| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:38
- Nahlásit
nika00
ale dala jsem ji uz k nam na stranky
to je dobre
a ty uz nesmutni...ona se ma urcite fajn a ceka na tebe
|
Kviduska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:40
- Nahlásit
já si přivezla kotě-kocoura minulý víkend, taky malý prcek. Psiska kočky znají, takže ho nechávají být. I když jede brioš kočičky strašně rád culmá, má je za bombonky....ale když cumlá toho malýho, tak je z toho msalej vždycky na nervy....takže musím psisko hlídat. Foxlík je zase strašný pečovatel. Ten si ho hlídá
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 02:54
- Nahlásit
Sněhurčiny zprávy:
Tak už jsem v Praze!!!!!!!! Přivedli mě do velikého domu, kde mají spoustu psů, ale já jsem někdo, jsem kočka s osobností. Psů se nebojím, naopak je chodím provokovat, naježím ocásek nahrbím se, tělo dám do strany a UŽ JDU. Ti černí velcí psi /labradoří "kucí"/ na mě koukají a nevěří svým očím Indián se mě neustále snaží chytit tlapkou, ale mám velkou výhodu ON musí ležet, neb je halama. Když mě přestane hra bavit vyskočím si na gauč /lépe řečeno vyškrábu/ sednu si uprostřed a poddaní mě baví.
Také tu mají úžasné zvíře, malé, co poskakuje po kleci a když zvednu tlapku tak přeskočí z bidýlka na bidýlko, moc mě to baví.
Jo a lidé mají také divné chování, neustále za mnou některý z nich lítá a fotí mě, když si hraju, když si nehraju, spím, nespím, lovím palec u nohy, baštím...........,ale neumějí sem dát fotku, myslíte, že by jste mohli poradit jak na to?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:50 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Fík
myslíte, že by jste mohli poradit jak na to?
Poradíme. Umíš dát fotku někam na net? Třeba sem do galerie?
Pokud ano, fotku umístěnou na net si zobraz, klikni na ni pravým tlačítkem myši, zvol "vlastnosti", v nich je adresa "http: ... .jpg", tu si označ a zkopíruj CtrlC.
Pak tady na fóru nad tím bílým políčkem, do kterého píšeš příspěvky, zmáčkneš tlačítko, ve kterém jsou barevné symboly - čtverečky a trojúhelníček. Vyskočí dotaz, jestli zkopírovat odkaz, dáš OK. V bílém políčku se Ti objeví jakási adresa ohraničená symboly "imgs" a "/imgs" v hranatých závorkách. Tu adresu smažeš a místo ní tam vložíš tu svoji CtrlV.
Pokud ne, tak mi fotku pošli mailem a já ji sem vložím.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
nika00
Pěkná kočička, Triny...
|
sue
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 17:15
- Nahlásit
aren
jo tááááááák už jsem doma ..........no když já osobně jí dám občas něco vařenýho a i kousek syrovýho ale to jsou fakt drobečky....jinak rozhodně ne malýmu kotěti a jetšě k tomu čerstvě odstavenýmu a který si ještě nezvyklo na novou stravu
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 18:29
- Nahlásit
aren
Jsem naprostý negramot, co se týče počítačů. Mám fotky stažené v počítači,ale na internetu asi ne / a nebo o tm nevím /
můžeš mi poradit jak tam tu fotku dát?
|
sue
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:24
- Nahlásit
Fík
a co kočička??
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:20
- Nahlásit
Tak jsem to zkusila a doufám, že se to povedlo. Jinak jsem udělala galerii, více fotek je tam a jmenuje se Fíkova smečka
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:45
- Nahlásit
Jéé, a taky má růžový uši jako ta moje!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:13
- Nahlásit
Fík
můžeš mi poradit jak tam tu fotku dát?
Jsem tady včera nebyla, ale vidím, že jsi šikovňátko
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:16 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Fík
Teda, to šikovňátko je potřeba ještě dotáhnout. Protože když kliknu na ty fotky, co jsi sem dala, zobrazí se mi jen maličký náhled, a ne celá fotka. Takže si myslím, že děláš chybu - když kopíruješ ve "vlastnostech" tu adresu, kopíruješ ji z náhledu a ne z fotky. Nejdřív si fotku zobraz na celou obrazovku, až pak dej "vlastnosti"
Takhle:
Pěkná kočička
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:27
- Nahlásit
Ahoj,
tak se vám musím s něčím svěřit. Včera odpoledne nám Sněhurka utekla na ulici a tam jí porazilo auto. Je nám strašně. Bydlíme v Praze v centru a ona navíc neslyšela, když jsme jí hledala neozývala se i když "znakovku" na "pojď sem"znala. Bohužel jsme o ní přišli a te´d je byt bez toho jejího bílého kožíšku strašně smutný.
Sněhurko, běž za duhový most a.........počkej tam na nás.
Promiňte, ale musela jsem to někomu sdělit.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 11:36
- Nahlásit
Fík
Je mi to líto, ale je to život a takovéhle věci se stávají - nás teď doktorka začíná strašit i rakovinou u 1,5ročního psa (tiše i o ní myslím něco nepěkného)
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 12:36
- Nahlásit
Dines
Kočička byla roční, proto to rozčarování , ale vám držím moc moc palce!!!!!!!!!!!!!!
PS. Už nám volali známí, že mají ko´tátka....a tak, možná se dočkáme přírůtku
|