| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 13:41
- Nahlásit
Cituška
Dostal se mi do rukou jeden dokument kde jsou kontakty na ¨SZBK ČR" a je možné že tvůj muž je členem prezídia, nebo je to shoda jmen?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:10
- Nahlásit
Teta
Můj muž byl vedoucím brigády a členem prezidia, teď jsem byla asi rok členem prezidia já a členem výcvikové komise a oba jsem k 1.1.2007 ze Svazu vystoupili....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:15
- Nahlásit
Teta
Podezřelé to je.Ale policajti stím nic nedělaj.Jednou nebo dvakrát tu projedou a nic.Sousedovi co má ted Karin se to stalo asi před měsícem.Ale on to našel dřív než jeho hafini.Budu ted po nocích sedet u okna a koukat jestli tam někdo necjhodí.Budem tam dávat bodovky a nejspíš dojde i na kameru.Sousedi jsou stoho taky na nervy.Tady v ulici má každej psa.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:21
- Nahlásit
Ty voe.Tak tady pěkně chumelí.To jsou vločky velké snad jak pěst.U nás se rozhodlo.Jedem na veterinu a pak rovnou k ségře do Náměště.Aidu budu jen chodit venčit a budu mít jistotu že nikde nic nesežere.Takže jdu zbalit věci.
Artíček
držím palečky at jde vše hladce a i mimča i mamina jsou v pořádku Večer se sem kouknu od ségry tak jsem zvědavá kolik už jich bude na světě
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:28
- Nahlásit
Cituška
Aha, a můžu se zeptat jaký je důvod pro to abyste k 1.1 vystoupili?¨
Ada
To asi děláš rozumnou věc!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:33
- Nahlásit
Ada
tak ať to hlavně neni nic vážnýho a konečně prďolce pomůžou.
Bych s toho už asi byla na prášky kdyby to trvalo takhle dlouho.
U nás už sněží v kuse tři hodiny a napadalo toho teda požehnaně. Je mi docela blivno při představě jak se budu v autě klouzat domu, protože prohrnutý k nám to určitě ještě ani nebude.
Denisa
Vikoušek uvidim až přídu z práce, v deset večer sem mu dala trochu granulí protože měl hlad a pak asi v jedenáct sme ho ještě museli pustit ven, protože zase začal polykat a chtěl ven.
Přes noc a ráno ale byl v pohodě tak snad to už bude dobrý.
articek
tak držim pěstičky ať to dobře dopadne a máte krásný miminka. Už se na ně těšim.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:35
- Nahlásit
Týý woe, tak já sem mrknu a tady toho tolik.
Mám dnes ještě dovču, takže jsme byly s bobulí na lítačce s kámoškou ridgebačkou. Včera vykoupná bobule se tak rozvášnila, že skočila po hubě do parkovního rybníčku a vylezla coby blátivá, smrdutá koule. Humus!
articek
Držíme packy, aby vše proběhlo OK!!!!
artroza
Škoda toho pejska z Pěčínský růže. Vypadal moc hezky, že jo?
Denisa
jsem figurku hodila do koše a obal si cpala do huby...
Tak to teď budu v rámci diety praktikovat taky tak!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:38
- Nahlásit
Ada
no i jestli to byl ten anopyrin - tak jí mohl dost narušit právě sliznici žaludku a bude trvat dýl než začne zase přes žaludek trávit - možná by bylo lepší jí dát i nějakou infuzi s výživou, aby moc nezeslábla
nebo pokud udrží v žaludku bez blití aspoň vodu - tak ji hodně sladit Glukopurem
je to teda hrůza - co se u vás děje
a fakt myslíš že to k vám někdo hodil přes plot nebo si to našly holky někde doma?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:40
- Nahlásit
articek
a co jako ten chechtající smajlík bez textu???
tak už rodíte - moc moc držím palčáky!!!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:47 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
Michla
ahojky, před chvíli mi volala asi ta paní přes tebe - Bartíková nebo tak nějak.
Musela jsem jí asi zklamat - my jsme doma udělali rodinnou radu a rozhodli se, že si tuhle fenečku taky necháme. Takže máme doma dva nové přírůstky - Be My Baby Arwina a Brown Sugar Arwin. Já vím, že nejsem normoš, tak prosím žádné "vtipné" komentáře....Anebo si klidně rejpněte, však ste stejně všichni stejně postižení, že jo blážo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:50
- Nahlásit
Stýnka
Super! Takže gratulace k "novým" přírůstkům! Tomu říkám kvalitní rozhodnutí rodinné rady!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:53
- Nahlásit
Prosím brňáky o pomoc !!!
kdyby jste někdo věděl o nějakým pronájmu bytu 1+1 nebo 2+1 nebo 2+kk, do cca 6000 měsíčně, dejte vědět. Od dubna bych tak max. na rok potřebovala.....
Samozřejmě i se dvěma psama, dítětem. Max. do 1. patra, páč mám boxeří babičku. Všechno to je sfiňa nějaký drahý
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:55
- Nahlásit
ola
copak copak snad nedržíš dietu?
Já dneska nešla na oběd, zítra nejdu taky amožná vydržim celýtýden. Snědla sem tu dvě activie, celozrný rohlík a mrkev a mam hlad jako sviňa. Obávám se že až dorazim domu že tam sežeru na co přídu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:56
- Nahlásit
blažena
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:00
- Nahlásit
Vcelka
Jo, jo! Už to musí být fakt nutný, neb choť ani neprotestoval. Jinak mi vždycky tvrdil, že dieta není potřeba. Teď mlčí!!!
dvě activie, celozrný rohlík a mrkev a mam hlad jako sviňa.
Přesně můj případ. Čím je jídlo zdravější, tím větší mám hlad. K obědu jsem měla brokolicovou polévku a mimo nafouknutého břicha - efekt nula.
articek
Přestaň se tu culit a řekni, co se u vás děje?!?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:05
- Nahlásit
olaVcelkaa ostatní
Tak se taky přidávám k hubnoucím....Olo,buď ráda,že zatím taktně mlčí,to Luky mi řekl,že už bych jako fakt měla začít něco dělat Jenže já nevim co??!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:08
- Nahlásit
Teta
1.1. už bylo a tak jsme teď "svobodní" nesvazoví postižení pejskaři
Asi bych to spíš řešila někdy osobně, určitě nechci o Svazu mluvit nějak špatně, ale člověk musí vědět, co od organizace čeká a jak ho naplňuje a dejme tomu, že už nám to nevyhovovalo
Ale to víš, že je to složitější
Každopádně si myslím, že se určitě někdy s tvým mužem-hasičem potkáme na atestech
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:09
- Nahlásit
Krista a ostatní co chtějí hubnout
Já už taky měsíc plánuji že začnu od zítřka. Tak co se tady navzájem povzbuzovat a třeba jednou za 14. dní hlásit kolik jsme shodily!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:09
- Nahlásit
ola
Krista
začala jsem dneska a bohudík hlady zatím netrpím, protože do sebe cpu nurofen, mám teplotu a jakási sviňa chřipka mě klátí
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:10
- Nahlásit
Teta
SOUHLASÍM!!!!
to bude aspoň motivace
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:11
- Nahlásit
Krista
Vcelka
A máte to taky tak, že do té doby, než začnete o dietě vůbec přemýšlet, tak se např. čokolády ani netknete a jakmile začnete s dietou, máte na ni přííííšernou chuť???
Krista
že zatím taktně mlčí
Sice taktně mlčí, ale provokativně dotáhl zpět do obýváku rotoped!!! (byl přestěhován kvůli vánočnímu stromku - doufala jsem, že se na NĚJ jaksi zapomene )
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:17
- Nahlásit
Teta
Taky souhlasím,jinak se opět nedokopu absolutně k ničemu...
ola
přesně tak,akorát mám chuť úplně na všechno a jsem schopná celej den to vydržet,ale večer,když vidim tu ledničku narvanou dobrotama,tak vymydlim na co přijdu a je mi pak akorát zle a dieta jde do háje....
To já rotoped dostala k Vánocům...,.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:22
- Nahlásit
ola
Teta
Krista
To bude paráda, až se na CZpsovým srazu na výstavě sejdeme skoro jako modelky! To už mi pak ani to růžový tričko nebude vadit
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:22
- Nahlásit
Já mám největší problém to vydržet když strejda má službu = jednu za 3 dny slouží 24 hodin. Pak mám tendence večer švindlovat protože jsem doma sama
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:26
- Nahlásit
Cituška
To jo.......A to krom diety ještě fakt začnu jezdit na tom rotopedu a budu chodit u nás na pilates.....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:27
- Nahlásit
Teta
To je hnus...Nejlepší by bylo mít ledničku prázdnou,co?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Blažena, Artroza
.... prave presouvam diplomy v původni velikosti do vasich mailovych schranek (necelý mega ve formatu *.jpeg).
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:35
- Nahlásit
Krista
Teta
Cituška
já si dala taky závazek...........ale mám strach, že to vydržím
potřebuju 10 kg dolů
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:39
- Nahlásit
mistr
Tak vítej do klubu!
Já potřebuju tak 5-8kg! Nejsem sice tlusťoch, ale tak nějak si to ta příroda rozděluje jak se jí hodí! Zásadně trpím na sedací partie a stehýnka. Vršek je celkem v poho (vzhledem k odkojeným dvoum fagáňatům )!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:40
- Nahlásit
mistr
mně by taky slušelo těch 10, ach jo
|