| Autor |
Zpráva |
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:14
- Nahlásit
Ahoj Lucko, no prý jsem 2 náhradník! Kde budeme ale stopovat, mi není jasné.Zřejmě se loňské první vylučovačky ve stopách budou opakovat.... )
Jo a myslím, že Borgovi obrany nevadí a nedělají z něho zabijáka, je to pro něj zábava, tak jako pro některé jiné jedince...
už se to rozebíralo jinde, snad tady Sali vadit nebudu, ale znova jít do takového objasňování se mi teda nechce
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:24
- Nahlásit
Baileys
neboj,já se tady jen kmitla....rozhodně nemám v úmyslu cokoliv řešit,pokud nechce druhá strana.Svůj názor jsem napsala a taky k němu nemám co dalšího dodat.
Jinak stopovat budete zjevně na lyžích a pes bude mít sněžnice
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:36
- Nahlásit
dzejba
to víš,že zkušený psovod naučí pro svý použití účelně kousat široké spektrum povah...pokud to zvíře vlastní a skutečně to co chce z něj potřebuje udělat,a nese za to plnou zodpvědnost, a zvíře si nechává pro sebe natrvalo,tak proč ne...
Vadí mi profivýcvikáři,co pro své klienty z důvodů kousacích testů povah do chovu a na rychlé složení zkoušek do chovu dělají neustálené rychlokvašky,a pracují s čímkoli co smluvně dostanou,ať to na to má či nemá...a ať to pak majitel provozuje jak chce.Nejzajímavější jizvy na obou předloktích jsem viděla od psa,co byl takhle předsmažen profíkem a dál provozován majitelem,co se mu to pak vymklo z rukou...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:37
- Nahlásit
Baileys
Já jsem taky zvědavá,jak to bude vypadat se stopama Bude to prostě "Bzenec 2"
A je to škoda,protože určitě hodně lidem dobré umístění pokazí právě stopy...Ještě je možnost, že to zruší...Necháme se překvapit
|
dzejba
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:41
- Nahlásit
Sali
bohuzel,tak to vzdycky bylo a tak to vzdycky bude!
pro me jsou ted nejhorsi ty mlady "ostry" kluci,co si porizujou bojova plemena ,jako doplnek tvrdeho image a kdyz se ho potom zeptas,proc ma treba pita,tak ti rekne,ze proto,ze ma nejsilnejsi zakus!to jdu vzdycky do vrtule.to je pak pruser potkat takoveho vola!!!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:01
- Nahlásit
LUCKA
Já mám už ten pocit, že se to zruší!
Druhý den máme zk NZŘ a za 3 týdny to nejsme schopni u mladých psů obnovit, mluvím o stopách!
No, ale zase, aby to nedali někde koncem května, ať to uchodím, zatím jsem jakžtakž!
Jinak mám zaplacené ještě Brno.
Co Bořiťováci? Asi nic, že? Napíšu jim
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 17:17
- Nahlásit
Baileys
Taky si myslím, že se to zruší...
Bořitováci? Já jsem to té ženské psala, ať mi něco zjistí o těch majitelích, ale ona se na to asi vyprdla...Připomínala jsem jí to,ale zatím mě prostě nic nezjistila
Jedeš i do Brna? Kdy máš vůbec termín??
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 17:29
- Nahlásit
Brno je snad 6-7.5., mám ho zaplacené, zatím nic nepřišlo.Byly kolem poruby zmatky, nejdřív,že už mně nevemou a pak, že jsem tedy ten náhradník.
Termín mám v červenci.
Boříťovákům na Tebe napíšu telefon
Co jinak nového?
Všimla jsem si, v knize návštěv tvého vzkazu v Liběj.parku-to jsou také i VK
|
evina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:05
- Nahlásit
Sali:moc dík za vyčerpávající odpověď! Psa mám na sport(i když ne moc vhodné plemeno) a chci skládat zkoušky(na co bude mít).S balonkem se už figurant zkoušel přetahovat a bylo to super...pes se jevil dokonce sebevědomě.Nedůvěra se u něj projevuje asi takto...pokud je na volno,sám k lidem chodí i má tendenci skákat,pokud ale někdo ho chce pohladit,tak si jde v klidu po svých.Pokud je na vodítku je situace trochu jiná.Pokud má člověk něco dobrého je pes celkem přátelský a po chvíli se nechá pohladit.Jakmile chce někdo hladit a sahat na psa rovnou,chce pes uhnout strachy.Jak jsem četla o strachu u psů na stránkách R.Desenského,tak píše psovi strach nedovolit(snad jsem to pochopila správně).Takže řeknu psovi sedni a jen hlídám aby nikam neuhýbal ale nechal na sebe v klidu sáhnout od cizího.Zdá se,že touto metodou bychom mohli slavit úspěch.Už se to dost zlepšilo.Jinak je pes povahou zdá se vyrovnaný,celkem ho nic jen tak nerozháže.Na lidi venku mimo zvědavosti nijak nereaguje.Když už se mu někdo nezdá(a to už musí být),tak se bez problémů nechá přivolat a ihned se uklidňuje.Na kolik pes má si netroufám odhadnout,ale pokud by udělal ZM,max.ZVV 1 budu spokojená
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
Sali
Tchor
Zdravím Vás,
tak koukám, že jste to tu zase po delší pauze, způsobené pravděpodobně zvelebováním Artemisova sídla (nutno podotknout, že za jeho velkého přispění, alespoň co se organizace práce týče ) vzali pěkně do ruky. Tak jako za starých dobrých časů zde na CZ- Pes. No už bylo na čase! Super bavendo!
Na čase je ovšem také připomenout, že co se vaší kompetentnosti týče není to všechno úplně all right. Nebo se pletu? Jak můžete mluvit o zodpovědnosti při nácviku obran, Vy??, kteří svou smečku podrobujete neustálým experimentům, které opravdu hraničí s tím, cituji Sali, co nazýváte WELFARE PSA. Toho se dopouštíte také už jen tím, že propagujete Rudu a jeho zcela bezproblémově dosocializované klienty. O tom co se Vám s jedním takovým klientem, který byl přece naprosto v pohodě a nechápali jste, (že Sali,) jak ho ta "kráva" co ho měla předtím nemohla zvládnout, stalo. Tím jste se tady nějak zapomněli pochlubit! Nechtělo se mi ani věřit (myšleno ironicky), že Vám to mohlo stát . Tím spíše když se Tchoř zabývá prakticky jenom problémovými psi. Asi vynechal nějakou lekci u Artemise, pravděpodobně tu, kde se nacvičovalo kousání psa převychovávajícím psovodem . Tak nechte polemik o zodpovědnosti při náviku obran, odsuzování metod zcela běžných při náciku IPO (ostnáč, eletrika)- viz téma Pouštěčky nebo rady k figurování- viz Prosím o tip na kvaitního figuranta v Praze atd. Přeji Vám trochu sebereflexe a více přemýšlení, třeba nějakého jedince ze své bohaté smečky ještě zachráníte. Máte na to! Fandím Vám!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:48
- Nahlásit
BoBo
)) mě snad nic jiného než tento smajlík nenapadá
Nevím tak zcela přesně, o čem je řeč k výše uvedeným,ale je fakt, že mi to na těch diskuzích-některých-příjde jako "klub teoretiků"
Myslím, že nikdo z nás není bezchybný a jak se říká, kývnout se může, ale jak někdo bezmezně tvrdí, že věc je tak a néé!! jinak! , tak to zavání něčím zvláštním...
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:54
- Nahlásit
Baileys
Myslím, že nikdo z nás není bezchybný a jak se říká, kývnout se může, ale jak někdo bezmezně tvrdí, že věc je tak a néé!! jinak! , tak to zavání něčím zvláštním...
A co to má společného se mnou, nechápu?? Co to píšeš za bláboly. Co tím myslíš?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 20:06
- Nahlásit
BoBo
No, to až tak nebylo na tebe,spíše mířené jinde a vlastně bych s tebou souhlasila.
ALE pokud máš názor,že na tvou adresu lidi píší jen blaboly a nemáš jiných slov, tak to se omlouvám....
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 20:18
- Nahlásit
Baileys
Nic ve zlým, jen jsem se v tom co jsi psala těžko orientoval. Jen mi to nedávalo smysl. Jinak na mou adresu si každý může psát co chce, od toho tyhle fóra přece jsou ne?
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 22:18
- Nahlásit
BoBo
Ahoj BoBo, už jsem myslel že jsi zanevřel na cz-pes
Tchoř opět nesklamal , jeho názory na obrany nemají chybu. Vždy když příjdu k nám na cvičák mezi "ipaře" musím tam vše tlumočit.
Teď nevíme jesli ty naši psy které trénujeme na obrany nezačnou na potkání žrát všechny kolemjdoucí. Ale už jsme to asi vyřešili - všichni hafani půjdou nejdříve na psychotesty !!!
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 22:46
- Nahlásit
Kanpe
Můj pes kolemjdoucí nikdy žrát nebude, při sebemenším náznaku chování, které se odlišuje od požadovaného stadardu ho straším buď Tchořem- přiběhne s ocasem mezi nohama a pak se vedle mě po zbytek procházky plazí a učůrává, nebo Rudou- to dostane epileptický záchvat, počůrá se, pokálí se a cca týden se s ním nedá po dobrým dělat. To ho pak složitě rozveseluju na míčku, když to nejde a fláká to- blbě pouští, je pomalý, je nepřesný atd., znáš to, tak řvu: že potáhneš k Rudovi, ten s tebou zatočí po artemisovsku. To už na něm ovšem visí povětšinou rozveselovací blikací krabička.Načež mám nejlepší vysílačku v ČR (pokud je cvičák oplocen). Psychotesty jsou super nápad, na tom uděláme balík. Nejsem si ale jist, jestli přejdem přes Rudovu lobbi. Co by pak chudák převychovával? Na to nemám srdce. Ty jo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:32
- Nahlásit
BoBo
takž jo.....
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:38
- Nahlásit
Sali
takž jo.....
?????????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 09:56
- Nahlásit
BoBo
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:03
- Nahlásit
Sali
Brilantní odpověď! Vtipná, originální,ale přitom věcná a všeřírající.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:41
- Nahlásit
BoBo
Asi by jsi měl vyrazit na free sobotu !!!
Rozveselovací krabičku rozhodně nech doma !!!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 18:01
- Nahlásit
BoBo
Michale, muzem si nekdy o tomhle popovidat z oci do oci treba az se zase sejdem v Chotci.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:10
- Nahlásit
BoBo
Tak a teď se to profláklo !!! Ty trénuješ v Chotci s Tchořem !
No jo asi máš problémového psa na obraně
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 00:20
- Nahlásit
Kanpe
Tak a teď se to profláklo !!! Ty trénuješ v Chotci s Tchořem !No to si zase od tebe vyslechnu . Už se začínám psychicky připravovat. Jednou to prasknout muselo! Ale bacha, o tobě se už taky určitě ví! Ani jsem něvěděl, že se zde na fóru pohybuje člověk, jehož odborné kvality dosahují a možná že i přesahují samotného nejvyššího IT magnáta Billa Gatese. Je to Hanka 2, která nejprve hravě vypátrá tvou IP adresu (nechápu admine??, jak můžeš zveřejňování IP povolit, ale co bych od tebe, který spravuje lustrované fórum mohl čekat)a pak to pokračuje PIN, konfekční velikost, číslo bot, SPZ, PIN mobilu...... no prostě tě je schopná úplně prolustrovat. Kam se hrabou hackeři. Být tebou už taky ani nevycházím z domu.
No jo asi máš problémového psa na obraně
To mám, ale řešení této situace už mám , stačí dvě dobře mířené výhrůžky a maká jak švýcary
Problém je se stopama, dáváš prý hodiny . Můžu tě o pár lekcí poprosit. Dle referencí velmi kvalitní, taky to budu mít s vycházkou po kvalitně odvedené práci na poli. Pak by jsme mohli ještě nechat proběhat společně ty naše psi, resp. mýho psa a dva tvé potenciální Rudovi klienty. To by bylo krásné, nemyslíš? Začal jsem u nákupu pomůcek, značkové holinky 2 500,- a ostáč- kvalitní německá práce za 450,-. Pro začátěčníky pochopitelně nezabroušený. Jsi také toho názoru, že kvalita výcviku také tak trochu závisí na kvalitě výcvikových pomůcek?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 07:34
- Nahlásit
Brilantní odpověď! Vtipná, originální,ale přitom věcná a všeřírající.
BoBo,můžem se tady u mě v práci sejít na kafi a něčemu k němu,až zas pojedeš pracovně za kolegyní Levorovou,a popovídat si i jinak než smajlíkama....
Mimochodem s Tvou figurantskou prací jsem byla jak na krásných tréninkách u Součků v Chotči tak v Dobřanech na táboře velmi velmi spokojená a velmi velmi mě mrzí,že po Tvou fasádou milého a korektního spolupracovníka na poli kousacím i v při posezení klubovně se skrývá takovéto jedovatě-agresivní nitro.....net není tak anonymní jak by se jednomu líbilo,víš? I proto já se radši všude podepíšu i s našimi www,protože tahle hra na "bezpečnou" anonymitu mě nikterak neuchvacuje.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 07:38
- Nahlásit
Kanpe
na krásném webu nicku Ghianika si ve fotogalerii prohlédni společné tréninky chotečsko-prokopákové party i tábor...
www.ghianika.wz.cz
|
BoBo
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:02
- Nahlásit
Sali
můžem se tady u mě v práci sejít na kafi a něčemu k němu,až zas pojedeš pracovně za kolegyní Levorovou,a popovídat si i jinak než smajlíkama....
Nemůžeme, protože za kolegyní Levorovou už nejezdím. Jinak klidně. Můžeš mi klidně poslat mail a já ti tvé dotazy zodpovím, jistě ho znáš. Nebo alespoň není problém si ho zjistit, když máš tak ty možnosti.
Tvou fasádou milého a korektního spolupracovníka na poli kousacím i v při posezení klubovně se skrývá takovéto jedovatě-agresivní nitro.....
Mé nitro není jedovatě agresivní.
Kanpe v Prokopáku, na Chotči ani v Dobřanech nikdy nebyl. Nemůže být tedy ani na fotkách.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:20
- Nahlásit
BoBo
bože já to vím,že Kanpe tam nebyl.....to mu ani nemůžu poslat informaci kde si prohlídne fotky té party,co se tady o ní mluví?????? Aby Tě tak arogantně neosočoval že trénuješ přímo s Tchořem???? Snad se všichni scházíme jen ve společném prostoru a za figuranty si navzájem vybíráme toho od koho si chcem dát kousnout....na žádné fotce nejsi Ty se psem na Tchořovi,co vím koušeš na fotkách na Luďka nebo na Luboše...
To jak jsi jednou psal o Tchořově technice JE pravda,on to nepopírá,není příliš obratný není vhodný pro psa co má jít na rychlost a razanci...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:23
- Nahlásit
BoBo
mail samozřejmě znám,ale dávám přednost pohovoru face to face,v písemném styku se věci spíš vyostří než vyřeší.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:30
- Nahlásit
BoBo
pokud tvé nitro není zas až tak jedovatě agresivní jak se tady presentuje,proč ses opakovaně uchyloval k inzultativním a ošklivě výsměšným výrokům? To odněkud pramenit musí,neříkej že z lásky k mým ubohým týraným psům...
|