Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:32
- Nahlásit

asi jsem tam neměla dávat ty fotky, aby jste nezačali zvedat počty

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:33
- Nahlásit

Ada
no myslím že je minimální věková hranice 14 měsíců
jinak čím později jsou tato vyšetření dělána tím větší mají výpovědní hodnotu.....

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:35
- Nahlásit

asi jsem tam neměla dávat ty fotky, aby jste nezačali zvedat počty
Ada
No spondilka je od 18 měsíců ( asi ) a DKK se dělá až jsou hotový klouby. Teď jsem se o tom bavila s majitelkou našeho Blacka v Texasu a říkala ve dvou letech je to nejlepší. Jinak věkem se to horší, takže čím dřív tim líp

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:36
- Nahlásit

Ada
teta by štěně někomu darovala i s vodítkem a pytlem krmení, to teda ne

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:37
- Nahlásit

blažena
Já nechám Aidu zrengenovat až tak v červnu.To jí budou 2 roky.Chcu ju pak uchovnit.Tak jsem se raděj zeptala.Zas mi jeden chytrej tvrdil že to musí už ve 20 měsíci mít hotové.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:39
- Nahlásit

articek
To snad néééé.
Takovej pesomil jo. Teto že nedarovala že ne.?

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:41
- Nahlásit

articek
myslím že Irisku nastávající mateřství pěkně s**e - ten xicht
co háže v křesle hovoří za vše
on se počet štěňátek špatně odhaduje, záleží i na množství plodové vody a tak....
hele nech to koňovi - hlavně ať vše dopadne O.K.
je to dobrá pracovní krev - pánící budou

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:42
- Nahlásit

Denisa
tvůj tip se mi líbí teda nejvíc

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:43
- Nahlásit

Ada
Čím dřív tím líp, a spondyloza se smí podle mě od 15 měsíců!

Articek
Zůstávám u těch 6!

Dobrou fšem!

A vůbec kde mám pistolníka?

Teta
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:45
- Nahlásit

Ada
Ne ne, to bych neudělala! Bych ho darovala, ale pytel s granulemi bych si nechala

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:45
- Nahlásit

Teta
Dobrou. Pistolník beztak leze po komínech

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:46
- Nahlásit

blažena
nezdá se ti hubená na té fotce co leží? No ona už se do toho křesla nevejde, tak jsem jí tam jenom nahnala na to focení, jinak si zaleze někam do klidu a spí. Zítra jí už vemu na trvalo domů, trochu se v tomhle změnila, dřív chtěla být středem pozornosti i při březosti a te´d se dost straní psů. No někdy se ani nedivím, omladina dělá na zahradě věci. Lidi volaj až mě to překvapuje, ale znáš to.

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:46
- Nahlásit

Teta

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:47
- Nahlásit

Teta
teda, máš to pěkně rozlitý

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:48
- Nahlásit

articek
Nám volali taky hrozně moc.Ale já si vybírala hodně pečlivě.Snad pojedou s Barunkou v únoru vystavovat do Brna.Chtěla bych ju vidět holku.

pech
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:50
- Nahlásit

Stýnka

V nebi je místo zvané Duhový most.

Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, odchází přes Duhový most. Jsou tam louky a kopce, kde si naši psí kamarádi mohou spolu hrát. Je tam spousta jídla a vody a slunečního svitu a všichni se tam cítí příjemně a pohodlně.
Ten, kdo byl starý, je opět mladý, a ten, kdo byl nemocen, je opět zdráv. Všichni jsou plni života tak, jak si je pamatujeme ve svých snech.
Všichni jsou za Duhovým mostem šťastni a spokojeni, ale přece jenom tam každému něco chybí- každý z nich postrádá někoho opravdu blízkého, někoho, koho zanechal tak daleko…

Všichni běhají a hrají si dohromady, ale pak přijde den, kdy se někdo z nich náhle zastaví a zahledí do dálky. Jeho jasné oči zpozorní, jeho tělo se nedočkavě zachvěje. Náhle se oddělí od skupiny kamarádů a rozeběhne se zelenou travou k obzoru, stále rychleji a rychleji.

A tak Tě nalezne- konečně se se svým nezapomenutelným psím kamarádem setkáváš v bláznivě radostném přivítání a již nikdy Vás nic nerozdělí.

Šťastné psí polibky přes celou tvář, tvoje ruce opět objímají milovaného druha, znovu se díváš do těch věrných očí plných lásky.
Tak dlouho jsi svého kamaráda postrádal, ale nikdy jsi na něho nezapomněl.

A tehdy překročíte Duhový most spolu…

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:52
- Nahlásit

pech
To je pěkné....

Markét
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:55 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

pech
To je moc hezky popsané, já jsem dřív nechápala, o jakém "rainbow bridge" ti amíci mluví, když jim odejde pes (říkají, že přešel duhový most), no po čase mi to došlo. Ale takhle hezké vysvětlení vidím poprvé...

Ada
No tak to se na klabonosici budu moc těšit, teda pokud opravdu začnou "zachraňovat".

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:57
- Nahlásit

Jé já dala na stránky konečně miminka.Takhle holky vypadali jako malinké URL

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

Ada
to u nás taky vybíráme pečlivě by mohla Včelka vyprávět.A když je pak prcky vidím po nějaké době, mám fakt radost, ale taky koukám co nám z nich vyrostlo. Máme vždycky s manžou potom kritickou debutu, co z nich vyrostlo a jak se povedli nebo nepovedli

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:10
- Nahlásit

articek
No právě Barunka je fakt pěkná.A ještě má suprovou povahu.Tak jsem na nu zvědavá na výstavě.My máme zájemce na štěniky 3.A až na ty němce jsou to známí.Tak vím že se budou mít fajn.Teda jestli nějaké mimi büdou.

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:14
- Nahlásit

articek
Iriska mi připadá akorát
tak dobrou všem

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:14
- Nahlásit

Ada
já myslela, že už máte rozhodnuto? a kdy jste vlastně měli štěňata naposled? To není tak dlouho, ne?

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
děkuji za zhodnocení, mám z toho depku
to už jdeš jako spát? to jsou věci

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:22
- Nahlásit

articek
Rozhodnuto je.Ale taky záleží jestli Fatty zabřezne.Naposled a taky poprvé jsme měli štěniky v červnu 2005.Včera bylo holkám 18 měsíců

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:25
- Nahlásit

Ada
acha, já myslela, že v létě jste je měli, nějak jsem to popletla.
Nevíš co nového ve Zlatuškách? A u vrhu G? já mám info jen ze zpravodaje a občas o nich slyším jinak nic

blažena
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:43
- Nahlásit

articek
su pracující člověk, vstávám ve 4,30 hod, heč

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:44
- Nahlásit

Sem ted koukal na videa z německýho JSZ - hele, von tam Orgůnka vodil F. Medioni.

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:45
- Nahlásit

blažena
No to já teda o něco později, zítra máme objednaný mokrý lux tak bude čistící den, fakt dobrý dělat to před štěňatama, no aspoň budou čůrat a kadit do čistého

articek
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 22:47 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy gun
Jsem mimo

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání