Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Oční kontakt
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

kettyvy jste taky magor pres foceni horsi jak ja,ze?akorat,ze ja musim ty fotky vypalit,neb zas prijdu jak mi spadne system v pocitaci o vsechny data,fotky atd.

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:56 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit

kejtlin
Souhlas - právě tím, že ho učím jen na pamlsky, ho v pohodě opravuju a až si sedá pěkně rovně, pak teprve přidávám povel sedni. A je klid

PeKrato
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:58
- Nahlásit

nemethova5
mě si malá taky sedala křivě, rozkydla se. já jsem to upravila navedením pamlskem, kterej nedostala dřív, než si sedla hezky. používala jsem u toho "jaksedíš" zase do toho dorostla a teď už sedá ukázkově

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:01
- Nahlásit

PeKrato aa taky souhlasiim chii uz sem se bala ze spis zas dostanu tady vynadano co sem to za tyrana chii
nemethova5 jinak badicek mali jeste tadyyy
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/z_karty_fotack u/

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:02
- Nahlásit

nemethova5jejje mazec ..no to asi joo jako mazec fotak to je jako moje cast tela stim sem se narodila uz v jedne ruce a v druhe sem mela psa

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:04
- Nahlásit

PeKrato tak tak kdyz se vi jak co tak se to da u ovcouna kort opravit vpoho...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:04
- Nahlásit

PeKratojj,taky,no ja vzdycky rekla oprav a upravila ho sama,treba ted amina,jak ma ctyri mesice,pak dala mlsku a pochvalila,jo,jak rikamkazdy ma svuj styl,ktery se mu osvedci.je fakt,ze ted je velice pro me dulezita privolavacka,od kohokoliv a jakkekoliv rusive cinnosti,upevneni cviku,ja ted tepve zacinam s nim delat sedni lehni,vstan,formou hry a na kokino,jo a ze starym panem hajanem jsem zacala uplne poprve stopu,az mesic pred zkouskou.a stopuje jak slak,ja vubec nespecham,nenavidim,jak nekdo dela ze psa rychlokvasku a pak je pes oddelany ve dvou letech a nechce vubec cvicit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:05
- Nahlásit

nemethova5
to je jasný, že žádný štěně nenípřesný, jsem to špatně vyjádřila, už od prvního nácviku toho povelu ho to učím přesně, když to už umí a občas si lehne, sedne křivě tak mám povel sedni si-lehni si- stoupni si pořádně a pes se opraví.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:06
- Nahlásit

kettysuper foto!no hele,jak zacali kompaktni digitaly,tak jsem zacala fotit,na normos automaty na film,jsem upa debil,nic mi z toho nevyslo,je to super,ze vidis,jak to foto vypada,kdyz se nepovede,hned smazes,fakt super vyhoda!

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:08
- Nahlásit

nemethova5to joo a hele tady tim zaplacavame foru o vycviku si asi taky zalozim fooru laryskovo fotomaniactvi tam to muzem zaplacavat fotama du na to chaaa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:09
- Nahlásit

kettydobra pani,zalozte novou foru o foceni.
kejtlinjj,taky super,koukam,ze kazdy ma svuj povel,ja to pochopila.

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:14
- Nahlásit

nemethova5
S rychlokvaškama naprosto souhlasím - nesnáším, když mi někdo řekne, že jeho pes už v půl roce uměl tohle a tohle No můj v roce a půl furt nic neumí a co? A nic, dřív jak ve dvou na zkoušky stejně nepůjde Prostě klídek - mám malinu, ta teprvá ve třech letech dostane rozum
Což ale neznamená, že s ním necvičím - maká denně, ale jen do tý míry, na kterou mu mozeček stačí, radši míň než víc.

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:16
- Nahlásit

Ach jo, už mi došlo, proč to tady za*m já Chcu zase nějaký štěňátko domů!!! Jaro je tady

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:22
- Nahlásit

EngieBano,ano,radsi min a poradne,ja taky nikam vubec nespecham,mam ovcounka maleho,chci jen tu privolavacku,a musi byt fakt na sto procent.nam denne staci 15minutek,nechapu ostatni,co treba drilujou psa dve hodiny,pak se nedivim,ze pes dela s nechuti!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:22
- Nahlásit

ketty

tak opravit špatný sedání jde fakt snadno, myslím

nemethova5
přesně, když vidím půlroční mimčo, jak je nucený šlapat jak dvouletej pes, je mi těch mimin líto. ani si chuďata dětství neužili jinak přivolávačka bylo to nejzásadnější. a jak jsme psala, že do všeho pes prostě musí dorůst, tak stejně jsme to měli s přivoláním od psů. prostě postupně pochopila a dorostla do toho, že přijít ke mě je lepší, ale prostě k tomu potřebovala nabrat trochu víc rozumu

EngieB
hele já jsem blázen a jdu 17. zkusit ZZO s malou, to zase bude ostuda

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:25
- Nahlásit

PeKrato
Neboj - to zvládnete, kde?
Já s malým nejdřív na podzim, ale zatím netuším, jestli ho vůbec někdy ukočíruju na obranách, tak kdoví

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:27
- Nahlásit

PeKratono prave,videla jsem toho taky dost,no chci taky nejdriv s mainemzkusit zzo,ale budu muset pockat,nez bude starsi,jj,musi pes do toho dorust,presne tak

PeKrato
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:28
- Nahlásit

EngieB
No kde, na Zetoru přeci Na jméno rozhodčího si nevzpomenu, ani kdyby jsi mě rozkrájela a to mi říkala Soňa včera

Na obrany jsem se šla psát včera, nejbližší volný termín 29.4. masakr

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:39
- Nahlásit

PeKrato
Známe - já se dycky píšu na měsíc dopředu
No tak na Zetoru budu taky, i když asi ne v sobotu, máme tam záchranářský zkoušky, ale v sobotu mě zakopou v sutině - to tě asi nestihnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:42
- Nahlásit

EngieB

ale v sobotu mě zakopou v sutině

promiň

PeKrato
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:42
- Nahlásit

EngieB
to tě asi nestihnu
neboj, o nic nepřijdeš jestli znervozním, jako že jo, tak mi R nebude vůbec šlapat a bude to v háji

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:49
- Nahlásit

PetraK
No jo no, těžký život kynologa

PeKrato
O vás se nebojím - Soňa by vás tam nepustila, kdyby vám nevěřila

PeKrato
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:55
- Nahlásit

EngieB
tak doufám, že její důvěru nezklameme teda zítra jdeme zase cvičit, tak snad bude lepší než včera ale jsme OT

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

EngieB

takhle vytržený se souvislostí to zní bombasticky

tak si to užij

Hanusha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:44
- Nahlásit

Ahoj, Erny mi odmítá koukat do očí...co s ním mám dělat, už jsem z něj na nervy.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

Hanusha

no já bych řekla, že především se uklidnit...pes pozná, že jsi nervozní a to víc ti tam čučet nebude...

Hanusha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

Já nejsem nervózní při tom, emoce nechávám při výcviku stranou, tedy jen ty negativní...ty radostné a pozitivní o tom žádná, ty dávám dost najevo.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:00
- Nahlásit

Hanusha

já nevim tak u nás hodně funguje když si dám do pusy kousek piškotu a jakmile se na mě podívá tak jí ten piškot dám..od tý doby co to takhle trénujeme nedělá nic jinýho než na mě upřeně čumí jestli mi zase z pusy něco náhodou nevypadne

Hanusha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:02
- Nahlásit

no to dělám taky, akorát on kouká chvíli a pak jde u nohy ale kouká rovně...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:03
- Nahlásit

Hanusha
Tak mu to nedovol... Jinak ho to nenaučíš. On musí pochopit, že správně je to jen když se dívá. Jakmile čučí jinam, tak ho znovu nalákej.

Ten pes se to fakt sám nenaučí...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání