| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:23
- Nahlásit
corleona
Ty jo, kde je kdo? Se včici zas flákaj a já tu nemám co číst!
A mimochodem, co že to ten tvůj Alberto měl poslat? Nic nedorazilo?
Taky ti ještě připomínám že v kabelce máě něco co mi chceš už měsíc poslat. Já jen kdybys šla dnes ven!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:26
- Nahlásit
Artroza
No toto? Si přijdeš, ani nepozdravíš a hned zas odejdeš?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:27
- Nahlásit
Teta
bry den....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:45 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
V kabelce to nosím furt, bo nevím adres. Se musím kouknout zase do nějakého katalogu z výstavy. Dnes ven nejdu, čekám na Poláky, budou překrývat. Zas budu gadať a gadať po polskiemu, že pak jak odejdou, budu i v polštině myslet a mluvit polsky i na psy. Já to tak mám.
Alberto se na to vy.... tak to musím poslat já. Dávám zrovna dokupy ty adresy, kam poslat a kam rozhodně NE
PS: Včera jsem udělala u vchodových dveří velmi povedené vánoční aranžmá do květináče - větvě ze zakrslé borovice, jmelí a větve kroucené vrby. Rozhodla jsem se tam pověsit i nějaké ozdoby a reději jsem volila pouze kolečka sušených pomerančů (nebo citrónů?) - slamění andělíčci mohli padnout za vlast, ale citrony snad psi žrát nebudou. Bylo jich tam deset. Večer jsem přišla domů a i v té tmě vidím, že se tam houpou pouze tři (!!!!!!!!). Zbytek byl polorozžvýkán na trávě - určitě jim to chutnat nemohlo. Okamžitě jsme věděla, kteří dva dementi to udělali. Dnes opět radostně přiběhli k onomu květináči a očuchávali zbylé ozdoby. Ovšem vyřítila jsme se já a každý dostal po dvou ranách smetákem přímo po palici. Blbější už být nemůžou. Já jim dám, hajzlům nenanažraným. Tak mi tam pak aspoň nachcali. A vyhlásila jsem až do odvolání zákaz vycházení a výjimečný stav. Už mám po krk věčně zabahněné terasy, poťapkaných a ochrchlaných oken a parapetů. Kdo to má furt šůrovat. A je zajímavé, že když můžou být ve výběhu, tak jsou radši všichni zalezlí v boudách.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:50
- Nahlásit
articek
sice pozdě, ale přece. Bude jich 4 až 11.....z toho několik feneček a několik pejsků. A zbarvení budou podle svých rodičů
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 11:59
- Nahlásit
Stýnka
... škoda přeškoda...
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:03 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Artroza
Jak je možné, že zde na fóru existují lidé, co ví, jak vypadají tví boxírci? Fotky zde ni jinde neviďám.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:05
- Nahlásit
corleona
hi hi hi pěkní degustátoři! no moje dementinka žere citrón, tak sušený by jí jistě taky šmakoval!
Včera jak jsme byli s tím buldočkem a dogou... ještě jsem si vzpomněla - mají vaši psi taky tak kladný vztah k blátu, že ho třeba poponáší (hroudy hlíny) nebo i žerou?! Nejvíc G. miluje když si někdo čistí boty a odpadává mu to blato, tak ona po tom jde jak po kořisti... a ještě si to propašovává do auta a po poli s tím lítá dokud se jí to nerozpustí v hubě... no ale je v tom tak urputná a i brání si to před ostatníma psama?!, kteří ani nechápou co jako je to za poklad... ona je fakt magor kořistník, když jí to blato nedovolím pronést do auta, tak je jak smyslů zbavená, prackama hrabe po skle... prostě pako! ať už je sníh aspoň!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:07
- Nahlásit
corleona
To jsou moc milí pejskové, nevím, proč na ně nadáváš..................
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:09
- Nahlásit
Michla
hledej hledej
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:10
- Nahlásit
Denisa
Tak přesně tudletoto dělají i naši pakini. A Dalton nejvíc, pacholek. A požírají všechno, o čem mají pocit, že to na to místo nepatří, třeba smetí z koberce, opadané lídtky z květin.... co na to říct....
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:12
- Nahlásit
Artroza
A kruci, že bych něco to, pro..... propásla? Dej alespoň jedinou nápvěď. Prosím.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:21
- Nahlásit
Michla
no ale si představ třeba, že už po prochajdě stojíš na parkáči s ostatníma, z boty ti náhodně upadne kus blata, pejsci jsou na vodítku, pohoda, vylítáno... a jeden z nich se náhodně přiblíží k nám a G. ho seřve, nikdo nechápe proč jako, až se podívám a G. zcela vyšinutý výraz a pacičkama si schraňuje kus blata na asfaltu a pak ti odmítá se od rozšlapanýho blata vydat k autu, pak se to všechno snaží nacpat do huby, pak jí to z huby vybereš a pak nakonec zjistíš, že stejně v hubě kus propašovala až do auta, před barákem to chceš pak vyklepat z přehozu, ale už není co, neb blažený výraz G. a zablácená držka ti napoví, že už to sežrala, mňam...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:27
- Nahlásit
corleona
zúčastnil ses na těch stránkách hlasování o nejlepšího rozhodčího? Já jo.. - no jasně, že jsem hlasoval.
No ono je tu fuk, odkud, hlavně to musí být baba.. - a to si mám vysvětlit jak?
Jo a dík za tvý dva maily.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:30
- Nahlásit
Artroza
Jsem tě prošvihla!
Corleona
Hledej adresu, hledej.
Dám ti nápovědu, není to Rumová ulice
|
pech
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:32
- Nahlásit
udělejte někdo kafe...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:33
- Nahlásit
pech
...... taky bych si jedno dal - po dobrém obídku a malým Regentovi.
Corleona, Teta
Napovím - Hruštičková ul.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:33
- Nahlásit
Ach jo vůbec nestíhám to tady číst a dělat něco jinýho. No ale zase to vypadá že zítra jdu naposled do práce a až do 2.1 budu doma.
Cituška
moc díky za informaci o tom boxerkovi v Brně, opět další na kterém se jeho skvělý páníčkové pěkně podepsali. Bych je fakt nakopala do prdele.
Taky bych neměla na to dělat někde v útulku, bych asi chodila každý den domu v slzách. Už takhle mi to někdy dává zabrat když slyšim ty historky o boxerech co si museli všechno vytrpět. Tohle fakt může udělat jen svině když se ho v tomhle věku zbaví. Sory že sem tak sprostá ale štve mně to.
Švagrová je taky docela vytočená, protože v pátek si u nich byli pro štěně pejska jeho nový majitelé a v neděli jim ho přivezli zpátky, protože jim zatajili že jejich děti 11 a 5 let trpí fobií na psy, takže si z nich udělali takovýho pokusnýho králíka, prostě to věděli, jen to zkusili a když zjistili že to nepude tak jim ho přivezli zpátky. No děs. Ona jim ho hlavně 7 týdnů držela, volali jí zájemci a teď jim zustal doma. Lidská blbost fakt nezná mezí.
articek
to u nás taky vybíráme pečlivě by mohla Včelka vyprávět
No mně zase nepřišlo že by jste nás nějak proklepávali Spíš podle toho co si mi řikala až letos jste o nás asi neměli na první setkání moc dobrý mínění, jste si mysleli že už ho ani neuvidíte a kdo ví jak se bude mít. Možná vás trochu rozhodili ty otázky na to jestli by mohl být i venku v kotci. No to se ptal Zdeněk, ale já to stejně věděla že bude s náma doma a kotec nepozná. Válí se nám doma v posteli a myslim že se má dobře. My ho prostě máme jako dítě.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:39
- Nahlásit
Vcelka
že jejich děti 11 a 5 let trpí fobií na psy, takže si z nich udělali takovýho pokusnýho králíka, prostě to věděli, jen to zkusili a když zjistili že to nepude tak jim ho přivezli zpátky
kreténi, dementi, idioti atd.!!! to se ještě hodně mírním... musela bych být sprostá! co si jako myslí?! mají jim koupit psa Tobyho na ovládání...
(Já myslím, že si půjčím jedno z těch jejich děcek, abych vyzkoušela, zda se Giordině bude dítě zamlouvat či ne...)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:43
- Nahlásit
Vcelka
To můj bratr se švagrovou, milovníci septické čistoty a štítící se psů, si před několika lety pořídili (dětem!) štěňátko jezevčíka. Představte si, že pořád čuralo a kakalo. No to jsou dneska štěňata, vite.. Tak ho za dva dny vrátili. No chuji..
Tommy Gun
Třešňová? Nějaký ovoc to byl.
No a to s tou Iwonou nevím jak JINAK by sis to měl vysvětlit, než tak, jak to je. To ty opravdu nevíš?
pech
už vařím..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
..... no to fakt nevím. To je novinka. Většinou jsou to takový méně přitažlivý mužatky.
Mažu džobovat, už jdu stejně pozdě.
|
pech
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:54
- Nahlásit
corleona
já už piju a čtu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:03
- Nahlásit
Ahoj všem.Tak u nás hned po ránu mela.Sem tentokrát popadla ten mop ale nezabíral.Tak jsem na ně ječela mlátila je a nic.Pak přišel brácha a tak v klidu řek.Co to jéééé.A ty mrchy přestaly.Chvilu byl klid a pak znovu.To už nezabralo nic.Tak jsem šla a zazvonila na zvonek.Jinak bych je od sebe nedostala.A ted spí naplácnuté na sobě ani nadutaj
Michla
to si děláš srandu ne?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:16
- Nahlásit
Lidičky tak dotaz,Corleona, Artrozo zdá se vám pozdě krejt čubinu v 7 letech?Před Tím měla štěnuiky jen jednou a snad bude mít i ted.Ale chtěla bych ju naktéjt ještě jednou.takže by štěniky měla mít třikrát.Nechcu ju nakrejvat hned další hárání.Ale pak jo.Co si o tom myslíte?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:20
- Nahlásit
Peck
Taky právě vařím jedno dobré kafčo!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
Jé sněží.Tak třeba se ještě naučím lyžovat než odjedu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
Ada
Myslím, že v sedmi pozdě není, ale záleží, jak na tom samozřejmě ta fena je.
Uff.. tak já už se jdu chystat na překrývače.. Jdu chystat obložené mísy, cukroví, atd. zkrátka vše, na co mají nárok Jdu zavřít našeho "hřebce" ať podá optimální výkon.. (ten zas bude v kotci pi.. pyskovat)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:29
- Nahlásit
corleona
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:33
- Nahlásit
corleona
no ale ňáko ti váznou aktuality - kdo je ta šťastná už "překrývaná" polská krasavice???
a dostanou na cestu taky perníkového boxera
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:37
- Nahlásit
corleona
jé, tak to je supééér, to tak jako normálka probíhá jo, to krytí když lidi přijedou s fenečkou... tak to já budu jezdit krýt minimálně 4x v roce! a co ještě je to - atd., na co jako je ještě nárok!? a budu teda asi jezdit k vám, a to asi přijede i Marťas, to on traktace rád! tak domluveno!
|