| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 22:09
- Nahlásit
Biluška
A přijede i andželína?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 20:44
- Nahlásit
Gerda
A přijede i andželína?
džolí ?
mohla by s sebou vzít aji Pita es spolu eště budou..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 20:46
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Tak otázkou je zda Endželína už umí plavat
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:05
- Nahlásit
Biluška
kde se da prihlasit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:15
- Nahlásit
drakka
No u mě přece. Chceš moravské, nebo pražské kolo?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:20
- Nahlásit
Biluška
prazske hlasim jednoho bileho ovcaka budou se zas plavat 3 vzdalenosti?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:30
- Nahlásit
Bych se i příhlásila, ale mám vesměs psy, co nemaj rádi vodu, tak snad, že bych to odplavala za ně ale já vlastně taky vodu nerad, tak nic no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:31
- Nahlásit
drakka
prazske hlasim jednoho bileho ovcaka budou se zas plavat 3 vzdalenosti?
OK, píšu si tě. Bude se plavat tak jako každoročně, na padesát, sto a dvěstě metrů.
Eldoguero
Tak leda bys letos zastoupila Andželínu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
Biluška
jestli neva, že mám psa co je schopný se topit i v potoce, kde je vody po kotníky a ten má zas paničku co je schopná se topit i v louži, tak klidně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:49
- Nahlásit
Eldoguero
jestli neva, že mám psa co je schopný se topit i v potoce, kde je vody po kotníky a ten má zas paničku co je schopná se topit i v louži, tak klidně
To vůbec neva, páč do té vody vůbec ani nevlezeš. Jako Andželína . Zato pak budeš dělat děsné krky na netu, vyřvávát, žes měla nerovné podmínky a tak, a že požaduješ vrátit startovné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:53
- Nahlásit
Biluška
A tak to zas jooo to by mi mohlo jít
(najdu to někde? pro pobavení )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
Eldoguero
Bylo to z větší části na můj psovi a tam se to po čase maže, takže asi už ne. V kostce šlo o to, že pitbulku Andělu hodili do vody, ona se nasrala a odmítla jim plavat (odmítla se už i jen přiblížit k vodě ). Dala jsem jim druhý pokus, ale stejně neplavala. V téže době kdy se ji hystericky pokoušeli dostat do vody se bavil Mášenek s Filipem na téma "proč letos pražáci neplavou" - míněny Davídková, Gerda a spol. Mášenek odpověděl "prosím tě, ten pražskej póvl ani do vody nevleze " což si majitelé Anděly vzali nějak osobně
Takže se sebrali, vyvanuli jak smrad a okamžitě rozpoutali na můjpsovi děsnou kampaň o tom, že jsme je diskriminovali (doteď nevím čím), že neměli stejné podmínky jako ostatní (to neměli, jako jediní dostali náhradní start, ale je fakt, že nikdo jiný ho nepotřeboval), že když plavali oni tak tam děsně hulákal nějaký knírač a já jsem ho SCHVÁLNĚ nechala, kdežto těm co šli po nich jsem ho SCHVÁLNĚ umlčela - ten knír teda řval děsně, to jo, a dršhubu jsem po něm zařvala když už mi z něho praskali bubínky. Stejně si to po něm mohli zařvat oni, nebo kdokoliv jiný. Hlavním jejich požadavkem bylo vrácení dvou stovek startovného. Vyhrožovalo se právníkama a tak, bohužel teda na žalobu čekám dodnes
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 21:59
- Nahlásit
Biluška
rozpoutali na můjpsovi děsnou kampaň o tom, že jsme je diskriminovali
šiš, zas další dysgrymynáce
neměli stejné podmínky jako ostatní (to neměli, jako jediní dostali náhradní start,
no a pak se divíš, že se hádaj, taková šance navíc to je na žalobu pani, to je hotový
Vyhrožovalo se právníkama a tak, bohužel teda na žalobu čekám dodnes
dyť to říkám
Bóže, si za ty dvě stovky aspoň vykoupali psa, i když ten měl asi jinej názor o dobře stráveným odpoledni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 19:40 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Pražáci, Kolíňáci a vůbec tamní lidi - propozice na plavání se právě nahrávají na šňapí stránky Přihlašování už je spuštěno.
|
frankysek
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 12:27
- Nahlásit
Ahoj, chci se zeptat, jestli tu někdo nevíte o nějakých soutěžích v plavání, splashdog, scubadogs, apod, ve Středočeském kraji? Vím o Ratenicích, před rokem to bylo zrušeno a letos to nevidim v plánu akcí. Pak vím už jen o Herolticích, ale tam se mi jet skoro přes celou ČR nechce. Vím, že něco bylo u nás, ale nemůžu na internetu nic najít a ráda bych se konečně zúčastnila Díky
|