| Autor |
Zpráva |
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 22:33
- Nahlásit
davida
Nazdárek, tak už je o tebe zájem
Jesli vím co jsi zač........("holky")
Tak se trochu popiš
|
davida
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 22:43
- Nahlásit
Kanpe
Paneboze Kampe nedes me ,vzdyt jsi psal ze me rozcupuji na kousky!!!Ja chci zit
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 22:47
- Nahlásit
davida
Já jim říkal ať pozorují kdo chodí za plotem když trénuje "pejskař tělem i duší"...........
|
davida
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 23:11
- Nahlásit
Kanpe
Tak a ted mam po smiractvi .Asi budu muset pozorovat z lesa ,prevleceny za dub,nebo z rybnika jako vodnik .Sleduji,ze jsi se zapojil i do diskuze zly pes.Ty nejezdis k Rudovi na rady?
|
Puprtka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:14
- Nahlásit
Tak jsem po delší době navštívila CZ- Pes a koukám, jak se to všude nějak zvrhlo uplně mimo téma jednotlivých diskusí. A koukám, že ani tady to není vyjímka.
Tak co Handy, jaká je tvoje zkušenost s Hájema? Dobrý? Kdo se tě tam ujal? Nechala jsi si poradit? Co obrany?
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 16:15
- Nahlásit
davida
Zatím jsem nenašel odvahu tam vyrazit. Ale jestli mě hafan naštve na stopách (až sleze sníh) tak ho pustím mezi vlky.....
Tebe ovšem odhaduji na pravidelného návštěvníka free sobot.
Jaké to tam je ??
|
davida
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 19:26
- Nahlásit
Kanpe
Tak to se mylis,to bych mej psum nikdy neudelal !!!Sondujes????Snih uz nikdy nesleze,zacina doba ledova
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:07
- Nahlásit
Puprtka
Jo, mně se to líbí dost, skutečně se tam pes naučí tě poslouchat a respektovat moje rozkazy. Na cvičení nás má Hanka Župková a Břéťa Ťujík, jsou fakt fajn. Jinak pokud se na něco zeptáš, poradí ti buď hned nebo potom, když něčemu nerozumíš, individuálně po skončení lekce. Takže se mi to tam fakt líbí. Jo a do tý obrany ještě neděláme, my jsme zatim s Handym v začátečnících a obrana je až v pokročilém výcviku.
Proč se ptáš??? Jsi taky z Prahy?
Kanpe
davida
Já s ním taky ještě zkušenosti nemám, ale co jsem četl a slyšel, ty jeho psiska nejsou zlí a váš pes se aspoň naučí chovat se ve smčce. Ale nemám to z vlastní zkušenosti.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:34
- Nahlásit
Handy
Fakt sorry že se do toho pletu, ale nedá mi to. Proboha PROČ chceš dělat s labradorem obranu. V Praze a okolí je několik specializovaných retrívřích cvičišť, kde se cvičí věci pro retrívry vhodné a jim blízké, pro které mají vlohy.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:40 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit
Ketrin
A kde jsem psal že CHCI dělat s Handym obranu??? Spíš bychom chtěli jít na nějaké psí sporty nebo popřípadě něco jako stopy a tak...naopak jsem toho názoru, že kdo chce psa na obranu, rozhodně nemá vybírat mezi retrívry...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
Handy
Tvůj příspěvek z 21,07 "...do obrany JEŠTĚ neděláme..."- jestli jsem to blbě pochopila, tím líp.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:14
- Nahlásit
davida
Jestli nastává doba ledová musíme začít cvičit lavinové psy, ale s tím já nemám žádné zkušenosti !!!
Neznáš nějakého odborníka ???
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:20
- Nahlásit
Ketrin
Sorry, fakt jsem se vyjádřil docela neorabaně, chyba je spíš na mojí straně. To JEŠTĚ by tam vzhledem k smyslu věty vůbec nemělo bejt. Obranu s Handýskem dělat NECHCI!!! No nic, hlavně že si rozumíme
|
davida
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:28
- Nahlásit
Kanpe
Ty si urcite poradis ,on se ti nejaky odbornik ozve!!!Hlavne si te musim hlidat,cetl jsem ze dobri!!!!! figuranti jsou hned v zarodku rozebrani.Doufam ze se to netyka i tebe
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:52 - Změnil/a: Kanpe
- Nahlásit
davida
Neboj, až prodáš ten barák a auto určitě se ozvy - budu figurovat do roztrhání těla !!!
P.S. - Zajisti si psychotesty u psa ohledně jeho způsobylosti dělat klasické cvičákovské obrany. Neručím za případně poškozené spoluobčany !!!
|
davida
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 23:12
- Nahlásit
Kanpe
Ja myslel ze budeme delat IPOOOOOOOOO .
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 23:31
- Nahlásit
davida
Až zase budeš na Hájích brouzdat okolo plotu a potkáš tam Hanku2
tak jí pozdravuj - to musí být materiál
Jdu raději spát než odhalí mojí IP, PIN,nebo dokonce SPZ ....
|
davida
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 23:46
- Nahlásit
Kanpe
Mohla by odhalit i vic a to by pak koukala. .Preji ti klidnou noc a at te ta Hanka2 moc nestrasi !!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 23:57
- Nahlásit
Kanpe
ten PIN by nebyl teda špatnej
|
davida
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 00:06
- Nahlásit
sarax
Ted jde o to co ma na uctu,jestli to stoji za to ho z nej mamit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 09:04
- Nahlásit
davida
to by nám měl zopovědně nahlásit.....
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:16
- Nahlásit
sarax
No zatím to není žádná sláva, ale až Davida prodá ten barák tak se to určitě zlepší !!!
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:02
- Nahlásit
davida
Je vidět že nemáš čisté svědomí, jen co tady začaly lustrace tak jsi zmizel..........
|
davida
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:14
- Nahlásit
Kanpe
Ja ciste svedomi mam .Musim pracovat abych si vydelal na treningy s tebou.Baracek se me prodavat nechce!!!!
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:36
- Nahlásit
davida
OK, tak práci čest !!
|
davida
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:45
- Nahlásit
Kanpe
Skoda ze se nepotkame v nedeli,mohli by jsme si jako poznavaci znameni vzit rudou ruzi do klopy,abychom se poznali .Ja sice za plotem,ale jiste mas ostrizi zrak
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 17:51
- Nahlásit
Kanpe
předpokládám,že stav tvého konta zůstal nezměněn???
davida
tak pilně pracuj ať má Kampe prachy...ať mi je ten PIN k něčemu....
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 18:53
- Nahlásit
davida
Také je mě to líto, ale doufám že budeš referovat jak to vypadalo...
sarax
Konto je zatím....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 18:58
- Nahlásit
Kanpe
a sakra tak šup šup..ať je co zneužít
|