| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 14:55
- Nahlásit
Smečka
Ono jde hlavně o hlasové projevy těch dvou zamilovaných.Čévéčka jsou opravdu přeborníci na vokální vyjádření dojmů
myslis, ze by to bylo horsi, nez pravidelne vokalni doprovody zdejsich kostelnich zvonu 2x denne + nekolikrat mesicne pridavkem Family Frost s ozvenou...?
mám tendenci pohybovat se kolem sousedovic plotu zásadně v zákopu a maskovaná větví
to mam i bez harani a jak tu bude dalsi pes, tak to budu chodit jen v maskacich...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
wami
myslis, ze by to bylo horsi, nez pravidelne vokalni doprovody zdejsich kostelnich zvonu 2x denne + nekolikrat mesicne pridavkem Family Frost s ozvenou...?
Je to horší , čtyřiadvacet hodin denně - několik dní v kuse.Díky Bohu,že jen jednou ročně.
Fenky nalezence bezpardonu kastruju.
Samotné krytí bude také extra zážitek,naše čévéčka totiž žijou ve svazku manželském .-) Tajga všechny jiné případné nápadníky v době hárání vraždí :-D.Je přesvědčená, že "to" patří výhradně manželovi Nevím jak jí vysvětlit, že vždycky to tak být nemusí a že ten její je bohužel nechovný
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 15:19
- Nahlásit
Smečka
Nejen čévéčka, náš Kim to dělá běžně, třeba dva až tři dny v kuse, naštěstí pozná právě ty kritické dny a pak neotravuje, ale zase mám těch fen 6. Takže samota je náš domov
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 17:38
- Nahlásit
Ebony
jé to jsem ráda.
Po prvním hárání Tajgy, byl Agar přejmenován na Kňučinky,zůstalo mu to
Je zajímavý,že Ambru (kříženku NO) takhle neprožíval.Taky jektal,ale němelo to ty grády co s vlčandou.Možná je to tím jejím mohutným přizvukováním.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:30
- Nahlásit
Ebony
Jo to on má taky svoje oblíbené, ty prožívá víc, naštěstí holky to berou sportovně a neodpovídají mu.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:08
- Nahlásit
Ebony
A taky hrabete nory?
Letos máme pod seníkem tři takových rozměrů, že v nich hrajou děti na schovku
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:10
- Nahlásit
Už budu muset s odhalování pravdy o čévéčkách přestat,nebo z nich učiním neprodejné plemeno
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:14
- Nahlásit
Smečka
jé o norách mi ani nepovídej hlavně výstavačky norujou jedna radost, a pak prý je ovčák zdegenerované plemeno, dyť to je jak druhý čévéčko
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:18
- Nahlásit
Smečka
Už budu muset s odhalování pravdy o čévéčkách přestat,nebo z nich učiním neprodejné plemeno
neboj, nekteri nadsenci zustanou...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:54
- Nahlásit
Ebony
pak prý je ovčák zdegenerované plemeno, dyť to je jak druhý čévéčko
..nebo čévéčko druhej ovčák a pak že to mají po vlcí
|
Smečka
Člen |