| Autor |
Zpráva |
Yves
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 15:23 - Změnil/a: Yves
- Nahlásit
zkusili jsme Kong Extrem černý pro pitbully (do 25 kilo) a za deset minut byl na tři kusy.. (samozřejmě jsem do něj dala dobroty, ty měl venku raz dva tři šup a pak se do toho pustil a bylo po Kongu za pětikilo takže jsem rezignovala, dávám kosti z buvolí kůže anebo venku polínko do kamen nebo flašku a nazdar bazar
p.s. na předchozí stránce důležitá informace o popelnicové nátuře mého psa..
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Yves
oba vzkazy přečteny, automaticky jsem šla na stranu 3, tušila jsem, že tam pro mě taky eště něco bude Viktor je teda popelnicový taky fest, kolikrát se divím, do čeho všeho on se s chutí pustí
každopádně dnes opět a znova při hodinovce o samotě nasráno v pokoji, pochcána moje postel a vyškubnutá lišta u zdi Než jsem odjela byl vyvenčený a to důkladně, absolutně netušim, z čeho to hovno a ten chcanec vytvořil
já už jsem zoufalka a to fest
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:55
- Nahlásit
Easy
panejo, tak možná paní nekecala, že demoluje byt, to je teda teror.. na druhou stranu, jestli holt neměl od štěněte pevnou ruku, tak to vypadá, že dělá naschvály za to, že je sám.. to je fakt šílený.. my bydlíme v baráku se zahradou, takže když je potřeba jít pryč, tak jde pes na zahradu a tam si může ničit, co chce. fakt zkus napsat na to forum, tam maj lidi zkušenosti s takovýma problémama nebo aspoň poraděj.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 13:56
- Nahlásit
Yves
myslíš jako přímo forum tady někde na cz.psovi? už jsem to tu prolejzala, dost lidí tu má podobný problém, ale ráda bych na to znala vícero názorů.... určitě se na něm podepsalo taky to, že si ho lidi přehazovali jak horký brambor, to psovi taky nepřidá a nějaké výchově už teda vůbec ne. Každý po něm něco chtěl a každý učí jinak, takže má v hlavě asi řádnou gulášovku nicméně se to bude muset odnaučit, demolovat barák fakt nemůže, není náš
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
Easy
myslela jsem na pit bull web forum.
jo to chápu, to přece nejde, aby tak ničil, na druhou stranu, je to nevybitý mládí, puberťák..
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:54
- Nahlásit
Yves
tam se asi musim nejdřív registrovat, že? páč mě to nechtělo pustit na žádnou diskuzi....
já mu to mládí neberu, Easy má taky na svědomí pár věcí, ze kterých si udělala kousátko, když byla menší, jako třeba 3 ovladače, pár kabelů a jiné ale u něj se ta intenzita ničivosti a kálení v bytě o samotě zvětšuje a né naopak jak by to mělo být
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
jj, to asi bzde potřeba se zaregistrovat, ale tak je to chvilka a za ty infirmace to myslím stojí a za zkoušku nic nedáš
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 18:35
- Nahlásit
Yves
teď jdu koupat, pač sme řádili na zahradě a místo psů mám prasata pak zasednu k písí a regnu se na toho pitbulla ... a mám to tam založit jakoby do nové diskuze jako tady nebo se přidat k nějaké staré?
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
Easy
já osobně si najdu podobný téma a napíšu tam vzkaz. ono se to všem členům objeví jako že tam je nový příspěvek a někdo snad napíše. kdyžtak nebuď smutná občas z těch komentů typu "pročti si celý fórum, proč máš vůbec pitbulla a tak je tam spousta rejpalů ale snad někdo poradí.
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:29
- Nahlásit
Yves
tak jsem tam, taky pod Easy, zatim to tam pročítám ať hned neprudím, stejně by mě všichni poslali nejdříve přečíst co tam je
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:20
- Nahlásit
Easy
to tě pošlou stejně nic se nelekej, někdy jsou tam všichni "drsný", tak se nedej dám si tě tam do přátel, ju?
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:08
- Nahlásit
Yves
jo jasně, já tam s tím vůbec neumím, tak snad se naučím
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:08
- Nahlásit
Yves
tak moje veledílo přidáno na pit forum, snad se někdo ozve
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
určitě někdo odpoví. škoda, že se nikdo neozval sem, protože tady je taky určitě někdo kdo o tom něco ví
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 21:04
- Nahlásit
Easy
kdesi jsem našla:
"Někdy pes velmi dobře chápe, co se po něm chce a nečistota v bytě má podnět jinde, může tím vyhledávát Vaší pozornost, protože loužička ve Vaší posteli mu zaručí, že se Vaše pozornost obrátí na něj a i když ví, že bude kárán, podstoupí to, protože bude středem zájmu. Pes strádá, smutní, nemá dostatek pohybu, žárlí na Vašeho partnera, děti, či jiné zvíře, přestěhovali jste se do nového bytu, změnili jste práci a pes je více sám doma, nebo se nemůže přizpůsobit novému režimu či pod."
|
Easy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 21:04
- Nahlásit
Yves
no právě, lidi je tu jak kobylek, ale nic moc odpovědí...
|