Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 15:59
- Nahlásit

Cituška
tak to posunem na léto a zařadíme i vycházku s dvounohým štěňátkem do lesů Moravského krasu (tam skoro bydlím) souhlasím

Artroza
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 15:59
- Nahlásit

Teta
chtela jsem ti napsat, ze to pije Danka....ale vzhledem k tomu, ze ti psalo jeji jednovajecne dvojce....
ze jo Mistr c. II ????
se prihlas a nesmiruj, stejne o tobe vime

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:01
- Nahlásit

Tommy Gun
Ahoj. Jmenuje se Abara od Kamenného stávku. Oni nám právě taky posílaly fotky ale nějak tam nejde vidět jakou má hlavu a tak.Ve výstavním postoji.To by bylo fajn kdyby jsi jí sehnalDík

articek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:03
- Nahlásit

mistr
tak ty lidi přihrej artíčkovi o děkujem, že na nás myslíš, Cituško plís

articek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:13
- Nahlásit

Blažena
Odskoč plís na chvíli od žehličky, máš email, potřebovala bych info

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:17
- Nahlásit

kkathy my pojedem 9.2. na ples do Rumburka a nejspis tam budeme prave zustavat az do nedele, takze letosni sraz budu muset asi i kdyz s tezkym srdcem ozelet

Cituska, tak to je super, ze si je mela takhle rychle zadane!!!

Articek, koukala jsem ze mas i prodanou uz tu zlatou fenecku

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:19
- Nahlásit

Tak sem dnes vzala Fatty na prochajdu a do ted mám tik v oku.
Potkali jsme takového stařečka s ovčounem na vodítku.Jsme si Fatku dala k noze a šli sjme.Panovi se ovčoun vytrhla a šel rovnou po Fatty.Takdle naštvanou Fatty jsme dlouho neviděla.Byla to pěkná mela. Když jsem je od sebe nemohla odtrhnout tak jsem psa něžně nakopávala a hajzlík se ohnal i po mě. Fatty je chudák dorasovaná pěkně.A ovčoun má natrhlé ucho.Ale teda sem viděla všechny svaté.

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:28
- Nahlásit

Markét

Do nějaké vesničky u Sušice, ale paní má 54 roků, děti z domu a hodlá chodit na cvičák, už se prý i přihlásila

articek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:29
- Nahlásit

Paja s Tinou
zlatou fenecku ta byla na objednávku před porodem a vyšlo jim to. Ale žíhaná černoška je volná

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:29
- Nahlásit

Ada, no prosimte tak to je drsny. Hlavne ze se Fatty nic nestalo a vlastne i tobe!!! A co Aida, uz je to zase stara pohodarka???

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:30
- Nahlásit

articek

Jasně, bude letní výlet, hurá!!!

Dávala jsem na Vás kontakt už nejméně 5ti lidem, ale víš, jak to chodí...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:31
- Nahlásit

Articek, kdyz jsem jsem posedla tema zlaticema Si teda treba nekdy nejakou taky objednam a treba to vyjde

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:34 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit

Artroza
šmírák jeden!
Už šla na trénink tak tady již dotyčná "som není"

Se musím pochlubit jaká jsem frajerka. Šla kolem kolegyně a nabízala čoko Merci. ODOLALA JSEM!

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:34
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ono se nic moc nestalo.Ale měla jsem nahnáno
Aida je ok. Rano blula ale to nic nebylo.Spíš ju moc pozoruju a vidím na ní i novej chlup

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:37
- Nahlásit

Teta
To já jsem dnes neodolávala.K obědu kužecí prsa s nivovou omáčko,sváča banános a mandarinkos a ted se cpu topinkou.Ale je dělaná v topinkovači.Takže bez oleje.A asi dnes prasknu.Se cpu jak prasátko poslední dobou.

Teta
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:42
- Nahlásit

Ada
Ty se máš, mi děláš děsné chutě.
Jsem v práci a naštěstí tu mám při ruce jenom pomeranč!

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Došel mi naléhavý meil.Prosím pošlete to dál, nebo kdyby jste o někom věděli.Lidi si myslí že zvířata jsou věci a taky se tak k nim chovají.

ahoj všem,
obracím se na Vás s prozbou.Vyskytlo se několik psů(3 labradorky zhruba 3leté) s pachovým výcvikem na hledání výbušnin a z nějakého důvodu se nehodí a chtějí je utratit.Kdby jste někdo uvažoval o pořízení psa a nevadil by dospělý ale velice poslušný, vycvičený, tak mi prosím zavolejte. na tel: 604 246 909
Díky Alena

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 16:58
- Nahlásit

Teta
Já do zítra taky začínám hubnoucí kůru Už mám plnou lednici zdravejch dobrot

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:08
- Nahlásit

Ada, no tak to je dobre ze se vubec nic nestalo. Je fakt ze kdyz se mi parkrat servala moje tlamice, tak jsem mela taky vtipne nahnano. Hlavne na jedny predvaddecce kdy se vyvlekla z obojku border terierka zakusovala Tine do zadnich noh a ja ji jak vul drzela na vodaku aby se s ni nervala a cekala jsem az nekdo tu kousajici mrsku odchyti. Vzdy clovek citi takovou bezmoc...
No nedivim se ze Aidusku moc pozorujes, delala bych to same. Si si vytrpela sve...bych byla vybobkovana pri cemkoliv pak

Jinak ta zprava o labradorkach neni pry aktualni a fenecky jsou udane. Na strankach www.hoax.cz to bylo i potvrzene

ola
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:11
- Nahlásit

Uuuuf, teda... chtěla jsem si vyluxovat auto (bylo mi řečeno, že kdybych vzala stopaře, tak si bude myslet, že dělám u zemědělců ) a teď tu MUSÍM dočítat tolik stránek.

Teta
Já taky odolávám. K večeři budu mít indiánskou rýži se zeleninou! Kluci budou mít langoše (tlustě natřený kečupem a vrchovatě sejra... )! Ach jo! To je vosud!

Ještě jsem chtěla někomu něco napsat...
Nevím, prostě už nevím!

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:17 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Paja s Tinou
Mi tem Meil došel dnes od Lídy Baumannové.Tak jestli už jsou u nových majitelů, tak je to fajn.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:17
- Nahlásit

Ola, tak to tuhle Ondra poznamenal ze jak mame to novy auto jako ze je dobry ze ho vzadu nemame jeste od chlupu...si rikam na jak dlouho to bude trvaly

Jee langose...tak ti se budou mit. My vcera meli tunaka riomare s nejakou zeleninkou...a bylo to uzasny

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:20
- Nahlásit

Ada, mrkni se na tu webovku, je to tam popsane jak k tomu rozesilani vubec doslo Puvodne to ani takhle myslene ani pry nebylo Jsem tenkrat kdyz me to prislo a ja to tradicne v pokusu o pomoc rozeslala i kolegum v praci to schytala od kolegy za to, ze se to posilat nema a takovy...jsem cumela jak pero z gauce...ale v duchu jsem si o nem myslela sve

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:23
- Nahlásit

Paja s Tinou
jj.sem to právě četla.To jsem nemohla tušit))

blažena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:25
- Nahlásit

Teta
bonzni ho , bonzni - šmíráka jednoho
no ale ten čaj - to vypadá dobře - to bych i zvládla pít, jen esli ho v tom našem Vidlákově budou mít - určo nee

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:26
- Nahlásit

Tak ja se pro dnesek loucim a mazu domu
Tak ne ze zase rano tady ztvrdnu u cteni stranek a budu zanedbavat praci

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:27
- Nahlásit

Ada, v pohode, ja to taky poslala kdyz mi to prislo

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:38 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

blažena
no ale ten čaj - to vypadá dobře - to bych i zvládla pít, jen esli ho v tom našem Vidlákově budou mít - určo nee
Kdyžtak se s důvěrou obrať sem, to jsou praví odborníci!
http://www.dobracajovnahk.cz/obchodcajem-cina.php# cina-tmave

No a tady je něco pro nás milovníky spláclých držtiček (viz. druhý shora)
http://www.dobracajovnahk.cz/obchodcajem-cina.php# cina-zeleneovonene

articek
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:48
- Nahlásit

Cituška
děkujem lidi volaj, ale ......

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 17:55 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Čágo, jsem zpět z džobování. Fuj.
Heve, vono to hlasování o psy v nouzi už nefunguje - se tam nemohu dostat? Jak jste na tom vy?
Jinak slečna Bradokouška dnes hlasovala z jednolivých počítačů v celé počítačové učebně v jedné nejmenované škole u nás - samozřejmě pro boxery. Jak jinak.
NESKA JSTE TO TU FAKT PŘEPÍSKLI !!!!!!!!!!!! ZA DNEŠNÍ DOPOLEDNE JE STEJNĚ STRÁNEK JAKO ZA VČEREJŠÍ CELÝ DEN. HROZNÝ !!!!!!

<< 1 ... 729 . 730 . 731 . 732 . 733 . 734 . 735 . 736 . 737 . 738 . 739 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání