Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / KOTĚ a hafani
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:51
- Nahlásit

nika00
Přesně takhle vypadal můj první miciňák, když byl dospělý. Akorát štíhlejší čumes a když šel, byl tvarově jak taková ta oprašovací štětka .

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:08 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

aren
jj je to neco jako zelvovinova..a mela k tomu medovy ocicka...hrozny ale je ze spis si ji vybavim ten posledni den nez predtim..to je ale asi normalni...
jeste vim ze den..vlastne par hodin hodin predtim nez se to stalo chytla mys a prinesla mi ji..a ja ji na zahrade fotila jak lovi tu mysku..

LucieS
jj chodici stetka..to je presno ono jsou to proste takovy nóbl tvorove

holky...docela mi trvalo nez sem si na tuhle bilou potvurku (Duffy) zvykla...ale ona to ze me citila...ja ji nedokazala milovat..furt sem mela pocit ze jsem podvedla tu minulou (Triny)a mela jsem hrozny pocit viny ze jsem si po celkem kratky dobe-asi pul roku- poridila duffcu. nez jsem se s tim srovnala nechtela ke me vubec chodit...jen se mnou spala...ale pres den ke me vubec nesla..ale v den kdy se to ve me zlomilo se zmenila..a uz zacla chodit jen ke me a ja si myslela ze kockam je tohle jedno...ale oni tu lasku/nelasku citi az moc dobre...

nooo jinak tahle potvora neumi nic...jak rikam-jen zere a sere
ted jeste chodi po parapetu a zvenku chyta mouchy.. dukaz:

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:12
- Nahlásit

nika00
neumi nic..
To nemužeš říkat, podívej jak dovedla vycítit Tvůj vztah k ní

Já říkám našemu Čičanovi když ho hladím: "Můj kocourek, vůbec není blbej, jen úplně maličko, to je skoro nic... "

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:16
- Nahlásit

aren
Můj kocourek, vůbec není blbej, jen úplně maličko, to je skoro nic... "
joooo tak to je dooost dobry

no je pravda ze nemuzu rict ze nic neumi...umi totiz jeste vyhazovat obleceni ze skrine, je uchylna na igelitky...klidne v ni usne a kdyz ji stvu tak ji roztrha na mini kousky....taky si sama otevre kapsicku-teda rozskrabe a sezere...noproste prima veci

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:19
- Nahlásit

nika00
Ty jo, od té doby co mám kočky, nemám doma žádné velké chlupaté pavouky!! A much taky o půlku míň.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:20
- Nahlásit

nika00
On je ale fakt blbej. Třeba mu dáš něco dobrého do tlamky a ono mu to v 90% případů vypadne a on to už nenajde a ani nehledá, jen nešťastně kouká

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:21
- Nahlásit

LucieS
nemám doma žádné velké chlupaté pavouky!! A much taky o půlku míň.
My taky!!!

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:23
- Nahlásit

LucieS
no zrovna vcera chytala nakou muru...jenze vysvetli ji ze po zdi se neskace

aren
už nenajde a ani nehledá, jen nešťastně kouká
uplne ho vidim
to bud rada ze si do ty tlamky aspon vezme....to ta moje cumii...a kdyz ji dam neco k hube...tak k tomu pul hodinu cucha...s pohledem jakoby no fuj to zrat nebudu...

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:25
- Nahlásit

no zrovna vcera chytala nakou muru
Hele, já jednou kocoura pozorovala. On dvakrát máchl packou, pak tu pacičku opatrně rozbalil a mouchu snědl.
Já se můžu honit s plácačkou jako blbec a stejně ji netrefím a netrefím.

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:27
- Nahlásit

fuj to zrat nebudu...
A tohle vůbec neznám. Nesmím nechat nic na lince. Z bábovky olíže cukr, do pytlíku s rohlíky se prokouše a okouše je, dokonce mi tahal i kusy čínského zelí ze salátu. Když jsem nechala na chodbě 15kg pytel s granulemi pro psy, tak do něj nadělal dírky. A to je fakt silný obal. ŽERE VŠECHNO (kocour).

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:32
- Nahlásit

LucieS
no ty se mas...ta moje mrska nechce anijiny granule nez na ty na ktere je zvykla..i kdyz ted ji trosku salim a menim je...
ale vylozene si vyprosi ze chce kapsicku...ale dkyz bych ji chtela dat syrove maso..to neeee...cuchne k tomu, pak se jakoby odvrati...a packou do nej zacne sekat...se ho snad boji

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 16:27
- Nahlásit

nika00

Ahoj, teď trochu mimo: už máš tu dečku? V sobotu jsou v Bohnicích zas zkoušky, tak jestli nemáš, by Ti jí tam mohla Kateřina přivézt.

sue
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 16:40
- Nahlásit

all
no ono mléko kravské není vhodné podávat hned nikdo tady nemluvil o nikdy...a to samé s mléčnýma výrobkama....zprvu by to kotě nemělo ani vidět...a prostě jsem zastáncem toho, že kotě je špatný odchovávat na kravskym mléku...ty průjmy tam jsou

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 16:55
- Nahlásit

sue
jj.
A to maso jaké myslíš - syrové, nebo vařené?

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 17:01
- Nahlásit

Walda
ahoj, ja tam znovu volala a dozvedela jsem se ze se jim jedna vratila..asi napsalu blbe adresu...no a vcera sem mela listek v kasliku, takze dnes jdu na postu a budu doufat ze je to decka ale myslim ze jo...

jinak v sobotu bohuzel nemuzu, vezu sandy k rodicum na hlidani, nebo v nedeli brzy rano jedem s jimmym na zavody..

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 17:05
- Nahlásit

nika00

Jasně, ale kdyby na poště nebyla, tak Kateřině zavolej a mohla by ses tam pro ní aspoň stavit. Budem v divadle tak mezi 9 - 16 hod.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 19:33
- Nahlásit

Fík
Tak co kotě?

sue
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:18
- Nahlásit

aren
já psala něco o mase?

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:34
- Nahlásit

sue
Ne
Ale zajímá mně Tvůj názor na to, jestli je lepší krmit kotě/kočku syrovým nebo vařeným.

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:40
- Nahlásit

Ještě k tomu jídlu. V sobotu jsem šla na grilování, ostatní přinesli maso a já upekla bábovku. Nechala jsem ji v klidu na lince, že kočky jsou venku, jenže pak se větralo a ony vlezly dovnitř. Když jsem přišla, byly v cukru na bábovce vylízané cestičky. Tak jsem ten vršek trochu oškrábala, pocukrovala znovu, donesla.... Bábovka měla úspěch. Pak tak sedíme, kecáme, já chěla něco říct, pak jsem se zarazila a povídám "tak jsem vám chtěla říct takovou veselou historku z natáčení... ale nic vám neřeknu".

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 22:47
- Nahlásit

LucieS
Když jsem přišla, byly v cukru na bábovce vylízané cestičky.
to ještě jde,já se onehdá vybičovala..upekla a po chvíli zbylo z bábovky ubohý malý kolečko a pes se nemohl hejbat

Fík
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:42
- Nahlásit

Ahoj, nevíte, dělá se i u koček audiotest, mám pocit, že Sněhurka je hluchá. A nebo je děsný flegmatik

Meta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:53
- Nahlásit

No, otevřeš ledničku a slyšící kočka je v tu ránu u tebe. I se psem.

Ale vážně, fakt myslíš, že to kotě neslyší? Je z té stodoly zvyklé na lidi, nebo je to plašan?

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:32
- Nahlásit

Fík
no zkus aby stala rovne a pak ji jednotlive u usich treba malo luskni prsty...mela by reagovat...nebo treba na ni volej...

ale jestli je bila...je to dosti mozne...me vetka taky rikala at ji hlidam jestli vidi a slysi...

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:09 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Fík
Moje kočky reagují skvěle na tiché lupnutí otvírané konzervy (té s očkem, co se otvírá prstama).
Musíš zjistit, co je pro ni vzrušující a pak ji to udělat za zády (jejími). Například třísknutí dveřma apod. není směrodatné, protože tu ránu a mohutnou vibraci může kočka cítit i tlapkama, třeba.

Tak Sněhurka? To je ona? Fotečko by nebylo?

aren
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

Fík
Teď ze začátku to asi bude těžké poznat, protože ona může reagovat i na nějaké zvuky zvenku třeba, které Ty ani neslyšíš, neví ještě co který zvuk znamená, a třeba zrovna poslouchá něco zajímavého a na Tvé lusknutí nebude reagovat i když ho uslyší třeba.

LucieS
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:19
- Nahlásit

sarax

Tak moje psová je v pohodě, tu jsem jednou vezla vzadu v autě společně s dvěma plechy chlebíčků a zůstala za dámu. Pak si je stejně na akci vysomrovala.
A mimišovi se jaksi nedaří být nenápadnej, a lepší to asi nebude, furt roste . Akorát nedávno mi lehce nahlodal botasku, nechala jsem ho s ní blbec osamotě.

nika00
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:53
- Nahlásit

ahoj holky, tak uz mam fotky moji Triny...nejuzasnejsi kocicky na svete...ty fotky jsem ted vydela asi po pul roce...a zas me to dostalo proste to boli furt stejne jako kdyby se to stalo vcera...

akorat me mrzi ze tech fotek moc nemam....zazili jsme takovejch veci - byla se mnou i na vysehrade...no proste vsechno mozny...ale ja mam bohuzel jen par fotek.
ale nikdy na ni nezapomenu a porad mi bude chybet...

chjo tohle pisu uz 50 minut...a nejsem schopna divat se na ty fotky..

Triny, jako lovec:
se svoji mamou Kokinkou, ktera byla moje vlastni uplne prvni kocka...taky byla jedinecna...

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:11
- Nahlásit

nika00
je krasna kejhu....
vis, ze jsem jeji fotku jeste nikdy nevidela?

nika00
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:28
- Nahlásit

Orry
hlavne byla uzasna a chytra...
vim...ja tech fotek moc nemam...a ani nejsem schopna na ne koukat...
ale dala jsem ji uz k nam na stranky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání