| Autor |
Zpráva |
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:53
- Nahlásit
Mucholabka
hele ale hlavne aby jste to dobre zapily a to autp jezdilo dobre, ne blbe takjako je ted tobe :-D
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:55
- Nahlásit
Mucholabka
nazdar,zachvilku valim do roboty,koukam,ze se mas mizerne,mozna ze pojedem,dotech markavartovic na zavody,kdyz tak si vemu dovolenou,taky bych te rada videla,cvicak svinov me nejak nezaujal a v michalkovicich je fajn,tak ja letim,zatim cau.dana
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:55
- Nahlásit
No zapili jsme to vskutku dobře, padly dvě flašky whisky, jedna kvalitní vodka a sekt pro tři lidi. Bléééé.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:56
- Nahlásit
Mucholabka
tak to jste koupili nejakeho Lincolna ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 12:58
- Nahlásit
Ne, žlutou Ibizu. Hlavně jsme měli radost, že jsme se zbavili Xsary, kterou jsme dali protiúčtem. V poslední době jsme dávali desetitisíce za servis.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:00
- Nahlásit
Mucholabka
a uplne nove nebo z bazaru? no auto je svine kdyz se zacne srat tak sezere pekne prachy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:00
- Nahlásit
nemethova5
Ahooooj
Co mám dělat, abych neumřela? Nemůžu ani telefonovat, musela jsem zákazníkům napsat SMS, že nemůžu přijít a stejně jsem se i u nich proběhla :-/
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:01
- Nahlásit
Mucholabka
nepsala jsi nahodou nekdy na chatu na mujpes? je mi ta prezdivka nejaka povedoma
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:01
- Nahlásit
Elen
úúúplně nové, mělo najeto 13 km
Do Xsary se ale Aša vešla líp, v Ibize je málo místav kufru.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:02
- Nahlásit
Elen
Jo, párkrát jsem tam byla, ale mujpes me moc nebere.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:02
- Nahlásit
Mucholabka
musis neco delat, nejkaou manualni cinnost, ne moc namahavou, treba uklizej, dej si mleko a bude lip a jestli ne dnes tak za paaaaaar dni urcite
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:03
- Nahlásit
Mucholabka
a co mas za psa? nejakeho ovcaka?
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:05
- Nahlásit
Mucholabka
my zasadne doma kupujeme Combiky a taky mame vozik na tri psy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:06
- Nahlásit
Ovčáka nemám, mám Ašopsa Jo, je to NO, ale jenom zvenku, bývalý majitel ji hrozně zkazil. Už jsem si zoufala, když mi zvedli na cvičáku ve středu sebedůvěru, že je v jádru super ovčák a že by byla fajná, mít ji od mala.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:08
- Nahlásit
Mucholabka
a jak je stara? no napravit psa da hodne prace, ale pokud ma dobre jadro a ted dobrou ruku tak to pude
A co ji proved, bil?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:08
- Nahlásit
Si jdu dolů pro okurku, jestli zvládnu sejít schody.
Elen
my jsme potřebovali něco levnějšího. To víš, já student, přítel dělá a splácí dluhy svojeho taťky, takže i když dělá řídícího letového provozu a plat má slušný, není to ani poznat.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:10
- Nahlásit
Mucholabka
a co mas vlkosedaka nebo znakace?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:11
- Nahlásit
Elen
Teď jí táhne k devátému roku a mám ji od šesti, takže docela pozdě.
Bitá byla stoprocentně, mimo to ale ani neznala svět mimo 4 stěny, neuměla běhat rovně, agresivní na všechno, co se rychle hýbe a hysterický záchvat ze všeho, co je hlučné a neznámé. Pomalu už ji učím i chodit po žebříku-na normální lávce už jdes radostí-a to jsou fakt výjevy ze života hysterky, než se tam dostane. Chtěla by hryzat, sviňa, ale i tak se pomalu učí.Přítel říkal že vzpomíná, jaké to bylo nemehlo, a teď už v potoce umí běžet i proti proudu-tomu říkám výkon
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:11
- Nahlásit
Mucholabka
jasne to chapu.
a co studujes? v OV?
Hmmmmmmm to je blbe s temi penezi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:12
- Nahlásit
Elen
Je to znakáč, ale nic moc kvalit. Je to přerostlá čtyřicetikilová loď, s pupeční kýlou a tisícem dalších zdravotních problémů.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:13
- Nahlásit
Elen
Jo, v OV, na zdravotně sociální fakultě sestru. A co ty, co děláš, kam chodíš cvičit, co máš za faunu?
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:14
- Nahlásit
Mucholabka
hmmmm tak to klobouk dolu, mylsim ze to je dulezitejsi nez kdejaka zkouska, napravit takhle zubozeneho psa
Je to des co lide psum udelaji, jsou to svine.
A kde jsi na ni prisla? Co si musela vytrpet do sesti let, radeji nemyslet.
Ti moje smejdi mi tady ted spi u nohou, kdyby vedeli jak se maji dobre
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:18
- Nahlásit
Mucholabka
studujes VŠ na sestru? ja myslela ze na to je stredni a vysoka pak na doktora?
No ja sjednavam obchody pro jednu firmu ve stavebnictvi, prace je dobra, jsem panem sveho casu, jedu do firem kdy chci, mam sluzebni Octavku, mob, plati mi doma net, a dalsi vhody
Jinak jak jsme psala tak jsem se odstehovala, ted bydlim blizko Pardubic, takze tady na cvicaky, pritel je figurant, takze jsem vsude vitani.
No mame doma 3 rotviky a malou mopsici
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:20
- Nahlásit
Mucholabka
jak s pupecni kylou? to jako co maji stenata, a to ji neodstranili? nebo se ji po odstraneni vraci?
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:21
- Nahlásit
Mucholabka
a chystas se si poridit stendo? prece jen je cubka uz stara........
A co by to bylo zase NO?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:22
- Nahlásit
Sem si teď chtěla uařit kafe a hodila jsem vodu do hrnku místo do konve a teď jsem čekala, kdy jako konečně bude vařit.
A kde jsi na ni prisla
My stříháme psy a hlídáme ty, co stříháme, a jednoho dne nám voala vetka, že na 14 dní potřebujej její známý pohlídat NO. Přijelo jich se psem asi 6, 4 seděli v bavoráku a psa strčili do pikapa dozadu, dva seděli v tom pikapu. Tak jsme jim všechno ukázali, že nebude zavřená v kotci a tak, najednou z nich vypadlo, že ten pes ani není jejich, že je to bratrance, který je v nemocnici a už nepřijde, zaplatili na měsíc dopředu a rychle ujeli zbytek si domyslíš. Chtěli ji u té vetky nechat utratit, to ona nechtěla udělat, tak zavolala nám My jsme pak byli hodně blízko rozhodnutí nechat ji opravdu utratit, protože jsme s ní zažívali peklo-máme doma dost psů, na které byla agresivní a jela mi po kočkách, nechtěla navíc 14 dnů žrát ani pít, krmila jsem ji stříkačkou a posléze sondou...no mazec. Za ten měsíc za s přijeli, že teda bratranec skončil, zaplatili na dva měsíce s tím, ať s tím psem do té doby něco uděláme. Jenže ju nikdo nechtěl, kdo by si vzal takového s prominutím magora. Toho pana příbuzného znám díky studiu, tak jsem z něho později vydolovala, jak ten pes žil. Prý byl páníček velký podivín.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:24
- Nahlásit
Elen
jj, byla jsem na střední zdravce, chtěla jsem na medinu, ale asi jsem moc líná
štěně určitě bude, ale až nebudu mít Ašu, máme s přítelem málo místa na dva psy a navíc on nechce. Chci králováka pudla.
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:26
- Nahlásit
Mucholabka
Velky podivin - je slabe slovo. Vyraz Magor bych spise dala jemu nez psovi strasne me to stve, ze nekdo takhle ublizi zvireti.
Jsi fakt dobra ze sis ji vzala a takhle zvladla
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:28
- Nahlásit
Mucholabka
pudla? kvuli toho strihani? to te bavi? no velky pudl je krasny, ale to strihani, ty bymbulky a tak to se mi nelibi
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2006 13:30
- Nahlásit
uz je ti líp?
|