlobí, čudlíci

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:04
- Nahlásit

Ada
Včelka

jednu dobu jsem preventivně na vodítku prověšeném houkla na psa ke mně, škubla, pochválila a odměnila, takže zjistil, že něco kápne a pak pustila na volno. A pokud byl někdy problém, beze slova zapla, toto zopakovala a nechala na vodítku zbytek vycházky a občas zopakovala
zlatíčko Cituška tohle nepotřebuje, ale erdel je erdel
jeden můj kamarád si po venčení svýho erdela chodil na hodinu lehnout, jak byl zmožený

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:35
- Nahlásit

Cituška
Sem se právě vrártila s prochajdy.Venku je nádherně.Sem šla jen ve svetru a paráda.Holky se vyřádili a padly únavou.Jenže jak je znám tak za půl hodky už zase budou škemrat že chcou ven a bolonek.
Ona Aida je hajzlík(byla) to jsem mohla v ruce mít cokoli a stejně kolem mě poskakovala a nedala se chytit.Nakonec jsem přišla na taktiku co na ní zabírá

Markét
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Cituška
jeden můj kamarád si po venčení svýho erdela chodil na hodinu lehnout, jak byl zmožený
Kamarád - manžel???

Ada
Právě mi Eukanuba složila pytle a je tak krásně, že vyrážím s čubama na kole, ať je pořádně utahám a sebe ušetřím

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:48
- Nahlásit

Markét
jj.Dnes je jak na jaře a né jak v lednu.Ale mi to vyhovuje.Zme polítali, stopu našlápli.No prostě paráda.
Denisa
Já se taky vem bez balonku a pamlsku nehnu.Mi si totiž firt hrajem a při tom cvičíme

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:52
- Nahlásit

Cituška
jeden můj kamarád si po venčení svýho erdela chodil na hodinu lehnout, jak byl zmožený a nemá náhodou iniciály P.J.?
a ten mi vlastně taky jednou říkal, jak když mu jakési psisko zdrhlo, že ho seřezal do němoty a nikdy již více nezdrhl... povídačky u táborového ohýnka no...

Michla
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:06
- Nahlásit

Teta
Šla kolem kolegyně a nabízala čoko Merci. ODOLALA JSEM!
NECHÁPU, JAK JSI MOHLA!?? Marcipán, lanýže, smetánka, oříšky..........

articek
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
Když si ho odchytila, tak to jo, ale ne vodítkem. To víš srnky to je zábava

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:15
- Nahlásit

Denisa

Jo jo, to je přesně on

Markét
no manžel teda, má svoje drobné chyby, to jo, ale erdely venčí na jedničku! (nebo oni jeho? )

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání