| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:23
- Nahlásit
Markét
To je hustý, možná si každé z dětí vybralo a pojmenovalo svoji oblíbenou fotku
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:51
- Nahlásit
Vcelka, no tak to si vcera mela vesele odpoledne. Je fakt ze kdyz mi tohle udelala Tina byla jsem take vzdy do ruda, snad to nezakriknu, ale ted se to uz hodne sklidnilo a tak rok nic neprohnala. Ikdyz kdyby neco videla tak by se asi neudrzela taky...
kkathy, tak tim si me alespon trochu uklidnila ze dalsi sraz bude v cervnu v Praglu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:58
- Nahlásit
Vcelka
alli
Jestli tam nechcete mít fotky vašich "ukradených" placatek, tak úplně dole na této stránce
http://staj.ufonek.net/?pg=main&
píšou, že je odstraní....
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:01
- Nahlásit
all
tak jsem tam našel i Mery otce Joshuu z Ringu-ten je tam veden jako milá přítulná Koriinka...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:04
- Nahlásit
tequily
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:19
- Nahlásit
Markét
To je teda fakt divný.U nějakého psa jsem dokonce četla,že ho vyhřebelcovali.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:25
- Nahlásit
Lenda
To Mery skákala přes překážky a ani jednu neshodila heč, pak šla na drezuru a 30.12.2006 dostala celou kopu sena a oves. Ta se ale má...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:27
- Nahlásit
Podle toho,co tam píší,tak je to taková fiktivní hra,kde si děti hrají na majitele....no když se někomu Allis líbila, tak ať si ji tam nechá (akorát je tam coby pes), autorkou fotky nejsem.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:31
- Nahlásit
ach jo vůbec tam nemůžu najít Citušku....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:34
- Nahlásit
Artroza
Kde jsou? To tě ta včerejší návštěva u nás tak zničila?
A co Big E po vínku
Mistr
Budeš mít sebou Lucinku?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:34
- Nahlásit
Cituška
Charley tam taky není.
A já bych si tak přála, aby jí ostříhali tlapky jako nějakému dobrmanovi tamtéž a taky aby jí vystříhali srst a pokropili sprejem proti blechám...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:35
- Nahlásit
Markét
Vcelka
jo je to asi nějakej dětskej web - mne slušně oslovili, zda si mohou z mých stránek vypůjčit nějaké fotky - svolila jsem
přijde mi to neškodný, ať se mládež baví
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:37
- Nahlásit
tequily
Mery je teda šikulka.A že si poradila s kupou sena?Asi byla hladná.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:37
- Nahlásit
Poslušně hlásím že jsem se dnes vážila a od začátku dodržování "zdravé stravy" (10 dní) mám dole 2,4 kg
Netrpím extrémně hlady a včera jsem si dala i kousek buchty, Artroza toho byla svědkěm.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:44
- Nahlásit
Lenda
No ale na Velkou pardubickou mi jí nevzali, prý je Nestandard, nebo tak něco, ale na to já jsem zvyklej.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:48
- Nahlásit
Teta
ty provokatérko
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:48 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
tequily
No počkat, běloušové jsou mezi koňákama dost ceněný, nebo ne?
Teta
Já osobně taky vůbec netrpím hlady, akorát se mi nevímproč ještě nepodařilo nic shodit?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:19
- Nahlásit
blažena
no ale když jsi Vikouška ulovila - měla jsi na něj vlídným hláskem promlouvati a ne ho třískat vodítkem - ty nečteš kynologické přírůčky taky si myslím, ale nechci se do toho plést
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
Cerry bude bydlet z bráchou s prvního vrhu, ale včera když jsme to fotili ty uši, no hrůza, asi z nich budou rovnou kupíráci
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:33
- Nahlásit
Ahol, vše.
Blažena
Tys všechny pesany prodala či co?
Je tam hafo známejch psu.Sem docela čučkala.
Artroza
Tak vy tvrdíte že Joshua je kluk jo.Jste byli odhaleni.Je to fenka Kori.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:35
- Nahlásit
Teta
Hm, já mám dole 3kg, jenomže jen do 20.1. než budou štěnda pryč, protože pravidelná dávka spánku a jídla udělá své, ach jo!
Leda by jste mi někdo půjčili štěňata na odchov
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:42
- Nahlásit
Cituška
Neříkej dvakrát.Tady začnou všeci krejt a pak Ti to nastěhujem domů
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:47
- Nahlásit
articek
v kynologických příručkách se možná píše že když pes nakonec přiběhne tak že i když na něj má člověk vztek že zdrhnul tak že by měl na něj být hodný a hlavně ho nemlátit a ještě ho pochválit. Tohle si myslim ale nebyl ten případ on o mně věděl, ale dobrovolně ke mně v tu chvíli nešel když sem byla kousek od něj. Musela sem k němu dojít a odchytit ho, tak dostal. Jemu pár na zadek jen prospěje, je rozmazlenej a zneužívá toho, že sme na něj měký
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:47
- Nahlásit
jůůů, Giordana tam taky není, bych si početla co s ní provádí!
hele, něco z novýho zákoníku práce... vybrala jsem pro vás jen bod 5!
5. Přestávka na oběd
Hubení zaměstnanci- 1 hodina ( musí lépe vypadat)
Zaměstnanci se standardní váhou- 30 minut (stačí pro udržení váhy)
Tlustí zaměstnanci – 5 minut (na vypití odtučňovacího koktejlu )
a ještě je tam o tom, že na WC se bude chodit podle abecedního pořádku a jiný vychytávky...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:49
- Nahlásit
Vcelka
Máš pravdu přitvrdit výchovu a přestaňte ho přikrejvat v posteli.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:50
- Nahlásit
Denisa
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:53
- Nahlásit
Vcelka
Musela sem k němu dojít a odchytit ho... tak to pak podle mě jo! akorát pak ještě by podle mě měla následovat korekční přivolačka s motivačkou a pokud to dobře udělá, tak pochvala...
ale někdo zas říká, že stačí jen dát na vodítko a nebavit se, ignoračka...
někomu se osvědčilo psa ignorovat tak totálně, že prostě valíš pryč a sejříš na něho, ale to chce pevný nervy, ale skoro každej pes se vydá za páníkem nakonec...
a někdo psa seřeže tak, že ho téměř zabije, byla jsem svědkem a ten pes se pak od pána nehnul na krok... no ovšem to bych obecně nedoporučovala...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:56
- Nahlásit
Mě taky Aida nechtěla tudle přijít na přivolání.Sem si sedla na bobek a nevšímala jsem si jí.Přišla sama.Ale na vodítko jsem jí nedávala bo jsem nechtěla at má dojem že když příjde že ju hned uvážu a nebude mít volno.Takhle jsem to udělala několikrát a funguje to
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:09
- Nahlásit
Ada
no my jsme to tu kdysi probírali hodně, co s lovcema, víš... základ je tomu podle mě předcházet a já nevyjdu ven bez toho aniž bych měla u sebe balonky, kokinka, nebo venku furt hážu klacky, přetahuju se s ní o něco, zdrhám jí, schovku hrajeme , vysílačky, revíry-obíhačky, ...prostě pakárna... já si nemůžu vyjít jen tak, jakože courat... G. ani není zvyklá někde čuchat a šmejdit neb furt na mě civí co jako jí hodím nebo čím ji zaujmu... musela jsem to tak začít dělat právě od té doby co jsem zjistila, že jinak si bude hledat zábavu sama a to i klidně daleko ode mě, neb je odmala nebojácná a družná a s loveckýma a kořistnickýma pudama... no proto jsem tak ráda, že si odpočinu když jdu s kamoškama se psama, jinak fakt vydám tolik energie s G., že fakt fitko nepotřebuju...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:09
- Nahlásit
Denisa
přivolačku s motivačkou to sem neudělala, byl hrozně uštvanej, sotva lezl, jenom sem ho přinula na vodítko a šli sme mlčky domu. On šel jak beránek. Doma sem mu pak ještě řekla že mně sere a nemluvila sem s nim. Myslim že kdybych ho tam ignorovala a valila sama pryč, že v tu chvíli by za mnou nešel, on byl uplně zabranej do těch srnek a stop. Jindy to dělám že třeba začnu utíkat jinym směrem a on pak přiběhne ale včera to bylo trochu jiný, po tý době co byl v čudu sem byla ráda že ho mam na vodítku že se neztratil. A abych ho nějak surově seřezala na to nemam povahu, nikdy bych vědomě zvířeti neublížila, prostě sem ho vzala párkrát vodítkem přes zadek a vynadala mu, nic drastickýho.
Nový zákoník práce, dobrý si řikám do jaký tý skupiny to patřim.
Od pondělka se stěhuju do jinýho kanclu a budu mít novýho šéfa. Byl se mi tu dneska představit. Sem na něj slyšela od lidí který pod nim dělali v jiný firmě děsný věci, co to je za kreténa, přitom mně připadá strašně sympatickej a je mu asi přes 35 let, tak nevypadá ani špatně. Už se mně ptal jestli mi nebude vadit pružná pracovní doba, už to začíná, pomalu se loučim s mojí dosavadní krásnou pracovní dobou kdy jsem byla každý den před půl čtvrtou doma.
|