| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:35
- Nahlásit
víš,BoBo,já na to do včerejška kašlala,říkala jsem si až se naštvu tak si zjistím kdo se do mě tak naváží,zatím stačí že si sám nabíhá na pěst,viz třeba ta odborná terminologie, co ti tady pak "vysvětlovalo" víc jiných lidí,víš tu distrakční fázi...
ale včera to pro mě překročilo mez únosnosti a došlo mi že takovou střelbu z vlastních řad už musím fakt stopnout.
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:27
- Nahlásit
Sali
Podívej se co jsem napsal Víťovi, nechce se mi to opakovat.(Mimochodem bez odpovědi! Co je Víťo?) Nezlob se na mě, ale propagovat to co tady propagujete je fakt trochu moc. Uvádět věci, které nejsou úplně pravda. Je pravda, že některý příspěvky s některými uživateli jsou trochu drsné, ale to nebylo myšleno vážně, epilepsie atd. To snad pochopí každý. Pokud ti to dělá problém to rozchodit, tak je to tvůj problém. Kritika práce, "metodiky", tréninku atd, byla věcná. Anonymní, ale věcná. Ať si to každý přečte celé a posoudí sám. Nebyla ani vulgární, pokud se ten příspěvek posílal přímo Vám. Prudy s ostatními uživateli- viď Kampe , jsou trochu něco jiného. Nikomu jsem neradil. Víš přoč jsou tyto fóra anonymní? Zkus o tom popřemýšlet. Jinak ti musím říct, že se ve spoustě věcí pleteš a nejsou tak jak zde bylo uváděno. Každého, kdo zde bude přispívat mimo váš trend, zde budete lustrovat. Inu, za pravdu se člověk zlobí! Chápu? Mým mailem, který byl neveřejný, mi chodí docela zajímavé příspěvky. Kdopak ho asi poslal do světa? Proč? Kdo Vás k tomu oprávnil? Ostatní nehodící se také budete vyšpízovávat? Znovu opakuju, že IP adresa je věc jedna a přispěvatel věc druhá. Přispět z mojí IP adresy mohl kdokoli a bez ohledu na to, kdo se pod čím jak zaregistroval atd. Nejsem ale práskač, takže máte smůlu. Jinak jsem Vám pochopitelně k dispozici. Zkuste si to znovu přečíst a zamyslet se.
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:32 - Změnil/a: BoBo
- Nahlásit
Sali
Tady máš to, co jsem psal Víťovi, nad tím se snažte zamyslet zase Vy. Co je s odpovědí Víťo?
Víťa
Takže když bude někdo psát z nějaké IP adresy příspěvky, které se někomu nelíbí, přesto, že jsou to jen bláboly, které ale nejsou vulgární, tak se uživatel zruší. Hanka2, ale není člen s právy moderátora?? Pokud vím, tak IP adresa se nikde se jménem majitele neuvádí, to je jen zde na fóru! Tak mi nepiš takové nesmysly, jako že se tím nikdo moc nazabíval a nešťoural do toho! IP adresa je IP adresa a jméno je jméno, k jeho zjištění a zveřejnění platí trochu jiná pravidla! Vždyť zde jméno není uváděno ani v dotazníku nutném pro registraci. To by jsi, ale jako admin měl asi vědět, nemyslíš? To je také podle tebe OK? Jsi schopen a ochoten mi na to jako admin odpovědět? Jak je to možné? Nevezeš se v tom taky tak trochu?
V některých webových fórech Vám např IP zveřejní rovnou.
Tady to koukám zveřejní jen vyvoleným . Takže všechny příspěvky psaná z jedné IP adresy se svezou po tom, kdo je určen jako její vlastník, bez ohledu na to jestli je to pravda nebo ne. Krásná práce! Trochu nedomyšleno.
Zveřejnění IP není nic tajného, posíláte ji sám (váš prohlížeč) do světa při každém požadavku na zobrazení každé webové stránky a z každým odeslaným emailem.
To asi není, jen se mi líbí, že formulace, že ji posílám sám. Rozhoduji tedy, kde se objeví a kde ne? Je to tak? Pak nechápu, jak je zde na fóru, jakým právem ji zobrazují i lidé, kteří nemají práva moderátora a žádná komunikace s nimi mailem neproběhla. Tu už mě trochu zaráží. Nachápu, jak někdo může IP posílat dál, když já jsem ten kdo rozhoduje o tom, kde se objeví a kde ne? Trochu divné nemyslíte. Proto už snad platí nějaká pravidla. Tím spíš, že internet je hodně o anonymitě. Tím spíš, že přispěvatel nemusí být vždy uživatelem IP adresy ze které byl příspěvek zaslaný. To snad uznáte. Jsou tedy pravidla tohoto fóra spravedlivá pro všechny stejně, mají všichni uživatelé stejné podmínky, práva a povinnosti? Nebo když u některých zvědavců zvítězí zvědavost, tak se to trochu upraví. Pak ale mají jedni nad druhými výrazně navrch, což se projevuje právě ve chvíli, kdy se to dotyčným něco nelíbí. Taky mi 100% zjistíte, kdo je Hanka2, Kanpe atd., když si to budu přát? Asi ne že, nejsem vyvolený! A co ostnaním, kteří jsou zvědaví kdo je kdo? Také asi ne, že? Pochopil jste, co jsem Vám tímto sdělením chtěl říci? Odpověď snad už ani nečekám. Ale kdyby přece jenom, můžete mi to poslat mailem. Není jistě problém si ho zjistit.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:33
- Nahlásit
Podívej se co jsem napsal Víťovi, nechce se mi to opakovat.(Mimochodem bez odpovědi! Co je Víťo?)
Omlouvám se, ale nemůžu bez ustání sledovat všechny diskuse. O co šlo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:39
- Nahlásit
BoBo
nikdo z nás tvůj mail do světa neposlal,já ještě když jsem volala Věrce jsem si myslela že ti někdo ukrad jméno,pořád mi to na tebe nesedělo,pak jsem našla ten druhý,co normálně používáš v komunikaci s jinými pejskaři a musela jsem připustit že to je bohužel pravda...nikde a nikomu jsem tvůj mail nedávala,jen jsem se podívala na jeho znění...a jen jsem řekla přátelům bohužel to JE ten Michal...
Co je dál za to zodpovědnost neberu.....tvůj mail je dost známý,přece ho používáš,ne?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:43
- Nahlásit
BoBo
takže z tvé domácí kabelové přípojky píše třeba tvůj brácha,kterýmu o nás a našich psech všechno detailně vyprávíš????? Nebo tam máš domácího šotka?Co se na tvé maily registroval s celým hejnem nicků a kudy chodí tudy prudí?
Tohle všechno sis moh ušetřit,kdybys řek "tady ten a ten a vám oběma teda solidně hrabe".
Obávám se ale že ta hra zašla už moc daleko...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 11:51
- Nahlásit
Michale já přijmu kritiku,samozřejmě,ale logickou a k věci...a adresnou,ale ať říkáš co říkáš já si pořád stojím za svým,nikomu tady neradím nic co by mohlo ublížit,být zneužitelné,nebo zavádějící...jen se snažím přimět lidi k tomu aby se zamysleli nad tím CO dělají a PROČ to dělají...a mám na sport ten názor co tady píšu.
Můžem se tady o tom bavit přímo a k věci,třeba to jiným i něco přinese,ale obávám se že snad všechno již bylo řečeno,a další diskuse již mnoho nového nepřinese...
leda bys mi řekl PROČ JSME TI NAJEDNOU ZAČALI TAK VADIT...
pročti znova forum Pouštěčky a pochopíš proč to od jisté doby nepovažuju za konstruktivní debatu.
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:30
- Nahlásit
Sali
Můžeš také na jednu z výše uvedených otázek odovědět ty mě? Spousta z toho, co je mi zde dáváno za vinu, tak ani není moje práce! Na tom trvám!
takže z tvé domácí kabelové přípojky píše třeba tvůj brácha,kterýmu o nás a našich psech všechno detailně vyprávíš????? Nebo tam máš domácího šotka?Co se na tvé maily registroval s celým hejnem nicků a kudy chodí tudy prudí?
Proč brácha?? Ale myslím, že k tomu už jsem se jednou vyjadřoval. Všechny "mnou psané příspěvky!, nebyli psané mnou. Víc to tady nebudu rozebírat. je to zbytečné.
Mě nevadíte, celé to jenom začalo tím, že se mi nelíbili některé vámi psané příspěvky, ke kterým jsem se mohl vyjádřit klidně pod nickem, pak se trochu zvrtlo, to je možná pravda, ale žádná urážka nepadla. To jen Vás se to dotklo! Takových příspěvků už tady ale bylo! Tím fakt končím.
jen se snažím přimět lidi k tomu aby se zamysleli nad tím CO dělají a PROČ to dělají
No tak to jsme měli asi stejný zájem.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:35
- Nahlásit
tak by me zajimalo jak bys meho plysacka naucila nejake obrane?! nechces zkusit nemozne? mam retrivra..4roky stary
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 13:10
- Nahlásit
BoBo
takže odpovídám-trasováním mi vyleze podle IP připojení,což je pevná kabelovka,to bys musel protáhnout zdí bytu sousedům šlauch,abyste se o to dělili s víc cizíma,jinak je to v rámci kompů v rodině.Aspoň to tak bývá.
Zle a podle jsem se podívala pod jakými maily na registraci jsou objednané nicky,co se sdružují pod tuto ajpinu.Našla jsem Tvé jméno a to přímo mail co normálně používáš.
Z toho usuzuju,že 1)minimálně za jeden nick plně odpovídáš,
2)měl bys vědět co se "vaří v tvé kuchyni"
3)pokud vás píše víc,tak kdo je hlavní dodavatel inspirace?
Takže klid,říkám že do včerejšího rána jsem na to kašlala ale už to překročilo mez co udejchám,máš pravdu že se ti to trochu zvrtlo,ano žalovatelná urážka nepadla,to beru,ale tahle hra mi hrubě neseděla...takže konec zvonec piš si dál co chceš,ale další liebesbriefy MUDr.Bennettové píše adresně a přesně pan M..... P...... a dopiš si to tam sám.
|
wikyp
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 14:21
- Nahlásit
Jak se to vezme. Svým způsobem je zlý. Ale pokud je zprávně vychovaný a vedený, je zlý jen v případě, že zlý být má (když tě někdo napadne, nebo se ti vloupá do domu atd.).
|