| Autor |
Zpráva |
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:29
- Nahlásit
hmm a us aj ti psi S PP jak mi mozes zaistin na 100% ze bude zdravy? ne nemozes nemozes to zaistit ani na 75% jednodcuho je to take ze.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:33
- Nahlásit
Pitbulik
nic není 100%, je to otázka pravděpodobnosti, ale o tom je tu výše už napsané dost, stačí číst
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:33
- Nahlásit
Pitbulik
Ano, to vám 100% nezajistí nikdo, vše je jen na úrovni předpokladů a větších či menších pravděpodobností.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:35
- Nahlásit
Baysha
jsem byla pomalejší
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
Eldoguero
jen o fous
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:37
- Nahlásit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:45
- Nahlásit
Pitbulik
To máš pravdu, mám dojem, že jsme tu byli akorát za debyly ))))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
Pitbulik
ty jsi mentál, ne?
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 16:00
- Nahlásit
Nemluvím o povinných vyšetřeních, mluvím o chovatelích, kterým jde o zdraví jejich odchovů
Hm, tak u mého plemene znám takové chovatele slovy DVA, a to jich znám docela dost.
Navíc není v moci žádného člověka mít přehled o předchozích generacích svého chovného psa - nikdy nikdo neví, jak jsou na tom všichni ti bráchové a ségry otce, matky, babičky a dědečka, kteří žijí kdoví kde a nikdy je nikdy neviděl, natož aby viděl jejich rentgeny.
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 17:16 - Změnil/a: Pitbulik
- Nahlásit
a hm jak to ze neexistuju s pp? vcil ta trosku nechapu newim jak to mislis :O
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 17:23
- Nahlásit
Pitbulik
Protože pitbull není pod FCI ))) ale má svojí registraci, ale to zná Mucholabka, já ne.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 17:26
- Nahlásit
Pitbulik
a este k tim psikom z utulku a tak... no najprv som o tom rozmislal ale vobec sa mi to nepaci preto neviem akym sposobom sa tam dostali newiem o ich majiteloch nic ci neboli nejaky tirany ale ci ich predkovia nemali nejake vazne zdravotne problemy
No, tak o zdravotních problémech psa od sousedů a jeho předků víš taky velký kulový. Kvůli Tobě soused rozhodně na rentgen DKK, vyšetření očního pozadí a nevím, čeho všeho ještě, jistě nepůjde. A je otázka, jestli zná vůbec rodiče svého psa a rodiče krycího psa. Takže v tomhle jsi na tom s útulkáčem skoro stejně jako se štěnětem od sousedovic psa.
Jak se majitel choval ke svým štěňatům nepoznáš naprosto u nikoho, ani u psů s PP, ani bez PP, ani u kříženců či vořechů. Vidíš jen to, co Ti ukáží.
Já mám jednoho psa s PP, kterého majitelé už nechtěli, druhého s PP z vlastního odchovu od štěněte, třetího vořecha útulkáče. Každý má své plusy a své mínusy. Nejde však říct, který pes je "postiženější", který je lepší a který horší. Pes z útulku má strach, když ho pochovám, ale lepší se. Nechtěný pes s PP je naštvaný, když ho pochovám. Moje štěně je rádo, když ho pochovám, protože se mu věnuju, ale radši je na zemi. Pes z útulku je vděčný a spokojený, vyhozený pes s PP je svéhlavý, můj odchov je rozmazlený. Útulkáč je takový samostatný, vezme si jídlo, které je volně k dispozici. Nechtěný pes dělá někdy schválnosti. Můj odchov žrádlo hlídá, ale přitom ho znehodnotí "zahrabáváním". Atd. A teď si vyber, který je lepší. Útulkáč hlídá celkem ostře, nechtěný pes štěká a divočí, moje "štěně" štěká radostně, protože z toho kouká pomazlení. Zloděje by však pustili všichni, i když za plotem dělají brajgl.
No a teď babo raď, kdo z nich je lepší.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 17:57
- Nahlásit
Psíček
Proč tady řešíte pitbuly s PP, když nic takovýho neexistuje? Nejste vy ementáli?
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:01
- Nahlásit
ano no sak kazde ma vyhody a vcil jak tu vsetci pisete jaky je to mirumilovny psicek ze ledom neublizi. Vim ze media zneho robia zabijaka ale us ste si nekdo pozreli aj nejake videa co ten pes dokaze ako ze as taky mirumilovny sa mi nezda ze bi skazdim najradsej mazlil.... a jak toto vysvetlite
nemyslim ty videa kde ten je to len ojedinely pripad na internete je ich dost na to aby sem si myslel ze sa aj pomazli ze zlodejem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:11
- Nahlásit
Pitbulik
Já jsem nepozrela žádná videa. Mám doma pity 3 a všichni by se nejradši s každým mazlili. A to je nemám všechny zrovna od štěňátka. Právě naopak.
Připadá mi, že o tomto plemeni fakt nic nevíš. Snad si raději vyber opravdu jiné plemeno než pitbulla.
a jak toto vysvetlite
Jednoduše - nedívej se na žádný pošahaný videa.
Btw: Ta vida by mě zajímala.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:13
- Nahlásit
pawLINka
no já nevím, ale možná myslí něco, jak člověk psa vyhecuje aon dělá, jak je pak strááášně zlý. Víš sama, že oni se nechají docela zblbnout na kdejakou kravinu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:15
- Nahlásit
Pitbulik
Se všemi pitbuly mých známých (bylo jich skoro 20) jsem vycházela v dobrém. Příležitostně jsem jim dávala najíst, mazlila jsem je. Ale sama bych to nechtěla ani náhodou. Ty s nimi zkušenosti nemáš a chceš ho.
Vem si nejdřív nějakého staršího psa z útulku, na něm se nauč psovi trošku porozumět a zacházet s ním. Pak si pořizuj něco dalšího.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:19
- Nahlásit
makrel
možná myslí něco, jak člověk psa vyhecuje aon dělá, jak je pak strááášně zlý
To má Cláreček naučené na povel "komunisti".
|
Pitbulik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
jednoducho sem ze zahora a vy ste tady vecinu cesi a pokat vim zahorctina je ajk slovencina a cestina a nechcem pisat slovensky lebo ... rozumneli by ste mi vsecko? a ceski pisat neumim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 18:48
- Nahlásit
Pitbulik
no myslím, že není důležité jak, ale CO píšeš.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
Pitbulik
a když jsi ze zahora tak nevíš kde se píše i/y, děláš překlepy, máš větnou stavbu jako idiot a jako puboš děláš w místo v.
Ano, slovensky bychom rozuměli všechno.
Jestli tě můžu poprosit, nekupuj si pitbulloida.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 08:02
- Nahlásit
Teď jsem si tohle téma přečetla - myslim že si zase jednou někdo dělá prdel....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
Add. videa - byla jsem při nátáčení jednoho šotu do jedné z našich komerčních tv a úplně mi to stačilo Pes - piťas, amstaf, spíš kříženec hodné zvíře, i v útulku, kam byl převezen naprosto v poho, ale doma "bezdůvodně", dle slov reportéra "brutálně" zaútočil na paničku, nebo páníčka (už nevím), ten skončil mimochodem s roztrženou kůži na ruce, což spravilo pár stehů, no fakt brutální útok "bojového psa" (co mu doma udělali netuším). Pes byl na žádost štábu přemišťován z jednoho kotce do druhého, než přišli na to, v kterém je nejhorší světlo a kde pes bude vypadat nejhůř. Pak ho hodných 5 minut dráždili, aby pes alespoň štěkl, no, pes nic, nalepil se na mříže a přátelsky mrskal ocasem. Nakonec se podařílo, psa přimět k tomu, aby alespoň vyskočil a štěkl (jestli si dobře vzpomínám na balónek nebo peška). To byl také jediný záběr na psa, který byl následně v tv použit (pochopitelně bez toho peška). Takže jsem bez iluzí ohledně jakýchkoliv videí, o reportážích našich komerčních tv stanic nemluvě.
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:03
- Nahlásit
urcite kupit...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:49
- Nahlásit
bonc
přesně tohle jsem si říkala...to nemůže bejt možný totok
já bych mu nesvěřila ani svého plyšáka
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
Psíček
ja nevim, k cemu, ja si precetl jenom nadpis a vzhledem k tomu, jaky jsem dnes okolo sebe videl v obchodech konzum, odpoved byla jednoznacna...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:04
- Nahlásit
mallos
obchodech konzum, odpoved byla jednoznacna
Ale von ho nechce sežrat na vánoce místo kapra. Mimochodem v dnešních zprávách tomu pitbulování zas nasadili korunu,sem neskutečně zvědavá co z toho vyleze,mě berou všichni čerti a zbytek dobrejch lidí se slušnýma pítama zas bude chodit kanálama by je neukamenovali A nakonec z toho budou rotvíci a budou chodit kanálama společně se vším co to plemeno byt vzdáleně připomíná za tmy v husté mlze.
|