| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:51
- Nahlásit
Mucholabka
aha,tak az budu potrebovat umele dychani,tak vim,kde se ozvat,jinak ti preju dobrou noc,krasne sny tobe a tvym hafikum.dana
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:07
- Nahlásit
Mucholabka
byla jsem na tvych strankach,fakt dobry,pokud budu mit cas,usiju ti pro pesany nejake obojky atd.tak se pak ozvy,pokud bude zajem s tve strany.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 15:27
- Nahlásit
nemethova5
hojky no já mse mám fajn sem zase doma u citulky ale dnešek je blbej den...nejdřív u přítele na kase umřel pes na torzi...a te´d se ctka řízla do polštářku toho nejvetšího že jí to museli zašívat,tak se probouzí beruška z narkozy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:17
- Nahlásit
sue
nazdar!pozdravuj citku,uz jsem s brachou domluvena na poslani tech fotek,mas asi ten stejny nazor jak ja na ovcouny,jsou to vyhrbeny chudinky se zavinklovanyma zadnima nohama,to mi nikdo nevymluvi,chovatele exterieraku si budou branit svoje,mi,co chceme pracaky zas svoje,ale ja ten rozdil vidim a stojim si za svym nazorem,chutovy a zdravi ovcoun je na vyhynuti.z torze zaludku mam i ja obavu,velky pes ma na to dost nabeh,porezany polstarky to znam,lidi jsou humaci,vyhodi kaj co dobytkove.poslu ti fotku zatim pres mobil do PC,bracha se slitoval,at berusku moc neboli pacina.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:21
- Nahlásit
nemethova5
no citulka už se probrala a řádí jak černá ruka...no te´d jí hlídáme aby si netrhala stehy..no jo hned na mě ebony útočila...to víš mě se výstaváci fakt nelíbí....jo lidi jsou svině..hm taky mám strach z torze už kvůli tomu krmim dvakrát denně...jinak ti taky pošlu pár fotek ale hezčí budou zítra
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:34
- Nahlásit
sue
hele otevru nove tema LIBI SE VAM NO EXTERIERAK?pockej,jak je nastvu!ja sice krmim jednou denne,ale ten muj rarach musi byt v klidu aspon 2 hodky.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:38
- Nahlásit
nemethova5
to naši taky ale riziko snižuješ i tim že krmíš vícekrát denně
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:47
- Nahlásit
nemethova5
jinak sem ti na mejlík poslal ty fotky ale už jsou starší...zítra ti pošlu novější a hezčí...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:47
- Nahlásit
sue
tak jsem jim tam dala nove tema,doufam,ze zase se nebudou napadat.ty pokud ja bych hajana krmila dvakrat denne,i kdyz tu jednu davku rozdelim na 2,nebo 3 dily,tak mi to nesezere,nevim proc,jo to vim,ze se tim riziko snizuje,asi je zvyknuty,nevim.dnes,jak jsem to procitala,o tech ovcounech,tak jsem si udelala uraz,spalila jsem si hubu varici polevkou.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 20:52
- Nahlásit
nemethova5
no jo nesmíš mít oči přilepený na monitoru a pak se nespálíš...no já nevim zda se budou napadat...no ona mi to žere jak kdy...někdy to sežere a pohoda ale někdy nežere třeba dva dny..někdy je horko,jindy je zima,jindy zase není pořádně vylítaná a někdy dělá krávu..ona je hrozná popelnice ale smí jen granule a to jednoho druhu..čím krmíš??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit
sue
momentalne jakymsi novym kanadskym krmivem jmenuje se ONTARIO,covece dobry,musim se divat na slozeni,pokud tam je moc bilkovin,tak to nemuzu,mel by majovou SRA.KU.pred tim jsem krmila purinou a pred tim jeste CHEEKOPE.jinak jeste do toho varim,stridam to,vim,ze by se to nemelo,kvuli slinivce,ale vsichni moji psi byli tak krmeni a nic jim nebylo,takze to neresim,jo a kdyz byl malinkej(to uz neni ani pravda),tak jsem ho krmila royalkama,to jeste do ted kazde rano dostane pribinacka,nebo neco obdobneho na bazi tvarohu.dik za fotky,dobryyyy.ze zranim je tak v normalu.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:06
- Nahlásit
nemethova5
hm to my sme krmily acanou,k-9,ankou,chicopee...no a te´d krmíme jen proplanem od puriny a nádhera...máme totiž maldigesci(onemocnění střev...nemůže trávit nějaký látky)...fakt na tom byla bledě ale te´d nádhera...no jo já mizim pro dnešek..tak zatim pa a hezké sny...jinak čekám na ty fota
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:09
- Nahlásit
sue
dobre,to je blby,ona onemocneni strv a muj pes srdce,nejde mu leva chlopen,krmila jsem ho fortekorem a enapem,jinak dobry.fota poslu,zatim cau dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 18:19
- Nahlásit
nemethova5
no to je u ovčounů nejhorší,že trpí na srdce....jinak ty střeva trochu polevily ale ale no...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:19
- Nahlásit
sue
nazdar,az ted jsem zapla pocitac,tak nevim,jestli uz spis,mam toho plny zubyuklidu a tak,predelavali nam cely byt,to vis rekonstrukce,tak jsem dlouho uklizela,pak me kamoska vytahla na pivo,tam jsme kecali hrozne dlouho,ja byla doma az kolem osme,pak psa zaopatrit,zas neco udelat,konecne klidek,uz si muzu dopisovat,na to jsem se tesila cely den,vidis ani na ty fotky nebyl cas,ten blbec mi to nenastavil(bracha),tak at ti nepripadam jak slibotechna,asi reknu kamosce.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 17:31
- Nahlásit
nemethova5
v poho to neřeš...teda ten úklid ti nezávidim...to my myli dneska na grilovačce takže pohoda ..to víš citka řádila jak černá ruka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 21:38
- Nahlásit
sue
nazdar,doufam,ze ti dosli ty fotky,uz mam nohy na stole,pekne kaficko a zapla jsem comp,hura,uklid je za mnou,jeste nekdo mi rekne o rekonstrukci,tak ho prastim!na grilovacce by se mi to libilo,ja jsem hodne na maso.dana
|
Dalibor
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 22:42
- Nahlásit
nemethova5
Tak na maso jo?Poslala jsem ti ten obrázek doufám že ti došel.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 22:44
- Nahlásit
Dalibor
jo,dosel,vzdyt to vypada jak hajovo dvojce????cumela jsem jako blazen,uz je ulozeny.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit
nemethova5
no zatim mi nic nepřišlo...jinak to víš my sme taky na maso a hlavně psi se můžou vylítata takže pohoda...teď se rozhoduju zda jet do školy nebo ne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 16:45
- Nahlásit
sue
nazdar sue,zijes jeste?nezamrzla jsi v sokolove?uz jsem ti psala na email,jestli ti prisli ty fotky a co je noveho u vas a u fenuli?kdyz tak se ozvy co a jak.dana
|
sue
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit
nemethova5
ahojky no nezamrzla...teď sem zpátky v budějkách na svaťáku...učim se jak o život...hele ani mejl mi nepřišel...máš správnou adresu??s.u.e@atlas.cz...jinak už se nám packa hojí ale je těžký ji uhlídat vopici jednu...a co ty??
|