| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Pozor, pozor, pozor, netrpělivě očekávané výsledky jsou zde
200 metrů
1. Marcela Arnoldová + Lara, beauceron, 3:03:53¨
2. Aneta Kuncová + Jackie, MOK, 3:14:66
3. Petra Palečková + Charlie, MOK, 3:15:76
4. Lucie Hlasivcová + Eris, BOC, 3:21:87
5. Petra Florschuetz + Gennie, v.knírač, 3:27:25
6. Dana Pavelková + Bengál, erdelteriér, 4:37:72
7. Markéta Čermáková + Hatty, boxer, 3:38:25
8. Anna Rýdlová + Aisha, staford, 3:42:41
9. Katka Chlupáčková st. + Cháron, RTW, 4:14:53
10. Blanka Zbýňová + Endží, bearded kolie, 5:00:06
100 metrů
1. Marcela Arnoldová + Lara, beauceron,1:18:22
2. Petra Palečková + Charlie, MOK, 1:20:82
3. Lucie Hlasivcová + Eris, BOC, 1:30:90
4. Markéta Čermáková + Hatty, boxer, 1:32:53
5. Pavla Dorničová + Winky, stř. knírač, 1:37:84
6. Petra Florschuetz + Gennie, v.knírač, 1:39:97
7. Katka Chlupáčková st. + Cháron, RTW, 1:47:32
8. Aneta Kuncová + Jackie, MOK, 1:49:25
9. Anna Rýdlová + Aisha, staford, 1:50:34
10. Dana Pavelková + Bengál, erdelteriér, 2:14:41
11. Blanka Zbýňová + Endží, bearded kolie, 2:16:13
50 metrů
1. Marcela Arnoldová + Lara, beauceron, 1:19:50
2. Irena Němcová + Keysi, BOC, 1:27:13
3. Petra Palečková + Charlie, MOK, 1:28:62
4. Aneta Němcová + Jackie, MOK, 1:30:60
5. Petr Bobek + Bob, labrador, 1:31:50
6. Lucie Hlasivcová + Eris, BOC, 1:32:50
7. Petra Florschuetz + Gennie, v.knírač, 1:34:28
8. Anna Rýdlová + Aisha, staford, 1:35:22
9. Romana Mužíková + Dafné, leonberger, 1:36:87
10. Markéta Čermáková + Hatty, boxer, 1:38:75
11. Pavla Dorničová + Winky, stř. knírač, 1:38:84
12. Hanka W. + Gína, BOC, 1:49:85
13. Marcela Válková+ Laky, JRT, 1:52:47
14. Dana Pavelková + Bengál, erdelteriér, 2:01:75
15. Blanka Zbýňová + Endží, bearded kolie, 2:04:06
16. Kateřina Chlupáčková + Vilík, brab.grifonek, 2:06:12
17. Katka Chlupáčková st. + Cháron, RTW, 2:27:97
18. Alena Kotková + Bon-Bon, šeltie, 2:42:18
dis Kateřina Holubová + Angelína, APBT, nedoplavala
dis Jakub Kadlec + Camila, STB, nedoplavala
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 09:25
- Nahlásit
Děkuji. Jdem bouchnou šampíčko jsme v první desítce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:08
- Nahlásit
laguna
Bouchej paní a oslavuj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:10
- Nahlásit
Biluškaa kde je davidkova,ta nesoutezila s nanou??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:14
- Nahlásit
Psíček ted jsem se kvuli vam vohodila monitor!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:16
- Nahlásit
nemethova5
Pan Psíček má naprostou pravdu . Davídková tak nějak splývala s hladinou, drobné vlny se valily přes ni a prostě jsme neviděli kdy dosáhla druhého břehu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
Biluškano to jsou ty jeji diety sileny a nevodnesla ji tra zaba???nebo pavouk vodouch??pri jeji vaze bych se ani nedivila!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:22
- Nahlásit
nemethova5
Neodnesla, páč ona má na tohle speciálně cvičenou Nánu. Ta stále krouží kolem ní a jakoukoliv havěť co se objeví svou obrovskou, smrdutou tlapou zašlápne . Zkusila zašlápnout i mé krásné merlované štěňátko poté co Davídková prohlásila, že je velmi ošklivé
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 10:23
- Nahlásit
Biluškadavidkova nema rada,male plesive stenatka,no me se ta barva taky libi,mame u nas prave takove barvy australskeho ovcaka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:13
- Nahlásit
Biluška
Zajímal by mne názor organizátora na diskvalifikaci Holubovic...na můjpsovi se v tom celkem dost vyžívá...ostatně jako v každé soutěži kde nevyhraje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:33
- Nahlásit
Mucholabka
čus paní. Jsem to už popisovala na můjpsovi, ale nějak to tam zaniklo v hádce kdo má a nemá game.
Prostě Holubovic přišli, byli odprezentování, poněkud se jich dotklo, že je moje šeltií štěňata očuchávají takže šeltie byli uvázány a šlo se startovat. Plavalo se z jednoho břehu na druhý. Zvolili taktiku: HOlub na jednom břehu drží psa (Angelínu), HOlubová z druhé strany přivolává + nějaká holka plave s aportem na šňůře doprostřed rybníka. Pak měli v plánu ten aport na špagátě táhnout před psem. První zádrhel údajně nastal (podle Mášenka, já to neviděla, byla jsem na startu) když se zjistilo, že aport neplave a jde ke dnu (tomu říkám skvěle připravení závodníci ) . Mezitím HOlub na startu pravil: "já ji tam hodím, mám strach, že by se jinak otočila do těch psů tady". Načež všichni se psama o pět metrů couvli . Gerda to má nafocené, prý je na těch fotkách vidět, že v jejich bezprostřední blízkosti nikdo nestojí. Ale musíme vydržet než se Gerda uzdraví a z práce sem dá fotky, z domu nemůže. Holub čubu normálně chytil a hodil do vody. Ta šla celá, i s hlavou, pod vodu, když se vyhrabala tak logicky zamířila ke břehu a začala se drápat nahoru. Holub běhal před ní, aby jí svým tělem zabránil vylézt, řval po ní ať plave a Holubová+ nějací kamarádi na protějším břehu hulákali "Anděloooooooo, Angelínooooooo". Což měla Anděla totálně na háku a chtěla prostě ven z vody. Po chvíli vylezla. Ve chvíli kdy byla venku se Holub nasraně otočil a odcházel. Já ho zastavila a říkám mu, ať to zkusí znova a jde s ní do vody. Vynulovala jsem stopky a šel znova. Vlezl do vody asi po kraťasy, ale nebylo to nic platné, fena se normálně otáčela a plavala zpátky na břeh. Když s ní odcházel tak někdo za mnou (nějaký kluk, ale fakt nevím kdo) pravil "no ten to nevydýchá" Jak se ukázalo měl naprostou pravdu
Po nich šla plavat fenka stafbulla Camila. Efekt byl stejný, akorát ji teda neházeli, ta tam víceméně po hlavě spadla. Je fakt, že tam byla hned od kraje hloubka, žádná romantická pláž tam není, ale žádný jiný pes s tím neměl problém (včetně malých psů jako moje Bon-Bon, grifonek, jack rassel a pod). Pan K. od Camily pravil "ta plavat nebude". Zeptala jsem se ho jestli odstartuje a on znova pravil "ne, ona plavat nebude". No tak jsem si ho škrtla.
Čímž jsem obě "bojové plemena" značně diskriminovala . Byli tam ještě dva rotvíci (jeden závodil a druhý ne), jeden staford (závodící) a jeden picbul (nezávodící) a ti si diskriminovaně nepřipadali. Asi proto, že jim psi plavali
Ještě hodně dobrý je jak přišli na to, že jsou diskriminovaní . Mášenek stál v cíli a bavil se s Filipem (co pro nás přednáší Prahu a okolí). Akorát ve chvíli kdy se snažili Angelínu donutit plavat tak se Filip ptal proč letos neplave Davídková a spol. (opalovala se a prudila fšechny ať jí čokli nešlapou po ručníku ). Mášenek mu s humorem jemu vlastním odpověděl "prosim tě, dyť se na to podívej, ten pražský póvl ani nevleze do vody" . Což si madam Holubová, která stála opodál vzala jaksi osobně a od té doby trvá na tom, že na ně bylo pohlíženo skrz prsty a byli diskriminovaní
Což mě děsně baví, zrovna ty víš jak já tyhle plemena nesnáším . Asi proto jich cca deset zaměstnávám a jednu bitkařku mám doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
Biluška
obrovská škoda, že jsem byla po dvou nočních a měla jsem toho plný brejle tak jsem nejela, ale to je sakra škoda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
Biluška
(opalovala se a prudila fšechny ať jí čokli nešlapou po ručníku
ještě bych dodala,že ve finále se mi čupka od laguny u ručníku vysrala ,takže jsem akci opalovačka vzdala..mmch je to leonberger ,čemuž odpovídala velikost howna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
No jo, to je ten pražskej póvl, z howna to udělá takovou diskuzi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:55
- Nahlásit
Biluška
No jo, to je ten pražskej póvl, z howna to udělá takovou diskuzi
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 17:40
- Nahlásit
davidkova renata
Tak to pardón pani.Trošku bobečků a vy hned štítivě odcházíte.
Ach jo to jsou cíti ty lidi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 18:29
- Nahlásit
Mášenek stál v cíli a bavil se s Filipem (co pro nás přednáší Prahu a okolí). Akorát ve chvíli kdy se snažili Angelínu donutit plavat tak se Filip ptal proč letos neplave Davídková a spol. (opalovala se a prudila fšechny ať jí čokli nešlapou po ručníku ). Mášenek mu s humorem jemu vlastním odpověděl "prosim tě, dyť se na to podívej, ten pražský póvl ani nevleze do vody" . Což si madam Holubová, která stála opodál vzala jaksi osobně a od té doby trvá na tom, že na ně bylo pohlíženo skrz prsty a byli diskriminovaní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 18:36
- Nahlásit
Psíček
Tohle je řešení:
Já tomu nerozumím Mluvím akorát německy, polsky a trošku rusky Přeložíš mi to, prosím?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 18:50
- Nahlásit
Psíček
Ano ano, ten obrázek je bombastický
All
Byl by někdo, prosím, tak hodný a přeložil mi to? Ani nemusíte celý, stačí stručný výcuc
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
Nemáš krmit troly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 20:52
- Nahlásit
Mucholabka
Dík. Troly nekrmím, ale trotly dost často
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 16:00
- Nahlásit
Biluška to byl takový ten velmi prostorově výrazný pán? Jsem tam byla tohle mi uniklo! Bože! Dycky přijdu o největší srandu! sem byla akurát na druhý straně dyš tam motali ten aportek a vzájemně se tím svazovali sem myslela že tam budou pořádat nějaký hrátky s těma nudistama s bullmastifem co tam byli v rákosu asik jsem se zrovan vracela kdyš probíhala ekšn to mi mrzí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 16:06
- Nahlásit
hancaw
to byl takový ten velmi prostorově výrazný pán?
jj, ten s tím pivním mozolem.
že tam budou pořádat nějaký hrátky s těma nudistama s bullmastifem co tam byli v rákosu
K těm se potom plavala stofka, takže slečna už nenudovala a oblíkla se. Pán nikolif, ten nahatej vítal závodníky v cíli . Moje pubertální pézetko bylo velmi naštvané, neboť v zájmu vyššího principu mravního jsem jí zakázala plavat stovku
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 16:12
- Nahlásit
Biluška tak to mi mrzí dvojnásob ale už jsem neudržela víka ty tvoje pézetka si taky nic neužijou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 16:30
- Nahlásit
hancaw
ty tvoje pézetka si taky nic neužijou!
no jo no, mají krutou matku, chuděry
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
Biluška
No jo no, ti bullaři všude dělají jen rozruch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 18:20
- Nahlásit
Aisha
No jo no, ti bullaři všude dělají jen rozruch
Vždycky když na tyhle psy přišla někde řeč tak spousta lidí říkala "hele ten picbul mi neva, ale pořizuje si je taková divná sorta lidí". Vždycky jsem jim oponovala, že znám dost picbuláků a v podstatě jsou všichni normální. Už chápu co tím mysleli . Je fakt, že plemeni to na dobré pověsti ani náhodou nepřidá.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
No to víš všude se najde b.l.b. - měla jsi mu dát medaili ať má radošt chudáček majinkej diškriminovanej.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
Tak kde jsou už jsem zvědavá co jste kdo nafotil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 21:06
- Nahlásit
Moravské kolo se plave opět na Hartě už tuto sobotu - 2.7. Doufám teda, že skončí ty průtrže mračen co se tu honí už od včerejška
Pražáci si můžou zaplovat 20.srpna opět v Ratenicích (tam co loni).
|