| Autor |
Zpráva |
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 21:50
- Nahlásit
Yves
tos měla říct hned, že z něj chceš mít tažného koně
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 21:51
- Nahlásit
co koně! z koní už jsem vyrostla, a nemám ráda minimalismus - bude z něj přinejmenším slon
a vůbec, to bude mít budoucnost, teď maj zdražit ten benzín..
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 21:52
- Nahlásit
Wick-hluchoň velký, Easy malinká
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 21:54
- Nahlásit
ty jsou parádní, jak mají oba skvrnu přes oko krásní!
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 21:56 - Změnil/a: Easy
- Nahlásit
Yves
nemám ráda minimalismus - bude z něj přinejmenším slon
a já tady troškařím s koněm, tssss
...a s tím benzínem bych to neviděla tak divoce, on je totiž typický nafťák
a děkujem, jsme rádi, že se líbíme
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:04
- Nahlásit
já mám zase královnu ze Sáby
http://i56.tinypic.com/jfj6eu.jpg
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:15
- Nahlásit
Yves
jéééé to je fajňučké, vidím to na kolekci podzim/zima 2010
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:35
- Nahlásit
to se mě totiž vždycky snaží naštvat - lehne si jakože spí, tak ho zabalím do deky, jdu do kuchyně a on se pak za mnou takhle přitrajdá.. a dneska ji náhodou cestou neshodit, tu róbu jsem to musela cvaknout
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:05
- Nahlásit
Yves
víc takových fotek a bude to na katalog
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 11:32
- Nahlásit
tak jak byly Vánoce? u nás žluté
Jinak přejeme příjemné prožití zbytku Vánoc a Nový rok bez psího utrpení
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 23:06
- Nahlásit
Yves
jééé to je supr ohoz! taky potřebuju sehnat něco podobného, pro toho našeho nového pošuka
Jinak se omlouvám za dost opožděnou reakci, ale nějak jsem v tom Vánočním čase neseděla u kompjůtru Doufám, že jste si užili krásné svátky i vstup do Nového roku, teď už jen můžem vyhodit strom, uklidit a začít šetřit do dalších Vánoc
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
tož můžem zasírati zde
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:23
- Nahlásit
Yves
no to je rychlost teda, ňáká nedočkavá ne?
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
to ne jen celý den sedím u PC :-D
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
Yves
no jsem na tom podobně chtěla jsem se zeptat, kde se dá koupit nějaký podobný vohoz, jako ten tvůj žlutý? já na netu nic moc schopného nenašla
A jak jinak v novém roce? Sem četla Dráčkův příběh, je to krása a ty fotky jsou bezva, je nádherný
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:15 - Změnil/a: Yves
- Nahlásit
Easy
děkujeme
jinak přímo tenhle je z www.obojky.cz všechno je tam popsaný jak se to objednává mají i jiné barvy a vřele doporučuju hned druhý den nám paní volala a ujišťovala se o všech mírách, ptala se i na váhu já jsem totiž objednávala i zátěžák a postroj na weight pull a bylo to 3 týdny před vánocema a paní se snažila aby to bylo do Vánoc a přišlo to ještě před štědrým dnem takže paráda
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
Yves
už to študuju, postroj jsem chtěla hlavně pro Viktora, ale asi udělám krasavici i z Izoldy Na zátěžák je asi ještě cucák tak budou dělat parádu v normálech
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:50 - Změnil/a: Easy
- Nahlásit
hele a šířku máš 4 nebo 5? jinak paní na to, že sedíš celý den u pc, tak ti odpověď pěkně dlouho trvá teda
Jdu teď se smečkou trochu vyzmrzat na prochajdu, tak se budu těšit na nějaký písmenko od tebe, až se vrátim
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 15:53
- Nahlásit
nojó promiň, taky jsme byli venku a u přítele zkolaudovat mým profesionálním okem nová okna to by nešlo, vysedávat celý den u pc, taky musím odpočívat no né? :-D
máme šířku 5 cm a podšitý. nejdřív jsem si říkala že jsem měla vzít 4 ale nakonec je ta pětka lepší. mohutnější. a je perfektně měkoučká narozdíl od toho zátěžáku, kterej by to potřeboval jak sůl
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 20:18
- Nahlásit
Yves
hlásím se zpět do služby! mě se to procházkování nějak protáhlo až k návštěvě rodičů a jaký jsou okna vočko?
šelmy na sobě postroj nikdy neměly tak doufám, že z toho nebudou moc paf..jak se na to tvářil Dračík?
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 08:05
- Nahlásit
nejdřív se mu to moc nelíbilo, ale když zjistil, že ho za odměnu víc pouštím na volno, tak si zvykl a vždycky se těší když ho beru do rukou. a tahá na něm o poznání míň než na obyčejném obojku, to je trest za to, když jsem líná ho oblíkat do postroje, tak mě vláčí po tom náledí jak hadráka se zátěžákem je to horší, to ví, že musí makat a že ho s ním navolno nepouštím, takže to už ak nadšený není, a z weightpulláče má zatím fobii. ale to se snad vyšpekulíruje jak na to :-D
jinak okna jsou fajn a lepší to bude až bude všechno hotový a bude tam i teplíčko (teď je tam kosa jak na sibiři)
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:12 - Změnil/a: Easy
- Nahlásit
Yves
bréj den Easin chodí na obojku hezky, ale teď, co je doma Viktor, chytá jeho manýry a občas tahá jak malamut. On tahá non-stop, dle mě ho nikdy nikdo nic neučil Je to škoda, on je moc chytrý, ale je totální samorost ... Hele a ten zátěžák, to je hlavně na kondičku ne? s tím nemůže lítat na volno?
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
jojo, nemělo by se s tím běhat aby se nenatrhly vazy.
Panejo, tak ty máš dva kluky? Já myslela že amstaff je holčina jsem asi blbě blbě četla nebo nevim proč mi to tak přišlo
nojo, jsou to většinou tahači, co znám..
a kolik je vůbec Vikovi?
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
Yves
šmankote néééé, mam holku a kluka, jen má chudera několikero jmen, jako třeba Easin, Izolda, Izolepa, Iza schyza ona totiž slyší skoro na všecko
No a Viktůrek oslavil 24.1. první roček... Jak je starý Drakula?
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
Easy
já jsem si říkala nojo, my máme 3-5 let,i když se furt chová jak štěně.. :-P vydávám ho za 3letého, ale ještě nevím, jak dlouho ho za to budu vydávat - asi dokud nezmoudří
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
Yves
já bych řekla, že se mu věk 3 na celý život, bude tůůůze líbit, takže zmoudření nečekej U našich jsme měli dobrmánka a ten i ve svých 10ti letech řádil jak černá ruka, klidnější byl pouze doma. Každopádně buďmě rády, že se maj čoklíci čile k světu, i když u nás je to někdy až na dobrovolný bungee jumping bez lana
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:07
- Nahlásit
Easy
super fotka
jooo teďka tady chruní a dělá, že ho celej svět nezajímá, ale v noci taky skoro nespí a já tudíž taky ne, to je pořád Přikrej mě, zvedni mi deku, spadla mi na zem, poď mě pohladit.. hrůza. už aby bylo venku teplo abych se doma vyspala bez probouzení
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
Yves
děkujem
no s tím příkrýváním v noci to mám stejné, Easin jak nemá zakryté oči tak prudí, tudíž mě budí asi jí koupim takovou tu noční škrabošku hele a až bude venku teplo, tak ho vyženeš ven nebo mu jen vezmeš deku?
Ty moje dvě lopaty by venku v noci umrzly i při +20
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:44
- Nahlásit
no, když jsem ho přivezla, tak bylo venku v noci tak 5-10 stupňů, takže spal venku (máme po minulém psovi kotec s boudou, který nrzavíráme. takže spal asi týden nebo dva tam, ale jakmile kleslo k nule, tak jsme ho vzali domů, přecejen je to krátkostrsťák.
Ale jinak ho na jaře vyšoupnu ven, protože takhle bych se do školy fakt nevyspala, když se pán třikrát v noci uráčí vstávat
|