Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák na Hájích
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Handy
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:15
- Nahlásit

tyyna
No, abych pravdu řekl, akity opravdu jsou docela bojovní. Ne nezvládnutelní, ale není to s nimi moc lehký. Určitě se mže ve 2 letech změnit. Jinak tam se dostaneš docela lehko, vytiskni si mapku a snad tam dojedeš...

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Kanpe
Doufam ze prijdes podporit sveho kynologa telem i dusi na skoleni figurantu tuto nedeli

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:04
- Nahlásit

davida

Bohužel se tam nedostanu, ale držím mu palce alespoň na dálku. I když figurant jeho kvalit nemusí mít strach a co nevidět jej uvidíme na výběrovém závodě ( nebudeli ovšem závodit se svým psem který je také ve výborné formě).

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:08
- Nahlásit

Kanpe
Letos jsem ho bohuzel na seznamu zavodniku nevidel,ale jiste pristi rok vyrazi.Strach urcite nema,vzdyt ma nachytano plno supr rychlich psu.Ale od tebe je to malinko nefer ho nepodporit,kdyz si ho stale tak chvalis.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:26
- Nahlásit

davida

Já myslím že na Hájích má dostatečnou podporu, je tam celá řada pobrých odbornikov......
Vždyť ty ho ve skrytu duše také obdivuješ

P.S.- letní výcvikový tábor mají Háje určitě také....

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:32
- Nahlásit

Kanpe
Potom co jsi na nej upozornil,chodim slintat za plot.Na to jit dovnitr nemam odvahu.Ale ja ji jednou najdu a oslovim ho.O vycvikaci nevim,nejsem clen a nikde ho neinzeruji.Ale ty me to jiste muzes zjistit,vypadas protreli zivotem i cvicistemi.

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:39
- Nahlásit

davida

Klidně ti domluvím pár lekcí s mistrem, rád pomohu slibnému kynologickému potěru.

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:53
- Nahlásit

Kanpe
Ok.Bohuzel ,ale nevim jestli mam dost vhodneho psa pro mistra.Moc se bojim odmitnuti,to bych ukoncil svou kynologickou karieru.Takovi odbornik ale jiste rozumi i problemovym psum-ze?

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 15:58
- Nahlásit

davida

Pak je tu varianta B: Na tomto webu se pohybuje další odborník a ten se dokonce specializuje na problémové psy ....

Hledej !!!

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 16:31
- Nahlásit

Kanpe
Ja tusim,ale ten je daleko a moc bych se bal jeho zenyMyslim ze me odbornik z Haju plne uspokoji.Samozrejme myslim vycvik a hlavne obrany!!!!!

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:09
- Nahlásit

davida

Ničeho se neboj, odvážnému štěstí přeje!!
Ale máš pravdu Háje jsou asi nejlepší, když ti nepomůže mistr Chládek je tam ještě taková parta "holek" a ty mají také své figurky........

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:16
- Nahlásit

Kanpe
Figurky??????Na partu holek jsem prilis ostychavy,ty by me asi semleli,nebo ne.Mas nejake zkusenosti?????

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:22
- Nahlásit

davida

Ty tě roscupují na kusy !!!
Ale když přežiješ máš kynologickou maturitu za sebou !!!

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:32
- Nahlásit

Můžu se jenom zeptat co je náplní práce figuranta???

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:35
- Nahlásit

Handy

Dát psovi dobře kousnout na obraně.

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:40
- Nahlásit

Kanpe
Ty jsi asi prezil,ze?Nejprve se na ne zajdu podivat a pak ti napisu dojmy.Ale prece jen radeji zacnu u pejskare telem a dusi.Kdybych se ale prece jenom odvazil,nevis ktere dny bych je tam mohl zahlidnout I S JEJICH FIGURANTEM

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:45
- Nahlásit

davida

Nevím přesně kdy tam bývají, ale jsou tam dost často.
Figurant tělem i duší dělá své akční kruhovky snad v sobotu, ale po domluvě se můžete určitě scházet častěji.

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:50
- Nahlásit

Kanpe
Soboty jsou urcite fajn,ale to tam bude pravdepodobne hodne lidi.Na tak skveleho figuranta vzdy staly zastupy lidi.To bych si ho neuzil.To bude chtit soukrome lekce.A ty by jsi nezafiguroval,urcite umis!!!!

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:54
- Nahlásit

davida

No, dá se říci že patřím mezi nejlepší, ale máš dost peněz ??
To víš kvalita něco stojí ...

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:59
- Nahlásit

Kanpe
Jasne,prodam barak,auto a vyrazim.Jeste se musim poradit s nekym jak se psi do Mhd,nebo to me taky poradisJsi taky tak skveli psi psycholog?Neznaji to-pouzit ostnac???

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

davida

Neznaji to-pouzit ostnac???
Ostnáč to je základ, není čas ztrácet čas !

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:08
- Nahlásit

Kanpe
Vim ze si na nem zakladas z predeslich temat,tak jsem si myslel ze jsi pres to taky odbornik.Co kdyz s tim ale nebudou souhlasit?Jak jim to mam vysvetlit?

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:12
- Nahlásit

davida

Ztrácím linku, kdo a s čím nebude souhlasit ?

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:21
- Nahlásit

Kanpe
No prece psi!Proto se ptam jak jim to mam vysvetlit.Pejsakare telem i dusi se radeji ptat nebudu,mel by me za totalniho blba

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:29
- Nahlásit

davida

Aha, no pejkař tělem i duší ostnáč nepoužívá ten používá sílu osobnosti a intelektu.
Já si se psem vždy udělám hezký věčer se slivovicí a sušenýma ušima a tam mu to vysvětlím. Nakonec sám uzná že ostnáč je pro něj nejlepší řešení........

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:36
- Nahlásit

Kanpe
Kdo pije slivovici a kdo ji usi?Zitra vyrazim nakupovat potrebne pomucky.Taky dam inzerat na prodej baraku,at to mam posychrovany,kdyby me pejskar telem i dusi se silnym intelektem odmitl.Jelikoz me psi doma koukaj pres rameno a vsechno cetli,bali si spacacky-mozna miri k p.Desenskemu(doufam ze jsem to jmeno napsal spravne a pokud ne tak at se nezlobi)to tam bude mit asi naval.

davida
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:44
- Nahlásit

Kanpe
Mysleli to vazne,jdu je hledat

Kanpe
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 20:06
- Nahlásit

davida

Tak šťastný lov

Handy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 21:27
- Nahlásit

davida
JInak k tomu MHDéčku-Pes musí mít samozřejmě vodítko, náhubek(košík) a má mít jízdenku za 20 Kč. Jinak taky přeju zdárný hledání, nebo jim zkus zavolat a všechno jim vysvětlit. Když nebudou zvedat mobil, tak snad jenom poslat SMS

davida
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:30
- Nahlásit

Handy
Poslal jsem sms a vratili se,ale musel jsem slibit ze tu slivovici budou pit oni!!!Ted jsem se vratil z prace a budem si delat hezky vecer jak radil Kampe

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání