Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Agresivita vůči psům
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:04
- Nahlásit

Terri

nechat mu nějakým hodně agresivním pitbulem ukousnout koule

Vladimir
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:26
- Nahlásit

Lepsie, keby mu to spravila nejaka koza. Ak by to bol pitbul, malo by to neblahe nasledky na chov psov. A kozy nie su zas tak v centre pozornosti ani v Epoche.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:29
- Nahlásit

Kéž by to byla jen nějaká blbá novinářská kachna.

Anonymní
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:31
- Nahlásit

v blesku ta fenka vypadala jako pitbul......

Anonymní
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:36
- Nahlásit

http://www.blesk.cz/Clanek52606.htm

Vladimir
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:37
- Nahlásit

Lenze v takychto periodikach uz snad ani ineho psa nepoznaju.

Vladimir
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 14:38
- Nahlásit

Ak maju psy svojho BOHA a SATANA, tak satan ma urcite podobu cloveka.

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:18
- Nahlásit

Vladimir

Ak maju psy svojho BOHA a SATANA, tak satan ma urcite podobu cloveka.

naprosto souhlasím.....ten cvok fakt patří do blázince - mezi čtyři stěny a na doživotí.....takový asociál by už nikdy neměl mít možnost ublížit znovu...Slyšela jsem,že v Americe se za sexuální zločiny delikventi kastrují.

handula
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:28
- Nahlásit

Evik

ale asi ne když ublíží "jenom" psovi....

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:54
- Nahlásit

handula

myslím, že v Americe berou zvířata jako zvířata a ne jako věci, jak je tomu u nás. U nás by se takový případ nejpíš zahrál někam do autu a ten cvok by dostal pokutu, ale v Americe věřím, že sedět bude

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:56
- Nahlásit

v Americe se za sexuální zločiny delikventi kastrují.
Měli by to zavést všude! A ne se jich ještě ptát. No jo, zvrhlý to svět. Místo beatníků jsou tu bídníci.

Vladimir
Bůh&satan, to jste napsal moc krásně, i když já si myslím, že i ten Bůh by jim snad mohl být..
To by byla nádherná filosofická úvaha pro študáky... (mimochodem, pojetí Boha a S. u lidí by také bylo docela zajímavé)

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:58
- Nahlásit

blesku ta fenka vypadala jako pitbul
To se mi nějak nezdá, myslíte, že by si to tak velký pes nechal líbit bez následků na mladíkovi?

Anonymní
# Zasláno: 22 Čen 2005 15:59
- Nahlásit

Terri té fence bylo 6 měsíců-čili mímo.......a jelikož mám doma takovýho "troubu" taky,obávám se,že by ho taky nesežral......bohužel

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 16:13
- Nahlásit

Anonymní
No vlastně jo, 6měsíců, máš pravdu. Humus.

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2005 22:28
- Nahlásit

A to, že to byl pitbul není v Americe nic neobvyklého. Je to přece jejich národní plemeno, takže každý dejmetomu pátý pes je pitbul nebo amstaf. A že si to nechal líbit se nedivim, protože tihle psi si fakt nechaj líbit od člověka snad všechno.
Ale některý lidi jsou fakt horší než zviřata

haha
# Zasláno: 22 Čen 2005 22:58
- Nahlásit

Artemis
nezdá se mi že by u něj šlo o nějakou duševní chorobu , spíš mu na těch lidech něco vadí a já nevim co, měla jsem i jinýho agresivního psa ale to byl ovčák, a choval se naprosto jinak , ten prostě kousal všechno co se přiblížilo, tohle je jinak hravej mazlivej pohodář, kterej se mnou klidně vleze např. do autobusu plnýho lidí a leží a nic nedělá, jen se nesmí přiblížit ten konkrétní typ člověka co mu vadí, stane se to někdy jednou za týden někdy za tři týdny jak kdy, mám ho ráda ,snažim se mu pomoct aby mohl být jako normální psi
, mám taky strach aby někdy nestrhnul k útoku i mý další psy i když se to zatím ještě nestalo u tří velkejch zvířat / mám ještě ovčáka , středoasijata a voříška/ by to mohl bejt pěknej průser

Artemis
# Zasláno: 22 Čen 2005 23:14
- Nahlásit

haha
Jestli můžeš, zavolej a domluvíme se, kdy by jste se tu se psem stavili a určitě na příčinu i řešení přijdeme. Jsem jen kousek za Prahou vedle D1, web jsem tu už uveřejnil a tam jsou na mě veškeré kontakty vč.mapy.

haha
# Zasláno: 2 Čec 2005 19:56
- Nahlásit

Artemis
dík za nabídku, zatim se mladej trošku zklidnil, trochu se mi kluci mezi sebou porvali,tak má ted asi jiný starosti je trošinku zašívanej, uvidíme jak se to vyvrbí

Hannah
# Zasláno: 3 Srp 2005 19:20
- Nahlásit

Terri: To je šílené, chudinka fenečka, měli by toho cvoka roztrhat na cucky!!!!!!!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání