| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
impact
No, tak mě se jednou rvali dva dorostenci pitbuli s fenečkou, která to ovšem nejspíš začala. Dva proti jedné, ale už zkušené. Nemohla jsem je dostat od sebe asi 20 minut!!! Už jsem fyzicky byla úplně vyřízená. Zpocená a už jsem se skoro nemohla ani hejbat. Pak jeden dorostenec odpadl a ty dva zbylé blbce jsem nakonec oddělila. Taky bych to neviděla tak, že ty feny budou nutně klidnější.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
Pitbulik
Ono je celkem jedno, co si pořídíš, ale toto jsou fakta:
- pitbul není hlídač, odradí max. vzhledem
- kde bude pes, když budeš v práci? Venku? Jak kvalitně asi tak bude hlídat, když se bude klepat zimou?
- když bude pes uvnitř baráku, svým vzhledem zloděje neodradí, a když zloděj do baráku vleze, bude už na nějaké odrazování pozdě
- z toho plyne, že pitbul vůbec nesplňuje tvůj základní požadavek - hlídání.
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
hey hey hey hey hey kurna pomalsi kurnik...! nestacim vam nestacim jak mna bobradujete takze po 1. chcem pitbula protze neni agresivny nikde sem nepisal ze je (pri spravnej vychove neni) po2. chcem ho jako hlidaca kuli vzhledu myslim ze vipada jak nejaky zabijak zabiak 3nechcem psi zapasi a zadne suboje a take mdzi psama a ani nechcu aby bil nejk strasne moc agresivny aby napadale bezduvodne nejakeho kolem iduceho deecka
po 4 pisal sem ze ho chcem mnet v baraku preca nejsem us takej idiot ze necham kratkosrestho psa na -10 stupnu a ktemu vikradani myslim ze u nas nejsu zlodeji co mi polezu do baraku z pisatolama samopalama slznim plinem a psa mi zabiju umlata as taky ne spis takovy sak ich poznate co ukrdu plinovy kotel a potom ho prodaju za 50e
-------------a este po dalsi neobracajte vety ja napisem "NE" a vy to obratite na "ANO"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:53
- Nahlásit
Pitbulik
1. chcem pitbula protze neni agresivny nikde sem nepisal ze je (pri spravnej vychove neni)
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:57
- Nahlásit
Pitbulik
a jak ti pitbul pomůže odradit zloděje vzhledem, když bude zavřený v baráku?
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
a citujte mna kde ano a ked sem to nahodu napisal tak je to preklep a us ma tu motate a pisem aj kockoviny tak pls pomalsie lebo nedokazem dopovidat n 100000 otazek a potom mam zbytecne preklepy
.................................................. ......................................
DAKUJEJ ZA VSETKO
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
tak ze asi ked pujdu vencit psa si nekdo vsimne ze ho tam mam a aj keby ne musi prva nakuknut do okna ci je tam neco ukradnut ze trosku zapojime rozum do teho nepujde kradnut ked vi ze tam nic as tak ceneho neni
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Pitbulik
jo tak to jo... na začátku jsi tu totiž psal, že jsi vybíral "plemeno vhodné na stráženie", tak se nediv, že nás to trošku zmátlo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:02
- Nahlásit
Pitbulik
Tak teď už jen vyřešit, kde ho vzít. Protože v prvním kole bys měl rozmluvit tomu odborníkovi sousedovi, aby kryl fenu kvůli problémům s vaječníky. A pak si najít psa z lepšího chovu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:05
- Nahlásit
No, tak v prvé řadě naprostý souhlas s tím, že pitbul je plemeno k hlídání naprosto nevhodné, je to maximálně přátelský pes k lidem (aspoň by měl být). Znám případ, kdy zloději vykradli byt, vybavení odnosili do přistavěné Avie, logicky sousedi v bytovce si ničeho nevšimli a nic jim nepřišlo divnýho. S téměř celým vybavením bytu si vzali i jejich pitbula, mimochodem hovado pořádný, kupírovaný, drsně vyhlížející, nicméně typickej piťas - prostě mazel. Nakonec je našli, díky psovi, kterýho si všimli kolemjdoucí v nechvalně známém domě plném "těch, o kterých se nemluví"
A další - naprostý nesouhlas s tím, že pes neodradí zloděje. Ano,pokud je zločinec rozhodnut, pro konkrétní dům pak ho ale nezastaví nejen pes, ale rozhodně žádné kamery a alarmy, které dnes umí deaktivovat kdekdo. Naopak pes je hodně velká komplikace a kolikrát stačí, že štěká a v klidu může bejt i soused ( ten náš teda určitě).
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:06
- Nahlásit
tes sem nikde nepisal ze je to muj sused pisal sem ze majital psa otce biva od fenky o ulicu dalej a tak by nebil problem sa podivat na psa a o tych vajecnikoch ot nebil jeji problem nic a jednoducho ta fenka neni krizena s nejakim pudlikem je to ..... kakajme na to nepochopili ste mna a newim jak vam to visvetlist snazim sa a nejdeto cim vic sa snazim tim vic mi davate nezmyselne otazky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
Pitbulik
No a po pár dnech psí puberty tam nebude už vůbec nic voni dokážou rozložit velmi masivní skřín po prabábě mám to vodzkoušný,ale jo jak se dědina doví co máte doma budou obcházet vobloukem i hektarový pozemek
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:08
- Nahlásit
Jo a pit venku vydrží, pokud má dobrej kotec a kvalitní boudu, ale určitě mu bude vyhovovat spíš povalování na gauči. S těma zapichovacíma chlupama, ale totální souhlas naše argentiny jsou naprosto všude, i tam, kde nikdy nebyly
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:12
- Nahlásit
ano tes sa takim vecam cuduju ze nikdo si niceho nevsima ked vikradli suseda bil sem na dovolenke a udajne mu rozbili okno okno bilo plastove a uplne rozflagane a kdo zvas vi ze ked sa rozbije plastove okno musi to bit supa a tes nikdo niceho si nevsimel. a pritem hnet oproti su baraky vterych bilo dost ludi a satlo sa to odpoledne
a jak sem us spominal mne bude satcit ked ten pes bude trosku mohutnejsi stavby raz za cas ukaze zuby a bude stekat to mi satci nic insiho nepotrebuju
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:15
- Nahlásit
Jo a pit venku vydrží, pokud má dobrej kotec a kvalitní boudu, ale určitě mu bude vyhovovat spíš povalování na gauči. S těma zapichovacíma chlupama, ale totální souhlas naše argentiny jsou naprosto všude, i tam, kde nikdy nebyly
mozna sem amater ale pes by nemal lezat na gauci mal by byt na zemi koli dominancii a us ked tak mal by lezat panovi u nohu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:18
- Nahlásit
Pitbulik
Našla jsem jednou psa BO maliňáka. I veterinář mi odsouhlasil, že je to přesně tahle rasa. A nebyla. Prarodiče byl každý jiný, ale BO ani jeden. Ale když víš, že jsou to fakt pitbulové, protože tak vypadají, tak jo. Pokud to chápu, tak Ti jde stejně jen o vzhled, takže pokud tak budou vypadat i štěňata, tak OK.
Které otázky byly nesmyslné?
Každopádně nic, co Ty si přeješ od psa, nemění nic na tom faktu, že by soused nebo kdo to je neměl množit psy naprosto bezdůvodně, protože jeho důvod je neoprávněný a psů je všude mraky, konkrétně u Vás na Slovensku se v karanténních stanicích nadbyteční psy po 28 utrácí. A že jich nadbytečných je! Proč dělat další??? Zvláště, když právě takoví bezpapíráci jsou právě ti, kteří většinou ty útulky a karanténní stanice plní.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:18
- Nahlásit
Pitbulik
abych tě trochu vrátila na zem, můj bratr má NO je fakt ostrej i já mám z něj respekt byl s partou na rybách a stejně ho vybrali a psa přizabili - doslova, když se někdo rozhodne udělat barák tak ti někteří frajeři se rozhodnou právě pro ten se psem aby se ukázali, nebo se vsadí nebo cokoliv a pit se nedá srovnat s bratrovým ovčákem a stejně mu nebyl nic platný.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:20
- Nahlásit
Pitbulik
pes by nemal lezat na gauci mal by byt na zemi koli dominancii a us ked tak mal by lezat panovi u nohu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:20
- Nahlásit
Pitbulik
mozna sem amater ale pes by nemal lezat na gauci mal by byt na zemi koli dominancii a us ked tak mal by lezat panovi u nohu
mám 13 psů naprosto běžně jich je 9 na gauči a občas i ten zbytek a ani jeden není dominantní!!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:21
- Nahlásit
kejtlin
NO, vidíš. A jak to se psem dopadlo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:23
- Nahlásit
Jak jsi na to přišel???
Trochu mi to připomíná tvrzení jednoho pána "výcvikáře", kterej tvrdil známejm, že když pustí svého argentince na gauč, tak je pes ve dvou letech zabije, a to cituji
No zmání mají dnes tuším 9 AD a 3 kanáry a stále žijí (a to mají i toho potenciálního zabijáka)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:26
- Nahlásit
Momentálně se mi v posteli povalují dvě AD a jedna SBT, pes argentinec je fakt hodně dominantní, ne to co se traduje, že je dominance, fakt je dominantní, v posteli s námi chrápou odmalička a nikdy naprosto žádný problém. Když chci, aby šli dolů, slušně je požádám a oni jdou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:26
- Nahlásit
Pitbulik
Dyž to dokážete dejte vědět jak,mě se to za14let nepodařilo docílit,Bedřéšek věděl že do postele nesmí a tak dlouho chodil dycky štouchat nosem do mě až už sem tvrdě spala tak se tam dycky vplížil,neluvě o tom když byl sám.Vona to bude fuška s výchovou proto vás tady někteří odrazují páč vás chtěj ušetřit těch nervů,každopádně máte rozhodnuto,tak pak poreferujte tady vám vždycky poradí dybyste byl s nervama a nápadama jak přečůrat vyčůranějšího pesa v koncích.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:27
- Nahlásit
Vlčáčková
NO, vidíš. A jak to se psem dopadlo?
dostal se z toho a dokonce i hlídá dál jako by mu nikdy nic nebylo, jen mě má ještě víc nerad, protože jsem ho často ošetřovala.
Pitbulík
promiň možná se pletu, ale na mě děláš dojem že si chceš budovat sebevědomí psem nedejbože na psu, protože tys ten drsoň, který má pitbulla to aby si okolí dalo pozor.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:31
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je mi líto, že jsi takhle dopadla. Hajzlík nevděčnej. A našli ty zloděje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:33
- Nahlásit
Vlčáčková
nooo oficiálně nenašli ale našli ....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:35
- Nahlásit
danajasa
JO, moje Astřička taky dělala tlakové sondy frňákem!!! Probíhalo to tak, že lehce přecupitala vrzající parkety, takže skoro ani nevrzly, pak se mi hluboce zahleděla do obličeje. Pak provedla sondu. Pak se opět zahleděla do obličeje. Pak provedla druhou sondu - dvojitou. Zahleděla se do obličeje a když nic, opatrně nalezla do postele. Následně se ozvalo druhé velmi lehoučké vrzání parket a už bez sondy nalezla do postele Bekynka!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:37
- Nahlásit
kejtlin
Tak jestli to dobře chápu, oficiálně nebylo nic dokázáno, ale vy víte, kdo to byl?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak jestli to dobře chápu, oficiálně nebylo nic dokázáno, ale vy víte, kdo to byl?
jo, věděli jsme to 14 dní po vykradení
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2010 22:47
- Nahlásit
kejtlin
To jsou nějací sousedi? Jsem pomstychtivá, za toho psa bych jim to nedarovala.
|