| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 20:57
- Nahlásit
Biluška-Slezská Harta-tu jsme našli...hele Podolí mě napadlo taky )))-jinak téma hygiena, já měla možnost, vzhledem k bývalému povolání, vidět pár kuchyní a ....proti tomu je podolí procházka růžovým sadem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:09
- Nahlásit
hally001
..proti tomu je podolí procházka růžovým sadem
Takže jako myslíš, že tam ti psi nic nechytnou, jo? Bych z toho totiž měla docela strach, víš co PZ do té vody čůrá? A já tam pak mám pustit Lilátko jo? Dyť se mi zase osype
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:16
- Nahlásit
Biluška-samozřejmě za předpokladu, že budou závodníci dobře ochráněni...boty do vody, koupací čepice a pro dogu mám rozhodně brejle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:18
- Nahlásit
hally001
samozřejmě za předpokladu, že budou závodníci dobře ochráněni...boty do vody, koupací čepice a pro dogu mám rozhodně brejle
STejně mi to připadá děsně riskantní
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:23
- Nahlásit
Biluška-no tak jo, Podolí mažeme....chceme prostě pohár...doga to potřebuje, díky Pepce má sebevědomí nadranc....Hloubětín
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:40
- Nahlásit
ty jooo tak do toho bych sla...taky bych se hlasila do Prahy ale zni to fakt fajne
do kdy se maj poslat prihlasky a startovny?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:42
- Nahlásit
jeste dotaz:
je mozny aby jeden panicek psa na startu pridrzel a druhy panicek psa v cili volal?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 07:07
- Nahlásit
nika00
je mozny aby jeden panicek psa na startu pridrzel a druhy panicek psa v cili volal?
Jistě. Je čistě na libovůli páníčka jak psa "donutí" plavat. Jediné co nesmí je ho násilím táhnout, jinak lze cokoliv.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 07:58
- Nahlásit
Biluška
a ještě bych vyhlásila jednu dráhu a to je pro mojí elis :
ponořte psa do vody a hned na vás řve že se topííííí a hned se snaží vylést
jo a přidávám se ke gerdě:
když tam dáš kus konského trusu ,máš zaručeno že Maruška s mojí Sindy se ihned vyválej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 08:24
- Nahlásit
Takže achtung, achtung, hlásání:
Závody psů v plavání pro Pražskou oblast proběhnou 15. srpna na rybníku v Ratenicích (pískovna). Zde - http://www.mapy.cz/#x=134565920@y=136004992@z=16@m m=FP@sa=s@st=s@ssq=ratenice@sss=1@ssp=124851109_12 7141761_146248613_145688449
je ten rybník. Přihlášky posílejte na adresu libuse.kotkova@seznam.cz. Používejte zatím přihlášku na plavání na Hartě, ale zdůrazněte tam, že se jedná o Ratenice. Najdete ji na www.schnappischnapp.estranky.cz - "plavání psů".
Na Hartě bude závodit moravská část republiky a to 25.7. Propozice i přihlášky jsou tamtéž a posílají se na tutéž adresu.
Startovné obou akcí se platí předem (páč se mi pak nechtějí hlídat prachy při závodě) na konto co je tam napsaný.
Upozorňuju zájemce o pražskou verzi plavání, že v Ratenicích nemají Vodní záchrannou službu, takže se budete topit na vlastní riziko a tenisáky vám taky nikdo z vody nevyloví.
Na Hartě utopení i lov tenisáků obstarají záchranáři
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 09:12
- Nahlásit
Biluška
Pani my se přihlásíme, neb se nám to moooc líbí. už to máím napsaný v kalendáři. jenom prosím, objednejte nějaké lepčejší počasí, než je teď. Protože 50 m tenisákem doopravdy nehodím, tak budu muset plavat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 09:29
- Nahlásit
Baico
já ti půjčím ten malej házeč míčků,vemu ho sebou neboj,ale mě dastyho někdo bude muset držet a já rychle plavčit s tenisákem a pak teprv ukážu aon poplavčí za mnou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 09:38
- Nahlásit
brezen2008
já ti půjčím ten malej házeč
Díky! Když bude hezky, tak budu samo palvčit taky, to je samosebou. Nebo si někde půjčím neoprén, akurát nevim, jestli mají někde neoprén na slonice
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 09:43
- Nahlásit
jestli mají někde neoprén na slonice
Baico
paní víte že jste BLBKA
vemu deku,upeču bábovku,vemu si opalovací krém a budem si všici užívat krásného dne
prosím,nabral byste mě někdo autem? jednoho vovčáka a 2 malí čuby?
na benzín přidám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 09:46
- Nahlásit
Sice se nehlásim do závodu, ale pojedu tam, určitě, Maryje bude závodit ve znechucení nad hrajícími si psy, jak řekla hally001.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:34
- Nahlásit
brezen2008
nabral byste mě někdo autem?
Já bycj tě i nabrala, stejně budu mít sklopený zadí sedačky. Ale já se od nás budu vyhejbat Praze.
Gerda
Maryje bude závodit ve znechucení nad hrajícími si psy
Tak to jí uš teť můžeme koupit pohár. Teda pokud jí pan Bajkonůr nevyporvokuje k nějaký akci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
Baico
brezen2008
Tak hlavně pošlete ty přihlášky, páč vás v civilu neznám, takže do startovek napíšu "Baico a Bajkonůr"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:38
- Nahlásit
Biluška
Tak hlavně pošlete ty přihlášky
huš se stalo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 12:00 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Biluška
jdu na to
odesláná přihláška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 06:47
- Nahlásit
brezen2008
Baico
Obojí dorazilo
All
Nevíte někdo o nějakém regionálním plátku kam by bylo možné dát upoutávku?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
Biluška
Mám kontakty na Nymburk, což docela blízko. Takže by se to dalo šoupnou možná tam
|
Verča a gordonky
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 15:51
- Nahlásit
Kdyby chtěl někdo z Brna vzít na závody na Slezské Hartě, tak mám jedno místo v autě volné...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:25
- Nahlásit
Biluška
Tak prihlaska odeslana, startovne zaplaceno, napsala jsem tam teda PRAHA aby bylo jasne ze nechcem jet na Hartu
Uz se desne tesime a doufam ze bude hezky pocasi pac lodku nevlastnim a 50+ m nedohodim nicim (a pes by to na tu dalku asi stejne nevidel) takze pekne poplaveme spolu )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:37
- Nahlásit
drakka
Tak prihlaska odeslana
S bílým švýcarem? Tak ta před chvílí dorazila
Uz se desne tesime a doufam ze bude hezky pocasi pac lodku nevlastnim a 50+ m nedohodim nicim (a pes by to na tu dalku asi stejne nevidel) takze pekne poplaveme spolu )
Asi před třema rokama děsně lilo. Ale fakt děsně. Jsme si s kolegyní říkali, že tam ani nepojedem, páč v tomhle dešti stejně nikdo nepřijede. Pak nám to nedalo a ze slušnosti jsme se dostavili k Hartě. Tam plno aut, lidí, novináři.... a čekalo se na pořadatele . Jsme jim oznámili, že jsou úplní degeni když chtějí plavat v takovém slejváku,ale šli jsme na to. Průšvih byl, že všichni psi byli velcí a chyběl nám soupeř k českému teriérovi. Tak jsem nakonec prohlásila, že bude plavat Pumice, aby ten terik měl konkurenci a o něčem to bylo. Řada na nás vyšla akorát v tom největším slejváku. Hrdě jsem zula boty (svlíkat zbytek nemělo smysl, stejně jsem byla durch), postavila se na břeh, zařvala "Belooooooooooooooooo vpřééééééééééééééééd" a skočila tam šipku. Vynořím se, lidi se řehtají jak protržení, koukám a pes nikde. Přes clonu deště jsem neviděla skoro ani na svoji ruku, ale pes fakt nikde kolem mě neplaval. Kouknu čemu se ti lidi tak děsně řehtají a Belina seděla u kámoše pod deštníkem, koukala na mě jak na blba, klepala se a evidentně si myslela něco o zadní části těla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:46
- Nahlásit
Biluška
Cha cha, toprej zážitek
Škoda, že zrovna v ten plavací termín budu už s parchantíkama na táboře. Hned bych přihlásila Jessie...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:25
- Nahlásit
Biluška
tak si koukej nechat zalezet a objednej tentokrat dobre pocasi, kdo ma plavat ve slejvaku, ze? ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:33
- Nahlásit
Biluška
S bílým švýcarem?
To už tam budeme dva bíláci, takže by se to mohlo pojmout jako vložené mistrovství bílého ovčáka v plavání
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:42
- Nahlásit
drakka
tak si koukej nechat zalezet a objednej tentokrat dobre pocasi, kdo ma plavat ve slejvaku, ze?
Jistě, dobré počasí je předem koupené
Baico
To už tam budeme dva bíláci, takže by se to mohlo pojmout jako vložené mistrovství bílého ovčáka v plavání
Si sežeňte ještě aspoň třetího, medaile kupuju zásadně jako sadu, vyjde to levnějc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:45
- Nahlásit
Biluška
Si sežeňte ještě aspoň třetího
To by se možná mohlo i zadařit
Ale jenom jednoho. Chi být s Baicem na bedně
|
Biluška
Člen |