| Autor |
Zpráva |
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 18:05
- Nahlásit
Paja s Tinou
No tak pak je ještě jeden sraz v Praze v červnu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 18:10
- Nahlásit
Ada
Přišly mi fotky od Šindelářů, ale nějak postrádám tvůj mail. Prosím pošli mi ho na moji mailovou adresu. Jsem bordelář, jsem ho někde zašantročil.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 18:11
- Nahlásit
Tommy Gun
Ada má mail na webu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:03
- Nahlásit
kkathy
já su blbé.
Jo a zajímavý článek: http://www.veterina-info.cz/script/articledetail.a sp?rid=111
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:25
- Nahlásit
all
tak mi dneska volala do práce mamka a řekla mi, že celej den nedělá nic jinýho než že rve našim psům lyžaře v huby.
Tak sem se nejdřív zděsila, koho ty potvory pokousaly. Pak si ale řikám, kurňa, mamce už asi docela šibe, jaký lyžaři dyť není žádnej sníh?....
No a pak mi mamka jednou jedinou větou sdělila ať koukám dneska odstojit stomeček, že jinak přijde o nervy.
Pak teprve mi došlo, že mluví o dřevěnejch figurkách ze stomečku. Nenechali jsme si doma totiž bostoní miminka, ale veverky skřížený se strakama, který neustále lezou po stromečku a když ho zrovna nevohlodávaj tak z něj něco aspoň kradou
Tak jsem ten náš ještě pořád tak krásnej a voňavej stromeček právě vyhodila voknem ven
|
pech
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:27
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo a zajímavý článek
úděsná slátanina jinak milé paní kolegyně
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:51
- Nahlásit
Tommy Gun
já se tam teď dostala, máme 92 hlasů tak že slečně Bradokoušce děkuji.
Dneska mně málem trefil šlak, Viky mi na vycházce zdrhnul, sem ho tak 15 minut naháněla. Najednou vzal čáru, skočil přes potok a už sem ho neviděla. Tak já honem přes potok sem se tam drápala, pak sem lítala po poli, pískala a on nikde. Pak volám už skoro z brekem Zdeňkovi že mi utek a najednou ho vidim zase na druhý straně za potokem lítal po poli, takže opět se drápat přes potok, koryto docela široký sem tam lezla po čtyrech. Než sem se tam vydrápala, tak sem ho opět neviděla. Pak koukám z vysoký suchý trávy vyběhlo několik srnek a za chvíli sem ho viděla, ale co myslíte on na mně kašlal, moc se mu ke mně nechtělo. Nakonec sem ho teda chytla a sežezala sem ho vodítkem. On byl uplně uštvanej asi jak furt honil ty srnky, špinavý jako prase a ještě kulhal. Hrozný, tak sem si na uklidnění udělala vanilkový puding s malinama a sežrala sem dvě mističky. Doma sem s nim nemluvila tak za mnou furt chodil jak ocásek. Tak hrozně bych ho chtěla pomazlit, ale nesmim to přehánět, musim to ještě chvíli vydržet.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:04
- Nahlásit
Tommy Gun
Děkuji.Meilík došel. )) Co říkáš na buldočka?Pěknej ne?Já jim teda nerozumím ale jsou kouzelní.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:04
- Nahlásit
Vcelka
no vidíš a určitě si schodila ty kila navíc jak pořád nadáváš
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:06
- Nahlásit
articek
no tak to pochybuju, sice sem sotva dýchala, ale zrovna si tu řikám že mam zase nějaký pupek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:07
- Nahlásit
Vcelka
Naše holky naštěstí zdrhnou jen kousíček.Zvěř nehoní tak stím problém nemám.Zdrhnou na pár metrů.Ale chtěla bych tě vidět jak se sápeš na tom břehu.Bych ho asi taky stžískala.Umí naštvat huby placaté
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:11
- Nahlásit
Vcelka
vanilkový puding s malinama
Maliny = ovoce a navíc samej vitamín a puding - je dietní (nebo ne?), takže to je v pohodě! A ještě tvoje lezení po čtyřech potokem! To je jasná kaloriespalující sportovní aktivita!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:33
- Nahlásit
...jsme byli lítat s oblíbenou RR a teda tak zpěněnou mordu už G. dlouho neměla! pak si okusovaly láskou hlavy a chudák RR byla celá mokrá a její panička se jí štítila... no o G. už ani nemluvím, tu jsem si pak hladila jen já.
Vcelka
na prcku si teda zaslouží, lovec jeden!
a už jsi ho pomuchlala? já to taky nikdy dlouho nevydržím... Giordině to nevadí, trpím vždy já!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:01
- Nahlásit
mistr
Dobrej meil )) Sem ho poslala segře a obratem mi napsal švára.Ale to nebudu citovat
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:15
- Nahlásit
hele z toho si nic nedělej - já měla jako švarné děvče č.38 a teď si náramně rochnim v 54......
když se chci hodně dojímat juknu na fotky ze svajby, co že to tam je za pinceznu v bílém.....
nicméně udeří 22h a vybílím lednici odsdola hore - pincezna nepincezna, hladová neusnu a jablko to nezachrání -
mistr
no doufám, že velkýmu artrozovi upadne sekyrka - avava, to se žekne. Hezky řečeno!
artroza
no a ja uspesne tloustnu a delam si z toho snad neco????
pech
ty jsi vet? proč ti to přijde jako slátanina?
Ada
Buldoček super k sežrání.
At ti mistr přepošle, co jsem mu poslal. Mně už se to znovu posílat nechce.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:44
- Nahlásit
Markét
kuju za odkazy na čajíky, zejtra jdu na okružní cestu po naší metropoli a pak se s důvěrou obrátím na web
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:48
- Nahlásit
Včelka
no ale když jsi Vikouška ulovila - měla jsi na něj vlídným hláskem promlouvati a ne ho třískat vodítkem - ty nečteš kynologické přírůčky
no já vím - krev není voda - já bych ho dorubala taky...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:50
- Nahlásit
Stýnka
lyžaři
no ale dokumentární fotos o botoncích - veverkách nemáš, co
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:52
- Nahlásit
blažena
já sem ráda, že vylovim lyžaře z tlamiček natož ještě fotit...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:55
- Nahlásit
blažena
no já vím - krev není voda - já bych ho dorubala taky.. -
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Jestli myslíš 1,2,3, místo tak došlo
A jestli něco jiného tak nic nedošlo
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:00
- Nahlásit
Artiček
moc krásný hlavičky a vůbec fotky a žampion mého srdce je Cerry, posílám jí sladkou pusinku
no jo, všem samozřejmě, aby jim to nebylo líto
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:26
- Nahlásit
Tak normálně to tu mám přelouskaný za cestu z práce, ale dneska fakt nestíhačka........
Denisa
Jsem napnutá jak špagát, mám svůj typ, ale počkám si na ofiko ohlášku
Corleona
Gratulace Na miminka se moc těšim! Takže držím palečky, aby vše proběhlo v pohodě!
kkathy
Myslím, že naše princezna si klidně začne hárat tak týden před výstavou, takže mi nezbývá, než se modlit. Někde jsem nedávno viděla fotku Agátky, a roste ti do krásy holka.
Dietářky
Já konečně snědla všechno cukroví, vypila poslední vaječňák, a už i Ondra se mi směje, že jsem pěkně oplácaná, dokonce mi přivezl nějaký cvičící stroj, takže mi nezbývá, než s tím začít něco dělat Takže všechny vaše tipy vítám!!!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 06:21
- Nahlásit
V neděli jsem přišla ze cvičáku, jak prase ..celá od blata neb mě ta naše obluda v něm vyválela, nečekaně se rozhodla,že si to půjde vyřídit z jednou ovčandou a jak bylo všude blato,tak mi to podjelo a skončila jsem na zemi .Včera z obran jsem přišla z rozrhanýma kalhotama, protože jeden kolem procházející maliňák si v nich zapoměl zub, když se sápal na Allis, ta se mu ale nevěnovala neb sledovala figuranta na place.
Corleona - mě čeká rodičák dnes
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 06:57
- Nahlásit
Včelka
moc pozdravuj Vikyho srnkožrouta,promiň ale představa jak skáčeš přes potok mě pobavila,ale ani se ti nedivím,já bych taky zešílela nevidět Megginu,a nevědět kde je.Když je vidět tak už mě to tolik nenervuje,vím že se vrátí.
Jsou to provokatéři.Jo a puding s malinama to je gut.
alliCorleona
Máte tam u vás nějak opožděné rodičáky co,nebo jsou to mimořádky.U nás byly už v listopadu.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:10
- Nahlásit
all
Mrkněte se sem, jestli tam někdo náhodou "nevlastní" vašeho boxera. Je to asi web nějakejch dětí, ale rozhodně jsem tam poznala minimálně jednoho kámošova psa, kterého "vlastní" někdo úplně jiný. A to mají v podmínkách, že všechny fotky musí být autorské...???
http://staj.ufonek.net/index.php?pg=psi&form=true& hledej=&hledej_plemeno=45&odkud=0&
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:22
- Nahlásit
Markét
bože co to je???
minimálně blažena tem dětem prodala skoro celou smečku. a již dávno v chovu od Artrozů je tam uváděnej jako holčička????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:31
- Nahlásit
alli, corleona, chodka
Slečnu Bradokoušovou čeká rodičák taky tento týden. Ovšem z druhé strany barikády než tebe. V listopadu byl u nas taky.
Stýnka
Je tam par hafu, ktere jsem poznal. Nejlepší fotka ale ta rezavá potvora na poslední čtvrté stránce, která chytá ten zelený míček.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:35
- Nahlásit
Markét
tak to je hustý je tam i tequilova Mery, sem myslela že bych tam něco připsala jenže ono asi neni kam.
blažena
no kdyby ke mně přišel sám a dobrovolně tak bych ho možná nestřískala ale tim že neměl vůbec snahu se ke mně vrátit a furt tam čuchal ty stopy, tak dostal, stejně to bylo málo sem měkká.
Stejně s náma zase spal v posteli a ráno se ke mně přišel pomazlit. Spratek jeden, dneska už ani neví že včera něco provedl.
ola
Chodka
taky si myslim že puding je v pohodě, večer sem se vážila a nahoru se to nehnulo.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:36 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Markét
Je tam naše Allis, ale jako "Čens" , ale foto nemají ode mě.
Chodka
V listopadu jsme měli rodičák taky.
|