| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:00
- Nahlásit
Biluška
To je strašný tihle karijéristi
No jistě!Se nemůžeme předvádět a oslňovat na výstavách, tak chci mít spoustu jinejch titulů než výstavních. To zní krásně : Baico Ancilia, Mistr republiky bílého švýcarského ovčáka v plavání . Kam se hrabou BOBové, CACové....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:14
- Nahlásit
Baico
No to jo, zní to nádherně . Nechám vám to vytisknout na diplom
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:26
- Nahlásit
Baico
To byste nas nejdriv museli predehnat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:30
- Nahlásit
drakka
To byste nas nejdriv museli predehnat
No to si nebuď tak jistá. Já už to mám s Biluškou dohodnutý!! A navíc to byl můj nápad s tím mistrovstvím!!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:40
- Nahlásit
Baico
jo takze prvni misto za zasluhy, jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:48
- Nahlásit
drakka
jo takze prvni misto za zasluhy, jo?
Jo, přesně tak!!
Jenom teda musíme sehnat ještě toho třetího bíláka.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:03
- Nahlásit
hele a my taky mame jako prvni misto kdyz sme jedini sveho druhu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:15
- Nahlásit
nika00
ne, první místo ve svém druhu bude udělováno pouze nechutným kariéristům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2009 06:38
- Nahlásit
Baico
Mám kontakty na Nymburk, což docela blízko. Takže by se to dalo šoupnou možná tam
Můžeš je poslat, plís?
Taky hledám někoho, kdo by mohl pomoc a roznést nějaké plakáty po okolí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:40
- Nahlásit
Biluška
kolik je přihlášeno psů na tu pražskou vodní párty?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:41
- Nahlásit
jeste dotaz: do kdy nejpozdeji je treba postal prihlasku?
|
Barča MSC
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:42
- Nahlásit
Biluško plís pošli mi na mail řád na zkoušky - canis, ju?? díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 09:32
- Nahlásit
nika00
čím dřív tím líp. Budem brát startující i na místě, ale byla bych ráda kdyby se brali ohledy na pořadatele a hlásili se lidi předem. Jak se musí na místě přepisovat startovky a všechno tak je s tím děsné práce.
Barča MSC
posílám. Kdyby to náhodou nedošlo (poslední dobou mi ty přílohy nějak nechtějí odcházet) tak je to na www.schnappischnapp.estranky.cz - "canisterapie"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 08:49
- Nahlásit
Prosím, bysem potřebovala ten kontakt na nějaké místní noviny, pokud někdo má. A taky, kdyby byl někdo ochotný roznést po okolí plakátky. Předem mnohokráte děkuji za pomoc, odměním se vám červenýma bobulema (eventuelně můžou být i žlutý a modrý, už začínají dozrávat mirabelky )
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 12:38
- Nahlásit
Biluška
kolik je vlastne maximalni pocet ucastniku?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 18:39
- Nahlásit
Biluška
tak já tu přihlášku ruším,bo dasty si jede užívat s holkama na tejdení vejletek
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 09:04
- Nahlásit
Ahojte,
tak jak to zatím vypadá s účastí na Hartě? My už jsme zkoušeli několikrát plavat a musím říct, že to bude paráda. Jsem sice samá modřina a škrábanec, ale za pohár to stojí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 09:53
- Nahlásit
zdá se, že 15. 8. bychom mohli být v Praze, tož bychom se zúčastnili, ale vědět to budu až koncem příštího týdne. Zeptám se , jak to vypadá na "pražské" trati , je tam možné běžet těch 50 m podél břehu ( 100 bych nevydržela ) ? Tenisákem 50 m nehodím ani po dopingu , takže to nevidím jinak než běžet podél břehu a házet mu kamínky ( aby neztrácel čas přinášením tenisáku ) ...nebo bude nějaký zdatný házeč k dispozici ? Nebo bude vypouštěč psů k dispozici , že bych jako byla na druhé straně rybníku a přivolala ho ? .....nebo nějaká atrapa plácající se kachny , to by makal o život ....ale to asi nebude, že
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 13:31
- Nahlásit
mac1
.....nebo nějaká atrapa plácající se kachny , to by makal o život ....ale to asi nebude, že
Doufám, že ne!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:12
- Nahlásit
Aisha
tak jak to zatím vypadá s účastí na Hartě? My už jsme zkoušeli několikrát plavat a musím říct, že to bude paráda. Jsem sice samá modřina a škrábanec, ale za pohár to stojí
Trénujte víc, páč je přihlášených několik borců z minulých let a to byli fakt borci
mac1
50 m se plave směrem na střed rybníka. 25 tam, kolem bojky a 25 zpět. Takže stačí hodit 25. Pomocníky použít můžeš, při nejhorším ti to se psem odplavu já. 100 a 200 trať povede kolem břehu, házení kamínků je povoleno. Atrapu kachny si musíš dovézt sama, povolena je, ale pořadatel nic takového nezajišťuje, páč žádnou nemám
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 12:50
- Nahlásit
na prazskej zavod bych sla taky, i bych byla treti od bilejch, ale desnej problem je v tom, ze ta moje neplave
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
Nekecej, tak to budem muset přidat.
Páník nám odjel pryč a vrátí se nám až na Vánoce a my jsme mu slíbili, že budem max. do třetího místa! A že mu pohár vyfotíme a pošleme fotku.
Já budu plavat s ploutvema, to můžu, že jo? Protože Ájina je hrooozně rychlá a bez ploutví mi stíhá a já jsem pak zedřená jak kůň.
A ještě jedna věc. Nikdy jsem na Hartě nebyla, pošleš mi,prosím, kontakt na někoho, kdybych to nemohla najít, kdo by mě trošku navedl? Děkujííííí
Mejlík: cvrcek.honda@seznam.cz
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2009 18:12
- Nahlásit
Biluška
zejtra to rozvesim po Chlumci, kde me napadne. A vecer se pokusim domluvit s muzem, esli bysme to tam nenabrali v ramci dovoleny, ale mame bejt na Slovensku, tak nevim..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2009 07:48
- Nahlásit
Množí se mi na mailu dotazy na místo určení, tak vám to sem dám hromadně
Takže plavat se bude tady - http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=140143872@ay=13549401 6@at=Z%C3%A1vody%20v%20plav%C3%A1n%C3%AD%20ps%C5%A F@ad=Tady%20bude%20start@sa=s@st=s@ssq=karlovec@ss s=1@ssp=124949413_127141761_146150309_145590145@x= 140136192@y=135473152@z=13
Doufám, že ten odkaz bude fungovat.
Pro jistotu popíšu cestu
Takže pro ty co přijedou od Bruntálu - jedete směr Mezina, Dlouhá Stráň, Razová, Leskovec. První dědina v pořadí je Mezina. Cca 100 metrů za ní směrem na Dlouhou Stráň je odbočka doprava. Vjedete na ni, máte jeden barák po pravé straně a jeden po levé. Pak už nic, asi dva kilometry furt nic, jenom nalevo sem tam probleskne Harta. Pak je cedule zákaz vjezdu, u ní zastavíte a cca 300 metrů dojdete pěšky. Nedoporučuju zajíždět za ceduli, policajti to tam dost hlídají.
Pro ty co pojedou od Opavy. Projedete Leskovec, Razovou a Dlouhou Stráň, kousíček za Strání je ta odbočka, akorát že vy musíte zatočit doleva
Gdo to nebude moc najít volejte 602/658 685
Mathea
Kuji paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2009 18:52
- Nahlásit
Výsledky z Harty
50m:
1. Veronika Otýpková + Daria, gordonsetr
2. Michal Najman + Cage, border collie
3. Romana Daněčková + Brejky, mix
4. Libuše Kotková + Ben, MOK
5. Staňka Žádníková + Aisha, STB
6. Roman Potsch + Archi, bel.ovčák
7. Jiří Handl + Freya, APBT
8. Jiří Handl + Amon, RR
9. Veronika Otýpková + Bizzy, mix
10. Markéta Svačinová + Shelly, mix
11. Radek Kramný + Rocky, zl. retrívr
12. Libuše Kotková + Puma
13. Michal Najman + Dudla, KKCHŠ
100m:
1. Jiří Handl + Amon, RR
2. Veronika Otýpková + Daria, gordonsetr
3. Libuše Kotková + Ben, MOK
4. Staňka Žádníková + Aisha, STB
5. Jiří Handl + Freya, APBT
6. Roman Potsch + Archi, bel.ovčák
7. Michal Najman + Cage, border collie
8. Michal Najman + Dudla, KKCHŠ
zbytek nedoplaval, nebo to vzdal předem
200 m:
1.Veronika Otýpková + Daria, gordonsetr
2.Jiří Handl + Amon, RR
3. Libuše Kotková + Ben, MOK
4. Staňka Žádníková + Aisha, STB
5. Michal Najman + Cage, border collie
6. Michal Najman + Dudla, KKCHŠ
Zbytek to vzdal
Nikdo se neutopil, takže je všechno OK
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2009 20:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
5. Staňka Žádníková + Aisha, STB
Jako Staňka od Michala? To je AST.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2009 20:26
- Nahlásit
impact
Jako Staňka od Michala? To je AST.
To máš jedno, prostě je to ňákej ten bojovej
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2009 22:13
- Nahlásit
jojo, my jsme stafordí mimísci.
Děkujeme za super akci. Počasí nám nepřálo, ale i tak to bylo dost dobré. Až na to, že některé zajímala spíš plavací bojka, než nějaký závod. Ale my to dopilujeme. Děkujeme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:55
- Nahlásit
Biluš, už se nám to bíží pro Prahu, přihlásila se ti už davítková?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:12
- Nahlásit
Gerda
No nepřihlásala se, ale už by teda fofrem měla. Jak budu mít chvilku tak vyrobím aktualizovanou startofku
|