Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / rada by nebyla??
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:00
- Nahlásit

Tchor
diky moc,ted jsem se divala na vase stranky,fakt dobry,hlavne tencelocerny ovcak(na ty ja mam slabost),dost jste uspesni,co se tyka zkousek,tak i normalniho chovani a projevu psu,taky nejsem zastancem pes v kotci,ja mela vzdy psi doma,psi se chovaji uplne jinak,nez ti v kotci,pripada mi,ze daleko vic rozumi,ale to je to souziti cloveka se psi,bydlime v panelaku a jeste k tomu ve meste,takze tam je ovladatelnost na miste,u nas v panelaku maji lidi hajana moc radi.na ty stranky se podivam,pro me je to zajimave.dana

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 06:50
- Nahlásit

koukám že jsou snad všichni ze západu...no já teprve chci začít...taky bych šla do tartu jenže u nás se nikde necvičí takže mám smůlu...no moje čubinka je až posedlá aportérka a hledačka....ona je fakt nešťastná když nemůže nic dělat.nemethova5
jaký máš zkoušky s tý záchranařiny??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:16
- Nahlásit

sue
nazdar,zkousky ze zachranariny nemam zadny,jezdilo se daleko na sutiny,tak jsem to bohuzel musela vzdat,nemam auto,tak nejsem mobilni,ale dobra zkusenost to,pes ktery rad aportuje a ma zvladnuty revir,tak neni problem.jo a jsem ze severni moravy z karvinska,tady se TART nedela vubec,v cechach na to mate lepsi podminky.co ta tvoje znama s tim hovikem,uz to mate vyrikane,nebo je to porad stejne?dana

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit

nemethova5
prosim tě se se mnou nebaví a není schopná mi něco říct dio očí...ale ona mě už nezajímá.Měla by si to srovnat v hlavě a hnout se svejma tříletejma hafana a pak někde někoho drbat.No u nás na sokolovsku je to taky složitý s tim tartem.To víš neudělám nic.aha já myslela že už něco máš...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit

sue
jo mame,od narodaku po po vrcholovky,ty ja delala z recese,ja spis ten TART,myslim,ze to daleko vic hlavne bavi psa,kousat do ringace a tak,neni to stereotyp.tak se na ni vykasli,prece nejsi na ni zavisla,ne?co mas ovcandu,a od koho?nechces,abych tady ty zkousky nerozepisovala,at me nekdo zas nenapadne,ze se chlubim,kdyz tak ti napisu muj meil:nemethova5@seznam.cz kdyz tak ti napisu jake a za jakou znamku,tak mi kdyz tak posli meil.ted chci delat ZPU2,minimalne na VD.

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit

nemethova5
ne to nerozepisuj...jinak já mám citu z čerménského dvora.Máme v linii bílý trpaslíky a grima z ps....no citku taky nebaví šaškovat někde na staďáku a dělat to jako stroj.ona radši akci a přirozenost a hlavně terén.no já jí k životu nepotřebuju.
jinak můj mejlík je s.u.e@atlas.cz...no to já po maturitě začnu makat na tu záchranařinu..ale před maturitou to fakt nejde vůbec nestíhám..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:11
- Nahlásit

sue
to ti verim,bude to na tebe moc,tvuj mejlik si ulozim.hajan tam ma taky ciro z ps a panna z ps,tak to mas dobry spojeni a barva tvoji fenuli?pokud tvoji fenu bavi vyhledavacka,tak bych to s ni zacla delat.dana

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit

nemethova5
no vlkošedka...fakt hezoučká(teda mi to tvrdí )...no baví když jí schováš aport tak ho hledá třeba půl hodiny v kuse a to samý když se schovávaj jiný věci nebo i lidi...je to fakt pracant..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

sue
tak to je dobry,takovy psi jsou i vynikajici hledaci na drogy,nebo zbrane,na to se vyuziva ta chut hledat si svoji oblibenou hracku,vzdycky jsem se musela chechtat,jak si kazdy myslel,ze toho psa dopujou drogama!!!!pritom se to dela na zradlo.nebo oblibenou hracku,vlkosedaci se mi taky libi,hlavne ti hodne tmavy.

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:15
- Nahlásit

nemethova5
no já bych teda drogistu nechtěla,toho má jeden psovod od nás a fakt to jsou chudáci(přes ty těkavý látky a tak).jinak to víš taky sem na to myslela ale bohužel no to bych musela dělat služební kynologii vi´d a to je už mimo mě...no ona je taková polosvětlá,ale mámu má hodně tmavou.ti jí o víkendu pošlu jestli budeš chtít...a ty máš co za pesana??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:26
- Nahlásit

sue
jo posli fotky,ja ti poslu moje s hajanem,doufam,ze to zvladnu,ja jsem antitalent na PC.ja taky NO,cerny s palenim,je to takovy 45kg hunaty medved harley z ferencova,rikame mu hajan.ja si byla podivat na kamarada,on to ma jako povolani,ale tak uzasnou praci,to se jen tak nevidi,za peska by polozili zivot.

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:38
- Nahlásit

nemethova5
no to sme na tom asi stejně s tim pc...no citulka váží 32 na fenu a je fakt vysoká 60-63cm na fenu docela ranec...to jo to určitě...co fakt nemám ráda to je když ti pes dělá štít to je hrozný((

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:47
- Nahlásit

tak to je pekne velka na fenu,takovych fen je malo,me ty feny pripadaji jak hyeny,mali vychrtli a jeste s kaprim hrbetem.ty psi jsou silenci do prace,maji to proste v sobe.stit nedelaji,to dela p. kozak z ostravy,ma psi na vybusniny,vyhledavani atd.takovy pes stoji silene moc penez,to si nemuzou dovolit,aby o neho prisli.celkove je to narocny na vycvik,vybiraji jen urcity povahy psu.

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:50
- Nahlásit

nemethova5
jasný no jinak sem ti poslala fotku malý citky na mejlík v tý době jí byly 3 měsíce)fakt to byl malej tankno jasně ale v armádě ti štít dělali...mám přítele armáďaka...jinak pak mi napiš jak se ti moje čubinka líbí....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 15:58
- Nahlásit

je krasna,jak to,tak bracha posle hajana,ja nevim,jak se to dela,rikam antitalent.co,ja myslela,ze psi zaskodnici existovali jen ve valce,vrhali se pod tanky s vybusninou,nebo se odpalili na kolejich,to se mi nechce ani verit.znam tak jeste psi SUP-samostatne utocici pes,ale jak padli hranice,tak zlikvidovali i psi,protoze nebyli dal upotrebitelni.

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 16:12
- Nahlásit

Nemethova5:no ona už když byla malá tak byla akční..ukradla chovateli zmrzlé maso a utekla s tim..fakt vopice...jinak ty psi dělaj štíty dodnes v americe..klidně je objetujou a navíc naše armáda bere psy jako věc...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 16:17
- Nahlásit

sue
hm,tak to je humus,z pravnickeho hlediska,je pes tady v republice posuzovan jako vec!i kdyz je to zivy tvor,no proste humus,jak ja rikam.no nic diky,ze jsi to se mnou vydrzela,jdu s hajanem na chvilku ven,zatim se mej ty i citka.dana

sue
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 16:20
- Nahlásit

nemethova5
no je to hnus ale co naděláme nic..jinak ty se měj taky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

sue
nazdar sue,jak se mas a co delas?ja ted prisla z venku,zase jsem se tam rozcilovala s jednim kretenem.mel staforda na volno a mel z toho hroznou srandu,ze nas jeho pes napada.psa jsem chnapla za obojek,a vytahla jsem mobil,volala jsem na policii,chlapek zebral psa a uhanel pryc.no nevim,jak by to dopadlo,kdyby slo decko se svym malym psem?vubec nechapu ty lidi,jestli si leci mindraky,nebo si chteji neco dokazovat formou psu?jinak se podivej na diskusy NEMECKY OVCAK-NA VYHYNUTI,napis tam taky neco.zatimcau dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:28
- Nahlásit

nemethova5
Ahoj Dano. To byl moc dobrý tah Jestli se chces podivat na moji ovcandu, zadej http://pejsci.czechian.net/muchos.htm má taky 63 cenťáků a střídavě váží do těch 40 kil.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 18:40
- Nahlásit

Mucholabka
nazdar,ty jeste zijes????podivam se podivam,neboj,myslis,ze jsem otevrela dobrou diskusy,napis tam taky neco zajimaveho.kdybych ja umela posilat fotky,musim se domluvit s brachou,ja to neumim,nejsem tech.tip.uz jsem slibila sue.dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:03
- Nahlásit

jasne, ziju, akorat mam souvislou praxi a delam same dvanactky, abych nahnala hodiny, protože v pondělí jedu na týden do Edinburghu. Taky v tu dobu nebudu moct odpovídat a budu tam bez psů, což težko můžu přežít.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit

Mucholabka
jo,tak to bych prezivala taky tezko bez psu,takze jedes na plny plyn jak se rika?aspon se nekde podivas,pak napises jak bylo,brach byl v londyne,kdyz jsem chtela at neco priveze pro hajana,tak mi rekl,ze tam zadne psi obchody nenasel,taky jestli nekecal,aby se me zbavil.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:40
- Nahlásit

víc než to. V pondělí, úterý dvanáctka ve špitále, včera stříhání dvanácti psů, do toho velký knírač, skončila jsem v osm. Dneska a zítra zase dvanáctky, v sobotu stříhám, v neděli snad bude klid...no mazec.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:58
- Nahlásit

Mucholabka
spis vubec nekdy,nebo jsi superman,jak se ti strihal velky knirac?to bylo prace,co?takze delas ve spitale,no,to ti nezavidim.dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:01
- Nahlásit

nemethova5
Spíš jsem superman a závislák na kafi. Doháním to o víkendech. Jinak teď vstávám o půl páté a spát jdu snad za chvilku. Ještě si musím ale nachystat věci, takže za půlhodinku snad zalehnu. Takhle to chodí každé léto, klid mívám v lednu, únoru. Ale už toho mám plné zuby, všechny ty stresy mi dělá ta debilní škola, která mi stejně bude celkem na prd. Budu sice bc., ale vydělávat budu o tři stovky víc než sestra s maturitou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
tak bez spinkat budouci sestricko,na tom diskusnim foru,fakt dobryyyyy!!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:24
- Nahlásit

nemethova5
ale teď už fakt vypínám. Ovčanda ještě musela ukroutit hovínko.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:27
- Nahlásit

Mucholabka
jak se krouti hovinko?doleva,nebo doprava?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit

nemethova5
Jak to jde, pokud možno tak, aby následovala rychlá úleva. Jinak sestra už jsem, akorát pokračuju dál ve studiu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání