| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:07
- Nahlásit
articek
mimisove jsou uzasni, vcera jsme je meli pusteny u stromecku v obyvaku.. pekne tapaj je s nima legra.... a nejlepsi je cisty maso! to je docela rychlost....
p*user je kdyz se chce nekdo ostatni podivat na mimina... mamina uz vytahla za fligr nasi mladou letela pres celou predsin....no fakt je, ze uz tam neleze.... coz se pochopitelne o nepoucitelnem orrym rict neda....... jenomze toho zase neda panicka
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:10
- Nahlásit
Ada
cetla jsem co se stalo
snad uz to bude lepsi... urcite na klinice hlidaj i jatra a ledviny ne? pokud byla nejaka priotravena....
pokud to byla alergie tak docela silna teda....nevim jestli jsem to neprehlidla co to presne bylo.....?
co takhle vyvar, gluporur a tak na sbirani sily??
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:15
- Nahlásit
Dobre rano, tak se po delsi odmlce zase hlasim
Jinak tedy vsechno nejlepsi do noveho roku a to i tem nasim boxerim tlamickam
Ta dovolena teda tak utekla, to je des. Ale alespon jsme si radne zavyletili Jen doufam ze porekadlo "jak na novy rok, tak po cely rok" neplati. Protoze vcera jsem teda mela den blbec
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Játra a ledviny hlídaj.Ten prášek nebyl na bolení v krku ale byl to anopyrín. Játra a ledviny zatím v normálu.Dávám jí kuřecí vývar.Zkoušela jsem i s rýží ale tu nechtěla.
Když jsme byli na prvním vyšetření tak jsem chtěla jít dovnitř abych věděla co sní dělají a takovej mladoch doktor mi řek že tam hysterickou paničku nepotřebujou at si počkám venku
a to jsem skoro nic neřelka.Ale je fakt že od té doby se hodně zlepšila.Zítra jdem na vyšetření.Tak uvidím. Má podrážděnej žaludek tak asi ještě normální stravu nezvládá.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:22
- Nahlásit
Ada
možná vývar z rýže, úplně jí rozvařit by pomohl, používám jí na dietu je to doporučené vetem
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:24
- Nahlásit
Stýnka
Ahojky, Stýnko, ty chováš i bostonky viď? Nevíš náhodou, kdo teď má? Hlavně s výhledem na zdraví psa, kamáradce teď umřela fenečka. Nejde tedy o to, aby rodičové bili šampioni,ale spíš o neotřelé, pokud možno málo příbuzenské spojení. Dík moc, M. Mimochodem, ti vaši už jsou asi pryč, co?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:25 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
holky Pražský
kdo z vás chodíte k MVDr. Petříkové? Můžete misem na ni napsat telefóóón? Díkes, M.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:27
- Nahlásit
articek
Dik.Rýži nechce.Jen ten vývar.Vet mi dal instrukce co jí mám dělat aby jí to žaludek moc nezatížili ale něco do sebe dostala.A jdu zkusit jestli to bude jíst.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:29 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
jo, jo mylím pak to zcedit a použít jen ten vývar, ale úplně jí rozvařit
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:32
- Nahlásit
Michla
ještě v týdnu Stýnka psala, že má snad volnou fenku
tel. by měl být 271742278
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:36
- Nahlásit
Ada
jestli se přejedla anopyrinu - tak to jí muselo podráždit žaludek šeredně a velmi
myslím že bohatě bude stačit ten silný vývar bez rýže
Glukopur je taky určitě fajn nápad - dávej jí ho do vody na pití
a taky existuje pasta Calopet - je to vysokoenergetická ňamka, dává se zvířátkům po operacích nebo na posílení, mají ji na každé veterině a mám s ní já osobně ty nejlepší zkušenosti
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:36
- Nahlásit
Ada
tak to je fajn, ze se takhle staraj, hmmm to by u nas nepochodil, ze by nas vyrazil z ordinace.....
zkusila bych spis hovezi vyvar ( nez kureci)....se zeleninou
jinak pani doktorka slouzi jen v patek odpoledne....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:38
- Nahlásit
Michla
ano ano, ještě v týdnu Týnka psala že má volnou jednu feňulku -myslím že by byla ráda kdyby jí nějaký prcek zůstal v Česku, on je zbytek bandy u zahraničních pánečků.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:39
- Nahlásit
Tak jsem jí dala dietku a zblajzla ju jedna dvě.Takže chut k jídlu má.
articek
Přesně tak jsem to udělala. Je nějaká veselá¨.Docela se po té noci divím že si chce hrát.Ale pomalu to zase začíná bejt ta stará Aida.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:41
- Nahlásit
Ada
tak hlavně aby to nevyblula - to podrážděný žaludek činí rád
pomalounku polehounku...., držím palce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:43
- Nahlásit
blažena
Artroza
Dík za rady.Navrhnu to veterinářce.Udělám cokoli jen aby jí bylo zase dobře.
On to ten doktor nemyslel zle.Ale schytal si to od toho co nás ošetřoval.Takovej starej dědula ale hrozně fajn člověk.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:46
- Nahlásit
čau tlamounkáři !!!
tož v tom novém roce ať je blaze !!!
Já se včera celej den dávala do kupy po silvestrovské noci
ach jo.....už nepiju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:47
- Nahlásit
blažena
jj. Dala jsem jí jen opravdu trošku.Budu jí dávat jen mini porce párkrát za den.
Zrovna na mě kouká a v tlamince drží balonek.Já bych jí ho tak házela.Ale nesmím.
Artroza
A jak se mají miminka
Chtěla jsem se zeptat.Orry myslím už kryl ne? Jsou už nějaké štěnule po něm?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:48
- Nahlásit
mistr
aaaa vitej!!!
koukam, zes nas tady hajila, ze se neozyvame
matka! a takhle chlasta!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:50
- Nahlásit
Ada
od mor. sloupu..... stenata zatim nenarozena...no snazil se takze uvidime a od te doby, kdyz k nam prijde "cizi" fenula ( treba jeho babca) tak se snazi ji hned nakryt
takze asi ho to bavi...
mluvila jsem s chovatelem, ale jeste je brzo i na sono....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:55
- Nahlásit
Artroza
Tak se mu to zalíbilo chlapákovi.My jsme měli krysaříka a ten chtěl taky všechno nakrejvat.Nakrejval plyšáky i Fatty se snažil nakrejt.Akorát si chlapec pletl strany Nakrýval nám i kocoura atd... Byl to pěknej šukatér
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 09:56
- Nahlásit
Artroza
jo trošku sme vás tady pomlouvali, že jste asi zapadli sněhem na tom vidlákově
Jinak musím říct, že štěňata super.......hned bych si jedno vzala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:01
- Nahlásit
mistr
diky za pochvalu
klidne vsechny si vem
no se snehem skoda skoda....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:01
- Nahlásit
Zdravím všecky.
Vám tady musím napsat o něčem čemu tedy fakt nerozumím.
Legolas složill ke konci roku na Slovensku zkoušky IPO2 a IPO3. Chci na to nechat vystavit certifikáty a tak jsem se koukla na stránky SKJ. Nic tam o tom nepíšou, tak jsem jim napsal e-mail kam mám poslat rodokmen a potvrzení o vykonání zkoušek, a taky jestli potřebujou ještě jiné doklady a kolik peněz, atd.
Dnes mi přišla zpět zráva co a kolik potřebujou a k tomu psala paní následující větu:
Certifikat mozeme vystavit len ak ma pes za cviky obrany min. 80 bodov.
Legouš je v pohodě protože má splněno nad 80 bodů, ale z principu mě to štvě. Jak je totiž možné když IPO zkouška požaduje ke splnění min. 70 bodů, že na vystevení certifikátu musíš mít za obrany nad 80 bodů.?
Přemýšlím o tom že tento dotaz vznesu i na pandoře kde vím že to čtou slováci a možná budou schopni toto vysvětlit.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:08
- Nahlásit
Artroza
tak jo, beru je......doufám že zadara
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:09
- Nahlásit
Teta
to ses mohla zeptat vcera, manza by ti to vysvetlil....
je to naprosto normalni....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:10 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
My žádné balíky se štěňaty neodesíláme a odesílat nebudem. To i kdyby nám měl zůstat doma celý vrh. Při minulých štěňatech jsme takového zájemce odmítli. Požadujem osobní odběr a podpisem smlouvy o koupi se takřka nový majitel upisuje ďáblu=štěněti Ale všemu předchází lustrace!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:12 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Teta
to ti zodpoví asi lip artiček - ale myslím že limit na splnění IPO zkoušky je fakt 80 bodů (u obrany) - jako že jen tak můžeš postoupit o zkoušku víš....ale možná taky kecám
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:14
- Nahlásit
Artroza
Ahojky, přidávám se k Mistrovi, štěňáci jsou úžasní
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:16
- Nahlásit
Artroza
to ses mohla zeptat vcera, manza by ti to vysvetlil....
To jsem nemohla, paní ze SKJ mi psala až dnes ráno. To víš že bych se ho jinak zeptala.
|