| Autor |
Zpráva |
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
Ahoj všichni!
Obracím se na vás tentokrát s dotazem, jestli mte někdo zkušenosti s cvičákem v Praze na Hájích, ulice Ke Cvičišti, a jaké.
Díky moc za odpovědi
|
gera
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 13:37
- Nahlásit
Je to tam ok.Ale zalezi co od toho chcete.Zakladni poslusnost?Zkousky?Sportovni vycvik-zavody?Nebo jen tak chodit nekam ze psem?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 13:52
- Nahlásit
Zatím základní poslušnost
|
gera
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
Tak na to jsou supr zakladni kurzy.Berou jakekoliv plemeno!
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 14:39
- Nahlásit
bohužel je tam až moc vidět komerce pokud zrovna memáš hodně zkušeností aby jsi se zařadil mezi závoďáky
|
gera
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 15:15
- Nahlásit
Chce to jen hodne chtit a mit cit rozlisovat,ale to plati na kazdem cvicaku.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 16:30
- Nahlásit
Handy
jestli je to ten u Milíčovského lesa, tak tam jsem chodili s jezevčandou a bylo to dobrý, chodila jsem jen na základní poslušnost, člověk tam získá takový ten základní cvik, ozkouší si jak pes reaguje v rušivém prostředí. My jsme byli spokojení. Za nás ještě cvičil předseda té ZKO Ťujík, ten byl dobrý, ale pokud vím, tak začátečníky už necvičí.
My jsme ani nebyli nejmenší, chodila s náma čivava
|
gera
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 17:06
- Nahlásit
Nejsem clenem,ale driv jsme tam chodivavali do sobotnich vycviku.Je to ale davno.Ted uz chodime okole jen vencit stareho psa.Kurzy stale funguji,je tam hodne ruznych pejsku.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:53
- Nahlásit
Jj,dokonce kurzy pro začátečníky tam jsou. Mek
Moc jsem nepochopil ja to myslíš. Můžeš mi to vysvětlit?
|
sirina
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 18:55
- Nahlásit
Ahoj chtela bych tam take chodit. Nevite jake tam maji instruktory a figuranty.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:03
- Nahlásit
No my jsme dneska s Handym byli poprvé a bylo to super!!! Příjemní lidé atd. atd., fakt supr a Handy se začíná učit
sirina
Dneska začaly kurzy pro začátečníky, takže nevim, jestli by tě ještě vzali, ale možná jo. Jakého máš pejsa?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:05
- Nahlásit
fromeli
Ten pan Ťujík, je to starší pán s delšíma vlasama?
JInak cvičí se tam pořád i začátečníci
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:09 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Handy
jj, začátečníci tam jsou, ale on už je necvičí, dělá až pokročilejší (tedy aspoń sem to slyšela).
Ťujík měl takový šedivy vlnitý vlasy, nebyl moc velkej, tenkrát je delší neměl.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:13
- Nahlásit
Safryš...on taky nebyl moc velkej, mohl taky zestárnout, fakt nevim. MOžná se mi to zdálo, ale neměl trochu mezeru mezi zubama?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:15 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Handy
Tak to fakt nevim, je na některých fotkách toho cvičáku z nějaké akce.
Třeba tady, ten se psem, ne ten s fousama.
http://www.zko246.cz/photos/zavod/2005img_0664.jpg
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:19
- Nahlásit
Handy
Ano pan Ťujík je takový ten malý starý pán se šedivými vlnitými vlasy.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:21
- Nahlásit
Jestli je to on, tak ten nás dneska skutečně cvičil
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:23
- Nahlásit
Handy
tak to máte dobrý, ten mi přišel nejlepší.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:24
- Nahlásit
Jj, je super a ještě tam byla tuším paní Župková
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:26
- Nahlásit
Handy
u nás tu druhou část cvičila nějaká mladší štíhlá holčina s dlouhýma vlasama, myslím Hanka, ale nejsem si jistá. Nějak mi utkvělo jen jeho jméno.
|
sirina
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:35
- Nahlásit
to je fajn, ja mam krizence NO a zajimalo by me jestli tam maji dobre figuranty. Chtela bych ho pripravit na nejakou zkousku. Muj Bill vazi skoro padesat kg a ma obrovskou silu.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:43
- Nahlásit
fromeli
Tak to je ona...jmenuje Hanka Župková-teď už to není taková holčina, ale štíhlá je pořád a je taky moc fajn
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 19:46
- Nahlásit
sirina
tak to já Ti nepovím, to se cvičilo až v pokročilých, tam my už s jezevčíkovou nešli
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:01
- Nahlásit
na fotce je pan Schobr jako rozhodčí a Ťujík který je hlavně naprosý profík. Funguje jako rozhodčí, figurant a pokud někoho z Vás cvičí tak dostanete to nejlepší. Myslela jsem to tak, že když ukončíte základní kurz není to ono. Pokud neprojevíte opravdu otrlost, velký zájem a chuť opravdu makat, dlouho trvá než se mezi tamní partu dostanete. Neříkám že je to dobře nebo špatně ale zažila jsem tam lepší časy když to bylo jinak. Odešlo nás docela hodně a můžu říct že dobrých lidí co makaj. Ale věřím že pro kurzy udělají maximum. Břeťa je fain a přeji aby se vám tam dařilo. Nevím kdo tam je teď jako figurant za nás tam byl Pavel Urbanu - naprostá špička a pak takový mladík hodně pohliblivý, které ho učil a ten tam snad je i teď. Byla jsem tam na zkouškách a ikdyž proti nim nic nemám a jsem tam vítána tak se mi trošku zasteklo po starých dobrých časech.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:05
- Nahlásit
Mek
nechci tu zase vířit diskusi o figurantech ale podle mě Pavel Urban je špička pouze pokud chce (a že nechce vždycky)
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:09
- Nahlásit
birma - to plně souhlasím Já třeba s ním problém nemám ale vím že ne každého psa chce dělat jak se patří a pak je to moc vidět. Někdy lituji že jsem ho do Hloubětína přivedla protože tam je většina "obyčejných" lidí a on je moc nemusí. Tenkrát jsme potřebovali figuranta pro závoďáky a on byl ten top.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:12 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Mek
jasně neříkám že neni skvělej na závody, jenže bohužel patřím mezi lidi, co on nemusí
a musím říct že je to oboustraný
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:14
- Nahlásit
birma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 20:19
- Nahlásit
Mek
navíc musim říct, že bych ráda chodila kousat pravidelně, ale když vidim, že dává kousat on, jedeme domů - nemá to pro mě cenu
ale to už na tohle fórum opravdu nepatří
|
evina
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:18
- Nahlásit
Mek:trošku bych poopravila...na fotce je Václav Schober,oni jsou totiž dva.Ještě Miroslav Schober,oba rozhodčí.Jsou to totiž bráchové
|