| Autor |
Zpráva |
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 21:56
- Nahlásit
Mek
se mi trošku zasteklo po starých dobrých časech.
Tam se to vždy jen hádalo...
|
gera
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 18:46
- Nahlásit
Chceme si poridit tez No a tak by nas zajimalo,kdyz jsme prosli kurzem s prvnim psem,jestli musime i s druhym?V kurzech obrany nebyli.Takze bychom se radeji stali cleny a mohli na obrany.Jak je to s figuranty a kdo je na cvicisti dela?Jak se tom hada,tomu nerozumime?
|
Puprtka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 22:42
- Nahlásit
gera
Doporučuji se tam zeptat, ale myslím, že tam mají 3 měsíční zkušební dobu, pokud tam chcete být členem. Vlastní figuranty tam mají nic moc, ty nedoporučuji ani na kondiční kousání pro staré psy, ale jezdí tam jeden kluk z Prahy, ale nevím jak se jmenuje. Myslím, že Michal nebo Martin, ale fakt to nevím přesně. Ten tam kouše takový skupince holek a je do dobrý, dělá to jinak a mě se to líbí. Škoda, že mám starého psa. Jinak bych do toho šla. Když se tam zeptáš výcvikáře, tak určitě bude vědět o koho jde. Nebo se tam zajeď na něj podívat a podle toho se rozhodni. Kurzy tam mají dobrý a v pokročilých se i kouše, ale pokud chceš se psem něco víc, tak doporučuji se tam přihlásit a na někoho se tam nalepit a oni už ti pak řeknou co a jak.
|
gera
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 20:52
- Nahlásit
Puprtka
Tak ti dekuji za info.Uz se tesim na stenatko.Nechtela bych ho kazit od zacatku,takze se zkusim prijit podivat a zeptat vycvikare.Uvazovala jsem o tom ze bych se zkusila optat jestli by me nepomohl nekdo individualne,pry se ta take dela.Nevim jestli i na tomto cvicisti.S tema figurantama jsi me ale vydesila,bojim se ,ze nepoznam ,jestli to delaji dobre nebo spatne a pak bude uz pozde!
|
davida
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:31
- Nahlásit
Puprtka
A kdopak je tam vycvikar,ze si tam drzi figuranty,kteri jsou nic moc???????Maji nejakou tridu?
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 13:47
- Nahlásit
Nejlepší je na Hájích určitě ing. Chládek, je to pejskař tělem i duší a zkušený figurant.....
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:43
- Nahlásit
Kanpe
to není pravda. Buď měl něko zájem cvičit a věnovali jme se mu maximálně a z cvičáku chodili v 5 odpoledne. Než sedostalo na naše psy nebo přišel, dal so kafe a zaše šel nebo jen koukal. O brigádách nás tam bylo 5.... ale to sem nepatří.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 16:14
- Nahlásit
Mek
Já jsem slyšel že to tam dříve moc nefungovalo, až teď poslední dobou to na Hájích zase šlape.
|
davida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:07
- Nahlásit
Kanpe
I ty vtipalku,to jsi me rozesmal
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
davida
|
Hanka2
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 20:58
- Nahlásit
Myslím, že Michal nebo Martin, ale fakt to nevím přesně. Ten tam kouše takový skupince holek a je do dobrý, dělá to jinak a mě se to líbí.
Puprtka
A nemáš na mysli Michala Prouska ?Ten tam myslím dojíždí.
|
davida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 21:33
- Nahlásit
Kanpe
ty taky na Hajich slapes?
|
sirina
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 22:15
- Nahlásit
Davida
a kde slapas ty, to jen pro informaci.
|
davida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 22:34
- Nahlásit
sirina
Trochu se vzdalujeme tematu,ale ja kde se da ,a ty?
|
Puprtka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 23:09
- Nahlásit
Hanka2
To je určitě on, je i v seznamu figurantů na stránkách KV Praha. Jiný Michal tam není.
gera
S tema figurantama jsi me ale vydesila,bojim se ,ze nepoznam ,jestli to delaji dobre nebo spatne
Myslím, že jestli máš ke psům vztah a baví tě s nimi pracovat, tak to i jako laik poznáš bezpečně . Všímej si vztahu, který figurant má k práci, jestli rozlišuje mezi psy a je schopen odhadnout limit každého psa a přizpůsobit se mu. Hlavně ho zabavit a nedopustit, aby mladý pes (štěně) odcházel z placu bez chuti a uplně vyřízený. Neboj, to zvládneš! Pamatuj si jen jedno, jen Ty máš právo určovat pravidla hry, to co a jak se bude se psem dělat a kdo to bude dělat a s kým budeš spolupracovat. Jde přeci o tvého psa. Hodně štěstí, teď už je to jen na tobě .
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 00:08
- Nahlásit
davida
Tak se mě zdá že máš něco proti odborníkům kteří momentálně působí na cvičišti !?! Třeba ing. Chládek opravdu do výcviku vkládá celé své srdce a rád se o své zkušenosti podělí.....
|
davida
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 00:22
- Nahlásit
Kanpe
Rad ti ho prenecham ,urcite si budete rozumet.Ja mam vyrazne jiny nazor na odborniky!Preji hodne uspechu v obranach.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 02:09
- Nahlásit
davida
Děkuji !!
Miluju bublinky.......
Ať žijí naši odborníci ...............
|
davida
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 07:00
- Nahlásit
Kanpe
S nasimi odborniky bublinky budes potrebovat!!!!!
|
gera
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 07:04
- Nahlásit
Puprtka
Dekuji za rady,jsou k nezaplaceni.Vyrazim tento vikend podivat se na vycvik.Zatim bez psa,ale uz to nebude dlouho trvat a bude ze me kynolog.
|
Kanpe
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 07:50
- Nahlásit
davida
To jo, dej blbci funkci a je z něj hned odborník.........
|
davida
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Kanpe
Takovych odborniku je a nejen v kynologii !Lecjaky figurant se za odbornika povazuje,ale ty nasledky-uf,uf........
|
drum
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:07
- Nahlásit
davida
A na koho kouses ty? , kdyz ti nevyhovuje tento odbornik!!!
|
davida
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:05
- Nahlásit
drum
Na sikovne a nenafoukane figuranty,kteri maji i priznanou figur.tridu.Coz neni ale podminkou i nekteri zacinajici maji vetsi cit pro psi
|
drum
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:16
- Nahlásit
To si na tom dobre, nahod nejakeho, aby i ostatni mohli vyzkouset
|
davida
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:12
- Nahlásit
drum
Tak to musim zklamat,nejsem si jisty,jestli by s tim souhlasili Bez jejich vedomi je nebudu nahazovat!
|
tyyna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 12:57
- Nahlásit
Kdyz je reč o cvičišti na Hajích, neví někdo kdy začíná další kurz začátečníků? Mám 15měsíční Akitu, psa. Je hodný, poslouchá, ale mívám problém s přivoláním. Chci jen základní poslušnost, cvičím si s ním sama, ale ráda bych absolvovala výcvikový kurz vedený odborníkem.
Diky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 13:08 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
tyyna
myslím, že začal tak před dvěma týdny, někdo to tu myslím psal.
koukni sem
http://www.zko246.cz/
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 14:40
- Nahlásit
tyyna
Jj, začínal tuším 7.2....já tam teda chodím a je to tam moc dobrý. Další hodina nás začátečníků je v neděli od 16:00, můžeš se zkusit přihlásit, ale teda nevím, jestli tě ještě vezmou. Jinak je do dvakrát týdně, v neděl od 16 a v úterý od 18. Lekce trvá hoďku.
|
tyyna
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:02
- Nahlásit
Diky, v neděli se tam půjdu podívat, teda jestli to najdu. Před půl rokem jsem se s pesosem vydala hrdě na cvičák, ale bohužel jsem ho nenašla. Bloudili jsme asi dvě hodiny a nenašli. No, myslim že je čas to zkusit znovu. Trochu mě mrazí, když čtu některé příspěvky o Akitách. To jsou tak bojovní a nezvládnutelní? Je možné, ze by se můj mohl třeba ve dvou letech taky změnit povahově? Prát se psi se chce, ale samozřejmě se mu v tom vždy snažím zabránit a když k tomu došlo tak se nic hrozného nestalo. Jen tak se drželi za kůži.
|