Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 13:38
- Nahlásit

Libka

děkuji!

Stýnka
já to doma říkala, to byl manželův nápad, ale asi chce pokoušet štěstí
udělala jsem tedy alespoň čočkový salát na usmířenou

Stýnka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 13:44
- Nahlásit

Cituška
no já taky nakonec vytáhla raděj než kapra ty klobásy.
A pěkně sem se přežrala - celý svátky nucená dieta a td se takhle nacpu-prostě sem prase nenapravitelý.... No a teď to du ještě hezky rozležet k pohádce ať maj tukový buňky čas udělat nějaký zásobičky...

ola
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 13:49
- Nahlásit

Tommy Gun
Takže suma sumárum, kdo se tu neska od rána neukázal a je tedy pravděpodobně jeste na plech: Denisa, Artroza, Teta, Corleona, blažena, articek ..... tý jo, půlka cz-psa na Silvestra na krupici a ted to dospávaj.
Takže nejdřív ti píšu mínus, že jsi mne opomenul!
A pak přiznávám pouze to, že jsme dospávali. "Na plech" se nekonalo. Choť pil kolu s vínem a já alko nee. Zato jsem se nacpala jednohubek, abych dnes s tou dietou začla pěkně od základu. Bylo mi tak těžko, že mi ráno přišlo jako spása, že chci tu dietu držet. Jenže teď už začínám mít hladíček...

corleona
Tak naše procházka po vylidněném náměstí jasně potrvdila, že prázdné sklady v Bašce způsobily bordel po celé republice. Poskytujete taky služby, týkající se úklidu?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 14:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

ola
..... tak zkouřená ola se probrala teď. Promiň, byla si zahrnutá v těch pár tečkách.
No já vytuhnul asi 3/4 hodiny po půlnoci a to jsem měl dva bavoráky a čtvrtinku piva.
My všehovšudy vyprskali 4 prskavky od baškovský konkurence, jsem se dočetl na obalu URL. To budu mít asi velký minus.

Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 14:51
- Nahlásit

artiček

artiček se neozývá, že by už?

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 14:54
- Nahlásit

Cituška
No a to se říká jak na nový rok tak po celý rok
To aby nechaly Bučíka vykastrovat nebo jim nakreje i Besinku a budou mít dalších 12 mrnousů
Jenže maj doma ještě Artíka a toho by byla škoda vykleštit

corleona
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 15:01
- Nahlásit

Tommy Gun
vyprskali 4 prskavky od baškovský konkurence ..no to je pěkné.. (říkal Albi)

ola
Poklidit si už každý mosí šám..

ola
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 15:21
- Nahlásit

Tak jsme právě v rámci "jak na Nový rok, tak po celý rok" vykoupali naši krasavici. Aby byla celý rok pěkně čistoučká a voňavoučká. A hle.. její náprsenka je běloskvoucí, srst se leskne, maska ztmavla! Ovšem moje fénování způsobilo odér, jež můj choť označil za - zmoklej cirkus. Při čištění uší a následné kontrole tlapiček už jsem byla osočena, že pes má 100% péči, zatímco manžel ani ze čtvrtiny tolik... Ach ti chlapi!

ola
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 15:22
- Nahlásit

Tommy Gun
to jsem měl dva bavoráky a čtvrtinku piva
Koukám, že ses taky rozšoupnul.

blažena
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 15:51
- Nahlásit

se hlásim
já náhodou na krupici nebyla, sem šla spát v 0.15 hod
dnes po obídku - bylo prase s knedlíkem a zelím....,jsem navlíkla chotě do figurantského oblečku (jak na Nový rok tak po celý rok) a všechny holky si na něj s chutí zakousaly
jedinou vadou na kráse byl vytrvalý slejvák - jdu si převlíct i spodní textil

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 16:02
- Nahlásit

Ahojte v novém roce!!!
Ať je a ať se máme!!!

Tommy Gun
Ada
...kdepak já a zkalená, já byla hostitelka... nakonec byl Silvouš super, to tak vždycky bývá, když od toho člověk prd čeká, tak to pak stojí za to! Lidi byli u nás, Giordi byla ve svým živlu jak furt někdo přicházel a odcházel... pak jsme je šli vyprovázet... stavili se u kámošů... ale do zábavních podniků jsme nešli, i když nás lákaly esemeskama, ale nějak už jsme byli přeslavení...
letos byli ohňostroje v každým dvorním traktu jako od profíků, fakt nádhera, to muselo stát majlant! corleonovi musí být fakt závodáři, jako za vodou jak se říká
no a G. a rachejtle - ta se na ně vyloženě dívá a velice ji to zajímá... a když byla malá, tak mi fakt jednu rachejtli přiaportovala od jedněch klučisek co to odpalovali, asi si mysleli, že nás vylekají, ale vylekali se oni když kolem nich G. prosvištěla a pak lítala s petardou, ale už to bylo naštěstí vybuchlý, nelítalo z toho pak nic...

no a máme za sebou novoroční oběd u příbuzných a návštěvy a venčení a teď jsem zralá na to jít se lehnout, ale ještě kdosi přijde, takže... Martin si šel na chvíli dáchnout, prej je strááááášně unavenej, to by mě zajímalo z čeho, asi z toho žraní a pití! kupodivu G. je taky po těch všech mejdanech znavená, to má z toho, že je všude středem pozornosti... Martin říkal, že to už není pes, že je člověk, jen neumí mluvit když to řekl M., tak to už bude vážný a možná G. jednou i promluví!

Denisa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 16:05
- Nahlásit

blažena
jé, tak vy máte doma figuranta? to se máte!!!

no jo, jak na nový rok, tak po celý rok... to bych toho teda ještě dnes měla stihnout...

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 16:23 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
žádnej nenosíš.Art

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 16:40
- Nahlásit

articek
Tak jak to u Vás vypadá???Bude se už rodit či co????

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 16:49
- Nahlásit

Ada
holky chrápou

Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 17:37
- Nahlásit

articek

šikulky

No, já si taky užila, těch 6 dní čekání, tak si hezky užívejte

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 17:50
- Nahlásit

Ahoj všem,
všem vám taky přeju krásný Nový rok a ať je rozhodně ještě lepší než ten minulý.
Ovšem že nebudu mít co dávat na stránky tomu moc nevěřim, protože dokud budou lidi takový jako jsou tak tam bude vždy co dát, spíš mám strach aby to nebylo ještě horší, že by toho bylo víc.

Viky nám celý odpoledne špatně polyká, žere trávu a zvrací. Teď sem sebrala na lopatku co vyzvracel a byli tam ještě od rána granule, tráva a nějaký chrupavky který sme mu ale mi nedávali. Mohla bych mu nějak pomoct, aby už mu bylo líp?

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 18:08 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

fšem
od všech předešlích vzkazů se distancuju, to byl starý articek, já nabírala síly na noc, ale asi z porodu nic nebude, pěkně nás napíná

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 18:17
- Nahlásit

ani sem to včera nepsala, ale ještě jsme stačili veterinu. Šla jsem dělat večerní psinec a Buč se nám nehýbal a fakt vypadal, že mele z posledního. Nežral, apatický a nepil. Tak se Bohouš rozjel na veterinu a nakonec starce ofoukli záda a zablokovali se. Přitom Bohoušovi ještě řekli, že má Buč začínající zákal a blbě slyší.Vrátili se asi po hodině, Buč vylítl z auta, nažral se a začal si hrát.

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 18:20
- Nahlásit

Vcelka
těžko říct, asi někde něco sežral a je mu blbě. Zkus mu dát rohlík jako dietu a uvidíš, ale kdyby blil delší dobu tak bych zkusila asi veta

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 18:29
- Nahlásit

Cituška
Ada
Buč už odeneška není chovný, tak snad dá pokoj. Artík i když není žampion snad nějaký děti mimo domov udělá, tak žádné kleštění nebude

Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:18
- Nahlásit

articek

ty jo, to jste si užili! Ale když Buč žere a hraje si, tak to snad nebude tak zlý

Z Artíka ještě může být žampion, ne?

Cituška
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:19
- Nahlásit

Vcelka

trošku je divné, že špatně polyká, prohlídli jste mu pořádně tlamu? Aby se mu nějaká kostička nebo chrupavka někde nevzpříčila? Jinak údajně pomáhá lék Diadog jak na zvracení a nevolnosti tak průjmy, ale zkušenost s tím nemám

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:24
- Nahlásit

corleona
no to je pěkné.. (říkal Albi) - ok, jdu tedy vybouchat těch 98 zbývajících minipetard od "té správné firmy" za 10 Kč, co mám jeste z lonského roku. Nákup této vysoce výbušné třaskaviny jsem uskutečnil u našich místních "větví".
Právě u nás skončil ohnostroj, který pořádalo město. No, nic moc.

ola
..... já po tvrdým hrozně řádím. Ne vážně, napiju se - s mírou.

blažena
.... si usnula 1/4 hodiny přede mnou.

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:28
- Nahlásit

Cituška
Buč už je v pohodě, ale je fakt že mě vyděsil, prostě jde mu na 10 rok tak se něco občas asi už ozve, ale jinak je teda docela v pohodě
Z Artika by asi žampion byl, kdyby to s ním někdo vyjezdil

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Vcelka
Ahoj.Máš doma smektu?Ta docela pomáhá.A dej mu pro jistotu i kys.zelí.
Ale jestli nemůže polikat tak bych šla hnedka zítra k veterináři.Hlavně at je mu dobře.Posílám mu ponuchnání.
articek
Hlavně že je Buč v pořádku.To museli bejt nervy.Taky mu vyřid pohlazení

Aida se před chvilkou konečně najedla a vypadá spokojeně.Asi se jí dost ulevilo.

articek
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:35
- Nahlásit

Ada
děkujem

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:39
- Nahlásit

Prosím prosím.Nemáte někdo foto Harryho od Ivetky?Mohli by jste mi ho poslat?Je to tatík Fatty a chcu dát do kupy konečně ty stránky.

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:44 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Ada
http://www.volny.cz/boxerplzen/pesharryodivetky.ht ml
Jinou jsem nenašla, taky jsem teď látovala rodokmen.

Ada
Člen
# Zasláno: 1 Led 2007 19:45
- Nahlásit

Libka
Děkuji.Tudle mám ale myslela jsem nějakou ve výstavním postoji.Kde je celej.Ale jinak díkes

<< 1 ... 684 . 685 . 686 . 687 . 688 . 689 . 690 . 691 . 692 . 693 . 694 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání